Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
99%-ban Firefox alól nézem meg a Youtube fiókomat és ott a videókat ami érdekel. Van egy Samsung tv-m amire át szoktam küldeni a videókat, ha nagyban is szeretném megnézni. Itt be vagyok jelentkezve a Firefox-ban a fiókomba, de nem tudom egyből átküldeni tv-re képet, csak ha előbb elindítom a tv-n is a Youtube programot. Utána szép megjelenik már a videók alatt a kis ikon amivel átlőhetem tv-re.
Viszont ha Chrome böngészőbe nyitom meg a Youtube-ot ez a kis ikon anélkül is megjelenik, hogy bejelentkeznék a fiókomba és már is át tudom küldeni tv-re a cuccot.
A böngészőtől vagy egyáltalán mitől függ ez tudja esetleg valaki?
-
Agostino
addikt
sziasztok
feliratok készítésével kapcsolatosan volna kérdésem, pontosabban a mögöttes technikáról. elég sok feliratot készítettem már sorozatokhoz, filmekhez, tehát biztosan nem a fordításom hibás, ez szinte tuti. jelenleg közel 75 beküldött feliratom van egy rakás témában. ennek közel a harmada ment eddig csak ki, teljesen random módon. hogyan működik ez pontosan? javítottam is feliratot, ezért arra gondoltam, ha valaki beküldi, valaki pedig jóváhagyja, akkor onnantól megjelenik. de nem. olyan felirat is csücsül bent, amit átnéztem, okéztam és még mindig csak beküldött a státusza. szóval igazából semmiben sem vagyok biztos, hogy működik, de érdekelne, hogy egyáltalán vegyem-e a jövőben a fáradtságot.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
SP4C3
veterán
válasz sellerbuyer #3894 üzenetére
Mindenki azt mondja, hogy 60p-s videóval lehet a minőségen kicsit javítani Yt-on. - Ez változó, felvétel és codec függő
Hát én mostanában teszteltem (Yt partnerként egyébként) és teljesen az ellenkezőjét látom. Épp hogy kb. fele olyan minőségűek a 60p-s vidik, mint a 30-asok. Olyan, mintha a 4Mbps-et most a 60 frame közt osztaná ki a Yt a 30 helyett. - Nem hinném, hogy korlátozva lenne a letöltési sávszél, nálam 7Mbps-val jönnek a nagyobb felbontású videók.
Tény, hogy a képminőség szemmel láthatóan, határozottan rosszabb 60p-ben (fullHD-vel teszteltem), sőt nem csak rosszabb, de konkrétan borzasztó. - Képeket mutatnál?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Melorin #3896 üzenetére
Mert még feldolgozás alatt áll a többi (480p és a 720p is).
(#3894) sellerbuyer: Ez videófüggő. A videótömörítés jellegéből adódóan egyszerűbb képek minősége jobb lesz, míg a komplikáltabbaké rosszabb.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy hiába 1280x720 videót töltök fel a youtube-ra, feltöltés után már csak 360p-t lehet kiválasztani lejátszáskor. -
sellerbuyer
őstag
válasz sellerbuyer #3894 üzenetére
Bocsánat, azt nem írtam, hogy természetesen ez saját videó feltöltésekre vonatkozott, nem a fent lévő vidik megfigyelésére alapoztam.
-
sellerbuyer
őstag
Mindenki azt mondja, hogy 60p-s videóval lehet a minőségen kicsit javítani Yt-on.
Hát én mostanában teszteltem (Yt partnerként egyébként) és teljesen az ellenkezőjét látom. Épp hogy kb. fele olyan minőségűek a 60p-s vidik, mint a 30-asok. Olyan, mintha a 4Mbps-et most a 60 frame közt osztaná ki a Yt a 30 helyett.
Tény, hogy a képminőség szemmel láthatóan, határozottan rosszabb 60p-ben (fullHD-vel teszteltem), sőt nem csak rosszabb, de konkrétan borzasztó.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. Mitől függ, hogy a videót amit bezártam és legközelebb rákeresek akkor ugyan onnan folytatja ahol abbahagytam? Be kell kerüljön saját listára vagy kedvelni kell vagy mi egyéb?
/\____/\
-
oba
addikt
[link] pl itt is van egy jó pár
szerk.: rájöttem... firefox alatt nem működött... de pl edge alatt igen, mert az edge egyszerre kijelöli sárgával az összes találatot, jelen esetben az összes 9 -est, ami ki ad egy szöveget a számhalmazból
hogy mire van ideje egyeseknek...
szerk 2: ff alatt is megy ha megnyomjuk az "összes kiemelése" gombot
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Mi a jóisten ez a komment ami _mindegyik_ videó alatt mostanában megjelenik tömegesen? Ez a jelöld ki a számokat, ctrl-F és nyomj egy 9 -est. Nálam semmi sem történik... MIért másolgatják mindenhova?
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Youtube-on lehetséges csinálni 0-24 órás streamet? Nincs limitáció? Erről tud valaki valamit? Örülnék ha tudnátok ebben segíteni. Válaszokat előre is köszönöm.
-
MattM
tag
Sziasztok, nexus 6p telefonomon, a hivatalos Youtube app-ban nem tudok linket megnyitni, mert alul azt írja ki, hogy Nem lehet megnyitni a linket. Kedvelni se tudom a videót, mert akkor meg azt dobja, hogy Hiba történt. Valaki erre tud megoldást? N DP4-nél és most 5-nél is ezt műveli.
-
törölt tag
válasz Murphistic #3877 üzenetére
Köszi! Zeneileg zűrös lehet a dolog. A motorostalálkozóinkról van szó. Egyrészt vannak háttérzenék is, másrészt az ottani koncertek hangja is hallható.
-
Murphistic
aktív tag
válasz #79335424 #3876 üzenetére
Szia!
Szerintem nyugodtan. Jogilag tiétek minden felvétel, így legfeljebb a háttérzene miatt fordulhat elő, hogy az automata felismeri (nem tudom, hogy milyen rendezvényről van szó pl. esküvők háttérzenéjével lehet gond, de letiltani nem fogják, csak reklámot raknak alá)Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszek, hogy a Youtube-nak csak sugárzási jogot adsz. A felvétellel feltöltés után is azt csinálsz amit szeretnél. Esetleg ha olyan jellegű a felvétel akár a szokásos Youtube licensz helyett Creative Commons-ot is engedélyezhetsz, így mások is szabadon szerkeszthetik a Youtube videószerekesztőjében is. (Talán letölteni még így sem nem engedi) Az alternatív letöltési linkek se jelenthetnek gondot. A felvétel a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz.
A technikai részlethez: ne szerkessz semmit a videón. Ha 4:3-as a felvétel, akkor 4:3-asként töltsd fel. A lejátszó magától hozzáteszi a pillarboxot. Ha valami miatt széthúzna, akkor a kulcsszavak közé beírhatsz egy kapcsolót, ami kikényszeríti a 4:3-as lejátszást.
A hosszú videókhoz: külön engedélyezni kell a beállítások közt és azt hiszem előtte egy telefonszámmal hitelesíteni kell a csatornát és utána csak a 20GB méret, vagy mennyi a határ .
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
törölt tag
Sziasztok!
Úgy döntöttünk, hogy szeretnénk közkinccsé tenni a rendezvényeinkről készült videóinkat stream -re, és akár letöltésre is. 60-90 perces filmekről van szó. Van köztük a (h)őskorból származó, gyászos minőségű, tízen év után, VHS -ről digitalizált anyag is. Ezért is szeretnénk letöltési elérhetőséget is publikálni, hogy aki lementené, az ne csak a YT által tovább rontott minőségűhöz férjen hozzá. Fel lehet ilyen hosszúságú videókat tölteni a Youtube -ra? Érdemes trükközni valamit (pl. 16-9 -es flekk a 4:3 -as videók alá)? Publikálhatjuk a csatornánkon a letöltőlinkeket (pl. data.hu)? -
oba
addikt
Van valami módszer, hogy megtaláljam a saját kommentjeimet amit egy (nem saját) videó alá írtam? Van amikor megnyitva a videót letekerve a kommentekhez a sajátomat látom először de ez ritka. (vagy akár egy módszer, hogy az összes kommentemet lássam amit írtam youtube -on?).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Készülék párosítással mennyire volt problémátok?
Sem PC-n sem telefonon nem menti el az adott készüléket kód alapján és ez nagyon bosszantó.
Miért törlődnek ezek a beállítások? -
VoidXs
Topikgazda
válasz #41133696 #3867 üzenetére
Egy titkosított stack trace némi normális karakterré alakítással megfűszerezve, remek módszer arra, hogy ne a szerver rögzítse, aztán nézzék napokig, hogy ez most mi, hanem küldd el nekik szöveges magyarázattal, és máris nagyobb eséllyel javul meg. A dolog ott bukik, hogy az emberi support a Google-nél már csak akkor létezik, ha videókat kell leszedetni, sokszor mondvacsinált indokkal.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz guftabi96 #3865 üzenetére
YouTube-on az nem lesz 30, inkább 3, H.264-ekvivalensben. A kodek ennyit tud, esetleg motion blur-t rakhatsz rá (no meg 60 FPS-t), az nagyon sokat javít.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ezzel a videóval mit lehetne kezdeni?
A kockásodásra gondolok. Nagyon zavaró.
Playstv-vel vettem fel. Mp4, 30mb/s, fhd.#KeepFightingMichael
-
Out
addikt
válasz sellerbuyer #3863 üzenetére
Jogilag és erkölcsileg sincs különbség aközött, hogy TV-ből felvett műsort töltesz fel vagy egy szerzői jogdíjas zenét raksz be háttérzenének. Valahol mindkettő lopás, illetve jogtalan felhasználás, nem kell szépítened a dolgot
A többire inkább nem reagálok amit írtálCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sellerbuyer
őstag
Háttérzenét felhasználni, meg a teljes videót tévéből, meg innen-onnan összelopkodni, az két különböző dolog. Nem vagyok zenész, ennyi, vlogolni pedig bárki tud.
Ha nem olvastad volna egyébként: épp hogy törlöm a jogdíjas zenéket és épp hogy arra törekszem, hogy ne legyen más tartalom a videóimban, amit nem használhatok fel.
Aha, értem, szóval a videóidnak csak az 5%-át ismerte fel a yt, hogy máshonnan loptad, tehát a 95%-ot saját tartalmadnak minősíted? Ha meg valóban tudsz saját tartalmat gyártani, minek neked a tévéből akármi?
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz sellerbuyer #3858 üzenetére
Te is felhasználod más zenéjét (#3861), sajátot képtelen vagy csinálni?
Van fenn több mint 900 videóm, annak max. az 5%-a olyan aminél ki van írva, hogy Harmadik féltől való anyag van benne Azért én legtöbbször saját tartalmat rakok felCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sellerbuyer
őstag
Nálam pl. az volt, hogy másfél órás vidimen volt vagy tizenakárhány aláfestő zene. Egyetlen egyet felismert a yt valamiért jogilag problémásnak. Választhattam, hogy mi történjen, de ha meghagyom és beelegyezek, akkor a jogtulajdonos (egy kiadó) fogja a videóm teljes bevételét bitorolni. A választási lehetőségek közt viszont ott van az is, hogy törlöm a "dalt". Arra voltam kíváncsi, hogy ilyenkor törli-e az egész hangsávot a yt, vagy csak a dalt. És teljesen normális módon csak az adott jogdíjas anyagot törölte, az összes többi zene szépen megmaradt. Mondjuk szerkesztette a vidit jó sokáig (de addig is elérhető volt publikusan), de így is megérte, úgyhogy ez korrekt így.
-
Watt25
veterán
Mivel az F1-es példát saját magam tapasztaltam meg, azért azt is hozzá kell tennem, hogy van visszaút. Ha törlöd a kérdéses videót, akkor egy idő után (pár hét?) vissza áll minden, mintha misem történt volna. Tehát igazából próbálkozni lehet, legfeljebb egy ideig állsz a sarokban.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
sellerbuyer
őstag
Mivel az emberek 90%-a idióta, ezért ha ők valakit antiszociálisnak gondolnak, akkor az azért nagy eséllyel intelligensebb, mint ők, már eleve abból kifolyólag, hogy nem akar a birkák közé tartozni. Igen, lehet így értelmezni. Lehet rajta röhögni nyugodtan, az emberek 90%-a is pontosan ezt teszi.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
-
Watt25
veterán
Meg lehet trükközni, ezért vannak fent. De első körben, ha csak simán feltöltöd a tévéből a Forma-1 felvételt, akkor rögtön belekerülsz abba a tiltási módba, amiből nem kerülsz ki azonnal, akkor sem ha törlöd a videót.
És konkrétan a Forma-1 -el van probléma, de ez csak egy példa arra, hogy elvileg tilos ilyet tenni, de különbözőek a szankciók, attól függően, hogy milyen műsort/sporteseményt töltesz fel. (Azért az F1-et hozom fel folyton, mert annál nagyon durva.)[ Szerkesztve ]
-
-
Watt25
veterán
válasz rokendrol #3848 üzenetére
Nem mondtam, hogy tiltja. Többféle lépcső van, de elvileg nem tehetné meg, hogy ilyet tölt fel. Vagy ezt te hogy értelmezed?
Copyright
Respect copyright. Only upload videos that you made or that you're authorized to use. This means don't upload videos you didn't make, or use content in your videos that someone else owns the copyright to, such as music tracks, snippets of copyrighted programs, or videos made by other users, without necessary authorizations.
Próbálj meg Forma-1 -es videót feltölteni...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Bocsi, nem fogalmaztam pontosan. Ha ott voltál minden gólnál és saját magad által készített felvételekből állítod össze, akkor nincs gond. De ha tévéműsorból rögzített felvételről van szó, akkor az támadható. De ez le is van írva minden feltöltéskor.
-
ph2012
senior tag
Szerintetek az EB magyar meccseiről készült gólösszefoglalót fel lehet tenni a youtube-ra? Jogszerű? Ha nem akkor törölhetik?
-
Watt25
veterán
válasz sellerbuyer #3838 üzenetére
az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.
Nem. A Yt nem az idiotizmust támogatja, hanem azt, aki olyat állít elő, ami kell az embereknek. Az más egy másik dolog, hogy mi kell az embereknek...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Out
addikt
válasz sellerbuyer #3839 üzenetére
Tehát aki antiszociális az egyben intelligens is, érdekes
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sellerbuyer
őstag
válasz sellerbuyer #3838 üzenetére
-
sellerbuyer
őstag
Bocs, de inkább megtartom itt PH-n az anonimitásomat.
Arról szólt egyébként a videó, ami szerintem teljesen természetes és úgy igaz, ahogy van, hogy Bud Spencer egy szeretni való ember volt, de színészként csapnivaló volt, ettől még béke poraira, meg szeretjük, meg imádjuk, meg blabla. Egyetlen pillanatig nem vártam mást mint dislike-okat, csak a Yt reakcióját nem értettem.
Azt már nem is említem, hogy ugyan ez a BS-es videó a FB oldalamon kapott pár like-ot (ha már Yt-on nem is) és kommentben sem reklamált senki.
Érdekes viszont, hogy az a videóm, amiben arról beszélek, hogy a magyar csapat EB kijutása (ez még akkor volt) mennyire foglalkoztatja az embereket azzal ellentétben, hogy a kormányuk kilopja a szemüket, valahogy nem verte ki ennyire a biztosítékot.
Már amikor belekezdtem (most nem rég), akkor tisztában voltam azzal, hogy aki értéket próbál csinálni, vagy értékesebb gondolatokat próbál közvetíteni, annak nézettsége nem nagyon van/lesz, ill. nem igazán lesz népszerű. Ez érthető is, tekintetbe véve, hogy az emberek 90%-a sík idióta. De az, hogy még a Yt is ezt támogatja, szerintem szánalmas.
Van pl. egy srác, aki elképesztően eszméletlenül jó és nagyon minőségi videókat csinál a vallásról, pontosabban a vallás elítéléséről, egészen elképesztően megfogalmazva, kifejtve a témát... és nem ma kezdte... alig van nézettsége. Ez is teljesen érthető, tekintetbe véve, amit fentebb az emberekről írtam.
-
Watt25
veterán
válasz sellerbuyer #3835 üzenetére
Biztosan. Főleg, ha ilyen a dislike "aránya". (0 like.) Szerintem tök logikus, én megértem. Van egy olyan videód, ami csak és kizárólag az emberek nemtetszését váltja ki, a hirdetők pedig nem akarnak olyannal azonosulni, amit mindenki utál. Linkeld már a videód, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Amikor belépek youtube-ra pcről, akkor két név jelenik meg, hogy melyikkel akarok belépni. A mailemhez tartozó rendes-teljes nevem + a becenevem. GOndolom annak maga idejében megadtam neki hogy a Vilmaboy legyen akinek listái stb vannak. A gondom az, hogy abecenevem listáin tárolok mindenfélét. Ámde a tévém mikor feljelentkezek youtube-ra, akkor az összes kedvelést a teljes nevem alá tartozó listákhoz teszi. Én ezt persze nem szeretném, hanem a becenevemhez tartozók alá tenném. Akár ki is lehetne törölni a youtube vonatkozásában a teljes nevem. Elég lenne a becenév, csak nem nem igazán jövök rá hogy kell. Tudja valaki a megoldást?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
sellerbuyer
őstag
válasz sellerbuyer #3834 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ugyan ezt tette volna akkor is, hogyha van vagy 300.000-es megtekintés a vidin és ugyan ez a dislike-ok aránya... ?
[ Szerkesztve ]
-
sellerbuyer
őstag
Érdekes ez a dislike dolog. Nekem van egy vidim, amin nulla like van és tizenakárhány dislike... és a Yt levette róla a bevételszerzési lehetőséget. Nem jogsértő tartalom miatt, nem zene, nem akármi, ennyi, hogy arányaiban sok a dislike neki háromszáz feletti megtekintésre... Érdekes... Pont azt a videót tiltotta le bevételszerzésről, ami egyáltalán végre kereshetne egy kis pénzt... nekem... Semelyik másik videómnak nincs ennyi megtekintése. Tudom, hogy ilyen nézettségnél még nincs pénz, stb., csak értitek, tök fura, hogy nem érdekli a "nagy" megtekintésszám a Yt-ot, ha van némi kis dislike és az aránya nagy a like-okéhoz képest... Legalább is én ebből ezt vonom le, persze lehet, hogy tévedek...
-
törölt tag
válasz Murphistic #3832 üzenetére
Out
Okés köszike! -
Murphistic
aktív tag
válasz #58450688 #3830 üzenetére
A szokásos netes szürkezóna. Like, nézettség, dislike kell, akkor csomagban előfizetsz és pl. egy rakás vietnami netező rákattint a videódra. Én nem értek egyet vele, lehet a Google is tiltja a szerződési feltételekben, vagy lehet már az algoritmusuk is kivédi (sok vietnami like és 0 nézettség -> mind hamis )
De nézd meg a videót, amit linkeltem ott részeletesen kitárgyalja Dave.
PS.: Csak semmi rosszalkodás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Murphistic #3829 üzenetére
Szia.
Pár szóval elmondanád hogy mi ez? kivi lettem Likeot nem lehet vásárolni? -
Murphistic
aktív tag
Jóvanna
Annyi pozitívuma van, hogy legalább nem dislájkok, amiket egy konkurensem vásárolt... Az EEVBlog szerkesztője járt így, hogy miután kifakadt egy kütyüre, annak a gyártója dislájkokat vásárolt. Elég feltűnő volt a statisztikában, ahogy nálam is ...
Vagy elszúrták a megbízást
Szerk.: az EEVBlog videó Kell nekem ilyeneket nézni...
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz Murphistic #3827 üzenetére
Szia!
Biztosan szerelmes beléd az illető. Más magyarázat nincs erre
-
Murphistic
aktív tag
Sziasztok!
Ti találkoztatok olyannal, hogy - valószínűleg - egy felhasználó playlist(ek)be gyűjtögeti a feltöltött videóitokat?
Tudom örüljek neki, de kicsit furcsa, hogy semmi lájk, megosztás, csak a playlistek és kétlem, hogy egy délkelet-ázsiai felhasználó ennyire rajongana a videóimért. Úgy tűnik, hogy meg se nézi őket.
Talán semmi komoly, csak furcsa, na és már napok óta ezen agyalok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ja
Egyébként van sok érdekes videó nálunk is, ezen az Alien gyurmafilmen betojtam a röhögéstől -
törölt tag
Elkéne egy kis segítség a készülő filmecskémhez. Egy megnézés, like, vagy esetleg megosztás ha tetszett sokat segítene!.
Sajnos nem találtam megfelelő topikot, ahol a kezdő videósok megmutathatják, nem csak gameplayből áll a Magyar youtubeozás! Hoztam egy cikket is, hogy ne csak spam legyek:
Cikk Lefizetett yt videósok."Ez már régóta így van! Ezzel ellehetetlenítik a kisebb csatornákat, mert ezek a "nagyok" jóval előbb elkészíthetik a videóikat, utána már senki sem kíváncsi a kisebb videósok tartalmaira. Főleg, hogy utóbbiak, nem is juthatnak hozzá ídő elött a játékokhoz, ha meg mégis, és videó is készül, jönnek a szankciók, törlések. Mondhatjátok, hogy "kit érdekel így jártak ingyenélők" de sokan ebből fizetik a számlájukat, mint bármilyen otthon végezhető melóhelyről, és ez sem sokkal könnyebb. Nagyon nehéz kitűnni, érvényesülni, napi szinten sok százezer videó kerül fel a YT-ra csak játék kategóriában. Az egyedi tartalmakat gyártó emberkékről meg ne is beszéljünk, az végkép kuka, aztán meg megy a sírás, hogy nincsenek egyedi videók, csak gameplay, meg vlog..."
Itt van valami más. Tessék itt az én videóm, a novellámhoz készült kedvcsinálónak, ez Magyar és egyedi, támogassatok egy megnézéssel/megosztással ha tetszett
Videóm! (Több is van!)[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
Milyen böngészőt használsz? Nálam (Firefox) megjegyzi a YouTube, hogy mire állítom be a videó felbontását és az összes videót abban a felbontásban kezdi el lejátszani. Melóhelyen 144p-ben megy minden, otthon meg 1080p-ben és nincs fenn semmilyen kiegészítő.
-
VoidXs
Topikgazda
Kiegészítő nélkül nem fog menni. A Magic Actions pont a rögzítésre van. Beállítod az Auto HD feature-t (nem csak HD-re lehet auto) 360p-re, és meg is vagy. Nélküle csak a hagyományos bugos, és ráadásul elvi hibás automata mód van.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
De működött, nekem báris.
Szeretném, ha az alapértelmezett 360p lenne, mint eddig is. Most még ezt is kivették, a következő a search bar lesz és majd azt fogjuk nézni, amit a YouTube akar, reklámokat.Kiegészítők nélkül természetesen.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
flash-
veterán
válasz sellerbuyer #3812 üzenetére
köszi!
-
artiny
őstag
Youtube-n hogyan kell elo - live csatornakat keresni ?kozott keresni
-
flash-
veterán
üdv emberek
csináltam egy youtube csatornát de lenne egy érdekes észrevételem.töltöm fel a videókat de nem mozaikban rakja ki hanem szallgaszerűen egy sorba.
továbbá hiányzik ez a felső menüsor:Kezdőlap Videók Lejátszási listák Csatornák Beszélgetés Névjegy
csak ennyi van hogy :
Feltöltések Nyilvános -
maestro87
őstag
Nem az e-mail címre gondolok, hanem az ahhoz tartozó teljes nevemre. Tehát mikor átakarom írni a csatorna nevet, hogy a teljes nevem helyett pl. "teknősbéka" legyen a csatornanév, akkor figyelmeztet, hogy ezzel megváltoztatom mindenhol a nevemet. Na de én nem akarok ezek után "teknősbéka" néven levelet küldeni másoknak, mert az milyen lenne már.
Youtube-on rámegyek a szerkesztésre, és ott átirányít engem a G+-ra ahol meg alul ez olvasható.
"Ha itt megváltoztatod a neved, a rendszer az összes Google-termékben módosítja azt."
Ráadásul vezetéknév, keresztnév formában lehet csak megadni a nevet. -
maestro87
őstag
Sziasztok!
A Youtube csatornám nevét lehet módosítani úgy, hogy a regisztrációnál megadott nevemet ne módosítsa? Mert mikor rámegyek, hogy szerkeszteném akkor figyelmeztet, hogy az összes google szolgáltatásban meg fog változni, így gondolom az e-mail-emnél is ami nagyon nem lenne jó. -
VoidXs
Topikgazda
válasz sellerbuyer #3803 üzenetére
Play-en meg lehet venni a Red-es dolgokat.
(#3802) SP4C3: Vannak rá pluginek.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz sellerbuyer #3803 üzenetére
"A YouTube Red Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban áll rendelkezésre." - Nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben eu-ban is elérhető lesz, de a fene tudja, nem találtam róla semmi konkrétat.
-
sellerbuyer
őstag
Srácok, a RED-ről tudunk már valamit? Kis hazánkban mikor várható? Vagy egyáltalán EU-ban...
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Üdvözletem.
Hogyan lehet kikapcsolni ezt a stupid auto quality beállítást?
Úgyfest youtube törölte ennek a fícsörnek is a beállítását? Eddig be volt állítva és nem is okoskodott.
-
gojko.m
senior tag
válasz nelsonmanian #3800 üzenetére
Tudom, hogy nem fogja megoldani a FF problémádat. Csak átmeneti, alternatív megoldásnak ajánlottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest