Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis
tag
Na, ha majd olvassa valaki megjött a termék. Firmware -t frissítettem, és csak simán rádugtam a ps5 -re. Először egy xbox one s kontrollerrel néztem, majd xim apex-el. Tökéletesen működött minden, remote play nélkül.
Amazon.de -ről jött amúgy, és valami 22k az ára.
-
Louis
tag
Kerestem de nem nagyon találtam Besavior P5 Mate -t, elvileg ez tud usb -n remote play nélkül komunikálni ps5 -el. Több hete elfogyott minden webshopból. Van a termékkel valakinek tapasztalata?
-
Longessy
friss újonc
Sziasztok, most tervezek cronus zent venni, van ertelem celzas javitasra ilyen keszuleket venni?
-
eagleberg
tag
.
-
santiago7
csendes tag
Sziasztok pcn szeretnék codban aim assistot hogyan tudnám ezt megvalósítani hogy azt érzékelje a gép hogy joystickon vagyok ?
-
Szoradi
csendes tag
Sziasztok
Xim apexet vagy matrix ot vennék! -
Atomgeszi
nagyúr
Akit érdekel, van egy kuriózum Xim Apex-em eladó
-
bakonyi89
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abba hogy van egy Cronusmax plusom de az AIM nem mindig akkar működni csak nem értem hogy miért?!Beállitotam egy scriptem a warzonhoz azon működött minden meg az AIM is de most egy párnapja nem működik rajta az AIM assist ! -
Atomgeszi
nagyúr
Sajnos még ők sem tudják. Én is követem egy ideje, várom nagyon.
Q1-r ígérték, de az már lejárt.. Állítólag a doboz már kész, most már csak a belsejére várnak. Beszállítói problémák.. a legutolsó ígéret az 2 hét múlvára szólt az egyik bennfentestől.. De ilyen 2 hét múlva ígéret volt már egy pár, így erre nem nagyon alapoznék.
"Hardware is so difficult to make due to random setbacks you just don't anticipate. That said, all remaining parts that our manufacturer needs will be arriving in 2 weeks. It is our hope that we will be able to start shipping in April."
Szerintem májusnál előbb nem lesz ebből semmi..
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Pár napja botlottam bele a neten, elvileg jön majd az új Xim Matrix ami már rendesen támogatni fogja a ps5-öt is.
Erről esetleg lehet tudni valamit hogy mikor fog megjelenni? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KGábor122231 #1014 üzenetére
Nem.
Gyárilag ennyi működik alapból a PS5-tel:
Call Of Duty: Warzone Call Of Duty: Black Ops Cold War Call Of Duty: Modern Warfare Fortnite DayZ Warframe Elder Scrolls Online DC Universe Online DayZ Assassin’s Creed Valhalla Final Fantasy XIV Neverwinter Overwatch Planet Coaster They Are Billions -
KGábor122231
csendes tag
válasz
KGábor122231 #1013 üzenetére
Sziasztok. Xim apex működik ps5-ös jàtékokkal is?
Pl: Cod mw2 -
KGábor122231
csendes tag
Sziasztok. Szerintetek ezt az egér billentyűzetet hogy érzékeli a ps5? Kontrollernek vagy billentyűzetnek? Mert az elődjét ps4 nél kontrollernek érzékelte még a gombokon is olyan kiosztàsok vannak. De viszont ez az új meg olyan mint egy sima billentyűzet. (WSAD) Mert ha úgy érzékeli mint egy billentyűzetet akkor esélyem sincs olyan jàtékkal jàtszani amit nem tàmogat.
-
milasinz
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy xbox series s hez milyen átalakító lenne a legjobb? Billentyűzetet szeretnék használni r6s hez. Chronusmax plus megéri? Mást nem találok sehol.
-
veresmisi
csendes tag
válasz
veresmisi #1008 üzenetére
Most azon gondolkodom, hogy vegyek e egy Beloadert , hogy azzal tudjak jatszani a ps5 jatekot xim apexxal. (Mw2, warzone 2 miatt főleg) ps4 es verzióval működik de igy nincs 120 fps-em. 😐
Vagy lehet meg kéne várni az új xim eszközt amit elvileg év végén adnak ki.
Nincs tapasztalatom a beloaderről. Félek,hogy érezhető késése lenne. Esetleg megszakadna gyakran a kapcsolat. Használt esetleg valaki beloadert ? Megoszthatná a tapasztalatait. -
jegenye77
addikt
Az új COD hoz ps4 en xim 4 nek nincs még támogatása?
Béta verziónál olvastam, hogy a vangard beállításokkal működött.
Ez most is így van? -
eagleberg
tag
válasz
KGábor122231 #1005 üzenetére
Inkább vedd az XIM Apex-et.
Azzal biztos megy.
Apex sokkal újabb típus, elméletileg pontosabb, de szerintem nincs nagy különbség köztük.Menne amúgy az XIM4 is, de ahhoz régi Xbox One kontroller kell.
Amúgy pletykálják már, hogy nemsokára jön az új XIM vezérlő ami már PS5-el is menni fog.
-
KGábor122231
csendes tag
Sziasztok. Xbox series s konzolhoz szeretnék xim adaptert.
Xim 4-et és xim apex-et is làtok hasznàltan. Kb 10-15ezer ft àrkülönbséggel. Vàlaszthatnàm bàrmelyiket? Jó még a xim 4 vagy inkàbb màr a xim apex? Vàlaszokat előre is köszönöm. -
Apiaster
csendes újonc
Szevasztok!
Teljesen új vagyok a fórumon is meg a témában is.
Egy kis segítség kellene. Kérdésem, hogy Cronusmax Plus, vagy Xim4 vagy bámi más hasonló tudású kütyüt lehet csak PC-n használni. A programozásukhoz kell azt tudom. De lehet-e úgy használni, hogy nincs se konzolom, se controllerem, tehát csak PC/Bill+egér?
Csak olyan videókat találtam amikben konzol/controller vagy konzol/egér/bill kombóval kötötték össze. Melyik kütyünek egyszerűbb és jobb a használata?
Válaszaitokat, építő segítségeteket előre is köszönöm!
(PC-n MW2-höz használnám) -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt 1 évben nem kapcsoltam be a ps-t.
Így úgy döntöttem hogy fel számolom.
Tudom ez nem a reklám helye, de ha valakit érdekelne Xim4 írjon privit. -
Mond
senior tag
ŕSziasztok!
Xim apex-t honnan lehet rendelni? -
Taurimod01
kezdő
Van már valami új alternatíva PS5-re? Pl ez a Beloader, tud valaki erről valamit?
-
_NoFaith_
újonc
Sziasztok
Vásárlás előtt állok de nem tudom melyik lenne a legjobb választás tudnátok segíteni ha egyáltalán még valaki használja ezt az oldalt.🥲
Ezeken gondolkodtam de nem találok semmiről semmit , hogy most melyik lenne a legjobb.IOGear KeyMander 2
Cronus MAX Plus
GAMESIR VX2 AimBoxCsak offline játszok igyhát nem csalni szeretnék multiban. Csak szimplán béna vagyok kontrollerrel az egér kombo jobban készre áll nekem.
(Ps4 Pro-n játszok) -
Ifjkvcs
friss újonc
Sziasztok srácok! Vettem ez a SOG Conv1 átalakítót és nem működik be állítottam a gombokat és nem teszi a dolgát…
Valaki tud rá esetleg megoldást? -
sityuka89
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, xbox-on játszom a Warzone-nal, billentyűzet-egér kombinációval szeretnék játszani.
-1: számít, hogy milyen egérrel Játszom?
Például: Logitech G502 vagy Asus Pugio
Aminek jó a zenzora? Tehát ami alapból játékra lett kitalálva.
A konzol úgy bánik az egérrel, mintha pc-n játszanék?
Nem tudom, mennyire mérvadó a 200-8500 DPI
Ha pc-n beállítom az egeret, Pl: dpi azokat megőrzi az egér?
És ezekkel a beállításokkal tudom játszani xboxon?Esetleg Valakinek személyes tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a segítséget!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
#08754432 #992 üzenetére
Mondjuk ezt valahogy nem tudom elképzelni a valóságban.
Aki egérhez szokott szerintem ez ugyanúgy idegen lesz, mint a kontroller.
Egyébként akkor a PS4 játékok (lemezen PS4 játékot kell betenni, vagy store-ból a PS4 verziót kell letölteni?) ugyanúgy futnak, mintha egy PS4-gyel lenne összekötve az Apex, csak éppen kell a PS5-höz egy PS4 DS?
Tehát bedugod a PS5-be az apexet, majd abba a hubot, arra az egér bill meg egy ps4 kontroller és ps4 játékot kell indítani?
-
törölt tag
válasz
centrino #991 üzenetére
Állítólag lesz a xim apex-nek egy utódoja a xim nexus most teszteleik hamarosan piacra kerül. Ez egy kontroller lesz és ez lesz a végső megoldása a dolognak a konzolosok körében. Mondjuk nekem ez jó hír mert kontrollerel játszok
. A youtube xim central-on tudsz tájékozódni . A cronus zen-éknel is dolgoznak témán elvileg.
-
centrino
aktív tag
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Ps5-ön ps5 játékkal elvileg nem működik a xim apex se, meg a zen se. Nem tudom lesz -e rá megoldás mert a sony titkosította a vezérlőt és ha nem fogják tudni feltörni akkor ezeknek az eszközöknek game over. Magyarul nem lehet többet használni konzolon. Ps5-ön ps4 verziójú játékokkal működik mind a 2 eszköz. Ha van valakinek infoja arról meg fogják-e tudni oldani a xim apex, és zen működését ps5-ön ps5 játékokkal azt szivesen venném.
-
cage
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy valaki használ XIM Apexet PS5-ön? Illetve a PS5 játékok is működnek vele? Sok helyen azt írják, hogy csak a PS4-es verzió működik. Viszont elvileg ezzel a módszerrel működniük kellene. [link]
Továbbá azt szeretném még megtudni hol érdemes Apexet venni? Itthon konkrétan egy boltot ad ki ahol használtan lehet csak venni. [link]
Előre is köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
Szerintettek tényleg ennyi volt a cronus zen ps5-re ? Állítólag a ps5 controllerje titkosítva van és nem lesz megoldás arra, hogy ps5 konzolon ps5-ös játékkal lehessen használni a cronus zent. Például battlefield 2042, cod vanguard nem működik együtt a cronus zennel. Van valakinek valami infója, hogy lesz rá megoldás ?
-
eagleberg
tag
válasz
jegenye77 #979 üzenetére
Az XIM4 az a régi fajta.
XIM Apex-nek hivják az újabb kütyüt.
De azt hiszem hogy még az új (XIM Apex) sem működik PS5-el.
A régi (XIM4) meg pláne biztos hogy nem működik PS5-el.Vagyis ez igy nem teljesen igaz.
A régi, PS4-es játékokkal működik még PS5-ön is.
Csak az új DualSense vezérlőt igénylő játékokkal nem megy.
Dolgoznak rajta, de eddig még nem sikerült megoldani.
A Sony lezárta a harmadik féltől származó eszközöket.De nekem nincs PS5-öm és ne vedd 100 %-nak amit irtam.
Pontositsa valaki, akinek van PS5. -
jegenye77
addikt
Ps5 el is működik xim4?
-
eagleberg
tag
A Move controller nem jó hozzá.
A Move navigation controller jó hozzá.
Mivel te a navigation controllert kérdezted, ezért válaszoltam is rá, hogy igen, jó hozzá.
De nem az XBOX-hoz jó, hanem az XIM Apex-hez.
De az XIM Apex meg jó az Xbox-hoz ezért végül is mondhatjuk, hogy a navigation controller jó az xbox-hoz. -
eagleberg
tag
A Sony féle navigation controllert már nem gyártják jó rég óta. Csak használtan tudsz venni ... egyre drágábban. Hogy működik vele? Hát tökéletesen. Rádugod és megy, felismer minden irányt, gombot. Működik kábelesen és wireless is. Egyszer rá kell dugni kábelesen, és utána meg kábel nélkül is.
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Honnan tudok rendelni navigation kontrollert apex-hez?
És az hogyan működik vele?
Válaszotokat előre is köszi! -
sanyi0627
senior tag
Végül csak rászántam magam a xim-re. 97%-ba hozza a pc szintet egy Asus rog sica egérrel.
Mely egér lenne a legjobb hozzá? Legtöbb helyen a g502 hero-t látom. Mi lenne még esetleg ajánlott? Deathadder elite ami tetszik még.
köszi
üdv -
bobby45
tag
Sziasztok embert keresek aki cronus zen beállításában képben van és vállalja távsegítséggel....természetesen nem ingyen kérem..
-
Raider1184
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy xim apexhez jack dugós fülest a kontrollerhez hozzá lehet valahogy varázsolni?
Azt tudom hogy Bluetooth-os füles az jó hozzá.
Csak ez a jack dugós érdekelne hogy valahogy meg lehet e oldani -
Janzy88
friss újonc
Hello
Valaki tudna segíteni xim apex beállításban xbox serieshez?? -
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #967 üzenetére
tegnapjött meg a xim,összedugtam egy alap egérrel és billel,,nem működött...még a pc-n a frissítés sem.Újra olvastamitt a leírást,azóta tökéletes. Igazad volt,ez baromi jó kütyü,többszörösére javult a találataim száma (egérrel hosszú évek óta "profin" nyomtuk pc-n). Ma érkezik hozzá ez a 2 motyó: Hama uRage Morphmouse 2 USB Gaming Egér és A4-Tech Bloody B318 Mechanikus Gamer Billentyűzet HU Ezen vannak progizható funkció gombok alul,pont kézre állnak.
-
eagleberg
tag
válasz
papika0504 #961 üzenetére
Egérnek bármi jó, aminek jó (gamerre alkamas, megfelelően gyors stb) az érzékelője. DPI-ben 800 dpi elég, sőt szinte az az ajánlott. Lehet éppen 10.000 is vagy 12.000. De az érzékelők mozgáslekövetése általában 800 dpi-n a legpontosabb. Tudni kéne milyen érzékelő van az egeredben és ahhoz meg kell nézni mennyi a nativ dpi felbontása. Azon érdemes használni az egereket.
Tovább fontos még az egérnél hogy jól kézreálljon számodra. Mostanában a könnyitett egereket mondják jobbnak. Nekem is a minnél könnyebb egér jön be.
Tovább legyen rajta legalább még oldalt is +2 gomb. De minél több van annál jobb.
Azért egy kontrollert kell emulálni amin van kb 18 funkció. Én jobban szeretek pár dolgot az egérre pakolgatni. -
papika0504
újonc
Értem,köszi! Rendeltem Tac Pro M2-t is,ki is próbáltam,de annak az egere nem igazán remekelt.....húztam,de alig ment,inkább ugrált...már amikor akart
Még jó,hogy visszaküldhettem,így kockázat nélkül kipróbálhattam
Nekem ilyenek.hogy súlyozhatóság,hosszú idő után is kényelmes fogás,stb...nem számít,csak az,hogy megfelelően reagáljon,működjön. Ha húzom akkor menjen,ha lassan,ha gyorsan....ne akadjon,ne ugráljon,úgy menjen mint a pc-n
-
jegenye77
addikt
válasz
papika0504 #963 üzenetére
Szerintem jó lesz hozzá.
Nekem egy olcsóbb gamer egerem van kis billentyűzettel. -
papika0504
újonc
válasz
jegenye77 #962 üzenetére
Igen,azt olvastam,de az érdekelne,hogy melyikkel működik....ami persze olcsón meg is úszható
Elég egy egy olcsóbb gamer bill.,vagy fullos kell? Az egérnél mi számít? Minél több Dpi? Gyorsulás minél több legyen? Legyen saját szoftvere az egérnek? Stb.... Ezekkel sem vagyok tisztában,hisz nem ismerem az apexet (sem)
Pl. egy ilyen jó lehet-e? https://www.emag.hu/redragon-gaming-csomag-kumara-centrophorus-garuda-archelon-m-k552-bb/pd/DNJ0NHBBM/ Vagy pl. ez? https://www.emag.hu/white-shark-apache-2-gamer-billentyuzet-eger-csomag-magyar-kiosztas-ws-gmk-1901hu/ https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/trust-gxt-970-morfix-gamer-eger-4-testreszabhato-modul-programozo-szoftver-rgb-vilagitas-23764trust/pd/DXX6D2MBM/?cmpid=87085&gclid=Cj0KCQiAvvKBBhCXARIsACTePW-xAit8hpGSItBU4iBaAFHaQPUn1rYNFdpKt85vmLOJx5zU0lm6MwgaAnSGEALw_wcB
-
jegenye77
addikt
válasz
papika0504 #961 üzenetére
Korábban mintha lett volna egy lista, hogy melyikekkel nem müxik.
Itt olvass utána : [link] -
papika0504
újonc
Nos,Xim apex lett a vége,postával együtt 51.700 huf-ért és márc. 10-re hozzák házhoz. Viszont egy kérdés: 10e Huf alatt van hozzá jól használható egér? Gondolom a 10.000 feletti dpi a fontos.Vagy van valami kompatibilitási lista/követelmény,stb..? A bill az ugye mindegy.....
-
eagleberg
tag
-
mcnab
csendes tag
válasz
eagleberg #957 üzenetére
Én egyáltalán nem szidtam a Sony kontrollerét, volt vele pc-én egy rövid próbálkozásom de nekem túl egyenes, kellene bele egy kis ív. Azt hogy mennyire tartós a wand nem tudom mert csak fél évig használtam. A kényelmesség még mindig egyén függő
. De én nem akarok senkit rábeszélni a Venomra, de én elégedett voltam vele, de most már XIMet vennék, mert aránylag normális egerem és billentyűzetem van.
-
eagleberg
tag
Még 2017-ben vettem.
Már 4 éve voltNem emlékeztem hogy wireless a Wand. (Akkor a sony meg azért is jobb mert működik kábelesen is ha kell
) Akkor azt hiszem marha nehezen lehetett lenyomni a kart, vagy valami probléma volt vele, de sokkal kényelmetlenebb volt mint a navigation controller. Rég volt már, vissza kéne olvasni a fórumot, mert már biztos akkor is kidühöngtem rajta magam hogy milyen egy selejt
Most olvastam a Tuact forumon hogy ez a wand karja szeret elromlani. Pont úgy mint a mai kontrollerek karjai. Egy idő után húznak valamerre.
Mint irtam nekem van 3 db Sony Navigation Controller. A legrégebbit használom amit még a PS3-hoz használtam, az már vagy 10 éves és ma is hibátlan. Egy másikból kivettem az akksit, így csak kábelesen működik, viszont ultrakönnyű lett tőle. A 3. meg várja hogy az első kettő tönkremenjen... -
mcnab
csendes tag
válasz
eagleberg #955 üzenetére
A wand vezeték nélküli, le lehet rajta nyomni az analóg kart, nem mondtam hogy jobb mint a XIM, kis idő ráfordítással be lehet jól állítani. A hozzáadott egér és wand nem használhatatlan, a kényelem szubjektív neked az másnak ez. Nagyjából 45 az 52 ezer ellen( új ár) a Venom javára.
Mivel a Ximet nem tartatod a kezedben játék közben, így nem tudod összehasonlítani a gyártásminőséget.
Biztos hogy volt vagy van neked Venom X4-ed?
Ahogy már írtam simán jó alkalmi játékra. Nem sértődők meg de akkor te se tedd, mert ez meg az Én véleményem. -
eagleberg
tag
A PS3 navigation kontrollere köröket ver erre a Venom X4-hez adott valamire. Pl a navigation controller wireless is működhet. Sokkal pontosabb, kényelmesebben fogható. Le lehet nyomni rajta az analóg kart (futásra használjuk általában vagy scoop-ra). Ez a kar lenyomás hiánya konkrétan KIZÁRÓ OK. Nekem van 3 db. Még egyik sem ment tönkre, pedig szerintem van ami 8-10 éves. Hihetetlen mit kibír, nem úgy mint a mai kontrollerek. A venom egere meg egy batár nehéz kényelmetlen egér. Pont ahogy irtad, olyan mint a G502. Arról is megvan a véleményem, fentebb olvasható
Ne vegyétek meg a Venomot. A mozgáslekövetésben is rosszabb mint az XIM. A beállítása is sokkal körülményesebb és kevesebb lehetőséget is kinál, és a hozzáadott wand meg egér használhatatlan. Mással (PS3 nav controller) meg nem is megy talán?
Kevesebb tudás, használhatatlan kiegészítők és semmivel nem olcsóbb.
A gyártásminősége is elég gyenge volt. A későbbi konzolok szoftveres támogatásága is erősen kérdéses, és felhasználóbázisa is jóval kisebb, nincs annyi mások által megosztott config.
(Ja még mielőtt egyesek megsértődnek ez az én véleményem, ha vkinek bejön lelke rajta.) -
mcnab
csendes tag
válasz
papika0504 #953 üzenetére
A "kis joy" neve wand és ha megszokod nagyon jó vele irányitani a karaktert, olyan mint a Ps3 navigation kontrollere, de nekem a wand a kissé ívelt alakja miatt jobban kézre esett. Az egere meg egy g502-es koppintás talán egy kicsit nagyobb annál. Ha van megfelelő egered és billentyűzeted akkor én Xim apexet vennék, ha nincs el lehet lenni a Venommal is ami ugye tartalmazza egeret, és megmondom őszintén mikor visszatértem pc-re nekem kicsit hiányzott a wand, kényelmesebb és kevesebb a mellényúlás lehetősége mivel a hüvelyk ujjad folyamatosan a kis joyon van. Persze aki billentyűzettel a kezében született annak nincs ilyen gondja
, viszont nekem aki 35 fölött kezdett el játszani lövöldéket jobban bejött a wand. Venomot használtan nagyon ritkán látok, Apex-et ha türelmes vagy 25 körül lehet venni használtan, de ahogy írod ahhoz még kell egér és bill. ami minimum 30 ezer de inkább 50 ami normális....... szerintem.
-
papika0504
újonc
Értem! Ha csak ennyire "használható" lenne a Tac is,akkor azt venném,a bill jobban tetszik mint ez a kis joyos megoldás
Annál is írtak jót és rosszat egyaránt,sok vidiben dicsérték,mutatták az egér útját,érzékenységét,ott nem volt probléma a Tac-al sem.Azt mondták,a hirtelen nagy rántásokat nem bírják,akkor kicsit lemarad vagy éppen kicsit túlfordul..... A fene tudja már mi lenne a jó,ha nem marad más,marad a xim,csak abból 2 és azokhoz még a többi cucc....hát,nem kis költség
Tényleg,a ximhez egyenlőre jó egy kis egyszerűbb egér és bill,vagy egyből már valami komolyabb kell?
-
mcnab
csendes tag
válasz
papika0504 #951 üzenetére
Az elején sok időt töltöttem a beállítással utána csak játszottam, semmi féle akadozásra nem emlékszem. Helyben adtam el nagyjából 2 éve azóta már találkoztam a sráccal többször, de Ő sem panaszkodott rá.
-
eagleberg
tag
válasz
papika0504 #947 üzenetére
Legalább felpezsdűlt itt végre az élet, olyan kihalt ez a topic
Várnék én is olyan személy hozzászólását aki megelégedéssel, rendszeresen használja pl. a Chronus Max-ot, vagy akármit az XIM-en kívül.
Pl a Titan Two az kimondottan érdekelne, mert arra már lehet hogy normális programot is lehet írni?!XIM Apex rendelés: (#934)
Van itthon is: Konzolüzlet. (Vissza lehet küldeni ha nem tetszik)
Vagy amazon.de -
jegenye77
addikt
válasz
papika0504 #947 üzenetére
Nem tudom a xim 4 kapható e még. Apex van az biztos.
Drágább ez a megoldás de így nem lesz csalódás. -
jegenye77
addikt
válasz
papika0504 #945 üzenetére
Én is pc ről váltottam és a ps konrtollerével nekem se ment a játék.
Nekem volt Hori tac és most xim4 van.
Hori tac arra, hogy az ember néha kicsit játsszon, elmegy. Nagyon nehezen szoktam meg és multi fps re nem is ajánlom.
Xim 4 már más kategória. Applikáción keresztül lehet állítani és finomhangolni. Más élmény mint a Hori Tac. Jobban hasonlít a pc s irányításra. Ezt is szokni kell de gyorsan ment nekem.
Ez csak az én tapasztalatom. Nem is értek hozzá csak ezeket próbáltam és a xim 4 sokkal jobb.
Az lenne a legjobb ha kitudnád próbálni és akkor érzed a különbséget. -
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #944 üzenetére
Akkor le lehet írni pl.,hogy az egér késik,nem működik a bill. vagy bármi! Nem sírás meg hasonlók..... Véleményt kértem,nem kioktatást..... pro és kontra,minek mi az előnye és mi a hátránya.... ha ez túl bonyolult,nem kell egyáltalán írni és nincs ez..... Van aki dicséri és van aki nem,de ez így van a ximmel is..... " De itt mindenki lát leírva valami csoda marketing szöveget ezekről a kütyükről és akkor azt hiszikel, õk a nagyesze, meg hogy õk a jobbantudja okosok". Hát ezek után ez rád is vonatkozhat akár,mert te meg mást istenítesz. Egy épkézláb emberkétől valami a hibákra és előnyökre JOBBAN KITÉRŐ vélemény/leírás esetleg? Ha nincs,inkább ne is jöjjön válasz ha kérhetem!
-
eagleberg
tag
válasz
papika0504 #943 üzenetére
Volt és van egy csomó ilyen szarom. XIM-et kb 6 éve használok. Kb 3000 órat játszottam vele. Ja, hogy nektek nem játszani kell csak bohóckodni. Mondtam már, akkor nyugodtan vegyed bármelyiket, a fiók mélyén el fog férni. A több féle csodakütyüt is használtam összesen kb. 5 órát .. aztán ment mind a kukába. De itt mindenki lát leírva valami csoda marketing szöveget ezekről a kütyükről és akkor azt hiszikel, õk a nagyesze, meg hogy õk a jobbantudja okosok.
-
papika0504
újonc
válasz
Tarquoni #942 üzenetére
Hagyd a viharba,a neten mindenki lehet nagyfiú.laza és tahó! Én egy olcsó,használható,néha napján kis bohóckodásra megfelelő eszközt keresek,nem egy "profi",a "gép előtt élek" típusút.Tapasztaltabbak véleménye érdekelt volna pro és kontra,nem a hőzöngő,lekezelő balfék stílus.Persze nincs ezzel gond,mint írtam,itt minden kisfiú lehet nagyfiú,az életben meg menekülhet továbbra is...de hát,ilyen ez. A sok vidi és teszt alapján nem olyan használhatatlan a Hori tac,így maradok annál..... nem fogok még a többi kütyüre is időt pazarolni,főleg hogy mindenből 2 kell..... Na itt is voltam,bár minek...
-
eagleberg
tag
válasz
papika0504 #940 üzenetére
EMBER. Fent írtam hogy XIM Apex-et vegyetek. Volt Venomom. Nagy ívben kerüld el ha jót akarsz magadnak. Ha ki akarsz dobni 50.000-et akkor vedd nyugodtan. Vagy most fel fogod sorolni az összes ilyen szemetet amit árulnak? Mert még van egy pár...
-
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #939 üzenetére
Napok óta olvasgatok itt ezekről a témákról,sok más oldal véleményét is átböngésztem,youtube vidik százait is megnéztem,ahol tesztelik ezeket játék közben...hát....minden eszköz megosztó volt
Valaki azt mondta/írta hogy jó,valaki azt hogy nem. Csalni nem igazán akarnék,inkább asszonyt verném puskatussal tarkón osztott képernyős módban,nem pedig a multikra hajtok......ősrégi medal of honorosok és battlefieldesek vagyunk,csak eddig pc-n toltuk (medál sajnos rég megszűnt
) .Egyszerűen csak nem áll rá a kezünk a joyra,alig bírjuk csak az ellenfél környékére is vinni a célkeresztet,olyan érzékeny. Hiába állítunk rajta,nem javul. Néztem ezt a venom x4-et,bár az is "csalás",de komplett szett,nem kellene még több kütyüt innen-onnan beszerezni.Csak egy kicsit bohóckodni akarunk ps-en,nem előtte élni,így azt sem akarjuk,hogy egy kisautó árát ráköltjük
50k környékén bármi használható jó lenne
-
eagleberg
tag
válasz
papika0504 #938 üzenetére
Használható "lenne" bármilyen játékkal, ha működne rendesen. Inkább végy egy XIM Apex-et. Vagy ha megveszed a Hori-t akkor ne gyere utána ide sírni hogy segítsünk beállítani, mint a feletted szóló
.
-
papika0504
újonc
Üdv! Így 40 felett megőrültem és pc-ről átléptem ps4-re.
Az lenne a kérdésem,hogy ezek a Hori Tac Pro vezérlők használhatóak bármelyik játékkal,vagy csak a billt és egeret támogatóakkal? Tudom nem lesz azonos élmény,de azért valamelyest élvezhető a játék ezekkel a vezérlőkkel? Nem akaródzik megszokni a ps saját joyát :/
-
Tarquoni
újonc
Ennyire drámai a helyzet ne már 🤣🤣🤣🤣?
-
Tarquoni
újonc
Valaki cronusmax plusz beállításban tudna esetleg segíteni ? Lenne pár kérdésem 😊
-
eagleberg
tag
-
MadzMax98
újonc
Nincs valakinek elfekvőbe egy Xim 4 vagy egy apex ? Megfizetném
Sajnos sehhol sem találok -
eagleberg
tag
válasz
pendre54 #931 üzenetére
Az biztos, hogy ha az XIM-et PC-n akarod használni ahhoz kell egy Xbox kontroller is az XIM mellé. Mert igy a PC-d azt fogja érzékelni, hogy kontrollerrel játszol. Meg pluszba még egy egér és bill az XIM-re kötve. Vagy lehet használni a pc-s billt is a játékokhoz, de nem minden játéknál. Nem minden játék támogatja PC-n hogy egyszerre játssz kontrollerrel (XIM) és PC-re kötött billentyűzettel is egyidőben. Pl. Destiny 2 biztos nem. Far Cry 5 és CS viszont biztos támogatja.
Vegyél egy konzolt és játssz azon XIM-el, mindent sokkal egyszerűbb lesz beállítani. -
Üdv!
Amennyiben néha napján járna erre egy témában jártas szaki, akkor lenne egy kérdésem, és előre is köszönöm a segítségét.
Szóval, a kályhától indulva, konzollal nem hogy nem játszottam még soha, de eddig csak képeken, megvideókon láttam.Az ismert PC-s hardverhelyzet miatt, erősen elgondolkodtam, hogy áttérek a legújabb Xbox Series X-re, és ezzel jó pár évig letudnám a hardveres részét a játékoknak.
Viszont, a kontrollerrel való kínlódástól megkímélném magam, és ahogy utána olvasgattam a dolgoknak, úgy tűnik, hogy egy XimApex lenne a legjobb megoldás, hogy továbbra is az egér+billentyűzet kombinációt használjam.
Mivel azonban, a legújabb Xboxra is elég hosszas várakozás van, azon agyaltam, hogy az Amazonról rendelnék egy XimApexet, és kipróbálnám pár hétig az egérrel, és billentyűzettel a PC-n.
Tehát, a XimApex csomagban lévő USB hub-ba, csak az egér bill lenne csatlakoztatva, az átalakító meg menne a PC alaplap egyik szabad USB portjába.
A kérdésem, hogy egy ilyen felállás esetén, azt fogom e megtapasztalni, mint amikor majd később a konzol is csatlakoztatva lesz, vagy teljesen értelmetlen így használni, mert gyakorlatilag ugyanaz lesz mint ahogy most van, azaz konzol nélkül. -
válasz
Norbert1022 #929 üzenetére
Szia.
Lehet, hogy én félreértem, de az apex pont billentyűzethez és egérhez való. -
Norbert1022
friss újonc
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok a XimApex téren. Pár napja vettem egyet Xbox one s-hez. Nem szeretném billentyűvel, sem más platform kontrollereivel használni, csak a sajátommal. De az istenért nem tudom össze hozni hogy a gyári kontrolleremre aktiváljam a programot. Valaki tudna segíteni beállítani? Mert már lassan össze töröm és kidobom.
Ha egeret dugok bele azzal egyből működnek a módosításaim. -
Tarquoni
újonc
Üdv mindenkinek!
Vettem egy cronus max plust igazából annyi lenne a problema hogy feltettem a programot minden rendben viszont egyszerűen vagy nem találok vagy nincs is olyan segítség ami a kontrollemhez kéne azt szeretném kicsit felboostolni 😊😊😊 Xbox one a platform 😊 köszönöm előre is -
eagleberg
tag
válasz
Raider1184 #926 üzenetére
XIM-el magában nem fog menni. XIM nem tud ilyet. Igazán megcsinálhatnák. Kb 3-4 éve SEMMIT nem fejlesztettek. Kell még venned egy másik átalakítót is ami tud ilyet. Pl egy Cronus Zent. A kettőt lehet együtt is használni. Kissé macerás, de megoldható.
Anti recoilt is próbáltam már, de nekem nem sokat segített. Én csak Destinyzek. Ott pl. jó volt, hogy nem kellett a futást megnyomni. Amint "mentem" mindjárt "futottam" is egyből. Meg az egyesével lövő scout-rifle-ből csináltam auto scout riflet. Meg sidearm-ból auto sidearmot. De a Destiny 2 óta már alapban is sok ilyen fegyver van (SUROS Rapid-Fire), szóval erre sincs már nagy szükség. Recoillal nem foglalkoztam mert ahány féle fegyver annyi szórása van. Én meg mindig cserélgetem a fegyvereket. És nem is tudtam rendesen beállítani, mert nekem csak CronusMax Plus van ami már alapban egy szenvedés. És akkor a még esetleges dupla latencyről nem is beszéltünk.
-
Raider1184
csendes tag
Sziasztok.
XIM apexet használok.
Lehet hogy most megköveztek, de nem tudnátok segíteni anti recoil beállításban? -
bobby45
tag
Sziasztok Cronusmax Zen-t szeretnék venni ps5 mellé tudtok helyet ahonnan lehet vásárolni? Honnan érdemes?
-
xeno
csendes tag
válasz
DummyBoy #922 üzenetére
Én végig nyomtam a gears5 bootcampjet a natív bill + egér támogatással próbaképpen, azon kívül hogy nagyon érzékeny volt és letekertem a sensitivityt nekem elfogadható volt a gameplay. De majd összevetem a pc-s verzióval egyszer. Persze valszeg én kevésbé vagyok "vájtkezű." Egy a lényeg ne kontrollerel kelljen szenvednem.
-
xeno
csendes tag
Egyébként ahogy nézem nagyon játék függő, hogy mennyire pc-s feeling. Elsősorban számít, hogy megvan e a fix 60fps. Ez ugye az input laget csökkenti mert rövidebbek a frame idők. Aztán gondolom, hogy fejlesztők miként interpolaljak a kódban az inputot, hogy kezelik a joystick gyorsulasat. Pl egy titanfall 2 egy az egyben mint pc-n konkrétan a pc-m és a series x között váltogatva teszteltem, simán nem érzem a különbséget. A doom eternalban egy pici különbség talán van de pont elhanyagolható. Ámbár egy shadow warrior 2 élvezhetetlen mert olyan mintha még a 30 fps sem lenne meg és egyszerűen laggol az input.
Ami fontos kezdőknek, hogy az aim sensitivitynél erdemes a sync-et a fps szerint beállítani. Alapból default az érték de 60fps játékhoz: Common az ideális 30 fps-hez pedig a slow beállítás. Nagyon jó cucc elégedett vagyok. Igaz nem multihoz vettem csak singleplayer fps/tps -hez mert joyal habár tudok játszani de frusztrált ezzel meg egyszerűen a játékra tudok koncentrálni. Megéri a pénzét még ha drága is.
-
Szabobeni01
újonc
Sziasztok!
Eladó egy xim apex
Kifogástalan állapotban -
DraqonXXX
újonc
Sziasztok,
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Titan Two-m, dobozával, tartozékaival együtt (memóriakártya nincs hozzá) mindössze 17 000 FT-ért eladó (én 30-ért vettem idén használtan). Átvenni/megtekinteni a playbox companyban lehet,XI. Bartók Béla út 57, a Móricz Zsigmond körtérnél (BP). Tel: 30-321-2365, 20 illetve 20-200-3474. XIM készülékekkel 100%-ig kompatibilis, ellentétben a titan one-al és a cronusokkal.
-
xeno
csendes tag
Természetesen a ingame sensitivity az csutkara van állítva. Egér 12000 dpi-n + 1000hz polling rate. Teljesen jó egyébként. Doom eternal teszteltem. Mint a vertical mind a horizontal sensitivity maxon. Csak pc-n egyszerűen más a dolog. DE fontos a kontrollerhez képest istenkiraly!!!! Még ismerkedünk majd még beszamolok.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Ha cronusmax shop-ból rendelek az melyik országból jön?
Köszi
Üdv -
Madwe
nagyúr
Ps5 kontroller supportra várni kell úgy néz ki [link]
We are looking at it now, but, unfortunately this isn't going to be a quick thing. -
Def26
félisten
Kint is van a friss driver xbox series gépekre.
Valaki majd próbálja ki. [link]
-
Def26
félisten
xbox series x -en xbox one kontrollerrel simán megy a xim. PS5 -el is kipróbálták, és a ps4 kontroller gond nélkül megy. PS5 kontrollert nem ismeri fel. Valszeg ezzel sem lesz gond, egy patch -el megoldható az új kontrollerek vezérlése.
Anno xbox 360 to xbox one és ps3 to ps4esetében ez nem volt ilyen gyors és egyértelmű.
-
eagleberg
tag
válasz
Casanova* #897 üzenetére
Én használok PC-n (is) XIM-et Xbox One kontrollerrel. Természetesen minden működik ahogy kell. Az aim assist miatt használnám, bár én nem vettem észre hogy bármit is segítene. Én csak Destiny 2-vel használom, mert mással nem játszom.
Esetleg még van egy reWASD program is, az is érdekes lehet néhányaitoknak. Az pl a Sony navigation controllert tökéletesen kezelte Windowson direktbe USB-re dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest