-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Szia,Köszönöm. Akkor a lejátszási listákkal csak csoportosítja a már fent lévő videókat (amik egyébként mind a "videók" fül alatt vannak)?Köszönöm szépen!Például ezt a csatornát megnézve nem úgy van, ahogy fent írtam. De akkor nem teljesen világos. A lejátszási listában nem is a csatorna által feltöltött videók vannak, hanem ez tényleg "csak" egy lejátszási lista, és a listában lévő videók bármely YT csatornáról származhatnak?...
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Hogyan viszonyul egymáshoz a "VIDEÓK" és a "LEJÁTSZÁSI LISTÁK" menü egy csatornán belül? Úgy értem, melyikben található meg a csatornán lévő összes videó? Vagy a kettő együtt fedi le a csatornán lévő összes videót? Vann erre fix rendszer, vagy a feltöltő dönti el?
Nagyon köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
Sziasztok!
Az beállítható YouTube-on, hogy értesítést kapjak, ha a kommentjeimre válasz, vagy kedvelés érkezik?
Nem egyértelmű számomra ez a rész.Köszönöm!
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok!
Egy pofon egyszerű kérdésem lenne hozzátok:
A YouTube profilomban hol tudom megnézni, hogy mely videókhoz szóltam hozzá (vagy csak a hozzászólásaimat)?
Köszönöm előre is!
Üdv! -
-
default.
őstag
srácok, egyetlen buta kérdés:
mióta ez az
ótvarosdrága youtube megújult, nem lehet megnézni a kommenteknél, ki mire válaszolt ?
tényleg ? mármint nem lehet elolvasni a kommentet amire válaszolt az illető ?vagy csak én vagyok a gyökér ?
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest