Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
13:41től ebben a videóban : www.youtube.com/watch?v=4knpgTrDwEQ
a videó végén van egy felvétel, hogy az ember utazik a busszal, ő ül a vezető ülésben
A buszban meg mindenre különböző linkeket rakott, hogy a weboldalára, facebook oldalára, meg előző videóra link, stb..
Szerintetek ezt hogyan valósította meg ?
köszi -
Watt25
veterán
Nem 60, hanem 50.
De csak azért 50-es, mert a kamerám tudja azt és nem akarom alább adni, egyébként semmi nem indokolja, hogy 50fps legyen. És mivel az óvodai anyák napi ünnepségről van szó (nem röhög, most volt időm összevágni!), nem annyira akarom terjeszteni, csak a csoport FB oldalán osztottam meg.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Orionk
senior tag
Igen, megtaláltam, akkor mégis lehet, hogy számolja.
Látom, hogy te partner vagy. A statisztikáid látva kíváncsi lennék a csatornádra.
Ha nem akarod itt, akkor privátban megírhatod. köszi.Vajon hogyan számol a YouTube akkor, ha egyszer valaki lejátssza a videót és ez a lejátszás be is számolódik, de rögtön ezután az ember még egyszer meg akarja nézni és a replay buttonnal indítja el és nem pedig az oldalt tölti be újra. Ekkor hogyan szolhat ?
-
Watt25
veterán
Mi a helyzet a 60fps feltöltéssel? Csak konkrétan 60fps-sel lehet, 50fps-sel nem? Vagy nem tölthet még fel akárki ilyen videót? Én ma töltöttem fel, de nem jelenik meg a lejátszásnál az 50fps opció.Oké, találtam 50fps-es videót, úgyhogy egyelőre nem értem...Jó, oké, közben már megjelent.
Idő kell neki, amíg elkészül az 50fps verzióval. (Sejtettem, csak nem gondoltam, hogy ilyen sok.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Out
addikt
Nem feltétlenül kell kattintani, vannak olyan reklámok, amik akkor is fizetnek, ha csak megjelennek a videóban. Ha jól tudom, akkor nem mindig jelennek meg reklámok, szóval, ha valakinek van 9000-es napi megtekintésű videója, akkor lehet csak 4000-ben lesz reklám, amiért pénzt kap. Szóval, ha mondjuk veszel egy reklámot 0,01$-nak, az is szép pénz napi díjnak. Persze a partnercég lenyúl még belőle 20-30%-ot
Mára nekem ennyi, megyek haza és csinálok egy vlog videót
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Orionk
senior tag
Így viszont nem értem a magyar vloggereket, akiknek 40-50ezer feliratkozójuk van, hogy miért csinálják...
Szerintem alig kattintanak páran rá a reklámra, így alig jöhet neki kebből be pénz.Pl. egy 50ezer feliratkozós oldalnál napi videók esetén napi 9ezer ember nézi a videókat. Ebből szerintem naponta max. 100 ember, ha rákattint a reklámra, de még ők is csak véletlenül.
Így, ha tippelni kellene, akkor havonta max. ha 20 ezer forintot kapnak.
-
Out
addikt
Szerintem az X-re kattintás nem számít
Szerintem ő nem közvetlen YouTube partner, hanem külsős cégnél van és mint ilyen jó eséllyel a nézettség után is kap pénzt a cégétől és persze a reklámok után is, de konkrétumot csak ő tudna mondani neked Én tapasztalatból csak azt tudom mondani, hogy normál YouTube partnerként nem kapsz pénzt a nézettség után, csak a reklámok után.
-
Orionk
senior tag
Reklámra kattintás alatt azt is érted, hogy rákattint az X-re, hogy a reklámot bezárja ?
Akkor a YouTube legnagyobb nézettségű vloggerei, mint pl. ők : www.youtube.com/user/BFvsGF
is csak a reklámok után kapnak pénzt ? -
Out
addikt
Ezt cáfolnám részben. A nézettség után nem kap pénzt senki, aki sima YouTube partner. Viszont a nagy nézettséggel nagyobb mennyiségű reklám jut el a nézőkhöz (ami már pénzt ér), illetve biztos lesznek olyanok, akik kattintanak is a reklámra (ez még több pénz). Viszont nem zárom ki azt a lehetőséget, hogy valaki külsős cégnél partner (pl. Machinima) és ott a nézettség után is fizetnek a videósnak.
-
Out
addikt
És mire megy a nézettséggel? Ha jól tudom akkor a YouTube (sima partnerséggel) a videókban megjelenő reklámokért fizet, illetve a reklámokon való kattintásért, és ha a videó készítője kattintgat a reklámokra, akkor megüti a bokáját szerintem
-
Orionk
senior tag
Ha meg valóban azt mutatja az About fülön a nézettségi szám, hogy az összes videód nézettségi számát összeadja, akkor hogyan védi ki a YouTube azt, hogy vannak, akik megnyitják az oldalt, amin a videójuk van és frissítgetik az oldalt. Tehát újra és újra betöltik. Így folyamatosan nől a nézettségi szám is 1el minden betöltésnél.
-
Out
addikt
Biztos hogy csúszás van az adatokban és az értékekben, ezt legjobban az Analytics menüpontban láthatod, ugyanis ott se a friss adatok vannak, hanem a pár nappal előbbiek, legalább is én ezt tapasztalom Nincs itt vita, csak beszélgetés
-
-
Out
addikt
Az about fülön nem az éppen aktuális számot látod, hanem a Youtube utolsó frissítési adatát. Ami kitudja, hogy mikor változik.
Próbáld ki, hogy megnyitod a videód, elnavigálsz, majd újra megnyitod, megint elnavigálsz, majd újra, stb... és mindig eggyel nőni fog a számlálód. Ezzel csak magadat vered át, mert így nem lesz reális statisztikád, persze jól néz ki a sok megtekintés, de...
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Köszi, hogy írtál.
Szerintem nem így van, mert nekem csak 4 videóm van és azok nézettségét összeadtam és 704-es szám jön ki. Viszont az 'About' fülön csak 606-ot ír.
Esetleg valami más ötlet ? köszi
Egyébként ha folyamatosan frissíteném az oldalt, akkor a videó nézettsége mindig eggyel nő. Ez se nagyon normális szerintem.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A YouTube csatornán az About fülön levő views(megtekintés) pontosan adat mit jelöl ?
Azt számolja, hogy pontosan hány különböző IP címről nézték meg a csatornád ?
köszi
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Feltöltöttem egy videót "nem listázott" státuszban, hogy csak pár embernek elküldhessem a linkjét. Viszont, amikor a linkre kattintok, a Youtube egy olyan lejátszási listát hoz be, ahol az összes többi korábban feltöltött videóm is szerepel a jobb oldalon. De én nem akarom, hogy a többi videóm megjelenjen és lejátszódjon, hogyan lehet ezt kikapcsolni, vagy csak ezt az egy videót valahogy továbbítani?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan lehet Google+ fióknak egyedi url címet adni úgy, hogy a YouTube oldal egyedi címe megmaradjon ?
köszi
-
Orionk
senior tag
köszi, 3/4 nap után tényleg befrissült a YouTube profilkép is....
---
Ha a YouTube csatornámat megnyitom, akkor a Channel Art/Borítókép különböző módon jelenik meg Google Chrome és Mozilla Firefox alatt. Mozilla Firefox alatt szélesebben jelenik meg, míg Chrome alatt rövidebb.Ez miért van ? Nálatok is ilyen ? Lehet ellene tenni ?
köszi
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Van-e valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a YouTube csatornámnak szeretnék profilképet cserélni ?
Kb. 4 órája történt, hogy a YouTube csatornámon rákattintottam a profilkép cserére, ekkor jött az üzenet, hogy ehhez a Google+ oldalra irányít, hogy ott cseréljem ki. Ott kicseréltem és meg is változott rögtön. Viszont a YouTube oldalamon még mindig nem változott meg, pedig ez 4 órája történt.
köszi
-
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ha Facebook oldalon kirakok egy YouTube videót, akkor megjelenik abban a kicsi Miniatűr nézetben. Az emberek arra rákattinthatnak és ott helyben a Facebook oldal idővonalán megnyílik és lejátszódik a videó.
Ezt a fajta lejátszást a YouTube nem számolja be a nézettségbe ?, mert nem nől a videó nézettségi száma, de ha YouTube on nyitom meg, vagy frissítem, akkor mindig nől.
köszi
-
dealerman
aktív tag
Hát ember legyen a talpán aki ezt elsőre megérti Párszor elolvastam,mire megpillantottam a fényt a sötét alagútban,de még nem értem ki belőle,szerintem Te se fogsz,míg nem telik le a 24 óra Hülyeséget nem hiszem,hogy csináltál,jó lesz az így szerintem
Mióta összekapcsoltak mindent mindennel
underground techno will never die
-
Orionk
senior tag
válasz dealerman #2460 üzenetére
Lehet, hogy elbénáztam valamit, holnap kiderül. A következő történt.
Megpróbálom érthetően leírni, mert már keverednek a dolgok.Volt egy régi Gmail-es címem(Hívjuk RÉGINEK) ehhez 2 hónapja hozzáadtam egy Google+ oldalt (Hívjuk RÉGI Google+nak) és ahhoz egy YouTube fiókot.
Az volt a célom, hogy létrehoztam egy új Gmail-es címet(Hívjuk ÚJNAK), amihez nincs Google+ és YouTube sem és azt akartam/akarom elérni, hogy CSAK erről az ÚJ GMAIL ről tudjam elérni a YouTube oldalt, de a RÉGI GMAIL fiók megmaradjon csak e-mailezésre és megmaradhat a hozzá tartozó Google+ is, de az már mindegy, hogy megmarad-e.Pár órával ezelőtt a YouTube felhasználónevet leválasztottam egy új saját Google+ oldalhoz. Tehát egy vadi új Google+ oldal jött létre, ami a YouTube oldalhoz kötődik és ennek a TULAJDONOSA a RÉGI GMAIL fiók, amihez továbbra is tartozik a RÉGI Google+.
Az ÚJ GMAIL fióknak továbbra sincs Google+ oldala és YouTube oldala sem, CSAK mivel hozzáadtam kezelő ként a YouTube oldal új saját Google+ oldalához ezért látja a YouTube oldalt. 24 óra kell, hogy a kezelőből elméletileg tulajdonos lehessen.
A RÉGI GMAIL-es fiók továbbra is tulajdonos a YouTube oldal és annaka Google+ oldala felett.
Ha az ÚJ GMAIL tényleg 24 óra múlva tulajdonos lesz, akkor ki szeretném vele töröltetni a RÉGI GMAIL fiókot, mint tulajdonost és eléletileg csak az új tulaj lesz a végső gmail-es fiók, aki használni tudja a YouTube oldalt ?!,,??
Mit gondolsz ? Hülyeséget csináltam ?
Minderre azért volt nekem szükségesm, mert az ÚJ GMAIL es fióknak ugynaz a GMAILes felhasználóneve, azaz e mail címe, mint a YouTube oldalnak a címe.
köszi
-
dealerman
aktív tag
Én töröltem a régit,de ugyan úgy be fogsz tudni,a régivel is lépni és kezelő leszel azzal,az újjal meg tulajdonos.
Mondjuk nekem már a régi se gmail-es volt,vagy is az,de másodlagos címmel használtam
Ha elfogadod a felkérést 24 óra múlva kezelő vagy
-
Orionk
senior tag
válasz dealerman #2458 üzenetére
Húú, ez nagyon jó lehetőségnek tűnik ! köszi
Megpróbálom. Addig is tudnál-e légyszíves írni róla, hogy voltak-e valami nehézségek ?, vagy valami tapasztalatod ezzel kapcsolatban ?
Nekem 2 Gmail-es e-mail címem van. Egyikhez tartozik Google+ és saját YouTube oldal is.
A másikhoz egyik sem.Ehhez a másikhoz, amelyikhez nem tartozik egyik sem, annak szeretném átadni a YouTube oldalt úgy, hogy az első mail cím is megmaradjon, amelyikhez tartozott a YouTube oldal.
-
dealerman
aktív tag
Csatorna tulajdonjogának átadása,pont 1-2 hónapja csináltam ilyet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz StarKiller89 #2455 üzenetére
A videó bal sarkánál kéne lennie pedig egy kis négyzet amit be kell pipálni, és akkor az adott videó ismétlődik, nem lépteti tovább.
-
Orionk
senior tag
Ez nagy baj. Ettől féltem én is.
Még, ha létre is hoznám újra az oldalt és ezzel elveszíteném a nézettségem, meg mindent, akkor sem kaphatnám újra vissza azt a YouTube címet.Esetleg nem lehet a YouTube nak írni és bebizonyítom, hogy mindkét Gmail fiók az enyém és átírják a YouTube csatornámat a másik Gmail címemre ?
köszi
-
VoidXs
Topikgazda
Nincs rá mód, a Gmail cím egy Google-fiókot jelent, amihez hozzá van kötve a csatorna, és át nem ruházható más címre. Amit tehetsz, az a csatorna törlése, és másik címről újra elkészítése. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a youtube.com/név link újra létrehozható lenne-e.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Megint egy kis segítséget kérnék szépen.
Van egy Gmail-es e-mail cím. Ez kb. 1 éven át nem volt kb. semmire sem használva, mert egyetlen e-mail sem érkezett. Pár hete YouTube oldalt is létrehoztam ehhez az e-mail címhez. Azaz ezzel az e-mail címmel kell belépni a YouTube oldalra. Ha videókat töltök fel, stb... YouTube miatt értesítés érkezik, akkor most már kapok erre az e-mail címre értesítéseket.
A YouTube oldalt fasznán felépítettem, azaz most már csak videókat kell feltölteni, mert minden megvan. Még speciális YouTube címet is kértem, azaz a Youtube.com/IDE_JÖN_A_YOUTUBE_FELHASZNÁLÓNÉV.Viszont most előjött egy olyan probléma, hogy mindezt a meglévő YouTube oldalt át kellene tenni egy másik mail címhez, ami végleges, örökös lenne.
Ez hogyan lenne lehetséges ?
Létrehoztam egy másik GMAILes címet, ami illik a YouTube felhasználónévhez is, amit a YouTube után kell írni, meg minden.köszi
-
törölt tag
válasz StarKiller89 #2449 üzenetére
Hello.
De, Chrome-ban az auto replay bővitmény, -
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
hogy lehetne azt beállítani, hogy egy playlistben ne léptesse tovább automatikusan a videókat? eddig ezt be lehetett állítani, bár irritáló volt, hogy mindegyik playlistnél újra meg kellett nyomni a gombot, de most már a gomb se működik.... nincs valami plugin erre mondjuk?| Samsung Galaxy S23 |
-
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2446 üzenetére
köszi
---
Ha én a saját YouTube videóm alatt konkrétan ezt a zenét szeretném használni :
A hivatalos GoPro Hero3 kamera zenéjének az egyik klippeAkkor megtehetem ? Ha igen, akkor hogyan tehetem meg ? Linkeljem a videóm alá a leírásba a fenti klippet, hogy onnan szedtem ?
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2444 üzenetére
Óha, napi 1000.
Ez még Dely Péternek, Turi Tamásnak is épp, hogy csak összejön Magyarországon. Akkor ők sem keresnek annyit, mint gondoltam. Persze egyáltalán nem írigységből mondom, hogy mennyit keresnek.AdSense ? Én ilyen választási lehetőséget nem látok a csatornáimon, csak a "monetization" lehetőséget szokta kínálgatni. Van különbség a kettő között ?
köszi
-
törölt tag
Kétféleképp kereshetsz pénzt, AdSense partner már most is lehetsz a súgóban le van írva ennek a menete, de ez kevesebb bevétel mert csak a reklámokra kattintások után jár pénz, és kb 100ezer nézetség / 30k arányban lehet számítani rá, a partnerséghez sok videó kell, és napi minimum 1000k nézetség. Ekkor jó eséllyel megkeres egy cég aki felajánlja, hogy legyél a partnerük. Azt pedig, hogy a videóid elég sikeresek lesznek, nehéz előre megmondani, de már MINDEN van fent a youtube-on, szóval ne számíts arra, hogy elég felhányni pár gameplayt, vagy zenét, bármit, kiemelkedően jónak kell lenni a sikerhez, főleg ha egy nyelvterületet célcol meg. Ha csak magyaroknak szánsz videókat, készülj a szigorúbb fikázós reakciókra, és a jóval kisebb megtekintésre. (Mivel kevesebben vagyunk, és kevésbé toleránsak, mint a más régioból származó nézők).
-
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2442 üzenetére
köszi a részletes infót.
Én 2 YouTube csatornát üzemeltetek. Mindkettőt lényegében most kezdtem el és még csak néhány videó van rajta. Az alábbiakat azért kérdezném, hogy segítsetek eldönteni, hogy érdemes-e partnerré szerződnöm.
Mindkét csatorna esetében ha 1 éves átlagot nézünk, akkor 1 héten 1, vagy 2db. videót fogok feltölteni.
Ugyanakkor, ha 1 éves átlagot nézünk, akkor 1 videónak a nézettsége kb. 500 néző lesz 1 év alatt.
A videók alatti lájkolókat tekintve nem tudok nyilatkozni, hogy hány darab lesz.Ilyen adatokkal, ha szerződnék olyan partnernek, hogy csak a videók alatti reklámokból bejövő pénz érdekelne, akkor 1 éves szinten a 2db. csatorna után körülbelül mekkora összeget tudnék kapni szerintetek ?
Másik kérdésem meg, hogy a fenti adatokkal ha nem reklámból bejövős partnernek, de valamilyen más partnernek megérné-e szerződni ?
köszi szépen.
-
törölt tag
Ez összetett kérdés. Nem kell alá kiírnod semmi, mert egy automata ellenőrző rendszeren megy át, már akkor, amikor töltöd fel. Senki nem veszi figyelembe, hogy mit írsz ki, sokszor látom, hogy a feltöltő feltünteti, hogy ő bizony nem pénzszerzés céljából tette fel a videót Attól még nem ő szerezte benne a zenét, tehát jogtalanul használja. Én is nézek magyar nyelvű tudományos műsorokat a YT-on, TV csatorna, kiadó válogatja, ki mit határozott meg feltételnek a műsoraival kapcsolatban. Javaslom olvasgasd a Youtube saját súgóját. Te, mint feltöltő KB csak olyan videókat tölthetsz fel, aminek te szerezted a zenéjét, ha van benne, vagy be tudod bizonyítani, hogy rendelkezel a szükséges engedélyekkel a zene tulajdonosától, ha nem te vagy a zene tulajdonosa, hogy használhasd. Vizuális anyagokkal sem könnyebb, volt nekem is Tudományos ismeretterjesztő csatornám, hamar a sűlyesztőben végezte, mert a harmadik bünti után törölték a csatit. Inkább szerencsén múlik, a 30k-t egy albummal kerestem legutóbb a Maze Runner mozi film albumját, én tettem ki elsőnek youtube-ra, így nálam kezdték el nézni. Én AdSense partner vagyok, a videók alatt megjelenő reklámokra való kattintás után részesülök a bevételből, nyilván egy 2 órás zenei albummal amiben egy kép van, jóval nagyobb eséllyel lehet pénzt keresni, mint egy izgalmas vizuális tartalommal rendelkező videóval, ahol a felhasználó, idegbetegen nyomja ki a reklámokat. a rekordom havi 80k, volt de ez csak három hónapig tartott, most már csak a saját szórakoztatásomra töltögetem fel a filmjeimet, videóimat, nem keresek velük, és nem is áll szándékomban, sok a macera vele. Csak azért írtam le a személyes tapasztalataimat, hogy lásd, nem nagyon éri meg, ha csak nem vagy akkora sztár, mint pl. Dancsó Peti, de neki is évekig tartott ez a dolog, mire megérte.
Szóval simán tedd fel azokat a műsorokat, amiket szeretsz, vagy letiltják a vizuális, és zenei tartalom miatt, vagy nem, de pénzt jó eséllyel nem fogsz keresni vele, ritka az a tv műsor, ami átcsúszik a szűrőn, illetve a tartalom tulajdonos, engedi, hogy pénzt keressenek vele a felhasználók.
Szerintem próbáld, meg sokan csinálják, általában harmadik féltől származó értesítést kapsz majd, ezt elfogadod, és onnantól senki nem fog piszkálni, de előre megmondani mi lesz gáz, és mi nem azt nem lehet sajna.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2439 üzenetére
(Épp kicsúsztam az előző HSZ-em szerkesztési idejéből.)
Ezt a 30ezer Ft-ot havonta érted ?
Mi a helyzet azzal a szituációval, ha egy az egyben felveszek egy TV műsort és egy az egyben feltöltöm a csatornámra ?
Abból a szempontból kérdezem, hogy mi a helyzet, hogy milyen feltételekkel maradhat a csatornámon ? Mit kell a videó alá kiírnom, vagy valahol beállítanom, hogy maradhasson ?
Illetve, ha marad a videó, akkor ezzel lehet-e pénzt keresni, vagy nem ?Arra gondolok, hogy pl. Sport TV ről felveszek valamit, vagy akár az RTL Klubról, vagy valahonnan és feltöltöm.
köszi
-
törölt tag
Hello.
Egyszerűbb ha a feltöltőt kérdezed mi a zene címe. Azt, hogy felhasználhatód a videó zenéjét, nem a feltöltő határozza meg hanem a zene tulajdonosa, ha a videó feltöltője nem a zene szerzője akkor ugyan annyi joga van mint neked, hogy beletedd a saját videódba, a rendszerben úgyis benne van, hogy melyik kategóriába esik, lehet hogy kapsz egy 3.féltől származó kék kiírást a videód mellé, ezt okézd el, azt jelenti, használhatod, de pénzt nem kereshetsz vele kb, de van, hogy világszerte letiltott zenét használsz, akkor a videó is kuka lesz. Általában a kevésbé ismert zenék még fizetősek is lehetnek, illetve így a videó, a populáris zenéket el lehet felejteni, mert ezzel még strike-ot is beszedhetsz, 3 ilyen és törlik a csatornádat, a film zenék, epic zenék, mint pl Two steps From Hell, mindig 3. fél kategóriába esnek, ezeket lehet használni saját videókban, érdemes kísérletezgetni. Annyira nem para, nekem töbször is sikerült komolyabb bevételt szerezni hasonló zenékkel, de egy ídő után mindig megdőltem ha hosszú távra tervezel, és nem érdekel, hogy keresel a videóiddal, vagy sem (Kb 100 ezres nézettség / 30k val lehet számolni átlagban) akkor érdemes, előbb feltenni a kívánt zenét egy képpel pl, és ha simán átmegy a szűrőn, megcsinálhatd vele a videódat.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Ha a Shazam nem hozza ki a zenét, akkor biztos szabadon használható, a videót bármilyen letöltővel leszedheted, a FreeStudio tud olyat is, hogy csak a hangsávot szedi le.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Orionk
senior tag
Szia !
köszi
Tehát akkor azt mondod, hogy ez a videó alól a zenét letölthetem és szabadon felhasználhatom a saját YouTube videóm alá ?
Ezen videó alatti zenére gondolok
Mert a videó feltöltője semmi leírást sem csatolt a videó alá és ebből gondolom, hogy szabadon felhasználható, mert a YouTube sem írt semmit a videója alá.
Másik kérdésem meg, hogy hogyan lehet kinyomozni, hogy mi a zene címe és készítője a fenti videó alatt levő zene esetében ?
köszike szépen !
-
gyulank
addikt
Van olyan, hogy csatornaképek feltöltése, ami elvileg menti a beállítást, de mégse rak be egy képet se. Feltöltöttem PNG-ben, úgy 4 MB felett volt, azt írták 2 alatt legyen, felraktam GIF-be, 1,6MB, de akkor se állítja be, lakat van mindkettő mellett, és azt se tudom, melyik melyik. A mérete 2560*1440, ahogy meg van adva, azt is írták, hogy PNG, GIF, vagy JPEG lehet.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
-
VoidXs
Topikgazda
Ha royalty-free zenéről van szó, akkor nem kell feltüntetni semmit, nem is szokás, de azért illik, sokszor kommentek közt kell keresgélnem az ilyenek miatt. Ha jogvédett, akkor a Content ID úgyis felismeri, és kiírja, továbbá reklámokat rak a videód alá, ami a szerzőnek megy, így a te videód legális marad.
[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Ha egyik videóm alá, amit majd feltöltök YouTube-ra találok zenét, akkor azt hogyan kell feltüntetnem ?
Konkrétan erről a zenéről van szó, ami ez a videó alatt megy :
Video alatt a zeneEbben a fenti videóban levő zenét sem az a valaki találta ki, aki magát a videót összevágta, hanem ő is szedte valahonnan. Na most ő nem tüntette fel, hogy honnan van.
Ekkore én mitévő legyek, ha ugyanezt a zenét szeretném felhasználni a videóm alatt YouTube on ?
köszi
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy Youtube lejátszását FHD-ban GPU-val végezze, ne a CPU-val? FF és Chrome böngésző is fent van, a lényeg hogy csak működjön.
-
törölt tag
Na most én szeretnék kérdezni, baromi pipa vagyok, remélem a hiba csak az én "gépemben" van, és van erre megoldás. Ez itt a csatim: [link]
csak ezért mutatom, hogy egy ideje építgetem már, de mindig valami új baromságot találnak ki esetleg valaki találkozott már azzal, hogy ha meg szeretné változtatni egy videó leírását, azt nem teheti meg, sőt index képet sem cserélhet? Csak a videó feltöltése közben lehet módosítani, tehát ha felment a videó, már linket sem cserélhetek a leírásában (ezért mutattam a csatornát, nekem nagyon fontosak az egyedi képek) ha a videó pl 3. féltől származó zenét tartalmaz. Eddig ilyen fakság nem volt! ezt irja: "Nem rendelkezel engedéllyel ahhoz, hogy módosítsd a terjesztési beállításokat ennél a videónál." pfff akkor ki rendelkezik? ok nem az én álltalam írt zene van benne, ezt értem, de ha már felengedte 3. félel, és amugy sem keresek a csatival zsetont, de engedélyeztem a reklámokat, hogy nekik azért jó legyen Valaki találkozott ezzel az idegesítő új featural? Köszi előre isgyulank Sajnos nem tudom a választ!
[ Szerkesztve ]
-
gyulank
addikt
válasz #58450688 #2425 üzenetére
De én azt nem értem, hogy miért látok mást egyik letöltőbe mint a másikba, és 1080p-be hogy hogy meg tudom nézni akkor? Mert a fogaskereken ki lehet választani az 1080p-t. De nem akarom letölteni, elég lenne csak tudnom amire abból akartam rájönni, de nem tudom, honnan jöhetnék rá.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
törölt tag
válasz gyulank #2423 üzenetére
Hello.
A Google nem támogatja az 1080p-s letöltést, csak 720p-ig engedi a visszaélések miatt szerintem. (Letöltöm a TE videódat vágok benne egyet kettőt, és visszateszem sajátként. 720p ben nincs értelme, mert alapból agyon tömörített fos a 720p is) Csak akkor tudod letölteni full HD-ban a videókezelöben, ha a saját videód, és nem kapott pl 3.féltől származó értesítést, de akkor sem az eredeti lesz, hanem a youtube által tömörített, gyengébb minőségú full HD.[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
Kellemes és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek és a családnak !
---
Ott azt írja ki, hogy Sport. Tehát ott jó a kategória. Viszont, ahol mindenki más publikusan nézheti a videót a YouTube on, ott nem írja ki a kategóriát a videó alatt. Lehetséges, hogy váltanom kellene és partner kellene, hogy legyek ? -
gyulank
addikt
Sziasztok! Azt szerettem volna megtudni, hogy a videóban milyen felbontáson milyen a maximális hangformátum(kiterjesztés, csatornaszám, frekvencia, bitsebesség). Kerestem egy 1080p-s videót.
A fogaskeréken ki tudom választani az 1080p-t, de ha le akarom tölteni, akkor nincs ilyen formátum.ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
törölt tag
Ok ez most off, ne kövezzetek meg érte, de muszály megmutatnom. A barátomnak készítettem karira (
Még tavaly ökörködtük össze ) After Effects-el rajzfilmes stílusban: [link][ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz dealerman #2416 üzenetére
Amikor feltöltöttem, akkor beállítottam a sport kategóriát, de most már feltöltés után a videó alatt, ha lenyitom a leírását, akkor az alatt csak annyit ír, hogy YouTube standard license. Tehát ez felett szokta írni, hogy mi a Category, de most nem írja.
Mi lehet a gond ?
köszi -
Balli
őstag
A videók beágyazása tényleg csak annyiból kellene hogy álljon, hogy a beágyazás linket bemásoljuk a webhelyre es működnie is kellene?
Egy hirdetési portálra próbáltam volna beágyazni egy videot, de csak a link látható ott, és az sem az eredeti amit bemásoltam, hanem egy kicsit módositott. Sajna, youtube itt cegemben nem elerheto, hogy itt most kiprobaljan a forumon..Athens 2004
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A YouTube videók alatt általában ki szokta írni a Category-t.
Ennél a videónál szerintetek miért nem írja ki ?
köszi -
törölt tag
válasz #54715584 #2411 üzenetére
Hello.
A feliratkozó gomb alatt, a hozzáadás megosztás, továbbiak menüpontnál, a továbbiakra kell bökj, és ott van a jelentés. Én elöször automatikusan a videó értékelését nézem, ha 5×annyi a dislike akkor tudom hogy kamu, vagy kritikán aluli a dolog Álltalában a jobb videók is 70/30% arányban like/dislike tartományban mozognak, és még a legszuperebb videókat is lefikázza egy számomra érthetetlen csoport
-
törölt tag
Sziasztok,
Van csomó kamu videó fent az oldalon.
Pl. most abba futottam bele, hogy a Jurassic World trailerét szerettem volna megnézni, ehelyett a kereső elárasztott Jurassic World Full Movie tartalmakkal, ami nyilvánvalóan kamu és félrevezető.
Hogy lehet jelenteni ezeket a videókat?Másik kérdés: ha HTML5 lejátszást választok, akkor a méretnél csak a 360p és a 720p elérhető. Nem mintha kellene a többi is, de mi lehet ennek az oka?
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
válasz ledgeri #2409 üzenetére
Közben megoldódott a problémám.
Legfrissebb 34.0.5-ös Firefox-szal és a legfrissebb 16-os Flash Player-rel nem sikerült elérnem, hogy ne csak a 720p-s minőség legyen a kiválasztható maximum.
Így teljesen letelepítettem a Firefox 34.0.5-öt és utána a legújabb Firefox ESR 31.3.0-át telepítettem fel, és minden jó lett. -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Nézz be oda, mármint a firefox topikjába, pont most taglalják, az utolsó 5-6 hsz erről szól...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
SRII
őstag
böngészőt frissítetted? lehet ez a probléma, ha ezelőtt néztél ilyen felbontású videókat akkor a hardver adott, akkor szoftveres hibára gyanakodnék.
Próba egy böngésző frissítése, esetleg az adobe flash player frissítése telepítése, hátha megoldja a problémát.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kb. 1 hónapja a youtube-en minden videót maximum csak 720p-ben tudok nézni.
Régebben engedett 1080p-ben és 1440p-ben is nézni.
Tudja valaki, hogy mi gond lehet?
Köszi! -
törölt tag
válasz tutuhawer #2401 üzenetére
Na ebben nem vagyok biztos, mert évek óta AdBlockot használok de, akkor is megjelennek hirdetések a videókban, ha nem fizetős számodra a videó. Tehát nem vagy jogosult a bevételszerzésre, mert pl 3. fél zenéjét tartalmazza az adott videó, de a google mindenképp keres rajta, amig engedélyezed, hogy a videóid mellett hirdetések jelenjenek meg. Le lehet tiltatni a hirdetések megjelenését, de nem tudom biztosan, hogy ez az összes hirdetésre vonatkozik é, De most lehet tévedek, akkor majd egy kolega kijavít, én már amúgy sem tudom ezt követni
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
A videó link infói:
Dejó... és most káromkodnék ha "szoknék azt csinálni"...Végleg letettem arról, hogy valaha is válaszoljak egy kommentre, levélre, mert nem akarok +1 lenni..
ja, és így szép a statisztikákat nyomni, hogy mennyien csatlakoznak, meg hogy egyre népszerűbb..Grr , majd ha azzal fenyegetnek, hogy csatlakozzak, vagy törlik a videóim majd átgondolom..
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
válasz #58450688 #2399 üzenetére
amikor a youtube-ot mobillal nézem és előugrik egy hirdetés, akkor ilyen bevételszerzős csatornát nézek, amikor meg nincs hirdetés , akkor sima , egyszerű csatorna videóját nézem? Lehet ezt ilyen egyszerűen értelmezni?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
- Kingston Hyperx 2x16 5600MHZ DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest