Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
ProEvoFan #668 üzenetére
Innen szedhetsz hozzá infot h mi várható, pl h márciusban jelenik meg
Meg mintha az első ilyet se tudott volna mint amit már xim4 is tudott:
Customize your KEYS to Victory with HORI Device Manager Mobile App
Tweak and customize your experience from the palm of your hand with the new HORI Device Manager App Android and iOS HORI Device Manager App! Button layouts, DPI settings, you name it! All can be updated and upgraded with this easy to use mobile app. **Connects via Bluetooth to iOS or Android device** -
DummyBoy
senior tag
válasz
ProEvoFan #668 üzenetére
Félreértesz, nem a Xim és társai problémásak számomra, hanem a rapid fire és recoil reduction!
@Def26: De megakadályozni azt meg tudnák. Jelenleg a kontrollert ezek a kütyük csak authetikációra használják (Drága a licensz...). Ezért nem kell a Hori cucchoz kontroller.
Mivel szabványos módon kommunikál, ezért egyszerű emulálni. PC-n ezért lehet bármilyen kontrollert egyszerűen építeni. Na most szerinted meddig tartana ezt az MS/Sony párosnak megváltoztatni, vagy csak szimplán titkosítani?
-
eagleberg
tag
válasz
ProEvoFan #597 üzenetére
Kinek mi jön be, mit szokott meg. Jó billentyűzet is, de pl aki "kontrollerről jön" annak szerintem az analóg karos mozgás természetesebb mint a 4 gombbal mozgás.
Főleg az "aim down sight" ami szerintem sokkal jobb ravasszal mint billentyűvel.
Pl a Destiy-ben ugrasz, repülve mozogsz valamerre, gránátot dobsz (egyszerre kétfélét), majd ütsz és shade-steppelsz, és még utána célzol-lősz, mindezeket 1-2 mp-en belül. Ez mindegyik más gombnyomás, némelyik egyszerre, vagy rendkívül pontosan időzítve egymás után. Nekem ezt billentyűzetről nem sikerül kivitelezni. Navibárral és persze több gombos egérrel (Logitech G500) gond nélkül. -
eagleberg
tag
válasz
ProEvoFan #583 üzenetére
Bocs, én is aliexpress-ről rendeltem.
Május 16-án rendeltem és jún. 4-én érkezett meg:
Innen rendeltem.
Nekem akkor, akkori árfolyamon 34 206 HUF-ba került. -
válasz
ProEvoFan #452 üzenetére
Gondolod hogy a volt tulajok annyiért olcsóbban fogják majd eladni a régebbi modellt, hogy megérje inkább azt választani? Én ebben nem reménykednék. Nézd meg most az aprot, tulajdonképp drágábban kínálják most, mint amin az Apex nyitni fog. Max majd fogsz tudni spórolni rajta 10-20 Eurót, megéri? Szerintem nem.
-
Harambee
tag
-
Louis
tag
válasz
ProEvoFan #300 üzenetére
Nekem olcsó billentyűzetem van de most készülök lecserélni, mert idegesít, hogy 2-3 billentyűzetet nem érzékel, ha egyszerre nyomom le.
Amúgy nem jellemző, hogy beszarik a xim és tudtommal ha elő is fordul a hivatalos fórumon segítenek Neked, Obsiv -nak kell írni.
leviosza: Lényegében csak annyiban, hogy egyszerűbb a kezelése és nem igényel pc -t a beállítás. Persze xim -ben is el lehet veszni, ha finomhangolni akarod pl. BALLISTIC CURVE TOOLS & LIBRARY de ezekben se érdemes végletekig belemenni, mert mindig van 1-2 őrült aki kiteszteli, hogy melyik játékra milyen ballisztikus görbe a legjobb, milyen késleltetéssel, milyen dpi -vel stb. Ezeket a fenti topikba linkelik, képekkel, kóddal amit csak be kell illeszteni és már megy is. De még egyszer mondom elég, ha csak simán letöltöd a játékhoz a Smart translatert més max. az egered dpi -ét állítod picit. Így már teljesen jól el leszel a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest