-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Nem ezt írják be, ha postán lehet átvenni. Azt, hogy küldemény postán átvehető, én tudom mert nálam rendszeres, hogy nem hozzák ki.
De kézbesítőnél van bejegyzés sincs nekem, tehát ezt a postás valakinek kivitte.
Ha belefér a postaládába, simán bedobja és beírja kézbesítettnek, lehet itt is erről van szó.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Path of Exile 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető