Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Köszi
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az alsó 1400 Ft a kérdés. 15-én már régen el volt érve...
Szerk: utólag hol tudom megnézni, hogy mikor értem el pontosan?
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Gézengúz
addikt
Értem. Elegáns megoldás az emberek elhalkítására.
Kedves Horváth Richárd hatvani polgármesterünk a város vezetésével foglalkozhatna normális módon és nem a hülye szoci autóimádatával, példát vehetne más polgármesterekről. A köz érdekeire emelhetne hangsúlyt. Mint például.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Semmi gond. Csak tisztázni szeretném, hogy ez mi, nehogy más is besz.pja...
Az túlzás hogy ad rá lehetőséget, mert akkor nem tűnt volna el az összes videó. Készítettem egy teszt csatornát, hogy áthelyezhessem, és megint előhívjam az utolsó popup ablakot.
Itt nincs preview. Egy betűvel nincs megemlítve, hogy a videók is törlésre kerülnek:Az sem igaz, hogy egy másik csatornával van összekapcsolva, hacsak az A1-et létrehozó YouTube (google)fiókot nem nevezzük csatornának. Mondjuk konzekvensen összekeveri a csatorna és a fiók fogalmát, Mert az A1 nem fiók, hanem a fiókom frissen létrehozott teszt csatornája. Ez inkább zavaros mint egyértelmű, hogy melyik fiók/csatorna hova fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Igen, mérlegelgettem a dolgot, egyébként 1.5 évvel ezelőtt ezek miatt kaptam figyelmeztetést, de befejeztem velük, MBAM cucc nem lesz többet a csatin, az eddigieket is töröltem. Az email címükre amiről a követelést benyújtották rákeresre egy releváns találat sem volt. Viszontbejelentéssel hosszas mérleges után nem éltem.
-
Más: Amúgy engem az döbbentett le, hogy fel volt tüntetve:
Manuális kereséssel találta meg a videót, és az extra: 2019 novemberében lett feltöltve, tehát majdnem 2 évvel ezelőtt. Több száz videóm van fent... és akkor így esik be egy strike...be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
trialboj
őstag
Pontosan értem én is amit írt, csak nagyon reménykedtem hogy van egy kisbetűs rész ahol lírja ezt PONTOSAN mit jelent. Mi a francért rak reklámot a tartalmamra, mikor én eleve nem is akarok szerepelni a szájbatekert partner programjukban, és a videóim célja az informálás, nem pedig a haszonszerzés. Függetlenül attól hogy mit állítok be, elcseszi az élményét annak aki nem előfizető, hogy mindenkit rákényszerítsen hogy előfizessen?
Lehet hogy minden videóm tele van reklámmal, 5 percenként megszakítják, és saját maguknak hoznak belőle hasznot, míg az én nézőimet idegesítik?
Vannak nagy csatornák akik meg szokták jegyezni, hogy egy két tartalmat, valamilyen komolyabb adományozó miatt reklám mentesre tudtak állítani, ezek szerint a YT még az ő videójukra is rakhat reklámot, amiről ők nem is tudnak?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
vaakuum
addikt
A nehezítés, hogy céges környezet, itt nem lehet akármit kipróbálni, vagy átállítani. De talán a gyorsítótár méretet még engedi megnövelni...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Gynakszom én arra is, csak ott nem találtam semmit a normál beállítások között, ami közelebb vitt volna a megoldáshoz
DE nyilván arra is rákérdezek majd okosabbaktól."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
lomposfarkas
tag
Ezzel az okfejtéssel az a baj, hogy a korom hiába 18+ és be is vagyok jelentkezve, tolja a képembe a korhatárosokat, holott a YT szerint:
"A korhatáros videókat nem nézhetik meg azok a felhasználók, akik:
Nincsenek bejelentkezve
18 éven aluliak
Harmadik felek webhelyeinek többségén beágyazott YouTube-videót néznek"És miért kellenne tudnom, hogy hányan ágyaztak be egy videót? Évekeken át nem találkoztam korhatáros videókkal, most meg sorra jönnek.
-
[ Szerkesztve ]
-
-
default.
őstag
Szia,Köszönöm. Akkor a lejátszási listákkal csak csoportosítja a már fent lévő videókat (amik egyébként mind a "videók" fül alatt vannak)?Köszönöm szépen!Például ezt a csatornát megnézve nem úgy van, ahogy fent írtam. De akkor nem teljesen világos. A lejátszási listában nem is a csatorna által feltöltött videók vannak, hanem ez tényleg "csak" egy lejátszási lista, és a listában lévő videók bármely YT csatornáról származhatnak?...
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
DVlad
őstag
Szia!
Köszönöm ismét!
Ezt megtaláltam már én is, de nem gondoltam, hogy erről van szó. Itt összesen 4 dolog van:Google Dokumentumok Offline
Szerkesszen, hozzon létre és tekintsen meg dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat – akár internetkapcsolat nélkül is.Diák
Prezentációk létrehozása és szerkesztéseDokumentumok
Dokumentumok létrehozása és szerkesztéseTáblázatok
Táblázatok létrehozása és szerkesztéseEzeket most kikapcsoltam, de továbbra sem jó.
Egyéb ötlet, segítség? -
VoidXs
Topikgazda
Lehet, a Facebook is ezt csinálja. Hónapos/éves késések vannak két ember feature set-jei közt. Nálam lehet, hogy a drasztikus reklámblokkolás teszi böngészőben és mobilon is.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
-
-Sawyer-
tag
Igen, valószínű, hogy a Firefox szarakodik, bejelentkeztem egy másik YouTube fiókba, ugyanúgy Mozillában, ott sem működtek a funkciók, de érdekes módon egy működött, a megosztás.
Újratelepítettem többször is a Firefoxot, töröltem minden adatot belőle, bővítményeket sütit, gyorsítótárat, mindent, de tiszta telepítés után sem lett jó.Nem tudom, hogy mi zavarja ennyire be a YT működését
-
wollnerd
aktív tag
Úgy érted hogy már nincs...
Pl. Pewdiepie egyik videójához, amihez készült a magyar felirat is, amikor még láttam ezt a beállítást, akkor automatikusan a magyar felirattal indult el a videó, És így működött egy ideig. Aztán kb. féléve nem is tűnt fel nagyon hogy már muszáj átállítani magyarra az angolról...Kár érte. Macerás, hogy kézileg ellenőrizni kell hogy valóban elérhető-e a magyar felirat is, (ha nincs, beérek az angollal) mert már nem halandó automatikusan magyarra váltani mint régen.
Ráadásul nem is tárolódik a cookie-ban se, mert amint újra betöltöm az oldalt, ismét angol felirat lesz.Biztos élesítették az általad említett funkciót és ezzel együtt kivették a másikat.
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Tav-Csoves
őstag
Nem, nem próbáltam, viszont azt tudom, hogy routerrel nem lesz gond - nem az a szűk keresztmetszet - P30 pro-val, 5Ghz (80hz, ch36) wifin szépen 300Mbit körül megy.
60-100gb-os videókat töltök fel, és nem mindegy, hogy 3 óra, vagy 45 perc.
2 gyanúm van:
vagya sz.géppel van valami, vagy user korlátozás a YouTube felől. Utóbbira semmilyen írásos említést nem kaptam, okot sem adtam rá, csak a nagyon sok, és nagy feltöltések miatt adhattak - már ha egyáltalán létezik ilyen, hogy valakit lekorlátoznak. -
-
Watt25
veterán
Pedig alapból van ilyen. A videó feltöltője saját maga (vagy segítség bevonásával) bármilyen nyelvre lefordíthatja a címet, a leírást és külön a felirtatokat is. Vannak fent olyan videók, aminek magyar YouTube felület beállítása mellett magyarul jelenik meg a címe és a leírása. (De csak az. Nem összekeverendő azzal, hogy a Chorme lefordítja az oldalt.)
Szerintem kikapcsolni csak úgy lehet, ha a YouTube felületét visszaváltod angolra.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
StLui
veterán
Én sem, csak ha bekapcsolom az oldal fordítását, de azt ki is tudom kapcsolni (amíg be van kapcsolva addig viszont akárhova lépek, vissza is, fordít mindíg, ha nem frissítek legalább)
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
És mikor ugyanazon videó alá írok, de más emberek hozzászólására és az egyik megjelenik egyből a másik soha, akkor azt már nem a videó feltöltője, hanem az szabályozza akinek épp válaszoltam? Mert ilyen is előfordult már, hogy két kommentre is válaszoltam és az egyik egyből kint volt a másik hónapokkal később se.
Jó nagy baromság ez így, Gyakorikérdések szintű elrejtőzést ad a trolloknak...
-
félisten
-
félisten
Ne már hogy a csatornájára feliratkozók 99 százaléka troll/kamu/jelentett/hamis legyen.
Olyan nem lehetséges, hogy a csatorna deaktiválásával kvázi "megszűnik" a csatorna, mintha nem is lett volna, és kinullázza a feliratkozókat?
Youtube supportnak írt e?Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest