Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
spuros #49581 üzenetére
(#49583) Nerd: A használat bootoláskor azt jelenti, hogy már a telefon indításakor beállítja a 806Mhz-et...
(#49584) Boonen007: Na most én ebbe nem különösebben vagyok otthon, szerintem ha működött a 3.0 Honeycomb, akkor meg tudják csinálni rá a 4.0-t is...
Meg reméljük, hogy a CM-esek kapcsolnak...
Szerk.: Itt a CM-esek saját kernelt építettek, hogy menjen a ROM, tehát összedobhatnak mégegyet a 4.0 alá!
(#49586) HollyBoni : 1,5 hónap alatt még nem volt kedve felgyulladni
-
-
-
-
-
domerator
veterán
válasz
spuros #44316 üzenetére
Elvben igazad van, ha azt vesszük figyelembe, hogy kezdő... csakhogy az alap probléma az elfogyó data tárhely... ezen pedig custom rom nem segít
(#44317) HollyBoni:
Ugye neked particionálásnál halt meg a teló?Félek megcsinálniNe félj... igen, particionáláskor halt meg 2 teló, de mindkétszer az én hibám volt (akku bennhagyás, illetve sima download alkalmazása a bevált download-nochecksgen2 helyett) és sajnos utólag fedeztem fel (nemcsak én), hogy a telóban van egy reset gomb, szóval minimum az egyik esetben, de szerintem mindkétszer a reset gombbal elkerülhető lett volna.
Ha MINDENT a nextgen leírás szerint és azokkal a progikkal csinálsz, akkor csak egy rossz, agyonkínzott PC, vagy a te figyelmetlenséged lehet az oka annak, ha valami nem sikerül.
-
kelzsoca
félisten
válasz
spuros #40764 üzenetére
Már én is próbáltam integrálni a cyanogen romok extra opcióit másik romba, ami félig sikerült is, de forráskód nélkül az ilyet nem lehet megoldani, mivel a kiszivárgott 2.3-nak nincs forráskódja, ezért nem működnek a funkciók (de még ha lenne is kétlem hogy az aki a romok csinálta, képes lett volna erre) ugyanis a CM ezeket a dolgokat erősen beintegrálta a szoftverbe/programokba, így annyi függősége van, hogy nincs értelme vele foglalkozni.
-
Mr X
veterán
válasz
spuros #40392 üzenetére
A sok anyázás között azért én válaszolnék.
Root Explorerrel belemész a system/app mappába, törlöd a vending.apk-t és a (asszem)market-updater.apk-t. Aztán a régi market vending.apk-ját, amit már előre felmásoltál az sd-re, bemásolod ugyanide, beállítod a jogosultságokat, és restartolsz egyet. Voila.
-
domerator
veterán
válasz
spuros #37160 üzenetére
Már hosszú ideje a szakácsok (kelzsoca, szezso, stb.) nem véletlenül veszik napokra kezelésbe a nightly-ket.
Two Face 6 pl. szerintem hibátlan, ha sikerül a teljesen tiszta, hibamentes telepítés. Akkuideje az egyik legjobb!Amelyik romnál úgy melegszik a teló, hogy nemnetezel, nemjátszol, és más éhes cuccok sem mennek (normál használat), akkor az felejtős, vagy szét kell nézni az appok, widgetek körül.
(#37168) TRob1 A fogorvosod száma kell!!
-
MxM19
aktív tag
válasz
spuros #31459 üzenetére
Ez a legjobb eddig.Nincs benne hiba." " Launchert cseréld ki benne a launcher Pro-ra és 1akadás sem lesz sehol.
hjanos1: amit linkeltem azzal. -
fero02
nagyúr
válasz
spuros #31332 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék.
Letöltöttem a telenor oldaláról a .zip-et. Kicsomagoltam. Készülékből aksi, sim, sd kiugrik. Vol- gomb folyamatosan nyomva, miközben rádugom a gépre. Megjelenik a Clockwork képernyője. Indítom a progit, start gomb inaktív. Win/sysdy mappából telepítem, amit írtnak. A Start gomb továbbra is inaktív. Próbáltam többször, ahogy a leírásban szerepel, de eredmény nélkül.
Köszönöm!
-
Psychonaut
veterán
válasz
spuros #31078 üzenetére
Fentebb irtam a tapasztalataimat, kelzsoca fele SDIII Rem. volt nalam eddig a leggyorsabb (kelzsoca: reklamokert cserebe a szamlaszamomat es az osszeget elkuldtem privatban
), de igazabol GO Launcher EX-el a CM7.1 RC is elegge jo, illetve holnap kiprobalom meg a Ginger Stir Fry beta 13-mat, arrol eddig csak jokat olvastam.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
spuros #22907 üzenetére
Ha eredetileg Telenor-os, akkor nem ajánlom a GEN2-re alakítást, mivel az nem visszaállítható. Bár, ahogy tudom, ők úgyis szervízbe küldik, ott meg rájöhetnek a módosításra amúgy is.
A 2.2-ben működik a rádió, az USB tethering, valamint hivatalos ROM-ból lett főzve.
A 2.3 elvileg gyorsabb (bár nem játszottam még az Angry Birds-el), viszont jópár hiba van még benne, mivel hivatalos 2.3.3 illetve 2.3.4 nincs Blade-re.Hogy kinek mi a jobb, azt én nem tudom eldönteni. Gyakorlatilag elégedett voltam a svéd RLS5-el is, csak felraktam a CM7-et és úgy maradt.
-
marcusa
addikt
válasz
spuros #22905 üzenetére
Én is nagyon tartottam hogy téglásítom a pengét, és pont ezért elég sokáig nem is mertem belevágni. De az egyik munkatársam vett egy vodás-at, és már az első nap megcsinálta a RAM feloldást, majd api leírása alapján az újraparticionálást, és mikor kipróbáltam az N96-os CM-mel, azt hittem más telefont nyomkodok... És utána bátorságot merítettem, és api29 leírása alapján megcsináltam, és így utólag úgy gondolom, hogy ha mindent a leírtak szerint csinálsz, nem lehet baj.
-
Ronam
addikt
válasz
spuros #21648 üzenetére
sose voltam oda a 2.3-as romokért,de mostanában kezdem megszeretni
.n94-et használok és komolyabb hibákba nem ütköztem,ha nem szeretnéd gen2esíteni a telót,rakj fel egy svéd 2.2-es rom-ot,az fut gen1-en is,és az egyik legstabilabb 2.2,sokkal jobb mint az r11 ami neked van.ezen az oldalon nézelődj,találsz sok mindent [link]
-
Ronam
addikt
válasz
spuros #21644 üzenetére
annyira nem kell fosni
,ha mindent a leírtak szerint csinálsz,akkor elég kevés az esély arra,hogy gen2es teló helyett téglát varázsolj
T-s a telefonod?vagy telenoros?ezt olvasd el párszor:[link] én ez alapján particionáltam valamelyik nap,és hibátlanul végigment....de van TPT-s megoldás is,bár azt lehet nem kéne ajánlgatnom
-
vampire17
addikt
válasz
spuros #12542 üzenetére
1000x le lett irva. Ez egy okostelefon, hasznaljuk akkor azokat a funkcióit, amikkel tobbet nyujt egy hagyomanyos tarsanal. Pl remekul tud a gmail tetszoleges cimtaraval szinkronizalni... Aztan azon felulet alatt mar sokkal egyszerubb szerkeszteni a neveket, szamokat. Egyszer kell megcsinalni egy normalis cimtarat gmail-ben es utanna rakhatsz uj ROM-ot, csinalhatsz barmit, egy fel perces szinkron utan minden tokeletesen visszaallithato.
Aktív témák
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest