Hirdetés
Aktív témák
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
Jujjjj de jó csak néha beleolvasni a topikba... Csík, sitt, led stb.
Nem tudom mi a bajotok a sittel, haverok lehetnétek a Bucival
-
ux1
addikt
válasz
cascada #50236 üzenetére
El kell felejteni már a SIM-et.... ( 12 karakter+1 tel szám az nem éppen névjegy
)
A Galéria az pont így kell hogy működjön. ( Egyik eset egy file művelet, másik eset ugye a Galéria böngészés )
A File kezelő valóban alap, GoMarket-> DualFileManager XT letölt és örül(#50238) prodigy0914
Pl. ne kattints olyan helyre....
-
ux1
addikt
A duplázós mindenit...
-
ux1
addikt
Világító LED-ekben gazdag jó reggelt kívánok minden széles-látókörű blade tulajdonosnak.
-
ux1
addikt
Én a CM9 nightly letöltést IQ teszthez kötném.
Első lépésben minimum azt értse meg a letöltő, hogy az egy teszt rendszer tehát nem stabil.
Ugyan jó lenne ha magasabban lenne a léc, de már ez is fejlődés volna...(#49813) junkpod
Tök mind1 mivel törölted, ha a fat32 partíción volt, akkor PC-s bűvészkedéssel visszahozhatod. (vmilyen undelete, stb.) EXT-ről nem
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #49322 üzenetére
Nem csak óccsó jó is.... Ha lenne pízem már vettem volna... Akkor lenne rá jó ROM is.
Ezentúl a nejeddel levelezzek ?
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #49320 üzenetére
A defy az nem befutó... kifutó
Kérlek ne hagyd el a közösséget....
-
ux1
addikt
válasz
Keeperv85 #49085 üzenetére
Ez az igazi jó munkahely
-
ux1
addikt
válasz
AnTigy #48692 üzenetére
Se én, és szerintem kelzsoca sem akar irányt mutatni se neked, se másnak. Én leírom a véleményem, ha ez nem tetszik hát letojom. Vagy azt vártad hogy húúúú és elámulunk?
Ha már ilyen nagy-tudású ember vagy, akkor már csak azt nem értem hogy miért nem te próbálkozol? Ja annyi vér már nincs a pucában... Eddig csak verted magad meg szövegeltél. Belekötöttél a válaszokba, amik nem a te szád-íze szerint születtek. Ideje lenne a tettek mezejére lépni. Utána előállhatnál vele és dicsőíthetnéd magad. Valszeg lene olyan aki istenítene is és Mesternek szólítana...
Ha meg netán vmi komplexusban szenvednél, akkor kezeltesd magad...
-
ux1
addikt
válasz
AnTigy #48688 üzenetére
Mester ugyan nem vagyok, de míg az egésznek az az eredménye hogy a fele készülék nem működik megfelelően én értelmét nem látom...
Szerinted a Modaco ill XDA ez-irányú topicjai jelesek? Hahaha kb. ugyanannyi lámaságot olvasok nap mint nap mint itt. És akkor nagyon finoman fogalmaztam...
Hegemónia és üzletpolitikához meg annyit ugye: a CM7 egy nyílt forrású fejlesztés, így az üzlethez nem sok köze van
-
ux1
addikt
válasz
AnTigy #48531 üzenetére
Nem ér meg semmit. Mivel ez nem BLADE hivatalos megoldás... A TPT egy fél megoldás volt G1->G2 esetében is mert "csak" 3 fw részt cserélt G2-re ezért lehetett oda-vissza alakítgatni. Majd ha a CM7 is áttér a G3 RIL-re akkor érdemes lesz. Ezekért az 1-2 szedett-vedett szutyok tákolt ROM-okért nem érdemes...
(#48521) jano_77
Nálam megy az ES. Rootolt a ROM? SuperUser jó rajta?
-
ux1
addikt
Nem tudom ki mennyire figyeli a dolgait és appjait. Pl. azt hogy melyik app mihez fér hozzá...
Nos a megoldás erre is a CM7 használata:[Beállítások/CyanogenMod/Alkalmazás/Permission management (on)]
Így a [Beállítások/Alkalmazás beállítások/Alkalmazások kezelése] alatt szépen egyesével lehet tiltani ill engedélyezni a hozzáféréseket.
Pl. ha egy app nagyon SMS-t szeretne küldeni de nem arra való
-
ux1
addikt
NexusPrime Bootanim Bladre igazítva általam.
-
ux1
addikt
Ja hogy te s2e -t akarsz használni...
Ez pedig ami a romokban-van....
(#47596) Psychonaut
De majd a következőkben megjelenik, ha stabil....
-
ux1
addikt
válasz
dragon1993 #47334 üzenetére
Hmm nekem meg nem, minden nap használom....
-
ux1
addikt
válasz
dragon1993 #47332 üzenetére
Most ismételjem magam? #47330
-
ux1
addikt
Mivel én csak saját magamnak, privát ROM-ot készítek, azért aki szívesen segítene tesztelni, nyomhat egy privivit...
-
ux1
addikt
válasz
kelzsoca #47156 üzenetére
Szzzzz....... Azé maradjunk annyiban: a CM7/binárisból nem csinálunk ROM-ot. Max. alakítjuk a saját igényünk szerint. A CM7 eleve ROM! Nem sokkal nagyobb kunszt felrakni mint az enyém, tied, vagy szezsó főzete... Én személy-szerint beleturkálni se szeretek, mert az úgymond eredeti hibákkal szeretnék találkozni, nem azzal ha egy bötüt félreütöttem, és nullpoitert generálok ezáltal
De minden tiszteletem a tietek
-
ux1
addikt
Nos aki tudja mi az a XDA kitchen:
Rossz hír!
"This project is now retired. Thanks to everyone who have helped and provided feedback for the past 19 months. I've met a lot of nice people on XDA through this tool, but unfortunately this is not something I can constantly update for the rest of my life! Family commitments, health issues and new responsibilities at work make it impossible to work on this anymore. In the meantime, please refer to the information in this post for how to get newer HTC devices (and possibly other devices) to work with the kitchen"
-
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #46989 üzenetére
Pumika hát te is előkerültél?Meg se szólalsz mostanában...
-
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest