Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Glatius #29193 üzenetére
Hogy értitek hogy "gondolom nem véletlen" és az SD-ben jó a Wifi? Én azt gondoltam, hogy a Ginger és az SD alapja ugyanaz. Gondolom rosszul. Mellesleg nálam tökéletesen működik a Wifi, GPS stb.... Hidd el én is használni szeretem inkább a telefont, jó ideig nem is kísértem figyelemmel a topikot, ezért ez a nagy tanácstalanság. De azt látom és érzem, hogy a 2.3.4-el gyorsabb és gördülékenyebb a telefon, mint pl egy RLS5-el. RLS5 volt idáig, semmi bajom vele, de ha lehet, akkor szeretem kiaknázni a lehetőségeket
-
trialboy
tag
Szasztok!
Olyan problémám van, h megcsináltam a gec2-es flashelést. Az új recoveryben a SD3 szoftverhez tartozó leírás szerint formáztam a megfelelő dolgokat ( data system és ehhez hasonlók). Majd újraindítottam a telefont és olyat csinál h a zöld android logónál megáll. Hiába nyomom neki a le vagy fel gomot ott megáll. Fastboot-al próbáltam neki adni új recoverit a 2.5-öt de nem sikerül. Ilyenkor mit csináljak????
-
-
Surfym@n
senior tag
válasz
kelzsoca #29191 üzenetére
Nálam a Face to Face van fenn, de semmi bajom nincs vele (gps, 3g, wifi, touch, led... mind OK).
max annyi, hogy valamiért nem szereti a kék Nav'i-t- de ez már magánügy
Van a ROM-ban valami hiba, hogy leveszed?
Most laktam éppen be... ha minden jól megy rajt, akkor ez később is így lesz, vagy váltsak másikra? -
Glatius
őstag
Volt, hogy nem álltam meg a heti két rom alatt...tulajdonképpen megtanultam, hogy a telefonnak nem szabad érdekesnek lennie (senki mást nem izgat, vagy ha mégis, akkor már az a gáz) használható kell hogy legyen, és most nem a restartokra gondolok,mint hibára, hanem még a pillanatra megakadó, túlcsúszó mozgatások is nagyon negatív élményt adnak, egy rossz pillanatban. A Sweet Dream sorozat - nem hiába gyári eredetű - életre lett megcsinálva, semmi felesleges csicsa. Talán az értesítési energia-widget hiányzik egy picit, de ha általában jól működik, akkor még a kényelmet is feladom.... az pedig hogy ez az egyetlen rom aminek jó a wifije...nálam mindent visz.
-
kelzsoca
félisten
Az alap fájlkezelő a Filer?
(#29168) balpeter04
A svéd rls5 egy széthackelt rom, az minden csak nem gyári állapotú
(#29176) leszvigasz
A face to face romot mindjárt leveszem, használjátok helyette a two face 4-et.
(#29185) MMA87
mert mindenki "Édes álmait" alussza, erről a ROM-ról nem sokat olvasok....
Gondolom nem véletlen
-
mira72
őstag
válasz
robit1973 #29184 üzenetére
nekem a 3 van fent.. eddig nem volt vele problémám.
2fejek nekem nem jöttek be. nálam valamiért az akku kijelzés vagy a tényleges fogyasztás is meg volt zavarodva. és a gps restart is zavart..
SD-ben ugye OC nincs, de nem is szükséges, kellően gyors.
CM extra beállítások elférnének, igaz OC is.. de ez van..
inkább a stabilitás..
én elég későn váltottam 2.3-ra, 2fejeknél meg is béntam, de SD-be a 2fejek után kelemesen csalódtam... -
_NCT
addikt
Stir Fry-t próbálta valaki? Úgy értem 10-től felfelé. Én 10-est tettem fel tegnap, eddig semmilyen problémám nem volt vele, minden megy gond nélkül. Csak azért kérdezem, mert mindenki "Édes álmait" alussza, erről a ROM-ról nem sokat olvasok....
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
CM GPS reboot-ra létezik valami megoldás? GPS fix nem ér semmit! -
Keeperv85
nagyúr
Láttátok mi a következő CM7 javítás...?
recovery: Ignore wipe command from bootloaders that always send it (android_bootable_recovery)
Ez pár kérdést azért felvet...
-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat. Face to Face rom. Rengetegszer nem érzékel a kijelző, vagy ha igen kb 1-2 perces fázis késéssel. Párszor le is fagyott.Pont akkor mikor nagyon kellett volna a teló. (itt szeretném megemlíteni, hogy a kelzsoca által használt romoknál ez volt az első! eset hogy az akksit ki kellett szednem , mert nem reagált semmire). A beépített launcher nagyon jól szuperál, szerintem jól döntött kelzsoca hogy azt rakta bele.
Ne értsetek félre nem leszólni akartam a romot,csak leírni egy-két tapasztalatomat.Örök hálám kelzsocának az eddigi munkáiért.Tényleg az a vicces, hogy az eddig felrakott kelzsoca féle romok mind 100%-osak voltak nálam, semmi hiba, semmi fagyás, de tényleg. Én most ütköztem először bele ilyen hibákba, pedig nekem is volt már fent egy jó pár rom.
-
embe
nagyúr
válasz
#19617792 #29173 üzenetére
Most rootoltam a haver telóját, és raktam rá navit. Töltőn nem volt, a kocsiban rövid ideig volt, csak a navi lett kipróbálva. A haver hívott fel, miután megkapta a telót, hazafelé kipróbálta. Úgy hívott hogy melegszik. Mondjuk nekem is, csak nem tudom most összehasonlítani, hogy mihez képest meleg a teló. Mivel eddíg ő sem használta a telót navira, így neki sincs összehasonlítási alapja.
-
umek7
őstag
(#29136) staker
(#29137) kelzsocaEz nálam is előfordult. Pedig lement a szokásos wipe sorozat (cache,factory,boot,system,data,dalvik), és a formatok is megvoltak az sd kártya kivételével. De aztán végigcsináltam még egyszer, telepítés még egyszer és jó lett. Nem tudom mi okozhatja ezt a bugot.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Navi közben melegszik rendesen a teló? Ez normális? Kelzsoca féle SD3 van fenn. -
phantom88
tag
válasz
balpeter04 #29168 üzenetére
A Sweet Dreams 2 elég csupasz (Én ezt használom, szerintem tökéletes), és a sok sz*rtól mentes. Ezt rakd fel szerintem. SD III. led hibás. A legújabb meg még faszbukkos is.
-
törölt tag
válasz
balpeter04 #29168 üzenetére
hát ilyen nincs, bár a ginger stir fryból elég csak alignéhány appot kiszedni, meg egy témát rátenni és kész a natúr 2.3.4.
-
balpeter04
tag
Van olyan 2.3.x ROM ami teljesen érintetlen?
Semmilyen külön program, téma, módosítás nincs beleintegrálva, és működik a Bladen?
Kb. olyan mint a Swedish Spring RLS5? -
stefi68
addikt
válasz
Beleczkil #29154 üzenetére
Ha még nem sikerült megoldani, felteszem neked az Easy Answer Button Free-t...
Nem biztos, hogy fog ám működni a Blade-en 2.2 felett, többen is írták, hogy nem volt jó, de próba cseresznyeAkkor parancsolj: [link]
Máskor használd a szerkesztés gombot... bocs nem gomb, felirat
-
embe
nagyúr
Kelzsoca : azt a fájl kezelőt ami a korábbi romokban volt, nem lehet valahogy telepíteni az SW3 romra? Próbáltam de telepítés nem sikerült üzit kaptam. Tudom ez a rootexplorer jobb, de a haver gyerekének a gépére kellene, és az neki az bőven elég volt.
-
TRob1
veterán
válasz
RAiN91 #29158 üzenetére
Hát bizony kár volt, hisz ha így teszed fel a kérdést ahogy most ("van e olyan ROM, ami gyorsabbá teszi a felületet"), teljesen más értelmezést nyer a probléma. Persze így meg nem árt még mellétenni, hogy épp milyen romot használsz (mert pl. a zsoca féle SD romok, vagy zsoca féle újabb, "megpiszkált ADW-s" romok gyorsak, de ha épp ezek közül használsz vmit, akkor meg nemigen tudsz gyorsabb romot feltenni - ahogy olvasom a sok felhasználó hsz-eit erre arra).
-
barnam_
nagyúr
Természetesen az AOSP rendszerekre gondoltam
Ha még nem lett volna, CM7 N124, semmi újdonság:
cm_blade_full-124.zip
Add touch-to-focus support for Motorola phones. (android_packages_apps_Camera) -
Glatius
őstag
Egyik ROM-odból van egy apk-m bizonyos Genie Widget. Tetszik (tetszene) rohadtul, de ez egy HTC/Nexus alkalmazás. Mi kell ahhoz, hogy olyan pengén is menjen, ami nincs "Felmelegítve"?
Kicsit dühít, hogy ha bemásolom sem mozdul, (mert települni ugye nem hajlandó) remélem nem kell átnevezni szegény jószágot.
-
ux1
addikt
válasz
barnam_ #29138 üzenetére
Én inkább meg se szólalok...
FB AOSP Vs. ZTE Dialer
Örök dilemma. Ha egyik van akkor a másik kell. Én pl nem engedem syncelni az FB-vel. Ugyanis a sok kretén még a nevét se tudja normálisan beállítani az FB-ben
Ezért aztán pl a Zoltán Szabó úgyse stimmel a Szabó Zoltánnal
Pedig a q*va FB-ben csak egy gombnyomás lenne a profilban
Amúgy meg csak az AOSP rendszerek tartalmazzák.. Illetve újabban az FB-fonok
Ennyit az alapról...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Beleczkil #29150 üzenetére
Ha az xperia x8 rootolt és van fent egy root explorer, akkor a data/app mappában ott az apk csomag, azt kéne átmozgatni SD kártyára.
(#29152) agressor12
Csak ez így nem fog menni.
Csinálj egy backup-ot a jelenlegi állapotról, majd küldd rá wipe és minden nélkül a romot, amiben benne van az AOSP tárcsázó.
(#29154) Beleczkil
Ezért nem tudod másolni sem.
Egyébként neten nincs fent direkt letöltési linkkel valahol a kis program?
-
Beleczkil
tag
válasz
kelzsoca #29149 üzenetére
A gyerek Xperia 8-asával le tudtam tölteni, és az enyémre szeretném áttenni, de amikor menteni akarom kiirja hogy védett, és azért ragaszkodom ehhez a progihoz mert ez működik csak normálisan, más hívásfogadó (nem a beépített csúszkás) nem igazán jó.
Ez az a progi amit a market a készülék alapján kiszűr, már a régebbi romokkal le lehetett tölteni.
-
Beleczkil
tag
Maga a program free státuszú a Marketben.
-
Beleczkil
tag
Guruk egy kis segítséget szeretnék kérni.
Még mindig az Easy Answer Button progi, hiába szedem le másik telefonra nem tudom másolni mert kiirja hogy védett, mit lehet tenni ilyenkor? hogy lehetne hozzájutni?
-
Quman
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ZTE-t és a térkép működik de ha a navigációra megyek akármeddig várok mindig azt irja ki hogy a 'navigáció elérhetőségének ellenőrzése'
mit lehet tenni mert nem tudom használni?
THX
-
RAiN91
őstag
Van olyan ROM, amivel olyan gördülékeny és sima lesz a kezelőfelület a menüben és a home-n, mint pl. egy Galaxy 3-nál?
-
barnam_
nagyúr
Hűha, micsoda vita lett itt
Kár hogy aludtam, pedig lett volna kedvemkötekednivitázniAnnyit tennék még hozzá, hogy a FB sync egy alap android feature, úgyhogy engedtessék már meg hogy használhassam, anélkül, hogy a tizenéves söpredék közé sorolnának...
-
törölt tag
Sziaszok. Most telepítettem fel a legújabb Sweet Dreams Rom-ot és az a helyzet, hogy a Home gomb nem működik. Eddig jó volt... Mit tudok csinálni?
zsoca: Nem, de újraindítottam és már jó is
Más:
Facebook szinkronizálás hogy működik? Mit kell leszednem hozzá? -
mogyesz
aktív tag
válasz
infectedmann #29132 üzenetére
-
infectedmann
őstag
Úgy látom kicsit félre lett értve az, hogy "több van mint elég". Én ezt az most egy 2$-os app árához képest mondtam, hogy nem pár-száz forintom van, hogy pont elég legyen. Nem akartam felvágni meg rajoskodni, hogy hú, de mennyi pénzem van, csak jelezni akartam, hogy a vásárlásnál nem lehetett gond az, hogy kevés a fedezet. Mint kiderült a kedves bankos úriember cseszett szólni, hogy napi 3 netes vásárlási limitet állított be, én ezt meg már túlléptem.
Elnézést ha beletiportam valakinek a lelki világába, nem volt szándékomban. Legközelebb majd jobban figyelek, hogy mit hogyan fogalmazik meg.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség valamilyen módszerrel, mint ami a Two Face IV alatt
működött, nevezetesen, hogy az energiagazdálkodás widgetbe, vagy bármilyen
parancsikonként kirakhassam a repülő üzemmódba (és vissza) váltást?
Köszike! -
RtgLaci
tag
válasz
Pumika1975 #29125 üzenetére
Köszönöm, azonnal kipróbálom!
-
kelzsoca
félisten
válasz
RtgLaci #29122 üzenetére
Bár nem ismerem a BW-t, de gondolom skineket netről lehet leszedni, azokat valahová, tehát a letöltött tartalmat valahová berakja vagy kicsomagolja, ezt a könyvtárat kéne a telefonban megkeresni, és valószínűleg oda kell betenni a skineket, hogy így működőképes lesz -e nem tudom.
-
-
SzaChe
tag
Kérdés ha Android Sync Managerrel összeszinkronizálom a mobils telefonkönyvet a gépe (Winfos Contacts) al, az nekem jó. De hogy tudom elérni h a ASM-be is benne legyenek ezek a kontaktok ugyanis nem tudom oda őket beimportálni, egyesével emg hülye lennék másolgatni
előre is köszi
-
Keeperv85
nagyúr
Véletlen a fára nem akartok visszamászni inkább? Vagy valakit lánccal vernek otthon, hogy egész nap a f@szbukot kell olvasnia? A mostani generációban meg egyre több normális van, mint a sajátomban. Nem is egy 15-16 évest ismerek, aki sokkal normálisabb, mint a tisztelt felmenőink, akikre jó ízléssel fogalmazva is csak a "taj paraszt bunkó köcsög" jelző illik és a 8 osztályból is sikerült kijárni 2 db 6.-at utoljára befejezésképpen. Felhívnám a figyelmet, hogy általánosítottam, senkire nem célozgatok, mielőtt sértődés lenne esetleg a vége... Mellesleg én sem vagyok oda a közösségi hálóért, de ennek fényében is használom. Kb. egy hónapban egyszer és esetleg a más említett igenis hasznos kontaktok szinkronizálására Ennyi.
-
pista59
őstag
Legalább az offf topik megőrzi a komolyságát
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest