Hirdetés
Aktív témák
-
gfefe
őstag
Kelzsoca! Remélem hamar rendbe jön a telód és jön majd a finom új rom mert minden kiadott két arc egyre jobb
-
Farkaspók
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy miként működik az "Adatvédelem" alatt az "Adatok biztonsági mentése" és az "Automatikus helyreállítás" menüpontok? Hol tárolja ezeket a google? Meg lehet nézni valahogy/valamivel, hogy miket tárolt le? Ha több account is van a telefonon, akkor melyikhez tárolja? Ahhoz, amit először állítottam be? A visszállítás hogyan megy? CM7 után gondoltam felrakom a Sweat Dreams II-t, bepipáltam hogy állítsa vissza, de semmit sem lett visszállítva. Az egész nagyon zavaros...
Az a baj, hogy a Titanium backup ugyan lementi a wifi ap-kat, meg az account-okat, visszaállításnál azt hazudja, hogy sikeres, de semmi sem jön vissza a lementett dolgokból.
-
RockHaRD
addikt
SD2-re az alap témán kívül csak Tonchi 2 témája van? Nem létezik más?
szerk.: EZ esetleg rámegy?
-
Tonchi
aktív tag
válasz
infectedmann #25893 üzenetére
A téma nevében olvasható a white szó, nem véletlen ugyanis 2.3-ra mást tartogatok, hasonló lesz ehhez, de kicsit bonyolultabb összerakni. Természetesen ha lesz rá igény ez is átkerül.
Egyébéként a arra jelenleg 2 témám van -
Tonchi
aktív tag
A rom után kicsit megkésve magában:
============
MIUI White Theme for 2.2
Sokat dolgoztam vele, tényleg fájdalmasan sokat. Ez nem egy portolt téma, ez saját küzdésű, úgyhogy szeretném ha hibátlan lenne, bugokat ha találtok képpel támogatva küldjétek!
További infók itt
============ -
Tiberius8409
csendes tag
Üdv!
Kérdés:
Valakinek cserélte már vagy tisztította porosodás problémával a Pengét a Telenor?
-
kungzi
veterán
most nézem, hogy modacon van egy új fajta rom, most próbálkoznak az OC-vel. Hátha összejön nekik az új kernelen.
-
törölt tag
válasz
#32577792 #25881 üzenetére
Ha vissza akarod vinni akkor gyári állapotban kell visszavinned, stock recovery, stock ROM.
A HTC-s 1A-s töltővel nem lesz baja, mert a telefon szabályozza, hogy mennyit vesz fel a hálózatból és annyit kér a töltőtől, nem fogja a HTC-s eszetlenül pumpálni bele a naftát.
-
törölt tag
sziasztok
van egy problémám, ami eléggé zavaró
hálózatról próbálok tölteni mutatja, hogy tölt, de valóságban nem megy a cufla bele
usb-ről lassan megy fel
valahol olvastam már erről, és ott töltő cserét javasoltatok
a kérdés az, ha ez trés eredetileg, de most már nem a gyári rom van rajta, akkor vissza kell tennem az eredetit ahhoz, hogy visszavigyem szervizbe?
a másik: van egy htc hálózati töltő is éppen itthon, de az több A-t ad neki és ezért azzal nem merem kipróbálni, a kérdés az, hogy okozhat-e kárt, ha mégis? -
hekmi
tag
Továbbra is fennáll a probléma, hogy se a z4root, se az universal androot nem hajlandó root-olni a telót
Írja, hogy sikerült, de közben titanium backup nem fogadja el
Valakinek valami ötlete?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az SD2 ROM tényleg faja, ma reggel 8 óta nem tudom lemeríteni 50%-ről, pedig játszottam már, elő, háttér, wifi, gps, bluetoot-t mindent bekapcsoltam, most van 10%-on, és még be sem állt az aksi...
-
szezso15
addikt
SS RLS5 MIUI RELOADED by szezso15 Feat. Tonchi
ITTMivel ez kész, vissza a 2.3-hoz
-
Noobi
tag
Végre pozitív irányba lendült az "ügyem". Ma reggel kaptam sms-t, hogy megérkezett a teló a szervizből ( pedig csak jövőhét végére ígérték ) és a hivatalos szakvélemény az, hogy tényleg cserélni kell mert hibás.
Viszont az üzletből már az összeset elkapkodták, így várnom kell hétfőig vagy csütörtökig attól függően melyik "szállítmányban" lesz Blade. Addig pedig visszakaptam a pixelhibás szörnyetegem
és együtt várjuk a hétfőt
( mert másfajta teló nem kell
)
-
mogyesz
aktív tag
igen, a nagy piros betűs után még 25x le kellene írni, valahogy így:
channel1.nvm mentve?
blabla
channel1.nvm mentve?
blabla
channel1.nvm mentve?
blabla
channel1.nvm mentve?
blabla
channel1.nvm mentve?tutira mentve?
Látod, pl. Merlini mentette, sikerült is segíteni neki...
Sajnos sokan nem értik meg, hogy ez nem játék, ha elrontod, nem kezdheted az utolsó mentéstől, mint egy játékban...
Ez kellene tudatosuljon mindenkiben, aki hozzákezd.
Látod, vannak páran, akik figyelnek is arra, amit olvasnak, és végső - előtti - esetben van mentésük, amivel még lehet valamit kezdeni.
Ilyenkor gondolkozik el az ember, hogy van-e értelme publikálni... De sajnos ha nincs meg magyarul, szájbarágva, minimál angol tudással is nekiesnek... És sokan azt sem tudják, minek is esnek neki. Soxor mosolygok, amikor a ROM csere után nem értik, miért nem változott a partíció kiosztása...Igazán jó megoldás talán nem is létezik :-(
-
kelzsoca
félisten
Nos urak, mivel sokan nagy hangsúlyt fektetnek a romoknál a GPS-re, ezért úgy gondoltam, hogy most ez jól fog jönni mindenkinek:
Ezt alkottam:
Rom: Sweet_Dreams_II
-
-
Glatius
őstag
Egy orosz oldalon találtam egy cahanel1.nvm kalkulátornak látszó szutykot, mindjárt megnézem, mit csinál, de lehet, hogy csak trójai csali. Bár jelen esetben majdnem mindegy, ártani nem lehet a pengének.
-
kelzsoca
félisten
válasz
spence225 #25839 üzenetére
Már az első átpartícionáláskor ki kellett volna menteni azt a fájlt, többek között abban van az IMEI szám, és flash alatt a frissítő először kiszedi ezt a fájlt, majd aztán frissít, és a végén visszarakja (ha sikerül neki)
Ha nem sikerül neki, akkor is ugrott az IMEI számod, de legalább a telefon bekapcsol, esetedben üres a system partíció és nagy valószínűséggel már IMEI vesztés is történt.
-
Merlini
tag
válasz
mogyesz #25807 üzenetére
Sikerül fastboot-al felraknom egy gen2-es clockwork-3.0.2.8 recovery-t.
Gyorsan fel egy ROM-ot, imei-ben nincsenek nullák.A "baleset" után készített mentésem nem indult, zöld robot + piros vissza nyíl.
Így megint fel a tiszta SD2 és irány újra belakni.(#25836) api29
"Power+hang fel" próbáltam ezt is tegnap de nem jött be, de már szerencsére túl vagyok rajta -
spence225
aktív tag
Na fent van a 3.0.1.4-es recovery hála a gyári partícionáló exe-nek, viszont akármilyen romot rakok fel utánna mindig a recovery jön be. Pedig már próbáltam újabb verziós recoveryvel is és semmi. Sima bekapcsolásnál is a recovery jön be.
Mi lehet a baj ?
Frissítettem a recovery-t 4.0.0.2-re de akkor is csak a recovery-be hajlandó visszalépni
-
spence225
aktív tag
Eszembe jutott valami :
Ezzel : gen2_org_partitions.zip újrapartícionálom a telótÍgy lessz recovery-m
Már csak azt kéne valahogy megoldani hogy ha felrakok egy rom-ot akkor utánna újraindításnál ne a recovery jöjjön be (és simán rebbot system now-ra megyek)
Szerk.: Na meg is van. Van recovery-m. Most megpróbálok feldobni egy romot.
-
DuDieHUN
aktív tag
egy új probléma ütötte fel a fejét: eddig ment a fényképezőgép, de most a gyári kamera program csak fekete képet mutat (kezelőszervek nélkül) a Camera360, Initializing camera... után váratlanul leáll
-
spence225
aktív tag
Feltettem a gyári recovery-t hogy visszategyem t-s exe-vel a 2.2-őt de a t-s exe azt írja hogy :
The version is not matching, can not use this softvareHELPPP
Pedig ezt használtam : Az alábbi útmutatót követve készülékének operációs rendszerét a jelenlegi Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B03 verzióról Android 2.2-esre frissítheti
(#25809) Zsolt_72: Nem de most még jobban kicsesztem magammal
-
Csabi95
tag
Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a battery status nevű alkalmazásnál a balfölül megjelenő akksiállapot az eredeti helyén jelenjen meg jobbfölül?
Szerk: A kelzsoca féle Two Face II van fent.
-
B-L-A-C-K
titán
Na tegnap felraktam ezt a SD2 ROM-ot, eddig tökéletes, aksit még lemerítem párszor hogy beálljon. Ezt a "wipe battery stats"-ot milyen aksi állapotban kell megcsinálni? Mikor pár %-on van vagy mikor maxra fel van töltve?
Gps tényleg hihetetlen hamar talál jelet, amúgy milyen navit érdemes fellökni? (nekem most IGO 8 van fent..)
-
baal-amiga
senior tag
válasz
DuDieHUN #25796 üzenetére
Root explorerben meg kell nyomni a mount r/w gobot, utána a fájlon hosszan nyomva az 'open in text editor' vagy ilyesmi.
Nekem is SW_II van és van benne gtalk alapból, hacsak nem gyomláltad ki telepítés előtt.
3g: Beállítások->wifi és hálózatok->mobilhálózatok->hálózati mód. Ha a cm-féle widgetre gondolsz, az nincs, de a SwitchpPro hasonló.Ááá, beelőztek
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Lenne egy kérdésem :A telóm szervízbe volt és most kicserélték. Kaptam egyet fehér színben gyári 2.2-vel (T-mobil)
Szerettem volna rá feltenni főzött romot de recovery-ből való telepítés után ha újraindítom a telót mindig a recovery jön be, pedig megvolt telepítés előtt a wipe stb.Ez mitől lehet ?
-
Merlini
tag
válasz
mogyesz #25795 üzenetére
Megcsináltam, de továbbra is csak FTM felírat jön be, hangerő le + power gombra.
Ez alapján:
http://hungariandroid.com
ZTE Blade Gen1/Gen2 átalakítás,PARTÍCIONÁLÁS 2.0 WBAW
Itt lévő második programmal, ami csontra megegyezik azzal amit én használtam régen és most, azaz blade_wbaw_v4_gen2
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest