-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz trialboj #40167 üzenetére
Azért GearBest-tel is sokaknak összeakadt már a bajusza.
Én idén már alig rendeltem Kínából, kezd nagyon elegem lenni belőlük.
Év végétől megszűnik az ÁFA és vámmentes határ, onnantól szerintem visszaesik az EU-ba irányuló forgalmuk úgy kb. 90%-kal...
Akkor talán végre ki tud épülni helyette valami EU-n belüli disztribútor-hálózat amely a minőségibb és keresett cikkeket beimportálja és árulja tisztességesebb feltételekkel. A sok hamisítványért, meg céljára alkalmatlan vacakért pedig nem kár. Az évek során azért volt jópár olyan termék amit miután megérkezett már dobhattam is ki..."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető