Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
válasz
atillaahun #28996 üzenetére
Kíváncsiságból megnézem én is, bár Sygic párti vagyok....
-
istnag
addikt
SDIII nàl, csak nekem megy el néha (elég sűrűn)a kapcsolat... főleg marketnél..
-
Winner_hun
félisten
válasz
baal-amiga #28994 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Megnézem azt, köszönöm.
-
Winner_hun
félisten
válasz
dragon1993 #28993 üzenetére
Ezt most magyarul is légy szíves. Köszönöm.
-
atillaahun
veterán
válasz
tpeti78 #28995 üzenetére
Épp most próbáltam ki. Határozottan nem rossz. 10 mérföldes körzetben lementi a térképet pár másodperc alatt, aztán azon szépen lehet navigálgatni. Aki kitartó az szépen lementegetheti magának az egész ország térképét. Annyi, hogy nyilván nem műholdas, mert az elég sok helyet foglalna, csak a szimpla utak láthatóak, ahogy minden más navi programban is. Hátránya, hogy net nélkül nem lehet rajta keresni, sem útvonalat tervezni, hiába van lementve a terület, viszont a 4kbyte/sec-re belassított mobilnetekkel szerintem lazán használható lesz ez a funkció is. Nem vagyok még bekorlátozva így nem próbáltam. Már csak azt kéne valahogy kitalálni, hogy lehet még ehhez némi hangos navigációt is hozzáhekkelni.
-
tpeti78
senior tag
Google Maps újítás készül....
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Winner_hun #28992 üzenetére
Na, ez nekem csinált fura dolgokat, például nem csörgött a telefon...
FSCaller ID-vel is ki lehet váltani a csúszkát, s az rendben működik.
-
dragon1993
őstag
válasz
Winner_hun #28992 üzenetére
Szerintem jó a legjobb cmben pörgetni.
-
umek7
őstag
válasz
dragon1993 #28988 üzenetére
Pedig nem kell ehhez atomfizikusnak lenni, látjátok
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dragon1993 #28988 üzenetére
Már késő...
-
dragon1993
őstag
válasz
infectedmann #28985 üzenetére
Szerintem szed le ezt a képet mert chanel fájlt generálnak aztán hívogatják sim nélkül a rendőrséget , a terror elhárítást ...
A root és az ADBvel való módosítás , ugyan annyira garanciavesztős ha jól tudom.
(#28989) Keeperv85
A hármas metróra már kiküldtem őket .
A suliban szokták mondani ,hogy az utcsó gyerek aki felhívta őket az 10 perc alatt lebukott, a rendőrnek azt mondtam ,hogy hamis IMEI az szevasz.
-
umek7
őstag
válasz
infectedmann #28982 üzenetére
Jó nem szóltam semmit, nincs kedvem egy ilyen alapvető dolgon lovagolni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ADB interfacen keresztül monutolod a systemet és felküldöd rá az új fájlt esetleg. Beállítod rá a jogosultságokat és voila! Lőn csend a fényképezés közben!
szerk. Lemaradtam....
-
törölt tag
válasz
adb-vel.
-
infectedmann
őstag
válasz
Keeperv85 #28980 üzenetére
Én mindig Root Explorerrel cserélem cserélem le a kamera hangot. Hogy máshogy lehet még?
(#28981) umek7
Miért, 1 hónap alatt nem lehet megtanulni az alapvető dolgokat?Ez nem atomfizika. Mielőtt megvettem a telefont, már akkor tudtam hogyan kell pl. romot feltenni, mert utána olvastam és nem a megvétel után jöttem kérdezgetni.
-
umek7
őstag
válasz
infectedmann #28977 üzenetére
Minek a root?
Ok, már Keeperv85 megelőzött, de mondjuk (ha nem haragszol meg) én azzal nem dicsekednék hogy egy hónapja még azt se tudtad mi az a CM7, most meg kezdőknek írsz FAQ-ot. Te blogod, azt csinálsz vele amit akarsz, de az ilyeneket mindig megmosolygom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
infectedmann #28979 üzenetére
Csak remélem (még nem olvastam) hogy kimaradnak az olyan hibák, mint amit most írtál:
Kamerahang cseréhez ugyanis nem kell root -
infectedmann
őstag
válasz
Tonchi #28978 üzenetére
Hát aki régebb óta mókolgatja a telót nem talál benne újat
Viszont a kezdőknek jó kis összefoglaló. Ennél részletesebben nem lehet már leírni. Aki ezt sem érti az ne is nyúljon a telójához. Én úgy írtam meg ezt, hogy 1 hónapja azt sem tudtam mi az CyanogenMod
Ennyi idő alatt rengeteget tanultam itt a fórumon. -
Tonchi
aktív tag
válasz
infectedmann #28974 üzenetére
Elég részletes, köszönet bár én nem érzem nagy szükségét számomra
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Gyári Trés 2.2-őn ki tudom valahogy kapcsolni a kamera hangot? Időnként nagyon kellemetlen tud lenni ez a hang, amikor nem szeretném felhívni magamra a körülöttem 10 méterre tartózkodók figyelmét
-
infectedmann
őstag
-
mira72
őstag
válasz
jano_77 #28967 üzenetére
lassan 1 órája nem volt hsz. írnom kellett vmit
én eladtam N82-t, az még ma is ér vmit .. sztem az egyik legjobb ( ha lehet ilyent mondani erre a márkára h jó) nokia.. érintős-ei sz@rt se érnek....., ja de, N8-al lehet jól fotózni
... kb ennyi... jó hardveren egy kaka oprendszer....
-
rharta
tag
Köszi mindenkinek, akkor a SDIII-at teszem fel.
-
hekmi
tag
válasz
mark5138888 #28957 üzenetére
A legtöbb átlagfelhasználónak teljesen tökéletes a 2.1 is
-
tpeti78
senior tag
válasz
mark5138888 #28951 üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni a lényeget...
Nem kell kóddal függetlenítened, elég ha GEN2-re varázsolod, és főzött romot használsz majd, mondjuk a ma várható Édes Álmok negyedik generációját....Így meg lesz oldva a vodás kártyával való használat is...
Javaslom, hogy regisztrálj ide, és sürgősen kezdj el olvasni és olvasni, mert rengeteg felesleges kérdéstől megkíméled a többieket....[link]
Valamint ajánlom itt az első hsz.-t is figyelmesen átolvasgatni, a felesleges kérdések feltevése helyett.....szerk.: Megelőztek....
Más: Minden backup, mentés megvolt, várom az SD 4-et....
-
mark5138888
tag
Amúgy bevallom én ezt elsősorban csak gyorsulási szempont miatt csinálnám. Megérné csak emiatt megcsinálni? (Ha amúgy nekem elég lenne az a 2.1) Vagy pedig ezen a verzión is tűrhető sebessége lesz a telónak? (Nem lesz sok szaggatás fagyás általába csak 1-2 programot futtatnék egyszerre)
-
törölt tag
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #28893 üzenetére
Ahhhh: Belaktam az SD3-at. Akkor ezek az SD3-as és valszeg 4-es rom jó a Telenoros Vodás és T-s telókra is ugye?
Csak az egyik havernak kell a telóját rootolni, és valami jó kis főzött romot felrakni. Nekem ezek az SD romok bejöttek, ezeket ajánlottam neki. Csak én azt kérdeztem itt végig, hogy Vodás telókra felmegy-e, de kiderült hogy Telenoros a teló. Gen2-es, így akkor ezek a főzött romok simán felmennek rá ezek szerint.
A rootolás meg eszerint a módszer szerint fog menni. Fog menni? -
hjanos1
senior tag
válasz
mark5138888 #28951 üzenetére
-
törölt tag
válasz
mark5138888 #28947 üzenetére
nem, ha egyből függetleníted ("hardveres" függetlenítés), akkor mindegy milyen ROM van rajta (akár gyári, akár nem), kártyafüggetlen lesz/marad. kártyafüggő készülékek esetén bizonyos ROM-ok ideiglenesen függetlenítenek (addig, amíg az adott ROM fent van a telefonon).
(#28951) mark5138888: a sorrend mindegy, csak függetlenítéssel bukod a garanciát. gen2-esítésre és ROM felrakásra vannak jó leírások a hungariandroid.com-on.
-
mark5138888
tag
válasz
mark5138888 #28949 üzenetére
szóval gen2-esítést és 2.3-as rom-ot raknék fel.. ezek után segítesz?
Plz PM-be ha kérhetném köszi
Ja és ugye nembaj ha függetlenítem? és utánna csinálom ezeket...
-
hjanos1
senior tag
válasz
mark5138888 #28944 üzenetére
Ha már úgy is bebuknád a garit a függetlenítéssel, szvsz jobban járnál egy gen2-sítéssel (szintén gari vesztés) és egy stabil 2.3-as főzött rommal.
(A főzött romok valamilyen hiba miatt nem kezelik a függőséget) -
hekmi
tag
válasz
Akkor meg nincs is rá hivatalos frissítés.
hjanos1 leírta a lényeget
-
törölt tag
válasz
ha egyből kártyafüggetleníted, akkor nem változik a helyzet, azt ROM nem befolyásolja, nincs rá hatással.
-
Ronam
addikt
válasz
atillaahun #28934 üzenetére
pontosan így értettem,ugyanis kikapcsolt képernyővel nem jelzi,csak ha bekapcsolom,de azzal meg túl sokra nem megyek
-
hekmi
tag
válasz
mark5138888 #28941 üzenetére
Gyári (szolgáltatói) frissítést csak a Telenor tud kiadni telenoros készülékre... semmi köze az android store-hoz
(market?
)
-
mark5138888
tag
De qva jó
Pannonnál veszem
am ez lehet hülye kérdés bocs
=> Kifogom függetleníteni mert vodafone-os vagyok .
Ez semmit nem változtat a verzión ugye?
Ja meg még az hogy oké az alap a 2.1 de ha pl felmegyek majd az android store-ra ott nem fog nekem frissítést ajánlani? .S..
És ha ajánl ott menyi a max gyári frissítés amit letölthetek a telóra? (2.2 gondolom)
-
hekmi
tag
válasz
mark5138888 #28936 üzenetére
T-nél és Vodánál van hivatalos 2.2, Telenornál 2.1.
Itt le van írva minden érthetően
Szerk: A hivatalos frissítést a szolgáltató adja ki...
-
mark5138888
tag
Hy All Pénteken leszek gazdagabb egy ilyen telóval
És lenne egy két kérdésem ha nem lenne baj többit már megtudtam.
Az lenne az egyik hogy mi a most kiadott legújabb gyári verzió a telefonhoz?
És hogy tudna-e nekem vki segíteni ebbe még kezdő vagyok hogy hogylehet átalakított romot rakni a telóra. tudna vki egy oldallal segíteni ahol levan írva minden / vagy pedig PM-be röviden elmagyarázná ? Gyorsan fogom a lényeget. előre is köszönöm
-
Dover
tag
ez mi??
-
Unsign
tag
Üdv mindenkinek. Úgy döntöttem belépek én is Blade-esek táborába.
Én jelenleg V-s vagyok, de felkeltette az érdeklődésemet a Media Marktos "verzió". Ha főzött Rom-ot használok akkor fogom tudni használni ezzel a telefonnal a jelenlegi kártyámat? -
konikan
aktív tag
válasz
infectedmann #28928 üzenetére
A SD sorozatokat utána már az előzőekre építette, mert szerinte nem voltak jók a wbaw-osak.
Amúgy az atom stabilitás erősen túlzás.OMG, tag lettem
-
umek7
őstag
válasz
infectedmann #28928 üzenetére
Azért a rossz vicc erős túlzás..
-
infectedmann
őstag
válasz
rharta #28926 üzenetére
Próbáld ki kelzsoca vagy szezso ROM-ját: Sweet Dreams III - Vanilla Suprise I
Mindkettőt használtam így bátran merem őket ajánlani. Atom stabilak voltak.
Amit linkeltél az pedig egy rossz vicc
kelzsoca abból a sorozatból kezdte a Sweet Dreams szériát, de ha jól emlékszem azt írta, hogy kb. a nulláról kellett kezdenie az egészet.
-
rharta
tag
válasz
infectedmann #28924 üzenetére
Köszi, ebből használtam a 9-est : http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/342009/rom-gen2-zte-gingerbread-ginger-stir-fry/
-
rharta
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy stabil 2.2-es romot? Eddig a CM romokat meg ezt az új 2.3.4-es kiszivárgottat használtam, de sajnos sokat bugzik. Úgy gondoltam várok amíg esetleg lesz ezekből is stabil. Addig is vissza állnék 2.2-re, persze kicsit okosabbra mint a T-s 2.2. Köszi előre is.
-
Glatius
őstag
Létezik olyan, hogy az SD III on a Rootexplorer nem látja az /sdext partíciót? (ext3)
balpeter04
Nem kell megkeresned, a csodazip ezt is felteszi. -
Shodan
őstag
válasz
atillaahun #28917 üzenetére
ezt tettem közben
mivel uj androidos vagyok iíy kezdtem létrehozni a kontaktokat, hát hiba volt. De az egy kicsit gáz hogy nem lehet módosítani, csak törölni, majd ujra létrehozni.
-
törölt tag
válasz
balpeter04 #28918 üzenetére
igen, fent van az oldalukon.
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28908 üzenetére
Hát nem hibátlan a rendszer az biztos. De mivel csak 7 névjegyed hibádzik, szerintem a legbékésebb megoldás, ha azokat szépen átgépeled a gmail címtárba, telefonról letörlöd, következő szinkronizálásnál, pedig ott teremnek a telefonon. A továbbiakban meg mellőzöd a csak telefonos névjegyek létrehozását.
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #28914 üzenetére
Hát ha ilyen céljaid vannak, akkor nem kell semmit kockáztatni, visszaraksz egy gyári FTM-es recovery-t, és ráküldöd vmelyik EXE csomagot.
A felesleges TPT-vel pedig kockáztatod a telefon "életét"
Az exe egyébként is újraosztja a partíciókat. -
törölt tag
válasz
balpeter04 #28914 üzenetére
jaja, visszaáll a gyári recovery (FTM).
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04 #28910 üzenetére
Ha még gen1, akkor tudod használni.
-
törölt tag
válasz
balpeter04 #28910 üzenetére
ha magát a SS RLS4-et akarod visszaállítani alapra, ahhoz recoveryben wipe/format data/cache kell. ha az egész telefont, akkor kell az eredeti 2.1 ROM és stock recovery.
kelzsoca: SD4-gyel fognak menni a SD2/3-as témák is? bár gondolom igen.
-
balpeter04
tag
GEN1-es Swedish Spring RLS4-et, hogyan tudok teljesen gyári alapállapotba vissza"varázsolni"?
Ha még GEN1-es, de már 2.2 fut rajta, akkor tudom használni a régi 2.1-es csoda.zip-et vagy nem?
Válaszok jöhetnek PÜ-ben is! -
-
Shodan
őstag
Nem igaz behülyülök
Csak annyit szeretnék elérni hogy amit névjegyzékbe látok kontaktokat, azokat el tudjam menteni gépre backupba vagy gmailen.
telefonon 69 van, de gmailen csak 62-őt látok címtárba akárhogy syncelem. Úgy szar ez az egész ahogy van!Ezekre a névjegyekre úgy hivatkozik "csak a telefonon névjegy" persze módosítani nem lehet őket csak törölni!!
-
Fredy74
tag
Es majd olyan leirast lehetne majd mellekelni hozza ( az SD IV-hez) ,hogy milyen modositasok tortentek az SDIII-hoz kepest (change log), mert az jol jonne.
Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220