Hirdetés
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
maggi1886076 #48812 üzenetére
mount as R/W kell neked.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Tekintve, hogy te mindig előkerülsz, mikor valaki játékot említ, és szép ironikus csomagban előadod, hogy mekkora hülyeség telefonon játszani, szerintem igenis fáj ez neked valamiért. Vagy csak szimplán meg akarod őket "téríteni".
Az a gyerekes, hogy következetesen ezt csinálod. Hónapok óta, mióta ide járok, ebben a témában tőled mást még nem olvastam.
A mondandód utolsó része kreatív, elismerem, csak épp nem fedi az igazságot, mivel le is írtam, hogy én sem játszom mással, mint logikai játékokkal, azt is csak néha.
De azért biztos ami biztos, megkérdezem asszonykámat is róla, nehogy tényleg neked legyen igazad benne.
Részemről többet ide ezen témában nem írok, nem szeretném, hogy moderálni kelljen túlzott offolás miatt.
-
Mr X
veterán
Neked miért ennyire fájó pont, ha valaki játszani mer a telefonon?
Én is játszom néha, bár akkor is csak ilyen 5 perces logikai játékokat, de eszembe nem jutna legyerekesezni mást, aki játszik komolyabbakat is. Szerintem épp az a gyerekes, aki ilyenért folyamatosan beszól másoknak.
-
Mr X
veterán
válasz
#19617792 #46965 üzenetére
Nem szeretek playlistekkel szórakozni. Nálam pont az a baj, hogy nagyon ritka, hogy egy előadónak egy egész albuma tetszik, így inkább kiválogatom a jó számokat, és összegyűjtöm őket mappákba.
Más megoldásom nem marad, mint az ID3 tagekkel mókolás, ami megoldás, csak számomra kevésbé elegáns, mint ha megoldott lenne a mappa elvű lejátszás, amit tegyük hozzá, szintén semmiből nem tartana megoldani almáéknak.
A rendszer kinézete meg szerintem pont akkor unalmas, ha nem vagy nem igazán tudsz eltérni az alaptól.
Tudom, hogy iOS-re is rengeteg app van, de egyrészt pont a zenénél nincs, ami egy elég sarkalatos pont, másrészt valószínűleg még az újoncságom miatt keresnem kell a számomra megfelelőeket.
-
Mr X
veterán
válasz
#19617792 #46959 üzenetére
Fura, mert nekem egy Nexus One a maga ósdi architektúrájú 1GHz-es procijával sem laggolt sehol. Sem gyári rommal, sem custommal.
Cserébe átszabhatod a kinézetet, nem kell iTunes jellegű progival szenvedni, és ami nekem fontos, válogathatsz az egy feladatra való appok közül. Engem pl. iOS-en idegesít, hogy a zenelejátszó nem tud pl. mappánként lejátszani, csak akkor tudok pl. egy vegyes előadókból összeválogatott mappát hallgatni, ha az összes számnak megadom ID3 tag-ben ugyanazt az album nevet és album artist-ot. Enélkül iszonyat, hogy az iZunes és az iPod hogy rendezi a számokat.
-
Mr X
veterán
válasz
dragon1993 #46727 üzenetére
Irónia.
-
Mr X
veterán
Látom előre, hogy megint én leszek a köcsög, de legyen.
Aki kritikával élt, azért tette, mert linkeltél egy olyan akkustátuszt, ami alapján úgy megy két napja a telefonod, hogy ébren kb. egy-másfélt órát tölthetett, bekapcsolt kijelzővel még annyit sem.
Senki nem írta, hogy kamuzol, csak épp az általad linkelt kép nem tükrözi azt a nagy különbséget. Ott van pista59, neki is elmegy a pengéje 5-6 napokat és nem hekkelt tudtommal semmit ilyesmit.
-
Mr X
veterán
válasz
spence225 #46656 üzenetére
Na akkor:
Az app2sd és az a2sd nem ugyanaz. Előbbi natívan támogatott a 2.2 és afeletti rendszerekben, a fat partíciót használja. Utóbbi csak a felkészített romokban van benne, ext-et használ.
Nincs olyan, hogy valamit nem enged ext-re rakni. Ha van ext-ed és működő a2sd-d, akkor automatikusan mindent oda fog telepíteni. Adatok maradnak a belső tárhelyen, de azzal nem tudsz mit kezdeni. Ennél a megoldásnál nincs olyan korlátozás, hogy valamit nem tud átrakni.
Ha van ext-ed, semmi szükség sem App2SD-re, sem Move2SD Enablerre, mivel már úgyis a kártyán lesznek az appjaid.
-
-
Mr X
veterán
válasz
mark5138888 #45996 üzenetére
Elvileg ebben a régi van, de frissülni fog gondolom.
-
Mr X
veterán
válasz
mark5138888 #45994 üzenetére
Letöltöd a gapps-ot, fel sd-re, aztán recovery-ből install zip from sd card. Ezután lennie kell marketnek, gmail accountnak, mindennek.
-
Mr X
veterán
válasz
mark5138888 #45992 üzenetére
Recovery-ből flasheled a gapps-ot?
-
Mr X
veterán
válasz
dilajoska1 #45310 üzenetére
Miért volt muszáj? Mész a moderátorkeresős topicba és kéred a hsz-ek törlését.
Az alapelvekben benne van, hogy tilos 30 napon belül újra felrakni ugyanazt a hirdetést.
-
Mr X
veterán
válasz
Psychonaut #44960 üzenetére
És honnan tudja meg, hogy neki az a rom megfelel, ha nem próbálja ki?
-
Mr X
veterán
válasz
HorCsa1982 #44926 üzenetére
Az a 162 az annyi. A többi a rendszeré.
-
Mr X
veterán
válasz
HorCsa1982 #44567 üzenetére
Mivel az APNDroid fizetős lett, így a problémád warez kategória, ami itt tiltott.
-
Mr X
veterán
válasz
G_Bence #43621 üzenetére
Le kell tölteni a google apps-ot és felflashelni recovery-ből.
-
Mr X
veterán
válasz
balpeter04 #43597 üzenetére
Dobd fel az Alarm Klock-ot vagy egy másik ébresztő appot, nézd meg, azzal tudsz-e választani másik hangot.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43473 üzenetére
Semmiség.
Gyere, ha gond van, mindig akad segítség.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43471 üzenetére
Net nélkül is megcsinálhatod, de ahol bekapcsolod az autosync-et, ott az email címed alul, két bökés a gmail szinkron kikapcsolása.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43469 üzenetére
A Sync OFF is jó, de ha valamikor bekapcsold, le fog rántani minden email-t. Ezért írtam, hogy inkább kapcsold be a sync-et, aztán bökj rá az email címedre és vedd ki a pipát a gmail sync és az address book sync mellől, így véletlen syncelésnél sem fogja letölteni őket.
Az SD kártyát formázhatod. Storage -> Unmount SD card, aztán Format SD card.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43467 üzenetére
SIM elvileg nem kell, de a background data-t a market is kéri.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43462 üzenetére
Tehát:
Tárhely -> Gyári adatok visszaállítása: ezzel nullázod a beállításokat és eltűni kaz előző tulaj fiókja.
Aztán reboot után bekéri a gmail fiókod adatait, ezt kihagyod. Aztán adj neki netet.
Menü ->Beállítások -> Fiókok -> Fiók hozzáadása: megadod a gmail fiókod adatait, azután alul megjelenik az emil címed, ráböksz, és a Gmail és Címtár szinkronizálása mellől kiveszed a pipát.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43460 üzenetére
Mikor beállítod a fiókodat, kikapcsolod a gmail szinkronizálást. Vagy létrehozol egy gmail fiókot csak az androidos cuccok számára.
Nem, nem Blade-használó vagyok, de engem itt megtűrnek.
-
Mr X
veterán
válasz
jobbacsabba #43454 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása.
-
Mr X
veterán
válasz
deltaforce47 #43372 üzenetére
Bármilyen wifi routert veszel, jó lesz hozzá.
-
Mr X
veterán
Munka: pipa
Sátorozás: pipa
Rádiózás telefonon kihangosítva: negatívA munkahelyeden nincs elérhető wifi hálózat? A legtöbb rádiónak van internetes adása.
Hidd el, gondolkodom én, de a sátrazáshoz jobb megoldás vinni egy kisrádiót meg egy elemet, ha többen akarjátok hallgatni. Igaz ez munkahelyre is. A blade prüntyögője elég harmatos ehhez. Vagy venni egy 1k-s passzív hangszórót.
-
Mr X
veterán
"A Radio Data System (RDS), azaz „rádiós adatrendszer”, az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kiadott kommunikációs protokoll szabványa, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt."
Ja értem, te nem tudsz vécére menni kihangosított rádió nélkül?
Amúgy választ nem adtál rá. Nem is kell, csak van min pörögni, ugye?
A hasonlatod meg csak simán LOL.
-
Mr X
veterán
válasz
bazsko #43097 üzenetére
Akkor vissza a gyári rom és vidd vissza garanciába.
thesoma13:
Mert a tied 729 fölött nem bírja, ezért reboot, aztán, mivel a setcpu-ban nem pipáltál (szerencsére) olyat, hogy boot-nál állítsa be a sebességet, így visszaáll 600-ra. Ha nem döglene le, akkoris visszaállna restart után 600-ra, ha nem állítod be, hogy bootnál állítsa be a sebességet.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest