Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
spuros
őstag
Halihó!
Ez milyen? Tudtok róla valamit mondani?
-
spuros
őstag
Már a 2. topik telt meg.. Nem semmi..(:
-
spuros
őstag
50ezer post után újabb topik lesz?
-
spuros
őstag
válasz
Razor_alpha #49779 üzenetére
Jaj ne haragudj.. Csak most láttam, hogy írtál.. Igen, köszönöm közben sikeredett a dolog.(: Köszönöm.
-
spuros
őstag
válasz
kelzsoca #49776 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam csak azzal a hátérrel amit linkeltem.. Kicsit szögletesebb és kicsit sötétebb.. Mondjuk ezek sem rosszak.. ADW-vel össze lehetne hozni hasonlót de az úgy nem az igazi..
Mert úgy a legszebb launcher amit eddig láttam (szubjektív) mert ezért a kijelentésemért holnap kapom a savat az tuti..(: -
spuros
őstag
Segítségeteket kérném.
Egy régebbi Kelzsoca romhoz mellékelt launchert szeretnék kicsit átalakítani magamnak.. Vagyis a kétféle változatot egybeötvözni (természetesen ha nincs ellene kifogásod Kelzsoca)...Van egy 2D-s és egy 3D-s verzió..
A 2D-s főoldali ikonjai alatt egy fekete mező található. Azt szeretném betenni a 3D-s verzióba (mert abban nincs benne), azt a kis mezőt.. Az első képen látható a mező nyíllal megjelölve, míg a másodikon amibe szeretném áthelyezni...
Már rengeteget próbálkoztam de sehogy nem akar összejönni. Esetleg valakinek nem lenne kedve összedobni? Nagyon megköszönném... Én már kiégtem... Feltettem ide a két launchert.
Huh remélem lehet érteni mivel próbálkozom..
-
-
spuros
őstag
Srácok eladóvá válik a Blade-em.. Mielőtt meghirdetem érdekelne innen valakit?
-
spuros
őstag
Feltettem az új update-cm-7.1.0-Blade-signed.zip-et...
Mellé feltettem az S2E cuccot..
Viszont nem telepít az ext partira..
Számít, hogy ext2, ext3, ext4 van a kártyán? Mert ha jól emlékszem ext2-t csináltam anno..
Ha nem akkor mi lehet a gebasz? -
spuros
őstag
A szűz CM nightly-k alapjáraton nem telepítenek az EXT partícióra?
-
spuros
őstag
Szezso15 ebben segíts légyszi...
-
spuros
őstag
válasz
szezso15 #47074 üzenetére
Nem rossz kis munka..
Én feltettem tesztelni..
Mi a neve annak a widgetnek ami telefonkönyvet pakolja ki a desktopra (mint a htc)..? Egy másik Blade-re kellene csak az az alkalmazás.. Hol keressem a romban?
Köszi..
(#47116) ruppotlan és így politikailag korrekt voltál..
-
spuros
őstag
Buktam az Optimus 2X játékot..Marad a Blade..
-
spuros
őstag
Ehhez írjatok nekem..
-
spuros
őstag
Szép napot! Hosszas keresgélés után sem találtam olyan programot ami megmondaná pontosan milyen kijelző van a telefonban.. Mert az a gyanum, h a barátnőm telefonja oled kijelzőt kapott.. Teljesen más a képe.. Mélyebbek a színek.. Szóval teljesen más.. Van erre vmi gyorsteszt? Mert én nem találtam.. Azon Kelzsoca face to face romja van.
-
spuros
őstag
GSF B27 alatt nem lehet Root uninstallert használni?
-
spuros
őstag
Tegnap a szakácsok, ma a kijelzők off napja..
-
spuros
őstag
Recoveryben lehet/érdemes particionálni az SD kártyát? EXT3 és A2SD miatt kérdezem..
-
spuros
őstag
Hát durva volt, h tegnap 3 nagy szakács is bejelentette, hogy elhagyja a társaságot.. Igazán sajnálom.
-
spuros
őstag
Az friss Recovery telepítése és reboot után visszaáll a régi (előző) recovery... Másnál is volt ilyen? A recovery-s telepítést választottam, mert nem szeretem a Rom Managert.
-
spuros
őstag
-
spuros
őstag
Halihó!
Tudnátok ajánlani olyan programot ami a "giroszkóp"-ot kalibrálja..? (Big Daddy van fent). Utánakerestem itt de pontosat nem találtam..
Nem reagál a telefon semmilyen mozgatásra...RoBorg az R11 már marhára régi nem?
-
spuros
őstag
A Ginger Stir Fry Beta 26-ról mi a véleményetek? Most láttam facebookon és a zte portálon...
-
-
spuros
őstag
Szép estét!
Új Blade-et kell valameddig kötelezően tölteni (12-16 óra...)? Mert régen volt ilyen dolog a telefonokkal..
-
spuros
őstag
válasz
HollyBoni #44647 üzenetére
Root Uninstaller... De legyél körültekintő és legyen backup a rendszeredről mielőtt nekiállsz törölgetni. Ezt javallom..
-
spuros
őstag
Látom, hogy most feljött ez a használt Blade vásárlás..
Itthon is készülünk egy másik vásárlására... Most kicsit eltorpantam az apróból való vásárlástól.. Ha mondjuk mégsem apróhirdetésből vagy szolgáltatótól választanánk akkor hol érdemes?
-
spuros
őstag
Erre most nehéz lenne válaszolni fórum etikusan..
De mondjuk úgy, hogy előzőleg megvolt. Szűz telepítéssel tettem fel..
-
spuros
őstag
A Sweet Dreams 4-5 romoknál befagy a 3G WathdogPro..
Másnál is? Nem tudom megnyitni beállítás céljából.. Tapasztaltatok ilyet? Esetleg hasonló kényelmes programot tudnátok ajánlani?
-
spuros
őstag
válasz
dragon1993 #44277 üzenetére
Nekem wipe-al is baszakodik.. Mindig végigmegyek a lépéseken rendesen. Szép sorba..
Már restore vissza a másik romot..
-
spuros
őstag
update-cm-7.1.0-RC1-Blade-KANG-2635p3plus-signed.zip Romnál tapasztaltatok olyat, hogy kb. pár perc után miután lezárt a képernyő és elsötétült kikapcsol a telefon?
Most játszotta el harmadszorra...
-
spuros
őstag
Sziasztok!
A CM romokból lehet törölni a fényképező hangot? Olvastam itt az egyik régebbi hozzászólásban, hogy nem kéne mert nem jön be akkor a kamera, de van ahol azt olvastam, h lehet...
Konkrétan ez a ROM van fent.. Akkor mi az igazság? -
spuros
őstag
válasz
bigdadylaci #42947 üzenetére
A2SD storage? Mert ott a particionálásnál beállított érték van.. Akkor elvileg jó a dolog.
-
spuros
őstag
Azt hittem egyértelműbb lesz.. De ha jól szűröm le akkor nem megy az ext2 partícióm (vagy pont de).. Esetleg segítenél ebben? Feltettem ide..
-
spuros
őstag
Légyszi, ebben segítsetek nekem...
-
spuros
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom ellenőrizni, h működik nekem az ext2 partició? Vagyis, h a programok oda kerülnek? Ezt eddig nem találom..
Kelzsoca boldog születésnapot!
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest