Hirdetés
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #26490 üzenetére
Megmondta már a szolgáltató, lehet épp Neked, hogy nem garanciális probléma, hiszen a gyártó nem vállal csepp-por és ütésállósági garanciát a készülékre.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Surfym@n #26493 üzenetére
tetőtérben vagyok a város közepén, azért itt illene 3g-nek lennie, de van egy N95-öm (eladó, kell vkinek?
) , abba belerakom mindjárt, és megnézem ott, hogy wtf... remélem nem lesz hibás, mert ahogy nézem, valszeg a főzött rom miatt a garit buktam
főleg, h nem mentettem el az eredeti gen 1-es Telenoros romot
szerk.: ez az egy sim kártya van, ez volt djuice-os, és utána lett flottás cucc... (persze djuice előtt sima kártyás pannonos volt
)
csak a watchdog volt fent, meg vmi network monitor, de letöröltem mindkettőt, és úgy sem megy a cucc... sőt most volt factory reset, és úgy sem volt jó... most van restore, és mindjárt átrakom az N95-be a kártyámat, de kzöbe rájöttem, h asszony kártyája is flottás, mingyá belerakom ebbe
a poén az lesz, ha kiderül, hogy szimplán nincs itt térerő
-
Surfym@n
senior tag
válasz
RockHaRD #26488 üzenetére
említetted, hogy van másik telenoros sim kártya is (flotta)
azzal próbáltad?2g/3g kapcsoló = gsm/wcdma kapcsoló (csak így eccerűbb
)
térerő milyen erős? (nekem előző telefonom antennaproblémás volt --> csere)
használtál korábban rendszermonitorozó programokat (elixir, quicksettings és tsai?)
-
kelzsoca
félisten
Az hogy mi történik a háttérben két lehetőség van:
1. nem csinál semmit
2. nem lehet naplózni a folyamatotMivel a telefonom félig halott, így nem tudtam vele szórakozni, logcat és ddms-el ránéztem de semmit nem mutatott.
Ami viszont biztos, hogy SIM kártya nélkül 1-2 percig tartott megtalálni a helyzetem, SIM-mel és az AGPS bekapcsolásával durván 1-2 mp volt.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
RockHaRD #26474 üzenetére
checklist: (ellenőrizd le az alábbiakat)
1.) adatforgalom engedélyezése - a képernyő amit linkeltél, ott a felső pipa legyen meg
(ekkor a widgeten is aktív lesz a "két nyíl" kapcsoló)2.) 2G/3G mód - itt válaszd azt amelyik mindkettőt "bekapcsolja - ha van 3G akkor azt kihasználja, tehát gyorsabb
3.) APN settings - nagyon fontos:
név tetszőleges
az apn net vagy online legyen,
név, jelszó, proxy stb. nem kell kitölteni
hitelesítés PAP vagy CHAP legyen (fontos mindkettő..)
apn típusa default legyen4.) Fiók szinkronizáció legyen bekapcsolva (ekkor a widgeten a szinkronizáció kapcsolója is aktív lesz
5.) használj opera mini-t - tömörített adatokat küld-fogad - kisebb adatforgalom
6.) ha használtál quick settings v. egyéb monitorozó programot, arra figyelj, hogy ott mindig bekapcsolva legyen a mobilnet, mert az úgy "blokkolja" a netelérést, hogy átírja az apn nevét...
ezek után ha nem megy, akkor már jöhet a sim-kártya, hálózat vizsgálata
apropó... wifin megy a net?
-
dragon1993
őstag
válasz
Keeperv85 #26480 üzenetére
Mi az a BSN szám ?
Google csak holland adóhivatalt akarja adni.
TPT-vel mi van ?
Illetve ha nem exevel csinálom akkor mivan ?
(root, terminal emulator, recovery backup , restore)
Szerintetek most vigyem még vissza a porosodással hátha (még porosabb lett) ?
UI: Tréé-nél is ez a gyakorlat -
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26479 üzenetére
ha most ezt megcsinálom, és pl felteszem EZT, de ott is szar, és visszaváltok SD2-re, majd visszahozom a cuccokat, akkor pl minden program megmarad? meg angry birds mentések, etc?
szerk.: data factory reset az recoveryn belül van, vagy telón belül?
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26471 üzenetére
megkapta a defaultot, de ugyanúgy semmi
szerk.: adatbarangolást nem kéne benyomni? Amúgy az micsoda?
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26466 üzenetére
reset to defaultot nem nyomnék most a telóra, ( most hogy telepakoltam )
Sim kártyát meg nemtom máshol kipróbálni. De nemhiszem, h azzal gond lenne :-/
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #26442 üzenetére
A gyártó biztosította részükre a szervizeléshez szükséges hardvereket és szoftvereket, innentől kezdve bármit visszaolvashatnak.
Már a képen is látszik, amit mutattak, hogy nem egy sima exe-es szoftver amivel dolgoznak, és akkor ez még olyan dolog volt, amiről küldhettek képet
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26462 üzenetére
gondoltam már erre, h felhívom őket, mert ugyebár kéne lenni egy olyan dolognak, h sms-be küldenek egy konfigurációs fájlt, és akkor egyből az beállít mindent, de mivel eredetileg egy gen1-es 2.1-es készüléket vettem tőlük pár napja, most meg gen2-es 2.3.4 van rajta, ezért nemtom, h mit mondjak, ha ilyesmit kérdez
-
atillaahun
veterán
válasz
RockHaRD #26461 üzenetére
Hát innentől már tényleg nincs sok ötletem, esetleg még nyomj egy visszaállítást alaphelyzetbe ott a hozzáférési pontoknál menü gombbal, meg ellenőrizd le a sim kártyádat más telefonba megy-e vele a net.
Meg hívd fel a telenort, hogy nem-e szart be átmenetileg a hálózatuk. -
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26460 üzenetére
van ott mégegy telenoros net, ugyanazzal a beállítással, de mivel nem működött, gondoltam csinálok egy másikat...
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26458 üzenetére
az a 3g watchdog pro, mivel szeretném nyomonkövetni az adatforgalmat, de egyelőre 0-n áll, mivel nemsikerül életrelehelni a dolgot
szerk.: Djuice-ról lettem pannonos flottás cucc. Így nekem az 1000 ft-os csomaggal is olcsóbb, mert bnőmmel ingyen telefonálok, a havidíj olyan 2500 körül van ami teljesen lebeszélhető, és másodperc alapú (nem perc... ), plussz a 3g-s net 3 hónapig ingyé van
szerk 2.0 .: letöröltem a watchdogot, hátha az a baj, de egyelőre semmi változás
szerk 3.0 .: A Telenor Internet van aktiválva, azt én csináltam Telenoros leírás alapján, és az van kijelölve
-
atillaahun
veterán
válasz
RockHaRD #26457 üzenetére
Az a 3G ikon az mi ott a bal felső sarokban? Nem raktál fel hozzá valami külön programot?
Nekem egy E betű jelenik meg két kis nyíllal a tetején a wifi ikon mellett. Nálad semmi nem történik ha bekapcsolod?Egyébként válts Djuice-ra ott csak 500 forint 100 MB.
Még ugyanezen a képernyőn nézd meg a hozzáférési pontok nevei alatt mik vannak, és melyik van aktiválva.
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26456 üzenetére
ha benyomom, bepipálja, de sajna hiába nézem a böngészőt, nem megy a net
Jó lenne ha működne, mert havi ezres a 100 mb-os net
szerk.: megpróbáltam a wcdma onlyval, de ugyanúgy semmi
Pedig néztem telenoros android beállítást 3g-hez, és így sem megy
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26449 üzenetére
GSM / WCDMA automatikuson van a mobilhálozati mód
Akkor az námjó?
-
dragon1993
őstag
Nagyából elolvastam a HSZ-eket mi lett a telefonnal visszaadták , megcsinálták ?
-
RockHaRD
addikt
válasz
atillaahun #26449 üzenetére
SD2. Hol tudom megnézni ezt a gsm cuccost?
-
atillaahun
veterán
-
RockHaRD
addikt
vki elmagyarázza nekem, h ebből melyik micsoda?
Wifi - Bluetooth - GPS - ??? - ??? - Fényerő
szerk.: és akkor mégegyszer: Nem műxik a 3g. Telenoros vagyok, előfizus, és van 100 mega netem havonta, de hiába nyomom be fönt azt a két ismeretlent (gondolom az egyik a 3g), nincs net sehol
-
sto1911
veterán
válasz
atillaahun #26444 üzenetére
Most a 4.0.0.5 van fenn, holnap rakok egy regebbit... Ezt pont a 2.3.4 miatt raktam fel...
-
dragon1993
őstag
Ezt , hogy hozták össze a Telenornál ?
Az alaplapon tárolhatják a dolgokat ?
Esetleg nem lehetne Bizonyítékot kérni tőlük ? -
RockHaRD
addikt
hogy kell beállítani, hogy működjön a 3g? bekapcsoltam az extended kontrollsnál, de semmi. SD2 van fent, és telenoros vagyok. vki?
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann #26438 üzenetére
Már semmi. Uninstalláltam és feltettem a friss verziót. Valszeg az szólt közbe, hogy MyBackupPro-val tettem vissza.
-
infectedmann
őstag
Lehet valami különösebb oka, hogy a Marketből miért nem tudok egy ingyenes alkalmazás frissíteni?
A szezso15 féle Vanilla Suprise I. vagy fent.
-
szucs2
tag
Szép estét mindenkinek.
APN beállításhoz kérnék segítséget.
Adva Vod-ás Gen2-es gyári froyo-s Bladem, amit szeretnék Telenoron használni.
Létrehozom az uj Telenor Net - APN-t - mentem - kijelölöm - kilépek
és már vissza is rakta az általa gondolt eredeti Telenor Indernet APN-re a kijelölést.
Amit persze törölni nem lehet.
Van mód a "körülményeim közt" használni valami APN-es update.zip -et ?
melyiket ? kelzsoca - "CM romokhoz apn.conf fájl" zipjével kacérkodtam,
de nem volt egyértelmű hogy más rom esetében is alkalmazható.
Melyiket ajánljátok ? Köszi.
-
zsloti
senior tag
szezso15
Hol tart a feltöltés?
Ha már volt róla szó akkor bocsi de nem találtam
Zs -
hr2
őstag
válasz
sto1911 #26391 üzenetére
Én is hasonló képpen jártam kb. 2-3 hete a Two Face-el, hogy csak 20-25-ikre ment fel vagyis indult el úgy hogy nem ragadt ott a zöld robotnál.
Azóta több ROM-ot is próbáltam és majdem mind1iknél ez történ, hogy csak többszöri probálkozásra ment fel kb.5-12.Ebbe beleuntam, és gondoltam kiderítem, hogy mi a probléma.
Pont ma jöttem rá. Röviden, SD kártya hiba.Erre úgy jöttem rá, hogy felmásoltam a kívánt ROM-ot (ZIP)-et a kártyára, onnan visszamásoltam a gépre, és a visszamásolt ZIP-et a WINRAR-al kicsomagoltam, mikor is CRC hibákat írt. De amit alapból a gépről másoltam a SD-re ott ezek a CRC hibák nem jelentkeztek, csak ha már a kártyárol visszafele a gépre másoltam, minden esetben.
Mikor a visszamásolásnál nincsen CRC hiba, akkor minden esetben felmegy elsőre és el is indul ahogyan kell.
Remélem, jól fog jönni ez még másoknak is.
(#26428) sto1911
Próbáld ki a WINRAR-al amit fenntebb írtam. -
-
infectedmann
őstag
Mikor este ráérnék, akkor nem lehet elérni az UOT Kitchen -t
-
enpassant
csendes tag
Ezt láttátok?
ZTE Libra
Ennek a béta romja szivárgott ki? -
baal-amiga
senior tag
válasz
infectedmann #26363 üzenetére
Bakker, nálam is ez van, az egri madarakkal akartam meríteni a telefont, erre jönnek a reklámok. AdFree ugyanezt károgja; mi lehet ez?!
Maildroidban, és appbrainben viszont blokkol. -
kelzsoca
félisten
válasz
LeszIttVigas #26388 üzenetére
Üdv!
Rendelkeznek a megfelelő technikával, ahhoz hogy az összes addigi beavatkozást lássák a készülékben.
Valószínűleg ez vár minden Telenor és Vodafone-os készülék gazdájára is, és nyilvánvaló eljön az idő hogy a harmadik szolgáltató is hasonló eszközökhöz fog nyúlni.
-
marcusa
addikt
Arra nincs lehetőség hogy a zárképernyőn is teljes fényerő legyen? 2Face4-et használok, és ha csak benyomom hogy megnézzem az időt, akkor nem látom napfényben, mert a zárképernyőn nem teljes a fényerő. Ki kell oldanom hogy lássam az időt...
-
pista59
őstag
válasz
Na, erre én is kíváncsi vagyok!
-
Davidkasd91
csendes tag
Hello!
Valakinek van arra tippje, hogy az mitől van, hogy kerül fordul, fülhallgatón ordít a zene és ha kikapcsolom a zenét vagy fogadok egy hívást, mikor elindítom szinte a felére csökket a hangerőEQ-n nem állítok semmit.
-
Rickeffe
aktív tag
Apropó Blade.
-
Mr.C
őstag
gyors kérdés:
ha a Titanium backup pro-val backupoltam a CM7en lévö appokat és annak datáit (ez olyan jó magyar mondat vlt), akkor azok FC-zni fognak ha restore-olom 2.2-re?szerk: bocs nem pro-val hanem root-tal... keverem a szezont a fa... fazonnal
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hát ez cumi, kellet volna neki inkább adni egy kis túlfeszültséget hogy be se lehessen kapcsolni...
-
Xander_T
tag
válasz
atillaahun #26398 üzenetére
Köszi Attila.
Úgy néz ki megoldódott a probléma, a szenzorral valami nem stimmelt, de miután kalibráltam, ismét működött és mostmár visszakapcsol a kijelző, ha megvan a kellő távolság.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest