Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ps5 kontroller supportra várni kell úgy néz ki [link]
We are looking at it now, but, unfortunately this isn't going to be a quick thing. -
Madwe
nagyúr
válasz
Raider1184 #888 üzenetére
Én megelégszem az appban a játék profiljához készült default értékekkel + ingame érzékenység maxra + logi g502 dpi és hz értékei belőve, sose szoktam manuálisan belenyúlni, nem láttam szükségét még neki, a default profilok számomra tökéletesen megfelelnek.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Raider1184 #882 üzenetére
Játék és egérfüggő, nagyon. Keress rá az adott játékhoz ajánlott opciókra googleben, általában lesz egy csomó ajánlat, s azokkal kisérletezz míg be nem válik
-
Madwe
nagyúr
válasz
kataigaspar #828 üzenetére
Minden beállítás egyedi, nagyon egér, játék és egyénfüggő. De a legelső lépés, h letöltöd a játék profiljáta ximre. Nomeg normális egeret veszel, megnézed milyen dpivel tudod hajtani s keresel angol fórumokon az adott játékhoz pá jól bevállt megoldást. Univerzálisan nem lehet segiteni ebben
az egyetlen, ami univerzálisan mindenhol alap kb, h játékon belül az x és y sensitivityt maxra állítod, ha van aim assist s állítható akkor azt kikapcsolod.
pl én ezzel kezdeném: [link] -
Madwe
nagyúr
A nemzetközi és magyar jogi környezet is direkt erre ad lehetőséget, hogy online házhozszállítással megrendelt termékeket ki tudj próbálni és 14 napon belül INDOKLÁS NÉLKÜL elálhass a vásárlástól. Szóval élt a jogaival, tényleg felháborító! Egy céget meg arra kötelezett, hogy betartsák a jogszabályokat, jézusom, mit képzel!
-
Madwe
nagyúr
Erdekes egy gyerek vagy... 14-18 eves korom kozott cs 1.6ban kieltem effele igenyeimet, amikor te meg meg se szulettel kb a mentalitasod alapjan
de ha epenisz meregetesrol beszelunk, akkor te mennyit keresel? Mert valszeg en legalabb 5x annyit... milyen feleseged van? Mekkora hazban elsz? Ja h anyu pincejeben jatszol es meg not se lattal? Ja h te inkabb egy jatekban keresed a boldogulasod mert az elet nem megy, de fristralt vagy mert a jatek se megy?
na kb ilyen pronyo a stilusod, vegyem fel en is? Minek? (Lehet ezert jon a ban ide is, hat ez van)
-
Madwe
nagyúr
Most akkor ez csalás ami annyira felbőszít téged h itt koptasd a billt, vagy lényegtelen, mert aki noob az noob marad, s akkor végképp minek koptatod itt a billt? Bár remélem kontrollerrel kommentelsz ide a ps4 böngészőjén keresztül, úgy lenne autentikus!
Pont azt mondom, hogy főleg r6 esetében, nem a legmagasabb szintig nem számít hogy egér vagy kontrollerr, mert sokkal több jön abból, hogy mennyire ismered a mapot, mennyi callout történik, hol tartod a célkeresztet, honnan mész, mivel, milyen csapatban stb.
Ettől függetlenül a maga béna szintjén igenis sokat számít, hogy kontrollerrel kell játszani amit nem tud rendesen kezelni mert nem ölt bele xezer órát, vagy egérrel, amit normálisan tud kezelni az ember. engedtessék már meg nekem pl, hogy a félkocka haverommal, aki 1 hét alatt többet tol bele a játékba mint én megjelenése óta összesen, ha játszani akarok, akkor legalább valami kis közöm legyen az ő szintjéhez... Kontrollerrel egy céltábla vagyok, egérrel legalább normális a kdm.
Nem fogok ezerórákat beletolni egy játékba azért, hogy kontrollerrel is élvezhessem, nekem elég az a havi pár óra kikapcs.
De szerinted akkor nyilván csalás egy force feedbackes kormánnyal gt-zni is, ugye? ahogy joystickkal repőlű szimulátorozni is? vagy pl egy orbweaverrel mobázni? Ahogy pl teljesen felháborító, ha valaki nem 60hzen játszik, hanem 120 ne adj isten 144hzen!!! pláne ha gsync freesynces monitoron! undorító!!! ráadásul miaz eleve h nem 30 vagy 60fpsen fut a gépén hanem 144+-al??? fúúj
tudod ezek olyan dolgok, amik ha nem napi 10+ órákat tolsz bele éveken át, akkor nem nyomnak sokat a latba. Azon a szinten már valóban lényegi különbség pár miliszek is. De ott ár jobb esetben ezért pénzt kapsz, rosszabb esetben meg csak nincs életed
-
Madwe
nagyúr
Bocs, de én kikapcsolódásra használom az r6ot ritkán, amikor van időm játszani. Ez havi pár óra. S ezt nekem kényelmes módon akarom megtenni. Ahogy az is tök természetes hogy a 6 évvel fiatalabb haver aki heti 20-30h öl bele kontrollerrel lealáz - furcsa s lenne ha nem így lenne. Egy xim nem tétel pénzben. Nem akarok pro lenni, voptam én is fiatal, nem ma volt. Te meg frusztráltságodban itt fröcsögsz.
-
Madwe
nagyúr
Nem sokat számít: pl én r6ozni haverommal szoktam - én világ életemben pcsként nőttem fel, cs:go, cs 1.6 stb. Ő konzolon. Kontrollerrel használhatatlan vagyok kompetitív, így beszereztem egy ximet: sokat javultam magamhoz képest, már majdnem olyan jó vagyok mint egérrel. Haverom viszont még mindig jobb nálam kontrollerrel - pont r6 jó példa rá, ahol az h ki aimel hamarabb sokat nem ér, sokkal fontosabb h eleve hol van az a célkereszt, amikor meglátod a másikat, hogy pozicionálsz, stb.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #749 üzenetére
Igen, ha jól emékszem
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #731 üzenetére
Az akkor inkább xim beállítás hiba. A játék profilját töltötted be? A játékban az x és y tengely sebességét maxra tetted? Hány hzen használod? Ezzel az egérre javaslom az 1000et és ximbe is azt állítsd be.
az egér dpijét hova lőtted be? Én 12000en szeretem (pcn 800 körül, ximme a magas jön be vmiért) -
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #723 üzenetére
A logitech programjában rá tudod menteni az egér memóriájára a settingseket (defaultból is oda mentni ha jól emlékszem).
Célszerű csak 1 profilt megtartani rá, minek váltogasd psen... S ekkor máris plusz gombjaid is lesznek amiket beállíthastz
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #718 üzenetére
Figyelj arra, h mit hova dugsz (melyik aljzatba, ahogy a xim setup video mutatja, úgy legyen) illetve az is előfordulhat, h túl sok áramot akar felvenni a bill egér páros, ezért nem tudja őket meghajtani (jellemzően csilivili világítós csodáknál jöhet ez elő) illetve legrosszabb esetben nem támogatott a bill egered (de ez ritka)
-
Madwe
nagyúr
válasz
DummyBoy #710 üzenetére
Kicsit off: van egy hyperx revolver s-em is, usbs hangkártyás füles. Namost gondoltam bedugom a xim hubját a sova hubjába, s arra kötöm a kontrollert és a hangkártyát is... látszólag megy minden, kap áramot, jól is működik kivéve a hangkártyát... lehet az nem kap elég szuflát? Vagy a hubra kötött hub, amire rákötöttem, az már sok neki
?
azért szeretném csa azt is a sovába dugni, h ha elpakolok elég legyen csak a gyors elengedőjét leszednia viszket az orrom elengedem az egeret prbléma nekem is ismerős, de már kezdem kiismerni azt a pózt amiben le merem tenni s nem fog elmozogni
#711 eagleberg mi a bajod vele? A 12000-es értéke, sok gombja s változtatható súya miatt ajánlják xi hez, nekem eddig tökéletesen megfelel...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #708 üzenetére
Ha 20ms vagy azalatti az input lagja a tévédnek game modeban, akkor az se vész, de az igazi egy gamer monitor 21-24" között, azt látja át legjobban az ember
Btw elgyengültem végül, uh tegnap óta én is a táborba tartozom egy roccat sova mk (főleg ez győzött meg, vmert ezzel lehet kanapénál tespedni uh már csak a lelkiismeretem kellett legyőzni
) és egy logi g502 társaságában... instant 2x letta k/d arány pedig nem nagyon setupoltam össze... szóval ég és föld részemről továbbra is...
-
Madwe
nagyúr
válasz
DummyBoy #692 üzenetére
Nézd, a lokál használattal semmi gondom, nyilvánvalóan...
Az meg h fizetsz valamiért, nem is keveset s ezt más is megteheti, attól még az nem lesz jogos... Egyrészt az ára már kapásból limitáló tényező btw
Másrészt pedig hack-ekért is pénzt szoktak kérni, innentől kezdve az is rendben van
? Kokainért is fizet az ember nem is keveset, más is vehet, azzal sincs akkor semmi gond amúgy
A hori tac még határeset (szerintem az se fér bele) de a xim kifejezetten szürkezóna...Az meg h hivatalosan az e: a legtöbb kiadó szerint csalás, s ha esetleg el is fogadják, tournamenteken egyértelműen tiltják - nyilván nem véletlen...
Szóval mégegyszer: single játékoknál nekem semmi bajom ezzel, sőt, felőlem ott még makrókat is használhat az ember agbya főbe, de online már szerintem más a kérdés. Ettől függetlenül mondom majdnem én is elcsábultam, de kényelmi és lelkiismereti okok közbeléptek
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #689 üzenetére
Ha hangkartyat hasznalsz, azzal menni fog a mikrofon is. Ha a ds4be dugod, ami rajta log a cimen, akkor hangod tuti lesz, valoszinu mikrofonod nem, de ezt nem tudom megerositeni csak olvastam... valaki kiprobalhatna neked innen aki rendelkezik is vele
-
Madwe
nagyúr
Egy ideig foglalkoztatott a dolog manapság, mert én is kipróbáltam a napokban és eléggé meggyőzött
aztán végül győzött a lelkiismeret + leginkább a kényelem (nameg manapság csak realm royale-ozok s általában így is első vagyok, szóval minek vesződni
?) de pár infot felszedtem menet közben, pl ezt is, ezért ugattam ide bele, na
-
Madwe
nagyúr
válasz
Akhilles01 #683 üzenetére
Ximnél kontrollered is megy, ha abba bedugod a hang működni fog, de a mikrofonod lehet nem? vmi haosnlóról volt pár külföldi post...
-
Madwe
nagyúr
válasz
ProEvoFan #668 üzenetére
Innen szedhetsz hozzá infot h mi várható, pl h márciusban jelenik meg
Meg mintha az első ilyet se tudott volna mint amit már xim4 is tudott:
Customize your KEYS to Victory with HORI Device Manager Mobile App
Tweak and customize your experience from the palm of your hand with the new HORI Device Manager App Android and iOS HORI Device Manager App! Button layouts, DPI settings, you name it! All can be updated and upgraded with this easy to use mobile app. **Connects via Bluetooth to iOS or Android device**
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest