Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukucs
senior tag
-
Mukucs
senior tag
Sziasztok!
Miért akad meg a hang egy pillanatra, mikor lerakom tálcára a YouTube.-ot!? Valakinek valami 5let?
(16 giga ram, ssd, chrome)
+++
Kellett beszélnem róla, mostmár kidob valami hibát is, hogy próbálkozzak később..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha csak belső használatra ,privát feltöltésként dobok fel pl. forma1 futamot ,akkor azt is törlik?
A privátot úgy értem ,hogy mindvégig az is marad.
-
MK VII
veterán
Üdvözlet.
Egy kérdés!
Hol kell beállítani, hogy automatikusan 1080p-n indítsa el a videókat a youtube?
Minden egyes videólejátszásnál 480p-ről át kell állítanom.. Kezd idegesíteni.. -
StLui
veterán
Kirándulós MTB videó alá szeretnék zenét, de olyat amit nem tilt a YT, a saját zenei gyűjteményük vagy egy borzalom, vagy csak én klikkelek találomra mindíg valami szintetizátorral utánzott vacakra. Olyan jó zenéket hallok mások videói alatt, de azt gondolnám azokat nem lehet, mai népszerű számok. Tudnátok valamit ajánlani, hogy, mit és honnan?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Mostanában valamiért ilyen fura a nagyon sötét részek ha nézek egy videót youtube-on.Ez vajon mitől lehet,Chrome hiba?[kép] -
Memora
senior tag
Az én gondomhoz esetleg valaki tudna hozzáfűzni valamit?
-
repvez
addikt
válasz
dethroner #4969 üzenetére
nekem azért van bajom ezekkel, mert nem várják meg a video végét vele igy lehet , hogy pont azt a részt takarja ki amiért meg akarnám nézni.
Ha a video befejezése után lenen nem érdekelne mert bezárom és kész, meg ne legyen hangja,mert van amikor egy egész listát halgatok és olyankor elég rossz , hogy két szám között egy teljesen oda nem illő hangot vagy reklámot kell hallgatni. -
dethroner
veterán
Szerintem csak a próbálkozás marad, hogy hátha valahogy rájövünk mi a gond, vagy a készítők valahogy helyreteszik. Bár, könnyen lehet hogy kaptak a fejlesztők némi pénzet azért, hogy ne szűrjön olyan tökéletesen, mert hát ha nincs reklám, nincs bevétel sem. Pont mint az adblock annak idején.
-
makoss
veterán
-
dethroner
veterán
Franc tudja. Én is párhuzamosan használtam az adblock-ot és a yt magic actiont régóta, ám néhány hónapja bosszantóan jelen vannak a videóra felmászó ajánlók, időnként reklámsáv is megjelenik a videó alján és nekem is gyakran előfordul hogy a yt megnyitása után csak a keresési sáv látszik, a képernyő többi része fehér. Ilyenkor egy f5 megnyomásával helyreáll a világ rendje, betölti a teljes oldalt, de az ajánlók továbbra is jönnek
Ekkor kezdtem keresgetni a hiba okát és jöttem rá, hogy ez a két kiegészítő nem kedveli egymást youtube-on. Én chrome-ot használok youtube-ra, de mostantól próbálgatom majd mozilla alatt, hátha kevesebb az anomália.
-
dethroner
veterán
És az én kérdésem a következő. Mi a lószart lehetne csinálni, hogy a yt videókra ne másszanak be más videókra felhívó ajánlók, stb? Korábban ez a yt magic action jól működött chrome alatt, pár beállítás után nem volt semmi zavaró jelenség, de az elmúlt időben szinte naponta jönnek a kiegészítőre frissítések és nem tudom úgy belőni, hiába van minden felesleges szar elrejtve, csak jönnek és jönnek a felbukkanó ajánlók
Légyszi ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában -
makoss
veterán
Üdv!
A youtubenál ez mire jó? Mit kell beállítani, hogy visszajöjjön minden a normális kinézetre?
Nem látni semmit: -
Memora
senior tag
Sziasztok, tudna valaki segíteni automatikus feliratozással kapcsolatban? Most próbálok ilyet először (saját célra akarok feliratot csinálni, jobb megoldást sajnos nem találtam...), és totál káosz az egész. Angol nyelvű (filmhez) akarok angol nyelvű feliratot csináltatni, de feltöltés után semmi opció nem állt rendelkezésre, másnapra meg megjelent egy spanyol (!!!) felirat!
WTF? Ráadásul privát a videó, eleve nem megosztásra töltöttem fel!
-
VoidXs
Topikgazda
Igen, ezzel a cuccal most próbáltam, lehet. A FreeStudio is működik, de azt töröltem, mert adware hulladék lett.
-
repvez
addikt
tudja valaki, hogy miért nem lehet a háttérbe futtatva hallgatni a youtubot a mobilon? Régebbi verziönál ha elinditottam és a fömenü gombot megnyomtam akkor szolt tovább a zene , most meg csak akkor ha meg van nyitva az alkalmazás
-
sixpack89
tag
Összeállítottam egy listát abszolút saját vélemény szerint. nektek hogy tetszik?
[link] -
iguana
őstag
köszi a választ.
azóta megint jött egy megnézett videó a listámra, úgy, hogy a chrome meg sem volt nyitva. wtf.
ilyen török, orosz, arab ótvarszemétgagyi user videók.magic actions-el már mindenhogy variáltam. minden plugint letiltottam, chrome-ot teljesen lekaptam és csak a magic action-t tettem vissza, de ugyanaz.
írtam a support-nak is, de le se tojtak.[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
üdv,
van már megoldás 4k/60p minőségben letölteni yt-ról? -
VoidXs
Topikgazda
válasz
Motion_Blur #4937 üzenetére
Nálam teljesen elfogadható. Nyilván az aszfalt sosem lesz tökéletes, mert a textúrája túl részletes a tömörítéshez, de minden más szép.
(#4938) iguana: Simán lehet, hogy egy plugin egy oldalon található összes linket megnyitja ellenőrizni (ami mondjuk durva lenne pl egy webshopnál), és akkor az ajánlott videók a megnézettek közé kerülhetnek. Én mindent megnéztem, ami ott van, ilyesmit sosem tapasztaltam. A Magic Actions beállításait az AdBlock eltünteti, azon az oldalon kapcsold ki.
(#4939) ledgeri: Már vagy két éve nem kötelező a G+, ha erre gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Mikortól lehet nem google+ csatolt youtube fiókkal kommentelni, vagy mikortól csinálnak beleeggyezés nélkül g+ accot, vagy hogy lehet, hogy tudtam írni kommentet, Vagy eggyáltalán látszik-e és nem csak bug?
Kérdéses kommentszekcióm meg egy próba
Most írtam őket az elmúlt 2 ercben kb.[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
remek.
nálam is jelentkezik, hogy a youtube előzményekben olyan videók jelentek meg 2 napja, amit egészen biztos, hogy nem néztem meg.
-a gépet egyedül használom
-más nem tudja a felhasználó nevem/jelszavam
-más gépen soha nem jelentkeztem be
-ez a munka gépem, minden legális, semmi fekete vagy szürke zónás cucc nincs rajta
-új program, plugin stb. nem lett telepítve
-megnéztem a fiókomhoz tartozó aktvitást, semmit nem találtam, ami nem én lettem volna
-víruskeresés meg volt, tracking cookie-n kívül semmi
-nem "alma123" a jelszavam. kisbetű, nagybetű, speciális karakter, szám kombó, de megváltoztattam mostés ahogy elnézem vannak egy páran akik belefutottal ebbe, és semmilyen érdemi választ, vagy megoldást nem találtam. videos i didn't watch
van itt sorstárs, vagy ötlet?
ettől teljesen függetlenül lassan 1 hónapja nem működik a Magic Actions for YouTube bővítmény beállítás menüje. [link]
másnáak működik?[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Tudnátok segíteni abban hogy miért ennyire pixeles (néha) a videóm?
átlag 88MB/s a forrás MP4
az előzőleg feltöltött videómmal semmi baj nincs
[ Szerkesztve ]
-
vadorzó
tag
Üdv.,
Talán már feltették előttem a kérdést, de arra lennék kíváncsi, hogy az egyes youtube videoknál megjelenő sötétebb sávot (nem tudom, ez valamiféle szűrő?) hogyan lehet eltüntetni?
így néz ki -
Cartevo
őstag
Működésbeli zűr éjjel is adódhat, mivel a technika őrdöge nem alszik.
Hanem azt üdvözlöm, hogy YouTube Premium szolgáltatással nincs reklám, mert így a gerillamarketingesek elvesztik a gazdag közönséget.
-
VoidXs
Topikgazda
Nekik hiába írsz, senkinek nem válaszolnak. Szinte garantáltan a szolgáltatód hibája.
(#4931) Zoli2: Nem vagyok droidos, de gondolom a frissítések száma. Feliratkozások, kommentek, ilyesmik. Akkor tűnik el, ha megnézed őket, vagy kikapcsolod, hogy jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Android telefonon a kezdőképernyőre kihelyezett "Youtube" ikon sarkában indexként megjelent narancssárga körben egy szám. Ez mit jelent?
Hogyan tudom eltávolítani? -
flash-
veterán
sajnos nálam továbbra is korlátoz a youtube..
hallottatok már ilyet? lassan megy a feltöltés pedig 200-as a feltöltésem.. -
.LnB
titán
válasz
tylerddd #4924 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet. Én se vagyok nagy Youtuber.
Én azt tudom elmondani, hogy mikor felöltök akkor egyszer feltöltődik a videó, utána van egy feldolgozás, az is százalékosan töltődik. És mikor a feldolgozás megvolt, közzétettem a videókat. Utána pár perc múlva már elérhető is volt FHD@60fps-ben.
Nem tudom neked miért nem. Főleg, hogy órák óta. -
tylerddd
veterán
Feltöltöttem egy 1080p/60fps videót a csatornámra, közel 10 perces. Miért csak 360p-ben lehet megnézni? Az e-mail és értesítést már megkaptam róla, h felkerült a csatornára. Eddig ugyanígy töltöttem fel mindent, azok rendben vannak, igaz, fele ilyen hosszúak időtartamot illetően. Lehet ez a probléma?
-
.LnB
titán
Sziasztok. Segítsetek légyszi. Manapság elkezdtem rögzíteni gameplay videókat. No nem akarok gamer csatornát csak úgy magam szórakoztatására, vagy megmutatni másoknak dolgokat. Én Shadowplay-jel veszem fel. Viszont a feltöltés utáni minőség nem meggyőző számomra. Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet elérni a legszebb minőséget?
Mutatok egy példát, itt az én videóm (búg a hang kapcsoljátok ki, véletlen lehet nem lőttem ki a mikrofonomat):
[link]
És itt egy videó amilyet én is szeretnék:
[link]Más programmal kell rögzíteni? Vagy feltöltéskor, utána van valami opció?
Előre is köszi a segítséget.
-
flash-
veterán
tudtátok,hogy a feltöltött mp4 eket ha szerkesztőbe megnyitjuk, és újra mentjuk akkor azok már vp9 formátumban lesznek a youtube-on..?
elvileg jobbnak kéne lennie a minőségnek? én nem látok különbséget azzal amit próbáltam..
[link][ Szerkesztve ]
-
Adebayor
aktív tag
Üdv.
Gondolom elég hülye lesz a kérdésem, de mivel tud többet a Youtube Gaming? vagy mi is ez egyáltalán.
Értem, hülye azért nem vagyok. De pl stream-elésnél ki lehet választani a célközönséget(vagyis a link célpontját). Youtube vagy Gaming.
Most akkor ha gaming-ra megy, akkor aki a sima youtube-ot írja be, akkor nem is látja? Én szóltam hogy hülye leszekBocs, csak nyilván minél több emberhez akar eljutni az ember
Vagy mi ez az egész? csak annyi, hogy más a felület?
-
ledgeri
nagyúr
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az beállítható YouTube-on, hogy értesítést kapjak, ha a kommentjeimre válasz, vagy kedvelés érkezik?
Nem egyértelmű számomra ez a rész.Köszönöm!
Üdv -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Még mindig csak addon-nal lehet beállítani, hogy a "mozi mód" és 1080p legyen a default?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz
weres78 #4902 üzenetére
A lejátszott videónak a feliratozását szeretnéd fordíttatni lejátszás közben?
Ha igen, akkor a videó ablak alatt a hozzászólásokon szoktam jobb klikket nyomni, menüből kiválasztom a fordítást, és onnantól a feliratozást is fordítja, de nagyon lassú, és nem sokat lehet elolvasni, állandóan pause-t nyomkodok
-
weres78
senior tag
Van arra lehetőség, hogy magyarra állítsam a feliratot angolról? Elvileg van valami Translate cuccos, tud erről valaki valamit?
Utána olvastam, korábban volt lehetőség fordításra, de a magyar nyelv nem volt elérhető. Remélem mára megoldották a problémát... -
ledgeri
nagyúr
Mitől van az, hogy nem látok thumbnailt az érkezett emailekben? Csak a tipikus helykitöltő széthúzott, képfelbontású hárompontos kép, amit akkor látni ha a beillesztett videó privát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával