Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
A nemzetközi és magyar jogi környezet is direkt erre ad lehetőséget, hogy online házhozszállítással megrendelt termékeket ki tudj próbálni és 14 napon belül INDOKLÁS NÉLKÜL elálhass a vásárlástól. Szóval élt a jogaival, tényleg felháborító! Egy céget meg arra kötelezett, hogy betartsák a jogszabályokat, jézusom, mit képzel!
-
Madwe
nagyúr
Erdekes egy gyerek vagy... 14-18 eves korom kozott cs 1.6ban kieltem effele igenyeimet, amikor te meg meg se szulettel kb a mentalitasod alapjan
de ha epenisz meregetesrol beszelunk, akkor te mennyit keresel? Mert valszeg en legalabb 5x annyit... milyen feleseged van? Mekkora hazban elsz? Ja h anyu pincejeben jatszol es meg not se lattal? Ja h te inkabb egy jatekban keresed a boldogulasod mert az elet nem megy, de fristralt vagy mert a jatek se megy?
na kb ilyen pronyo a stilusod, vegyem fel en is? Minek? (Lehet ezert jon a ban ide is, hat ez van)
-
Madwe
nagyúr
Most akkor ez csalás ami annyira felbőszít téged h itt koptasd a billt, vagy lényegtelen, mert aki noob az noob marad, s akkor végképp minek koptatod itt a billt? Bár remélem kontrollerrel kommentelsz ide a ps4 böngészőjén keresztül, úgy lenne autentikus!
Pont azt mondom, hogy főleg r6 esetében, nem a legmagasabb szintig nem számít hogy egér vagy kontrollerr, mert sokkal több jön abból, hogy mennyire ismered a mapot, mennyi callout történik, hol tartod a célkeresztet, honnan mész, mivel, milyen csapatban stb.
Ettől függetlenül a maga béna szintjén igenis sokat számít, hogy kontrollerrel kell játszani amit nem tud rendesen kezelni mert nem ölt bele xezer órát, vagy egérrel, amit normálisan tud kezelni az ember. engedtessék már meg nekem pl, hogy a félkocka haverommal, aki 1 hét alatt többet tol bele a játékba mint én megjelenése óta összesen, ha játszani akarok, akkor legalább valami kis közöm legyen az ő szintjéhez... Kontrollerrel egy céltábla vagyok, egérrel legalább normális a kdm.
Nem fogok ezerórákat beletolni egy játékba azért, hogy kontrollerrel is élvezhessem, nekem elég az a havi pár óra kikapcs.
De szerinted akkor nyilván csalás egy force feedbackes kormánnyal gt-zni is, ugye? ahogy joystickkal repőlű szimulátorozni is? vagy pl egy orbweaverrel mobázni? Ahogy pl teljesen felháborító, ha valaki nem 60hzen játszik, hanem 120 ne adj isten 144hzen!!! pláne ha gsync freesynces monitoron! undorító!!! ráadásul miaz eleve h nem 30 vagy 60fpsen fut a gépén hanem 144+-al??? fúúj
tudod ezek olyan dolgok, amik ha nem napi 10+ órákat tolsz bele éveken át, akkor nem nyomnak sokat a latba. Azon a szinten már valóban lényegi különbség pár miliszek is. De ott ár jobb esetben ezért pénzt kapsz, rosszabb esetben meg csak nincs életed
-
Don Atosz
tag
Én is tervezem hogy veszek egy Horit. Akkor neked ez is probléma? Se Pc-n se konzolon nem multizom, de pl GTA-ba nekem nem igazán megy a célzás kontrollerrel. Lehet azért mert 25 évig egérrel és billentyűzettel játszottam? Nem értem miért fáj neked hogy valaki ilyen eszközt használ.
-
Madwe
nagyúr
Bocs, de én kikapcsolódásra használom az r6ot ritkán, amikor van időm játszani. Ez havi pár óra. S ezt nekem kényelmes módon akarom megtenni. Ahogy az is tök természetes hogy a 6 évvel fiatalabb haver aki heti 20-30h öl bele kontrollerrel lealáz - furcsa s lenne ha nem így lenne. Egy xim nem tétel pénzben. Nem akarok pro lenni, voptam én is fiatal, nem ma volt. Te meg frusztráltságodban itt fröcsögsz.
-
Gebriel
veterán
Neked szöveg értelmezési gondjaid vannak. Nem kicsit.
És nem nekem nincs Hori-m, kontrollerel játszom.
"a sony hivatalosan tamogatja a csalokat pont"
Vannak bajok úgy látom
Majd a Te megítélésed többet ér mint a Sonyé, ahaaa, mesélj még.
És nem, nem mindenki PC-ről jött. Ja és képzeld a föld nem lapos. -
kiserik
senior tag
Van itt baj, nem is kicsi.
A Xim, Chronus NEM engedélyezett emulátorok, amik tökéletes, tűpontos, gyors mozgást tesz lehetővé (jó beállítások esetén), ami ténylegesen előny szerzésre jó, így szerintem is csalásnak minősül.
A Hori, vagy a FragFx egy hivatalos, legális, engedélyezett kiegészítő, egy kontroller típus, amit bárki, bármilyen bütykölés nélkül használhat bármilyen játékhoz. Ezen eszközök nem pontosak, nem gyorsak, és még általában van egy kis delay is náluk. Aki csalni akar, az nem is ezeket az eszközöket használja, mert nem lehet velük pontosabban, gyorsabban játszani, mint kontrollerrel. Ez azoknak segít, akik nem tudnak átszokni egér után. -
Gebriel
veterán
Én pont azt írtam, hogy a Hori szerintem nem nyújt semmilyen előnyt, hanem alternatíva annak aki PC-ről jön.
Teljesen mindegy hogy nem only Hori topic, akkor sem kell flamelni. Ha nem tetszik a
téma ne olvasd ezt a topicot ennyire egyszerű.
Beböfögöd ide az, hogy csalók, majd csak ezek után tájékozódás, hogy melyik csalás és melyik nem?
Ne röhögtess már -
zohan echte
tag
-
zohan echte
tag
Igen előnyt jelent minden ilyen kütyü, ez vitathatatlan. Az egyik még hivatalos is. ÉS? Ki a f@szt érdekel, vegyél te is magadnak Ximet, profi egeret, mechanikus billentyűt. Ja, hogy nincs még erre egy PS-nek az ára? Ezért ne minket hibáztass és okoskodj itt, mindenkinek adva van a lehetőség, te is élj vele.
-
Gebriel
veterán
Azért mert neked nem tetszik attól még ez hivatalos periféria, mint ahogy leírták a többiek.
Ez miatt nem csalás, nem vagy tisztába a szó jelentésével.
Azzal, hogy ide jössz és csalónak nevezed az embereket egyértelműen flamelsz.
Olvasd el a fórum alapelveit egyszer, másrészt meg ha nem tetszik a dolog ne gyere ebbe a topicba. -
kiserik
senior tag
Pedig így van. Míg az egyik egy legális kiegészítő, egyfajta kontroller, addig a másik egy emulátor, ami átveri a rendszert. Míg az egyik kicsit pontatlan, kicsit fapados, addig a másik tökéletes bill+egér irányítást ad. Az egyik nem csalás, ahogy egy profi kontroller sem az, addig a másik egyértelműen csalás.
-
Madwe
nagyúr
Nem sokat számít: pl én r6ozni haverommal szoktam - én világ életemben pcsként nőttem fel, cs:go, cs 1.6 stb. Ő konzolon. Kontrollerrel használhatatlan vagyok kompetitív, így beszereztem egy ximet: sokat javultam magamhoz képest, már majdnem olyan jó vagyok mint egérrel. Haverom viszont még mindig jobb nálam kontrollerrel - pont r6 jó példa rá, ahol az h ki aimel hamarabb sokat nem ér, sokkal fontosabb h eleve hol van az a célkereszt, amikor meglátod a másikat, hogy pozicionálsz, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest