Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Aktív témák
-
FoBCRaistlin
őstag
A Custom Rom-okban van akár olyan lehetőség is, hogy egy app installja az teljesen az SD karira menjen, nem zabálva a teló belső tárhelyét?
Más: Ez a hét is elment, de még mindig nincs vodka javítás... vagy csak én maradtam le...
-
Mkalocsa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem volna egy olyan problémám, hogy a kontaktok megtizszerezödtek.
gsf-blade-b11b romot használom.
-
Joshi
titán
válasz
jano_77 #29293 üzenetére
Az ékezetes betűk kitételével csak az a probléma hogy egyszerre túl sok karakter lesz a kijelzőn amitől nagyon kicsik lesznek a betűk így az érintési felület is szűkül. Tényleg jobb ha csak az ékezet nélküli betűk vannak alapból viszont a hosszan nyomva tartás sok időt vesz igénybe. Gondolom Shodannak is ez a problémája amit meg is értek.
-
gakoska
tag
válasz
Winner_hun #29296 üzenetére
Én a "No Lock" nevű progit használom (Market). Teljesen ki/be-kapcsolhatóvá teszi a billentyűzárat, megnyomod a power gombot, és bekapcsol a kijelző, használható a telefon. Kapacitív érintőképernyős telefonon, amin nincs hardveres hívás gomb, feleslegesnek tartom a hagyományos billentyűzárat.
(Akkor már inkább egy egyszerű minta, 4-5 mozdulatos, amit alig több ideig tart feloldanod, mint egy billentyűzárat elhúzni, de mégis ad egy minimális védelmet.)
-
Shodan
őstag
nem tudjátok olyan keyboard létezik, mint applenél hogy nem hosszan tartom rajta az ujjam az adott betűn és akkor kínálja fel az ékezetes karaktereket, hanem fel "swipeolok" egyet az A betűn és egyből Á-t ír pl. ?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Winner_hun #29287 üzenetére
milyen ROM van fent a telódon?
mert nekem SS RLS4b és sosem kellett húzogatni :-)
amúgy híváskor vagy egyéb más tevékenységnél gondolod? -
XXX003
tag
Sziasztok,Beautiful Widgets skineket hova kell pakolni milyen mappába ,hogy lássa a program mikor skint akarok választani nem a Market-ről akarom letölteni,már megvannak csak nem tudom a helyét?THX
-
Winner_hun
félisten
Van arra program hogy a billentyűzár feloldásához ne húzogatni kelljen azt a vackot? Baromi kényelmetlen és zavaró.
-
-
embe
nagyúr
Üdv!
Valaki nem bont éppen ZTE Blade telót? Hátlap kellene, valami jól árasított. Jöhet a privi! -
Mr X
veterán
Üdv!
Beléptem én is a társaságba, egy hete vagyok ZTE Blade tulaj. Plusz asszonynak lett egy Galaxy Ace, de az nem ide tartozik.
Nagyon tetszik a telefon. Első robotos készülékem, de elég hamar hozzászoktam, WinMo és Symbian után igazi felüdülés.
A gyári 2.1-et hamar lecseréltem előbb gyári 2.2-re, aztán főzött 2.3-ra. Többféle ROM-ot kipróbáltam. Volt Cyan Surprise, Sweet Dreams 2-3, Face to Face, most pedig SD3 Remastered van.
Ami nekem fura volt, az az, hogy mennyire eszi az akksit. Asszony Ace-e egyári 2.2-vel 2 nap töltésmentesség után 48%-on volt, az enyém megy egy éjszaka (8 óra) alatt álló helyében merült 15%-ot. Ez Cyan Surprise-al volt. Most lecseréltem az SD3 Remasteredre, és fura módon a 8 órás éjszakai pihije alatt nem jelzett mérhető merülést. Persze ez nem pontos adat, gondolom 1-2 százalékot azért merült. Nem tudom, a ROM-e az oka, de még tesztelem.
Lassan kialakul a használt appok listája. Ez az App2sd egy iszonyat jó cucc.
A gyári contact manager és SMS manaeger helyett én a Go! Contact Managert és a Go! SMS-t választottam. A ROM-ba épített kamera appot lecseréltem Camera360-ra, nekem jobban bejön. Navinak Ndrive. És még számos egyéb app, még nagyon sok az újdonság.
Mindent összefoglalva nagyon nem bántam meg a váltást.
-
Simtu
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy ux1 a Summer_LamerBurner ROM-ba milyen fontkészletet pakolt?
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
kicsit belassult a telefonom,gondoltam újratelepítem, fingerprint full van trés, azóta kijött jó pár rom, melyiket érdemes felrakni? sajnos nem is volt időm követni, hogy melyik milyen
bocsi az off-ért
előre is köszi aki segít
ui.: amúgy a sweet dream 3ra gondoltam
Üdv
pac -
M0RGI
őstag
válasz
sto1911 #29268 üzenetére
Se szivargyújtón, se hálózati töltőn nincsen a teló.
A Power widget uninstall után rebootoltam, most működik rendesen az elsötétülés.
Legalábbis még...Most hagyom így, hogy nem hülyül-e meg ismét.
Egyáltalán a Power widgetnek lehet ehhez az egészhez köze?
Én csak azért gondoltam, hogy ez okozza a bajt, mert csak ez az egy változás volt tegnap óta, hogy azt felraktam. Igaz egész tegnap délután és még reggel is semmi baja nem volt.
Ki érti ezt... -
Glatius
őstag
válasz
infectedmann #29270 üzenetére
Mielőtt hülyeséget írsz, gondolkodj... de legalább olvass!! Nem azt mondtam, hogy biztosan lesz, csak hogy esélyes... és tényleg könnyen lehet, hogy esetleg botrányt akarnak, a hírverés miatt. Valamiért a PH!-n is reklámozni kellett egy külön topik nyitásával...
-
kelzsoca
félisten
válasz
infectedmann #29270 üzenetére
Osztanának inkább jégkrémet ilyen melegbe, azért többen mennének.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy nem sötétül el a kijelző a beállított időben, hanem úgy marad világítva.
Újraindítottam, akkor megjavult, majd kisvártatva megint ezt a hibát produkálta.
Kilőttem, majd le is szedtem a power widgetet (gondoltam hátha az kavar be), de a hiba ugyanúgy fennáll.
Tapasztalt már valaki hasonlót? -
Glatius
őstag
Bakker.... meghozták a szilikon tokomat. Ha a teló gyárilag lenne ekkora, akkor lett volna hely a 2-mm-es Gorilla glassnak (amivel szöget lehet beverni), és egy 2200mAh-s akksinak is... elpusztíthatatlan jószág lenne.
-
Beleczkil
tag
válasz
kelzsoca #29252 üzenetére
Imádom az ilyen 2 hét alatt profi programozóvá érő csodaembereket.
Szakmámból kifolyólag elképzelhetetlennek tartom, hogy 2 hét alatt valaki egy új programnyelvben vérprofi legyen, mondom ezt 21 év programozói gyakorlattal a hátam mögött.
Sokszor Én is kérdezek hülyeségeket az Androiddal kapcsolatban, de tisztában vagyok vele, hogy nem ismerem ezt a nyelvet, ezért inkább kérdezek, mint hogy baromságokat csináljak, ezért itt kérek előre és utólag is elnézést.És éppen ezért minden tiszteletem és elismerésem azoknak az embereknek, akik nem kevés időt és munkát beleölve gyártják a ROM-okat és egyéb kiegészítőket a telókhoz.
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #29253 üzenetére
Nem érek rá pénzt keresni...
-
MCBASSTION
aktív tag
válasz
baal-amiga #29249 üzenetére
nem akarom, és most már az adb is megy, kellett az 1. hsz-ben levő cucc + ez:
http://developer.android.com/guide/developing/device.html
itt viszont vigyázni kell mert az id az nem 19D2 hanem 19d2 -
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #29245 üzenetére
Dógozom... És majd készítem estére az új unofficial CM 7.1 buildet
Tegnap elment a kedvem a sok hülyeség elolvasása után a mexólalástól
Olvasom, hogy van akinek 2 hét alatt kisujjában van az android, így labdába se rúghatok...
-
baal-amiga
senior tag
válasz
MCBASSTION #29247 üzenetére
Ha jól tudom, a modeswitch pl. a telefon modem üzemmódjáért felel. Ha így nem akarod használni, nem fogod érezni a hiányát.
-
Beleczkil
tag
válasz
Pumika1975 #29245 üzenetére
Én jó pár telefont vettem náluk, egyikkel sem volt gond, bár egyszer nekem is arab telefont hoztak, ki és abban nem volt memóriakártya bár járt hozzá, amikor szóltam nekik igen hamar cserélték. Nemrég lányomnak vettem egy Xperia 8-at, abból is megpróbálták kispórolni, amikor balhéztam gyorsan adtak egyet, de az is inkább billegő asztal alá való minőségű.
De egyértelműen a telefonokkal nem volt gond sose.Viszont az is igaz mindenki eldönti hol és mit akar vásárolni és távol álljon tőlem, hogy a védelmembe vegyem őket.
-
MCBASSTION
aktív tag
válasz
baal-amiga #29244 üzenetére
viszont az usb_modeswitch eltávolítása megoldotta thx
habár ez később nem tudom milyen problémákat fog okozni... mindenesetre ezt a kubuntu-t direkt androidos fejlesztés céljából raktam fel, szóval szerintem tökmind1 -
MCBASSTION
aktív tag
válasz
baal-amiga #29244 üzenetére
nincs ilyen file a megadott mappában
megpróbáltam az 1. hsz-ben levő "hogyan bírjuk működésre az adb-t" az sem segített -
baal-amiga
senior tag
válasz
MCBASSTION #29240 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom k/ubuntu 10.04/10.10/11.04 alatt, de létező probléma. Talán ez segíthet.
-
atillaahun
veterán
Ha hallgatóka alatt fülhallgatót értesz, akkor abból illene, hogy adjanak egy újat, de szerintem ez boltfüggő lesz, hogy van-e náluk fennmaradt alkatrész korábbi cseretelefonból, mert bontatlan dobozból biztos nem vesznek ki egyet, inkább azt mondják, hogy nincs, vagy menj át máshova.
Ha hangszóróra gondoltál, akkor jó eséllyel cserélik a készüléket, nálam is így tett a miskolci tré szervíz (recsegett, valszeg por ment bele). Szervizelést, bevizsgálást, vagy bármi cserén kívüli felajánlást hülyeség elfogadni, inkább kötözködj velük egy kicsit, ha az se segít, akkor másik üzlet. -
MCBASSTION
aktív tag
Hello,
a ZTE Blademet megpróbáltam csatlakoztatni a gépemhez, de az nem ismeri fel, pedig rányomok a csatlakozás gombra. A Blade GEN2-es, gyári, semmi mod/root nincs rajta. A gépen kubuntu 11.04 64 bit fut, friss install, updattel és ati driverrel. Még semmilyen linuxos trükközést nem próbáltam ki ezzel kapcsolatban.
Valakinek volt már ezzel kapcsolatban tapasztalata? Esetleg megoldás erre?
Üdv,
Yours3lf -
M0RGI
őstag
Csak annyi, hogy imádom a blade-emet, és az SD3 rom kiváló!!!
-
alfaromeo33
aktív tag
Szerintem teljesen leszarják mivel Én folyamatosan zaklatom őket heti 2-3 alkalommal.Mindig csak a türelmem kérik,de az már teljesen beszart.Jelenleg napi 4-5 újra indítás mert állandóan kifagy,pedig alig tettem föl 5-6 programot direkt ez miatt.Volt olyan amit le kellett szednem mert a belső memót használta.Valószínűleg addig várnak amíg a szerviz háttér beindul.Akkor megkezdődik a labda dobálás.Vagy végső megoldásként marad a fogyasztóvédelem.Azt viszont jó lenne tudni,hogy az újra rendelhető készülékek jó ki osztással vehetők vagy még azok is a csökkent memóriával rendelkeznek.Mindenképp megvárom a hétfői napot mert akkor megy vissza dolgozni egy jó ismerősöm a helyi voda üzletbe Ö a tulajdonos és azt mondta okosban kicserélteti.Egyébként állandóan a szervizzel szarakodnak küldjem be majd megcsinálják,kérdeztem vajon,hogy akarják megcsinálni amikor nincs rá javított SW.Na jelenleg ez van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Pumika1975 #29234 üzenetére
Filléres kínai kártyákat szórnak ki valószínűleg, a lényeg a népszerűsítése a boltnak, de érdemes elolvasni a hír alatti kommenteket is
-
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
2 napja elkezdett piszkosul recsegve / torzítva szólni a telóm hallgatókája. Főleg ha mélyebb hangú emberrel beszélek, a recsegés totál elnyomja már a hangját.
Ha leveszem a hangerőt, akkor nyilván jó, de úgy meg használhatatlan.A füleseknél szokott ilyen lenni, amikor belemgy egy hajszál.
T-nél miként állnak majd az ilyen problémához? Beveszik 2 hétre? Az nem volna túl jó.
Köszönöm
Á -
Glatius
őstag
Gyanítom, hogy egyszerűen botrányt akarnak, az a legjobb hírverés, egy tízmilliós promóciót válthat ki, ha áldozatként minden média megemlíti őket: Többezres vásárlótömeg rohanta meg a Gsmline boltját! Egyébként nem állította senki, hogy használható kártyákról van szó, lehet, hogy csak 40dkg gyártási hulladékról van szó....
-
Glatius
őstag
Azt azért ne várjuk, hogy egy budapesti cég Simontornyán fog akciózni....
De a feljelentéseket biztosan nem kerülhetik el, nem tudom felkészültek-e a kontrollálhatatlan tömegre, aminek a 98-99%-a elégedetlen lesz, (nagyon kevés embernek fog jutni, a többiek pedig vagy szétszedik a boltot vagy nem) és a nagy áruházláncokra is vetettek már ki súlyos bírságot, mert úgy hirdettek akciót, hogy a készlet nem volt összemérhető a várható igénnyel.
Röviden szólva ez egyszerűen aljasság, jobb is hogy Budapesten szopatják vele a népet. -
istnag
addikt
-
hr2
őstag
válasz
Sztlaci #29212 üzenetére
Ugyan ilyen problémám van nekem is sajnos, annyi különbséggel, hogy nekem még felismeri a kártyát, csak hibásan másol az USB és maga a telefon is. Elsőnek azt hittem, hogy SD hiba de már kipróbáltam több kártyával is, ugyan az, az eredmény.
Érdekes, nekem általában akkor jön elő ha kicsit melegszik a teló hátulja.
Ez valami hardver hiba. -
pch
senior tag
vodkafone üzent már valakinek?
Vagy már teljesen lesz@rják?pch
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
hjanos1 #29217 üzenetére
ROM-ot tudok SD nélkül telepíteni, eddig csak SD-ről telepítettem.
Előbányásztam az eredeti kártyáját, azt sem ismeri fel.
Recovery alatt sem látja, vagy az már az is rendszer függő?
Ma alszom rá egyet, majd a hétvégén szórakozom vele. Felpucoltam minden érintkezőt, nagyítóval nézve szépek a forrasztások, biztos nem kontaktus hiba.
Volt egy csomó képem az SD-n azokat feltoltam a laptopra. nem panaszkodott.A letöltött gyári 2.2-nek nincs kontroll száma? (MD5 szám)
-
Firstaye
tag
Jó estét emberek
Felhalmozódott bennem egy két kérdés.
A pengémen a gyári t-s 2.1 "fut" 512 mb romos. Naszóval még mindig az a körülményes romtelepítés van használatban, vagy van már helyette valami könnyebb? Biztosan menne a másik, csak így időt lehet spórolni : )
A másik: ugye ugye van itt az a call meter csudajó program, namármost, ha én legyalulom a pengét, akkor a program által összegyűjtött elraktározott adatok elvesznek, nem lehetne valahogy megmenteni őket, és helyreállítani, h pl az eddig kapott sms-k számát ugyan úgy jelezze, ne pedig csak a telepítős utánitól kapottakat?És az utolsó: a move bike progit használom, ami igen szépen jegyzi is a sebbességet. Nemellesleg, elértem nemrégen a 70km/h-s álom sebességet egy buzizöld bmx-el, ezzel szeretnék is "jaszkarizni" a többiek előtt, csak az istenért sem tudom megjeleníteni az útvonalat a számítógépen. Telón megy minden, írja sebességet, mutatja a map segítségével merre tekertem, de valahogy nekem nem sikerül ezt gépen is megoldani, az adatokat el tudom küldeni, de az útvonal halott ügynek tűnik :S
Előre is köszi a segítséget : )
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
SOS
Svéd 5-ös rom alatt meghalt (GEN1) a kártyaolvasó rész, - hibakeresés a kártyán - ír és itt a vége.
Korábban már felejtett el SD-re telepített programot, de arra gondoltam, biztos rossz ikont dobtam ki és töröltem a progit. Vasárnap mindent programot elfelejtett, ami az SD-n volt telepítve.
Jött "szokásos" (mint XP esetén) újrapakolás. Előtte kb .2 hónapig SS4-es volt most SS5-öt tettem fel, fel is ment. Ma újraindítottam, mert lassúnak tűnt azóta nincs SD kártyám.
Laptopban minden OK Minden adat kép megvan a kártyán és nem is panaszkodott, hogy baja lenne a kártyával.
Milyen módszer ajánlott a készülék 2.1-re történő visszaállítására, SD nélkül persze.
Esetleg a gyári GEN 2-esítős módszer. -
umek7
őstag
válasz
dragon1993 #29207 üzenetére
V-ről lehet tudni valamit? esetleg valaki vitte már gariba vodások közül?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dragon1993 #29207 üzenetére
"A Liba javítatását..."
Liba? Már nem is kell, én csak a csibéket kedvelem.
-
dragon1993
őstag
Hobbiból írogatok a szervizeknek , ma kaptam pár választ.
A Liba javítatását a E-Care Solutions fogja végezni megkérdeztem ,hogy a TM-es készülékek javítását át is ők fogják-e végezni ?A T-Mobile készülékek javításáról még nincs végleges információ. Amint megszületik erről a végleges megállapodás, természetesen informáljuk Önöket is erről (természetesen nyitottak vagyunk és szívesen vennénk át T-Mobile válláról is ezt a feladatot)
-
Surfym@n
senior tag
válasz
kelzsoca #29202 üzenetére
Én most 68 alkalmazásnál tartok.
Amit használok mind felment...egyedül Andrea 1.0 - navigátor a virágboltból visszautasította a telepítést...
van esetleg "lista" vagy top10 progi ami nem ment fel erre?
mert akkor gondolkozok a váltáson, csak ez a fránya kényelem - power widget a státuszsorban, cm-extra settings...
csak lesz utódja, talán kihúzom addig...
esetleg van olyan cm alapú ROM-od, amiben "minden" működik? -
jano_77
nagyúr
"Kelzsoca : azt a fájl kezelőt ami a korábbi romokban volt, nem lehet valahogy telepíteni (I)az SW3 romra(/I)?"
van egy újabb ROM, amiről esetleg lemaradtam vagy ez a Sweet Dreams=SD III akar lenni
írta vki, hogy led probléma van az SD III-nál. ez többeknél is előfordul vagy egyedi a dolog?
-
kelzsoca
félisten
Úgy értem, hogy az általam tovább módosított romok (SD) többet tudnak, illetve fejlettebbek, mint bármelyik friss wbaw rom.
(#29199) trialboy
Talán ha nem gen1-es recovery-t tennél a gen2-es készülékre
(#29198) Surfym@n
Több alkalmazást sem lehet telepíteni a készülékre a rom használatakor.
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest