Hirdetés
Aktív témák
-
MxM19
aktív tag
Valaki próbálta sweet dreams romon az Eternal Legacy HD-t?
600mb körül van az sd file.
Nekem videó után kilép.....
Pedig elvileg kellene hogy menjen.
még1:Ginger Stir Fry beta13 fel megy 128mb os partíció kiosztásra?
kevesebb tudású telókon is megy pl:zte racer lg optimus ....... -
MxM19
aktív tag
válasz
Mokush #31295 üzenetére
Át lehet helyezni többé kevésbé az alkalmazásokat SD kártyára.És nem fog megtelni a telefon "hdd" je olyan hamar.
De tegyél fel rá egy SweetDreams3 Re.... romot.
Gyors,stabil,hibátlan(na jó 1hibája van.vannak olyan alkalmazások,játékok amiket nem kezel.)De többet mint a gyári. -
Mokush
tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy belső tárhely 170MB helyett 256MB legyen (új ROM telepítése nélkül)? Telenor, 2.2 -
Psychonaut
veterán
Ginger Stir Fry beta13 (ot perc utan): eddigi leggyorsabb rendszer, szerintem marad egy darabig. Semmit nem allitottam meg at rajta, kiveve a Sync letiltasat.
-
Rav3n02
senior tag
sziasztok megint
tudtok esetleg ajánlani valami jó billentyűzetet a Pengére? A gyári valami katasztrófa, a telefon gyorsaságához képest borzasztóan lassú minden 3-ik leütést nem érzékel...töltöttem le vmit marketről, de akkor meg a gyárit nem bírtam kilőni...help pls...
-
Nekem még mindig Ismeretlen eszközt ír ki. XP és Win7 alatt is , pedig driverek telepítve, még valami ötlet?
-
fischi
tag
Sziasztok,
feltenném én is a telenor update-et, esetleg valakinek ötlete van, hogy windows nélkül hogyan tegyem meg?
Vicces, hogy linux alól egy linux alapú oprendszert nem tudok frissíteni... -
spuros
őstag
A tegnap megjelent telenor 2.2 frissítés meglehetősen kellemes meglepetést okozott. Rosszabbra számítottam..
-
Psychonaut
veterán
válasz
infectedmann #31274 üzenetére
Ha visszaolvasol, latod, hogy en is k*rvara rab@sztam.
-
infectedmann
őstag
válasz
Psychonaut #31258 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy tudtam, hogy nincs mobilnet előfizetésem és estére 1 forint nem volt a kártyámon. Ergo szerintem mobilnet előfizetés nélkül is lehet netezni, csak egy vagyonban kerül.
Amúgy ez akkor történt, mikor megvettem anno régen az iPhone 2G-t. Másnap akartam valami alap netet aktiválni, mert ezen ugye nincs 3G és nem is neteztem rajta annyit. -
-
-
SchiSa
tag
válasz
Graphics #31262 üzenetére
én még nem mertem neki vágni, várok egy kicsit, de esetleg itt érdeklődj ahogy olvasom többeknek sikerült
-
tboldi
nagyúr
válasz
Psychonaut #31264 üzenetére
Nem tudom, nem nekem kell. Egyik haveromnak. Nekem nincs is androidos telóm.
Valószínüleg augusztusban sikerül szert tennem egy Blade-re.
Köszi, továbbítom neki. -
tboldi
nagyúr
Valaki erre?
-
-
-
Zozoka73
tag
válasz
Psychonaut #31258 üzenetére
Látod, az összes szolgáltató ilyen kancsó, nem te vagy/leszel az első áldozat!
-
MxM19
aktív tag
válasz
Chosen #31257 üzenetére
Épp most raktam újra a romot és tettem fel a shiftet.
Ezt nem mind1ik verziónál csinálja úgy.De mivel sWd en ez az egy verzió indul el ezért ezt csinálja.
Állítsd 30percre a képernyő kikapcsolást.Vagy van rá porgram hogy ne kapcsoljon ki soha.csak nem tudom melyik az.itt olvastam valami magyaritott alkalmazások cikkben tegnap. -
Psychonaut
veterán
Sracok, elolvastam az elso posztot. Nem egyszer, tobbszor is. De ti az en hozzaszolasaimat nem igazan, ugy veszem eszre. Idezek: "mert en ugye teljesen nyugodt voltam efelol, ha egyszer szerzodeskoteskor nem kertem, hogy legyen, akkor nyilvan nincs is, nem tudja hasznalni a telefonom, nem tudnak szamlazni sem". Errol ennyit.
Ketto: szerintem sincs sok ertelme mobilnet nelkul az Androidnak, tehat igen, fogok mobilnetet venni, terveztem is, csak egyszeruen nem ez volt az elso dolgom, mihelyst megvettem a telefont. Gondoltam par nap alatt megismerem a rendszert, hozzaszokok, tokeletesen raerek akkor is mobilnet elofizetest kotni, ha mar hasznalni is fogom. Vagy nem?
-
Egy játékért nem válnék meg tőle, de pl Shift közben mintha nem érzékelné, hogy megy az app simán lezárja, mivel nem érek hozzá (gyorsulásmérővel irányítom ugye)
+ csak pár alkalmazást indítottam el eddig de hiába zárok be mindent a szabad ram a 2.2-es ~300mb helyett 190mb körül van
-
SchiSa
tag
válasz
Graphics #31255 üzenetére
az, hogy a telefonod nem áll meg az "ftm"-nél, ill. a számítógéped nem ismeri fel a telefont, nos az miért is a telenor hibája?
nem akarom őket védeni, de csak olyanért tegyük őket felelőssé amiről tehetnek. itt a topicban is olvashatod, hogy több embernek sikerült a frissítés! -
-
-
MxM19
aktív tag
Létezik hogy a player PRO zavarja a dsp managert?
Mert beállítom hogy milyen legyen dsp be és hibaüzenettel kilép.de valamikor jó. -
Még mindig a segítségeteket kérem.
A Telenoros Blade-nél nem tudom előhozni az FTM menüt.Szeretném gyári 2.2-re frissíteni.
Minden lehetséges fórummegoldást várok, amiket tudtam eddig megpróbáltam, nem vagyok nagy modder, gondolom itt többen és jobban értenek hozzá mint én
-
-
mira72
őstag
válasz
Psychonaut #31236 üzenetére
Idézet az 1.-es Hsz.-ből:
"Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot."Topic címe is ide irányít. utaltam már rá egyik kérdésednél asszem tegnap v. előtte...
Amúgy kellemetlen dolog, beszélgettünk itt már erről eleget, véleményem szerinte mobilnet nélkül az android minek... másoknak volt ellenvéleménye...
De most valami törvény beszabályozza őket, ha jól emléxem OLVASTAM róla egyik nap, hogy sok probléma volt a horror mobilnet árakkal, amit nem is kértek az userek...
Bár sztem lama-ság, de ez megint az én véleményem, és sokakat nem érdekel -
Simba86
senior tag
válasz
Keeperv85 #31195 üzenetére
ismételten megköszönöm a segítséged Keeperv85!
szerencsére jól felraktam az ADB-t és a drivereket előzetesen, így sikerült azonnal megoldani a problémát és már ment is fel egy, a gyárihoz viszonyítva kimondottan jónak mondható custom ROM. (igaz orosz, így csak angol van benne, de mindenképpen jobb ez a 2.2.-es, mint a gyári...)egyébként érdekességképpen megemlítem, h a felbontást és kamerát leszámítva uaz a hardver van abban a telóban, mint a pengében
bocsi az offért, nem tudtam, h olvasol-e privátot, ezért raktam be ide a Kösz-t
-
-
válasz
Psychonaut #31227 üzenetére
Hát mivel úgy hozzávetőlegesen számolva 1 MB-nyi forgalom kerül 3000 Ft-ba, amit egy okostelefon pillanatok alatt összehoz 3G/HSDPA-n így hamar meglett a 40000-es végösszeg :/
-
válasz
atillaahun #31229 üzenetére
Köszi, de nem vagyok birka, és eszemben sincs megváltoztatni a világot.
Egyelőre én sem sértegettem szerintem itt senkit a fórumban, de ha te jogosnak érzed, ám tedd -
Multimédiában (játékok, videólejátszás) melyik a legerősebb 2.3-mas rom?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Zozoka73 #31233 üzenetére
Igen, ez mar volt, koszi.
UPDATE: beszeltem a 1440-es, djuice-os ugyfelszolgalattal is, itt sokkal segitokeszebb volt a csaj, elismerte, hogy jogos a problema, ha nem kertem mobilnetet, nem kellett volna aktivalni az alap net csomagot sem az elofizetesemen (mert en ugye teljesen nyugodt voltam efelol, ha egyszer szerzodeskoteskor nem kertem, hogy legyen, akkor nyilvan nincs is, nem tudja hasznalni a telefonom, nem tudnak szamlazni sem), de o is azt mondta, amig a szamla meg nem erkezik, semmit nem tudok tenni. Tehat augusztus 15-ig (kb.) tema jegelve, akkor majd irok nekik, hogy ugyan legyenek mar szivesek jovairni ezt az osszeget nekem. Megkerdeztem, szerinte van-e realis esely ra, hogy jovairjak, azt mondta, igen. Kivancsi vagyok, hogy volt-e mar massal is ilyen ugyuk...valami azt sugja, nem en vagyok az egyetlen.
-
MxM19
aktív tag
CM ek felmennek 128mb os partícióra!
Ez a 133.......Hát még nagyon messze vannak a jótól.
Lassú,akad,Még a locksreen is.(alap adw /launcher pro)
felhúztam pár percig a procit 748mhz re elindítottam a gangstart és szarabbul ment mint a sweet dreams 3 romon(sw3 on akadás lassulásmentes.)
Ok sokat dolgoznak vele meg minden.De inkább akkor a többi is a kiszivárgott romon dolgozna inkább.Mert ott oc nélkül is jobban teljesít mint cm7en.....
Majd 1 év múlva... -
Zozoka73
tag
Bár lehet volt már, de a fentebbi témába vág: Mobilnet!
-
OrLiX
tag
Sziasztok,
tudtok arra megoldást, hogy ha a böngészőben rákattintok egy YouTube videora, akkor az a Marketről is
letölthető YouTube alkalmazás nyissa meg?Köszi!
-
Psychonaut
veterán
válasz
atillaahun #31229 üzenetére
Egy szoval sem mondtam, hogy annyiban hagynam.
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Tud valaki olyan status bar-ba beépülő zenekezelő-widgetet, ami ezen a képen is látható?
Ez egy szép magyar mondat volt. -
atillaahun
veterán
válasz
Graphics #31217 üzenetére
Nem is tudom kik azok az emberek, akik a vásárló határozott kérésének ellenére, - miszerint nem kér net csomagot/szolgáltatást mégis aktiválják azt, majd elfelejtenek róla szólni. De hát ők nyilván nem tehetnek róla, biztosan csak feledékenyek, annyi dolguk van, nem lehet minden jelentéktelen apró részletet észben tartani.
Még a végén megsajnálom őket.Hogy te, meg a hozzád hasonló birkák nem fogják megváltoztatni a világot abban nem kételkedem, de vannak azért még páran - kb. ezerből egy - akik némileg sértőnek találják, ha megpróbálják őket megvezetni/átverni/lehúzni/... és nem hagyják annyiban a dolgot, akár 40k-ról van szó, akár csak 40 forintról.
(#31219) Psychonaut
"Sajnos a balhezassal nem hinnem, hogy sokra mennek, ahogy mar irtak is, a szolgaltato lesz*rja, hogy ott vagyok-e, vagy sem, egy ugyfel nem ugyfel neki."Tán próbáltad már? Gondolom nem, csak feltételezed. Igaz, hogy nem mindig célravezető, de legalább szórakoztató.
Komolyra fordítva a szót, először én is mindig szépen próbálom. Csak hát sokan ezt úgy fogják fel, hogy itt egy sokadik balfasz akit behúztak, de amilyen szerencsétlen úgyis rövid úton lekoptatom. És közbe a képedbe vigyorognak. Ilyenkor kell tudni váltani. De hát van akinek meg ez nem megy. Ha neked megér 40k-t, hogy elkerüld a konfliktushelyzeteket vedd úgy hogy meg se szólaltam. -
Psychonaut
veterán
Koszonom megint csak az epito jellegu hozzaszolasokat. 1220-al beszeltem, kovetkezot mondtak:
-ok sem tudnak segiteni semmiben, nem latjak csak lezart a szamlakat (kurvajo, akkor megis miert iranyit mindenki hozzajuk???)
-tulforgalmazasi dij bekerese meg nem tortent meg (koszi, ezt en is tudtam)
-minden elofizetesnel automatikusan aktivalodik az alap internetcsomag, 10kb/32 forint (vagy valami hasonlo) tarifaval (!!!!!) (akkor mar ertem, honnan gyult ossze 40k+AFA tartozas)
-ha megerkezik a szamlam, akkor tudok tobb segitseget kerni, vagy irjak levelet (szinten csak miutan megerkezett a szamlam) a jovairasi csoportnak, arra hivatkozva, hogy nem kertem mobilinternetet, es megis aktivalodott, toroljek el a kovetelestIgy allok.
SZERK: Glatius: a tudtomon kivul aktivalodott, merthogy SMS-t nem kuldtek rola, es mas modon sem ertesitettek.
-
Glatius
őstag
válasz
Psychonaut #31219 üzenetére
Ha nem kérted a mobilnetet akkor már csak annyit kell bizonyítanod, hogy a tudtodon kívül kezdett működni. Amit ugyanis nem kértél arról nem vagy köteles mindent tudni. Ha kioktattak a boltban arról, hogy díjköteles szolgáltatást véletlenül is igénybe vehetsz, és ezt bizonyítani is tudják) akkor jogos a követelés.
A probléma más. A szolgáltatónak van ügyvédje, amit így is úgy is fizet, neked pedig 2-5000 alatt nehéz képviselőt találni óránként. És ezt a nyomorultak pontosan tudják...
-
pista59
őstag
Tegnap írtam az exés frissítések buktatóiról:
"A maradék 50%-ból meg lejön még kb. 30, ezt az otthoni PC-k hardver, és szoftver állapota okozzam. A maradék 20%-ot meg nem tudom, hogy mi." -
válasz
Psychonaut #31219 üzenetére
Nos , mivel a telefon bekapcsolásakor kér egy e-mail fiókot így azt folyamatosan szinkronizálja, emellett, ha leszedsz egy Advanced Task Killer-t látható ,hogy a multitask-nak hála, megy egy csomó alkalmazás, köztük a RoadSync, ami megint csak adatforgalmat generál, ha van mondjuk egy Facebook kliens, az is igyekszik frissíteni, emellett a játékok is, sőt a programok többségében elhelyezett reklámok is adatforgalmat használnak.
Egy éjjel fekvő telefon bármennyire is pihen, közben folyamatosan dolgozik...
Ez az átka az okostelefonnakNálam alapvetően futó alkalmazások(killezés előtt)
Üzenetek
Óra
Kamera
RoadSync, és még pár alkalmazás amit én töltöttem le -
SchiSa
tag
válasz
Psychonaut #31210 üzenetére
ha kezedben van az előfizetői szerződés, amelyben te nem kérted a mobilnetet, akkor ragaszkodj hozzá, hogy mutassák meg azt a címedre küldött tájékoztató, amelyben közlik, hogy aktiválták számodra a mobilnetet.
ugyanis egy szolgáltatás aktiválásról/tiltásról tájékoztatási kötelezettségük van.nem teljesen igaz, de jól hangzik!!!!!
-
Psychonaut
veterán
Koszi sracok a tippeket, APNDroid mar ment is fel. Oszinten szolva el nem tudom kepzelni, mi az isten adatforgalom mehetett a telefonon ejjel, mikor nem csinaltam vele semmit.
Szerzodest majd elolvasom, de szerintem siman uf. megtevesztese es felretajekoztatas az, hogy szerzodeskoteskor ezt nem kozlik az emberrel.
Sajnos a balhezassal nem hinnem, hogy sokra mennek, ahogy mar irtak is, a szolgaltato lesz*rja, hogy ott vagyok-e, vagy sem, egy ugyfel nem ugyfel neki.
-
Glatius
őstag
Nem néztem én utána utána semminek, tpeti78 mutatta, hogy akár igazad is lehet... de az nem menü-elem, hanem egy rendszeralkalmazás. A CM7-es sorozatnak a menüjében van a SD-nek nincs.
Hadd idézzek valakitől:
"Azt a kur.a........
Most összedőlt a világ..................... "Elhiszem, hogy jó ha valakinek igaza van, de ha egy nyilvános bocsánatkérés kevés, akkor én már kevés vagyok ide, mert az elmekórtan egy nehéz tudomány...
-
válasz
atillaahun #31216 üzenetére
Nem egy üzletkötő tehet arról, hogy a cég milyen díjakat szab. Szerintem nem egy minimálbérért dolgoztatott munkás tehet erről?
Vagy ő maga a netcsomag?
Hát nem, az tény ,hogy a te általad leírt dolgokat megcsinálja, sem fog megváltozni a világ, sőt nem fognak megijedni mert átviszed a számod máshová. Egy előfizető nem fogja őket csődbe vinni, jóhíre meg egyiknek sincs. -
atillaahun
veterán
válasz
Lehet addigra már elmentél, én még ezt tanácsoltam.
Ha teheted a legnagyobb, legközpontibb boltban intézd hétfő délután, amikor a legtöbben vannak. -
Ricardo
titán
válasz
Szolgáltatóváltás az alap. Hétfőnél előbb nem tudsz érdemben intézni semmit. Menj be az egyik ügyfélszolgálatukra, (véleményem szerint bármelyikben tudniuk kell segíteni) és próbáld meg első körben normálisan. Ha a pult mögött álló úr/hölgy flegma, lekezelő....stb, kérd a fönökét. Ha ez sem vezet eredményre, akkor pl a fogyasztóvédelem felhívása, (még onnan az üzletből), és érdeklődés ilyenkor mi a teendő.
Lehet hogy jogilag nem tudod őket megfogni, és ki kell fizetni (nem ismerem a szerződési részleteket), de egy próbát megér.
-
válasz
Nos mindenképpen APNdroid, én már ezzel kezdtem ,tisztában voltam a gusztustalan marketing és pénzszerzési módszerekkel, amelyet a szolgáltatók alkalmaznak, és amiért legutóbb valamelyik cég kapott is büntetést.
Utólag persze okos a hozzászólásom.
Lehet e-mailezni, és kérvényezni, hogy esetlegesen valami kártérítést eszközöljenek, ámbár erre igen kevés az esély..
Az előfizetés miatt az sem járható út, hogy nem fizeted ki, hiszne tiltanak, vagy akár kötbér fizetésére is kötelezhetnek. Apró betűs részek.. amik tele vannak érdekességekkel.
Hasonló eset: klikk szolgáltatást ha nem mondja le az ember az ingyenességet követően felszámolják a havidíjat.
Sajnos sikerült egyszer nekem is ebbe a hibába esnem, mármint internet...
Akkor 2 MB ért fizettünk kb 6000 Ft-tMost is túlszaladtam, amit a szolgáltató nem volt hajlandó jelezni, vagyis de...
Hajnal 3kor kiküldtek két smst, az egyikben 80Mb-ot túlléptem, majd másodpercre azonosan még egy amiben közölték hogy elértem a 100Mb-ot és hogy ezután felszámolnak pénzt.Neten nem a megjelölt számok voltak( online Telenor), 6 Mb-tal mentem túl, elvileg 32 Ft/ MB-ra számíthatok jó esetben...
-
MxM19
aktív tag
válasz
Glatius #31205 üzenetére
Igen.Amire te gondoltál az a Launcher----Menü---Beállítások----Extra beállítások (másnéven Extra settings)
Amire én gondoltam az a Launcher---Menü---Extra settings ahogy én mondtam.
Amúgy is:Senki nem keverte össze senkinek nem volt semmi baja.Nem is írt senki semmit.
Csak te voltál az egyetlen.Amit írtál privátban abból ki lehet következtetni hogy amikor megláttad amit írtam (tudtad hogy nincs benne a romba de)rögtön keresgélni kezdtél hogy a sweetdreams romban hátha benne van az amit te akarsz.De miután megtudtad hogy nincs felháborodottan visszaírtál hogy "én ezt hogy képzelem stb....." szóval szerintem csak egy hülye felindulás volt....De mind1 itt zárjuk le a témát. szerintem. -
Psychonaut
veterán
Na, ime a Telenor-turam tortenete. Elore is elnezest az offert, de mivel az elozmenyeket is megosztottam itt, ezert gondoltam, erdekelhet valakit. Ki tudja, talan meg hasznos is lesz egyszer valakinek (bar remelem sokan mar nem fognak ilyen helyzetbe kerulni, a T-Mob. letiltasa utan csak remenykedek, hogy a Telenor is megkapja a magaet).
Tehat, elso allomas: Telenor, budaorsi Tesco. Ketten a boltban, fiatal srac es csaj, eloadom a problemamat, kerdezik a szamomat, par egyeb adatot. Elmondjak, hogy valoszinuleg az internet lesz a tulforgalmazas targya (ki gondolta volna, ennyire villamkezu azert nem vagyok, hogy SMS-ekbol osszehozzak egy 40k-s "tartozast"
). Mondom nekik, hogy oke, csak az a baj, hogy mobilnetet en anno szerzodeskoteskor nem kertem. Ajanlgattak akkor is par csomagot, de nem kellett, elvegre butatelefonom volt, nem tudtam volna hasznalni.
Erre a srac: na igen, de lenyegeben a mobilnet ugyanolyan szolgaltatas, mint az SMS vagy a hivas, minden elofizetonek megvan, es automatikusan aktivaljak, majd szamlaznak (ez milyen magatartas?) A rendelheto mobilnet csomagok lenyegeben nem(!!!) a szolgaltatas tenyleges megrendeleset jelentik, hanem az ar csokkenteset. Vagyis: a szolgaltato szerint barmikor mobilnetezhetsz (fenti horror aron), vagy vehetsz "mobilnetcsomagot", ami lenyegeben ezt az arat, khm, normalisabba teszi.
Mondom nagyszeru, valami megoldas? Hat, most letilthatjak a netforgalmat a kartyamrol (koszi, azt hittem ez mar egy eve, szerzodeskoteskor megtortent), oke, tegyek meg. Szemelyes ugyintezes igy hetvegen hol lehetseges? Kisegitenek, vagy a torokbalinti kozpontban, bar az hetvegen nincs nyitva (mondom koszi, direkt ugy tettem fel a kerdest, hogy hetvegen), vagy a Mammutban. Vegszokent annyit mondanak, ok nem hagynak annyiban, ket nap alatt 40k az horribilis osszeg. Elkoszoneskor megemlitem, hogy nekem is lenne jobb dolgom szombaton, mint ezzel foglalkozni.
De ok legalabb rendesek voltak.Masodik allomas ezek alapjan: Telenor, Mammut. Nagyobb bolt, tobb elado, odamegyek az egyikhez, eloadom a problemat, itt is megkerdezem, mitol lehet ez a horribilis osszeg. Haaaat, sajnos o nem tud segiteni, hivjam a 1220-at, ok nem latnak csak lezart szamlakat. De mondom, megis, mondja mar el, mitol lehet, es az alapjan tudna-e segiteni. Nem, mar elmondta, nem tud, hivjam a 1220-at. Kesz, pont. Mondtam neki, hogy mar probaltam, negyed oraig vartam, semmi. Varjak tovabb. Hm, koszi a hasznos tanacsot.
Ezutan megemlitem neki, hogy a budaorsi uzletbol kuldtek ide, hogy itt lehet hetvegen ugyet intezni. Nem, azt sehol nem lehet, kizarolag a 1220-on. Nem tud segiteni, hivjam az ugyfelszolgalatot.
Ok, kosz a segitseget.
Nonszensz, teljesen bunko, ellenseges, elutasito viselkedes, oldjam meg magamnak, mert o aztan nem segit hozzaallas.Kovetkezo lepesek:
-1220 hivasa
-torokbalintra elmenni a kozpontba, ha nincs mas lehetosegEgyelore itt tartok. Ha valakinek van valami otlete, esetleg volt mar ilyen helyzetben, annak megkoszonom a tanacsat. Az eddigieknek nagyon koszonom.
-
Glatius
őstag
válasz
Keeperv85 #31206 üzenetére
Nagyon sokáig azért nem használtam szűz nightly-t, mert a 128 Mb-os systemre nem fért fel. Ezek szerint már visszavettek a terjengős méretből.
Bakker mindegyik 89 alatt van...
Keeperv85 Nincs a pengével semmi baj, de még Gen1 -es RAMok nagyok voltak, a váltás után pedig csak az optimálizélteket ettem.
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest