Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
Aktív témák
-
istnag
addikt
Egy kis tapasztalat megosztás, sokat küzködtem az elején a CM7 aksi kezelésével, az n95 -nél határoztam el,hogy csak szűz romot hagyom fent. A szőrnyű aksi idő elmúlt,azóta váltottam SD III -ra,teljesen jó volt,csak qrva gyorsan merül. (Értsd 5 percenként 1% tétlenül.) Nyomoztam leszedegettem az appjaimat és feltettem újra őket. Kiderült a Yahoo Mail ami ette az aksimat az SDIII -nál és a CM7-nél is....ennyi,gondoltam megosztom,nem volt kevés idő míg ki tudtam szűrni...
-
istnag
addikt
válasz
atillaahun #28886 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani,hogy nem ébreszt? Mert nekem igen...
A LED -et meg nem is néztem
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28889 üzenetére
Hát az úgy érdekes. Úgy érted, hogy elkezded gépelni a nevet, és még akkor is túl sok a szemét közte? Ezesetben lehet a gmail fiókodban kellene körül nézni a kapcsolatok táján. Én egyszer raktam rendbe őket, igaz fél napomba telt, de azóta is hibátlan, meg remélem még sok évig az is lesz. Csak megfelelően kell őket csoportokba rendezni, és akkor a telefon sem problémázik majd a megjelenítéssel. Nekem legalábbis sikerült testreszabni.
-
Shodan
őstag
válasz
baal-amiga #28888 üzenetére
igy van beállitva, illetve ahogy atillaahun is írja, csak my contacts előtt van pipa névjegyzékbe így is jeleníti meg. Viszont új SMS írásánál, amikor rákattintok hogy kinek küldeném felhozza az egész gmailes címlistát is mellé.
-
Fredy74
tag
Semmi gond a III-al , denekem meg csak a SD II-es van fent es gondoltam a III-ast kihagyom es egybol a IV-re valtanek.
-
Shodan
őstag
válasz
Surfym@n #28859 üzenetére
köszi
a kontaktos dologra esetleg valami egyszerű megoldás. ha sms nél is bemegyek arra hogy uj üzenet írása, kidob vagy 400 kontaktot, mert a gmaileseket is beleveszi
(Na ugy latom hogy azokat nem jeleniti meg , aminél a "csak telefonon" kategória van beállitva, hogy lehetne ezeket syncelni gmailel?)
-
Fredy74
tag
Hali mindenkinek.
En azt szeretnem kerdezni (mivel szerda van), hogy lesz-e ma valami uj ROM?
Foleg a Sweet Dreams- re gondoltam, hogy esetleg lesz-e belole 4-es? -
M0RGI
őstag
válasz
atillaahun #28873 üzenetére
Köszi és köszönöm Surfym@n neked is az infót!
Régóta szerettem volna ilyen megoldást a hívásletevésre. -
-
TRob1
veterán
válasz
Winner_hun #28871 üzenetére
Inkább szoftverre tippelnék (tettél fel vmi olyan appot, ami pl. a felvevő/letevő "gombokat" változatja meg?) pl: Advanced Telephone.. stb. - Mert ezek okoznak/okozhatnak ilyesmi hibát.
(#28875) robit1973: Én is most tettem fel, de még nem próbáltam ki. Semmit nem lehet, vagy a másik fél hangját? Bepipáltad menüben?
-
Winner_hun
félisten
Készülék vagy szoftver hiba hogy a hívást nem mindig jelzi hallható hangon?
-
M0RGI
őstag
-
RtgLaci
tag
válasz
domerator #28862 üzenetére
Igen, én. Itt - ezen a fórumon - nem kaptam. A másikon Tőled valóban kaptam másféle megoldást, amit ezúton is köszönök (a kézi record módszert), de azért nem egészen olyan komfortos, mint pl. az általam is favorizált automatizált AllCallRecorder. Rengeteg másféle ilyen programot kipróbáltam, nem nagyon jól működtek. Aztán hosszas keresgélés-próbálkozás után sikerült ezt a verziót megtalálnom, ami - úgy tűnik - tűrhetően működik.
-
ggs
csendes tag
válasz
robit1973 #28861 üzenetére
Én a sanity nevezetű progit használom ami többek között a telefonállást is felveszi (gondolom a többi rögzítő is hasonló elven műxik), az a tapasztalatom, hogy felvételi forrásként a "Phone call-t" a CM alapu romoknál nem támogatja, csak a mikrofont ezért halk a partner hangja. SDI-III -ken faján megy de itt viszont a facebook szinkront kell erőszakolgatni.
-
umek7
őstag
válasz
atillaahun #28860 üzenetére
Nem tudom pontosan, de elsőre én is azt mondanám.
-
atillaahun
veterán
Kár volt, lényeges dolgokat nem tudott rajta javítani, a LED értesítés hiányát, és a nem működő ébresztést meg hozzáírta a nem javítható dolgok láthatatlan listájához.
Ja igen mitisakartam. A következő fájlokat kidobáltam SD3 alól, aztán most nem megy a böngészés. Attól tartok lehet összefüggés.
Melyik visszarakásával lenne érdemes kezdeni?qualcommsettings.apk
ssparts.apk
fcctest.apk
setupwizard.apk
taskmanager.apkAz elsőre tippelek, valakinek jobb ötlet?
-
Shodan
őstag
Hogy tudom a legegyszerubben lementeni a kontaktjaimat? Ha gmail accal syncelem, akkor ugye oszekeveri az ottani kontaktokkal, a telefonon lementetteket pedig nem is jeleniti meg. Most kimentettem SDkartyara de ugyanugy a sok gmailes 'szemetet' is kietette. Szoval en csak annyit szeretnek hogy a telefonkonyvben levo nevjegyeket le tudjam menteni mondjuk gépre.
A masik hogy nem e letezik olyan app, amivel fizikai gombbal le tudom bontani a hivast, ha sut a nap annyira tukrozodik a kijelzo, hogy azt se latom mit nyomok. -
kelzsoca
félisten
válasz
FoBCRaistlin #28828 üzenetére
Azzal hogy leszedi róla a szoftvert, már bőven túlmegy azon amit megtehet egy ilyen készülékkel.
-
umek7
őstag
Na bootol a gsfb10, erre vártam már mióta ;Y
-
umek7
őstag
válasz
jano_77 #28850 üzenetére
A Wipe Battery Stats csak az akkumulátor kezelés eddig összegyűjtött statisztikáit törli le. Természetesen akkor is lehet törölni ha már egy jó ideje fent van a ROM. Persze akkor nem kell meglepődni hogy ha hamar lemerül majd, vagy össze vissza értékeket mutat, de mint mondtam legalább(!!!) 3 teljes lemerülés-feltöltés ciklus kell ahhoz hogy reálisan beálljon az akksikezelés. És ezalatt tessék úgy használni mint majd bármikor máskor, ne használd azért kevesebbet mert most "hangolod" az akksi, vagy többet éppen.
-
mira72
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28843 üzenetére
ott a gáz hogy azt a "kalibrációnak" nevezett akkurongálást megcsináltad
használni kell a készüléket, és jó lesz... -
Simtu
senior tag
Nahát, valaki bepakolta a Summer_LamerBurner-GEN2-be.
Viszont azt vettem észre, hogy ha fent van az allcall recorder, és hívást indítok (gondolom a háttérben elkezdene rögzíteni) használhatatlanul lelassítja. Pedig jó kis rom. Nekem kifejezetten tetszik a rajta lévő font. -
balpeter04
tag
Sziasztok!
A Bladem hátlapja eléggé elhasználódott, ebay-en találtam is 8 fontért hátlapot, de arra valami China unicom van ráírva. Eléggé necces...
A kérdésem az lenne, hogy esetleg valamelyikőtök tud ajánlani boltot/linket ahol tudok vásárolni megbízható, a Blade-hez tökéletesen illeszkedő hátlapot?
-
umek7
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28843 üzenetére
Azt már nagyon régóta el kellene felejteni. CW-ben nyomj egy BS Wipeot, aztán használd egészséggel a készüléket. Legalább(!) 3 teljes lemerülés-feltöltési ciklus kell neki míg beáll az akkumulátor használat.
-
FoBCRaistlin
őstag
Olvastam korábban az akksi kalibrációs hszt.
Én elvileg elvégeztem minden lépést rendesen. Ettől függetlenül ha bekapcsolva feltöltöm, majd kikapcsolom, akkor még simán tölti tovább.
Ezek szerint mégsem csináltam jól? -
Glatius
őstag
A ROM csere után az új ROM-nak szüksége van egy 2-3 teljes lemerítés-töltési ciklusra, a használom-megijedek-rátöltök nem segít a teljes üzemi tartomány feltérképezésében.
Ha ez rendben megtörténik már lehet bízni benne, de ha nem töltődik, az lehet töltő hiba, kábel hiba, csatlakozó hiba is.
Szerk:
Akkor viszont nagyon gondosan pakolj vissza mindent a gyári állapot látszatához, mert nem lehet tudni, milyen ügybuzgó szervizeshez kerül a készüléked. (Valószínűleg átveszik vizsgálatra, hogy a készülék töltőáramköre rossz, vagy az akkumulátor... mert már sanszos, hogy alkatrész is lehet hozzá, nem csak dobozzal kompletten cserélik. -
TRob1
veterán
Én is visszaviszem, mert tegnap reggel levettem a töltőről, most meg már csak 82%-on áll (még a Nokia 5110-em is jobban bírta 12 éve.)
(#28836) wrox: Nekem leszinkronizálja (oda-vissza, mindegy hol írok bele vmit, és nem csak látszólag) De van olyan funkció is, hogy belemész a Fiókok és Szinkronizálásba, kiválasztod a fiókot, Menü gomb és szinkronizálás most.
-
wrox
őstag
Azt meg lehet csinálni a Blade-el, hogy ha beírok egy telefonszámot, akkor szinkronizálja le (ne csak látszólag) a gmail fiókkal? Valahogy felkerültek a tel. számok a gmailbe, de régen. Gyanítom a gyári ROM-al.
-
xdx@
aktív tag
válasz
Glatius #28824 üzenetére
Próbáltam több ROM-ot, köztük gyári 2.2-őt. 89%-on van az aksi leszedem töltőről, alkalmazások kilőve, GPS ki, WIFI ki, legalacsonyabb fényerő 1 óra alatt hozzá se nyúlok és 71%-on van az aksi, ilyeneket is szokott csinálni, meg egész éjszaka töltőn van, és van, hogy 1 százalékot nem töltődik. S mint mondtam 2.2 gyári 1 hétig használtam.
Anry Birdsőzéssel ki is próbálom majd, hogy mennyi ideig bírja.
szerk.: Nem csak gyári 2.2-vel csinálja, ja és több mint fél éve használom, tudom hogy több ideig szokta bírni az aksi. -
infectedmann
őstag
válasz
dragon1993 #28829 üzenetére
Hát nem ez lenne az első telefon, amit csak új köntösben adnak ki, de az előző társához képest semmi egyéb változás nincs rajta, max. kicsit gyorsabb meg stabilabb rendszer.
-
Simtu
senior tag
Felraktam a marketen található allcall recordert. Régebben is volt Blade-m, azon be tudtam állítani, hogy mindkét fél beszélgetését rögzítse. Most viszont azt írja, hogy a készülék nem támogatja a másik fél hangjának rögzítését. Lehet, hogy ROM függő? (Summer_LamerBurner-GEN2 van most fent.)
-
dragon1993
őstag
válasz
FoBCRaistlin #28828 üzenetére
Akkor nem lesz Libra szoftver ,teszt.
Csak arra lennék kíváncsi ,hogy hardveresen is ugyan az-e a kettő , mert van egy sejtésem hogy csak a készülékház a más.
-
Glatius
őstag
válasz
kelzsoca #28825 üzenetére
Bizony.... az ilyen tesztszoftverekbe dokumentált mikrohibákat, azonosító bélyegeket rejtenek (láthatatlan módosítások a fontokban, a framework grafikájában azonosítókód elrejtése, Effektíve nem használt tárterület tartalma stb.), így pontosan tudhatják, hogy a közkézre került szoftverpéldány pontosan mikor és kinek lett kiadva. Akkor pedig jön az, hogy a gatyájából is kiperelik. Megpróbálni sem érdemes.
-
kelzsoca
félisten
Ennek van valami előzménye is, vagy csak így eldöntötted hogy ezzel visszamész reklamálni, mert nem mind1 ám
(#28820) dragon1993
Ha elkérsz egy teszt készüléket, azt nem módosíthatod kedvedre, ez nem így működik.
Ehhez engedélyt kell kérni, amit valószínűleg nem fognak megadni, azt meg pláne nem fogják engedni, hogy egy a jövőben megjelenő készülék operációs rendszeréről biztonsági mentést készíts, és azt felhasználd magad, vagy esetleg kiszivárogtasd. -
xdx@
aktív tag
Azt hiszem vissza fogom vinni garanciában, mert iszonyatos sebességgel merül az akkumlátor.
-
dragon1993
őstag
-
zedok
őstag
Láttátok az óriási bakit a képeken a wayteq oldalon?? (Már ha baki?
) A képeknél, Zte Libra. Most akkor van elől kamera vagy sem?
[link]
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok Urak!
Nem sok időm volt olvasni mostanában, a fránya munka miatt...
Olvasok itt valamilyen "kiszivárgott" dologról, amiből Zsoca főzött, talán a Sweet Dreams-et. Akkor ugye ez nem CM alapú, de 2.3-as? Ez miből készült tulajdonképpen? Stabilabb mint a CM alapúak? Aksival melyik 2.3-as rom bánik a legjobban? Mit ajánlotok, illetve milyen különbségek vannak a mostani főzetek között?
Köszönöm!
-
TRob1
veterán
válasz
Glatius #28814 üzenetére
Szerintem meg értelmezés kérdése
Mivel azt írja, "A megegyezés első gyümölcse... várhatóan a WayteQ Libra lesz " - Csak épp ami zárójelbe vagy gondolatjel közé való lenne, azt nem úgy írta, ill. a fogalmazás se teljesen jó (sztem csak azt akarta ezzel mondani, hogy a király Penge után következő telefon lesz az első ilyen).
-
Glatius
őstag
Felületesen olvasol... ...a Blade után a Libra...
Lehetséges, hogy nem ezt akarták mondani, de ez van leírva. A neten pedig könnyű lenne javítani. A lényeg pedig az, hogy szolgáltatófüggetlenül... vagyis kereskedelmi forgalomban, az ehhez szükséges (kötelező?) háttérrel. -
marcusa
addikt
válasz
gyuszmó #28807 üzenetére
Hát nézd, nekem jobban bejött a Blade, nálunk lehetett melóba céges telóbak mindkettőt kérni, és volt aki ezt kérte, volt aki azt. Így mindkettőt volt alkalmam nyomkodni. A nagyobb kijelző és felbontás szerintem sokkal jobb benyomást kelt mikor kézbeveszed. Kellően gyors az alap rendszerekkel is, de az új 2.3.4-ekkel kiváló. Galaxy-ra szerintem nincs is még ilyen rendszer. Játékokban is gyorsabb a Blade, mert a 3-ban nincs 3D chip vagy mi...
Azt mondják a Blade GPS-e is jobb, bár én azt nem próbáltam a másikon. Akkuidőben meg a Galaxy jobb...
Volt már Blade a kezedben? Ha nem, és szeretnéd megnézni, Budapesten valahol meg tudom mutatni... -
Glatius
őstag
-
istnag
addikt
Próbálta valaki SDIII alatt a FlashPlayert...Nekem minden videót betölt,amikor elindulna meg egyszerűen az összes böngésző kilép....
Ha valaki tud nekem valami okosat nagyon megköszönném...két dologra gondolok cache és a VM heap size,de lehet tévedek...
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Váltott v.ki galaxy3-ról zte-re?
Érdekelne a véleményetek,mert valószínűleg lecserélem és szeretném jobban megismerni a különbséget.
köszi
-
ggs
csendes tag
Sziasztok!
kelzsoca SDIII van a telómon az SDI hez felrakott contakt update-vel GO sms-el. Megy is fajául így de üzenet érkezéskor mindíg kapok egy figyelmeztetést hogy az üzenetküldő szolgáltatás leált. Lehet ezt orvosolni?
Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest