Hirdetés
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
makraipeter1 #30999 üzenetére
Hát akkor... hajrá. Remélem nem bánod meg...
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #30994 üzenetére
A Rom a gyorsabb, vagy a benne lévő ADW launcher?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Speeedfire #30985 üzenetére
Mondjuk a kelzsoca-fele Sweet Dreams III Remastered, gyorsabb, mint a CM7.1 RC. Legalabbis nalam.
-
pista59
őstag
válasz
makraipeter1 #30990 üzenetére
Elvileg így lehet. (Keeperv-t figyeld) De jobb lesz?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
makraipeter1 #30990 üzenetére
TPT-vel GEN2-esítetted eredetileg? Ha a válasz nem, akkor jobb, ha nem nyúlsz hozzá....
-
makraipeter1
tag
Emberek!
Akkor most TPT-vel vissza GEN1, gyári rom visszarak, gyári recovery (FTM) vissza, és lehet a Telenoros cuccal frissíteni GEN2-re?
Vagy inkább hagyjam? -
Speeedfire
félisten
válasz
Psychonaut #30816 üzenetére
A beta-t inkább hanyagolnám.
A magyar rom főzőket "ismerem", de nem tudom melyik lenne most jó.
-
szezso15
addikt
Még mindig keresnék most frissített Telenoros Pengét, aki megtenne nekem valamit PÜ-ben! Egy picit másolgatni kéne!
Előre is kösz!
( #30982 ) api29: Huhh, ja jól van
-
umek7
őstag
Btw a Telenoros update már 2.2.2
-
spuros
őstag
válasz
tpeti78 #30972 üzenetére
Yeah! Köszi..
Egyébként a gyári recoveryt hogy kell visszatenni? Mert amelyik memkártyára le volt mentve a gyári 2.1-es backup az nekem elszállt anno... Vagy nincs összefüggésben a recovery a rendszer backuppal?
CW Recovery leírás van a zte portálon, igaz? Mármint ahogy fel kell tenni..
-
tpeti78
senior tag
Hátha valakinek elkerülte a figyelmét ez a hasznos kis írás! (Nem csak kezdő droidosoknak!)
http://logout.hu/cikk/android_alkalmazasok_i/bevezetes.html
Bocsánat, valamiért nem illeszti be a linket....:S
-
-
spuros
őstag
válasz
Psychonaut #30967 üzenetére
Ezt a módszert olvastam már én is többször és pont ez a módszer amit nem szeretnék meglépni.. Ezért jön jól a hivatalos módszer és ezért kérdeztem, hogy lehet-e egyedi romot feltenni..
TRob1: Igen..(:
-
Weeman1
veterán
Jól szét OFF-olják az urak a fórumot.
Van aki azért a Blade-ről szeretne olvasgatni.... -
spuros
őstag
Sziasztok
A Telenoros frissítéssel kapcsolatban, ha felteszem akkor lehet egyedi romot feltenni? Vagy hivatalos rom lesz rajta azzal az FTN vagy milyen védelemmel amivel most a Tmobil is árulja őket?
Mert azért tenném meg ezt a lépést, hogy gen2-es legyen és kipróbálhassam a 2.3as romokat.. -
Glatius
őstag
De hogy még egy fantázianévre se fussa....
-
sto1911
veterán
Jah. Akkor tedd ujra, elotte mindent formazz le, a dalvik cache-t is (advanced menu). Nalam is SD3 van, es ma is kivaloan tudtam hasznalni a GPS-t.
(#30955) MxM19 : Probald ki akkor mas rommal is, esetleg gyarival. Azzal 100%, hogy mukodnie kell. Ha azzal se megy, akkor gariztasd le
-
MxM19
aktív tag
válasz
pista59 #30949 üzenetére
Hát.........
Közben letöltöttem a GPS Test progit..
Rámentem hogy clear AGPS data.
Most is ugyan úgy talált 2-4 műholdat.
IGO-ba: bemegyek és erre még mindig írja hogy GPS jel keresése.....
Sygic: 1Műholdat se talál...De azért berak a k..va g............... puszavacsra meg onnan akar navigálni.....
Ennyire szar a gps benne ezek szerint vagy én csinálok rosszul valamit?Vagy valaki magyarázza már el hogy mi ez az AGPS törlés meg mit számít ez ha soha sincs bekapcsolva stb......
-
TRob1
veterán
Nálam müxik mindkettő. Eddig endomondot használtam néha-néha, de mikor kijött a sports tracker, váltottam, mert jobban tetszik (perpill mind2 fenn van még a telefonon).
(#30951) MxM19 : A GPS nagyon is jó benne (és nem én állítom ezt, hanem kb mindenki, aki használja) Menj ki az utcára, várj vagy amíg nem talál vmelyik navi appod műholdakat (lehet akár 10 perc is), aztán onnantól már gyors lesz. Ha elutazol jó messze navi nélkül, és ott újra próbálkozol, akkor megint előfordulhat hogy viszonylag sokára talál jelet. De ez így működik az autós naviknál is...
-
-
umek7
őstag
Ezen perce csináltam meg a hivatalos frissítéssel egy ismerősömnek a telenoros készülékét, minden rendben lefutott.
-
netseft
aktív tag
-
MxM19
aktív tag
Akkor hogy valami érdekes is legyen!:
Valaki használja ezt a programot?: rámegyek arra hogy explore és nem mutatja a térképet....Csak ha be van kapcsolva a wifi.. is.....Valami tipp?
Vagy használ valaki ehhez hasonló programot?ahol működik is rendesen a gps rész?
Mert én olyat keresek -
Glatius
őstag
Dehogy lehet! Csak kiegészíteném: Tök mindegy mennyit mutat a telefon, az akkumulátor mindenképpen ugyanannyóit fog kibírni. ha a 2-4 töltési-kisütési ciklus után is nagyon gyorsan merül, akkor viszont semmit sem lehet kezdeni az akkumulátorral, vissza kell vinni a boltba, és ledugni a torkukon.
netseft Az a bizonyos szolgáltató már bebizonyította, hogy magasról szarik az ügyfélre... még az is lehet, hogy aljas módon már megszereztek egy helyreállító flashert, és a garanciavesztett készülékeket 10-15000Ft-ért újraélesztik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
netseft #30922 üzenetére
Ha a hivatalos frissítéseket válaszod, akkor a következő lépéseket kell megcsinálni:
1, letöltöd a frissítőcsomagot
2, Leellenőrzöd, hogy a Windows főkönyvtárban nincs-e egy sysdy nevű mappa, ha van, akkor törlöd.
3, Admin/rendszergazda módban elindítod az exe fájlt.
4, Teló kikapcs, akku ki
5, Hangerő gomb LE nyomva tartása mellett csatlakoztatod a telefont és megvárod még a gép felismeri
6, Ellenőrzöd az eszközkezelőben, hogy nincs-e felkiáltójel valamelyik eszköz mellett, ha igen, akkor a Windows mappában keletkezett sysdy (rejtett)mappában található driverinstaller.exe fájlt KÉZZEL lefuttatod
7, Most már aktívvá kellett, hogy váljon a Start gomb a frissítő alkalmazásban
8, Megvárod még a programban a "Success!" felirat megjelenik
9, Megvárod, hogy megjelenjen a boot képernyő. Most kihúzhatod a telefont
10, Akku vissza, bekapcsolás. -
gfefe
őstag
FEltettem a cm hez a google appot.... semmi se változott.. majd újra nyomtam a rendszert és mielőtt meg lett volna az első boot feltettem az updatet... akkor se változott semmi.. van market ikon, de nem nyilik... a szinkronizálásnál meg továbbra sincs google szinkronizálás...
mit csinálok rosszúl?
-
netseft
aktív tag
válasz
kelzsoca #30915 üzenetére
Próbálom rendszeresen követni a fórumot, de voltak alkalmak amikor elvesztem a sok (gyakran felesleges) hozzászólás között, ráadásul egy jó ideig csak átpörgettem a topicot.
Valaki megtenné, hogy összefoglalja miért nem érdemes azt a módszert követni ami a Telenor honlapján van, vagy mi is a gond a gyári frissítésekkel? Ha egy tapasztalattal rendelkező leírja/belinkeli hogyan érdemes frissíteni telenoros készülékeket 2.2-re garanciavesztés nélkül, akkor a fórumozóknak legalább egy része közelebb lesz a helyes megoldáshoz (azért csak egy része, mert tudom, hogy van akin ez sem segít). Többek között én is megköszönném. Ráadásul ha születne egy ilyen komment, lehetne rá hivatkozni a későbbiekben.
-
baal-amiga
senior tag
Hmm, azért a Trés 2.2 frissítés leírása jóval részletesebb volt. Vagy a frissítő szól, hogy akku ki, dugd rá a telót etc?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dragon1993 #30913 üzenetére
Ne hülyíts már? Tényleg? Azta... Hát ilyet.... Előbb regeljen be, hogy aztán megmondják neki, hogy user error... /facepalm...
-
zozzoo
csendes tag
válasz
dragon1993 #30909 üzenetére
Mindent kikapcsoltam, amit csak lehetett (BitDefender), de ugyanúgy megakad. :S
-
kelzsoca
félisten
-
-
istnag
addikt
válasz
Psychonaut #30894 üzenetére
azé mer sokaknak az a mániájuk,hogy az exe -s módszer téglát csinál a telefonból....
Amikor a t-mobos exe-s update kijött sikerült egy két embernek téglát és 000-s imeis telót kreálnia,de ez szerintem 1000-ből 1. Hát ezért, valószínű....
-
barnam_
nagyúr
GSF B13-hoz Battery circlemod-os téma: [link]
-
umek7
őstag
Mindjárt feltolom egy ismerősöm Telenoros Pengéjére a hivatalos frissítést. Remélhetőleg nem lesz tégla.
-
domerator
veterán
Ez egészen egyszerűen nem igaz... hogy a vérbe lehet, hogy egy 5-10 perces Opera Mini netezés EDGE hálózaton és az akksi több százalékponttal lejjebb merül???? Ilyen formán az akku állandó használat mellett 3 órát bírna... nem értem... ennyire eszi az energiát a droid, vagy a kijelző? A kijelző nem lehet, mert valaki azt írta, hogy majdnem fullon használja a kijelzőt és hihetetlen akkuidőt írt.
Mi a jó eget lehet tenni???
Nagyon idegesít ez az akku dolog.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest