Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Kint is van a friss driver xbox series gépekre.
Valaki majd próbálja ki. [link]
-
Def26
félisten
xbox series x -en xbox one kontrollerrel simán megy a xim. PS5 -el is kipróbálták, és a ps4 kontroller gond nélkül megy. PS5 kontrollert nem ismeri fel. Valszeg ezzel sem lesz gond, egy patch -el megoldható az új kontrollerek vezérlése.
Anno xbox 360 to xbox one és ps3 to ps4esetében ez nem volt ilyen gyors és egyértelmű.
-
Def26
félisten
válasz
Raider1184 #888 üzenetére
ballistic maga az egér mozgás dinamikáján változtat. codokban pl. elég sokszor szükséges. Lényegében ha elhúzod valamerre az egeret akkor ezen sebességen variálhatsz, pl bizonyos pontokon be tudod gyorsítani vagy lassítani és ezt igazítod a célkereszthez.
Próbáld meg ez alapján. https://www.youtube.com/watch?v=IZzi_2psYzU [link]
-
Def26
félisten
válasz
Raider1184 #885 üzenetére
próbáld ki ezt.
-
Def26
félisten
válasz
Raider1184 #882 üzenetére
többnyire teljesen jól használhatóak a xim által "gyártott" fordítók. Mi az amire konkrétan kíváncsi vagy?
-
Def26
félisten
nos úgy néz ki, hogy mindkét gép kompatibilis léesz a korábbi kontrollerekkel. Vagyis lassan magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy menni fog megjelenés napján xim4 és apex is az új konzolokkal. Persze valszeg kellenek hozzá a régi kontrollerek is.
-
Def26
félisten
Én nem használom mindig a xim -et, de ha éppen felmegyek vele egy battlefield meccsre, azért tényleg könnyű vele darálni. Habár érezni, hogy az utóbbi időben egyre többen használhatnak ilyen kütyüket, mert nagyon sok olyan eset van amikor lehetetlen kontrollerrel megcsinálni a mozdulatot.
-
Def26
félisten
Aki esetleg xbox one -on játszik és benne van a béta programban, az ne frissítse a controllereket, mert problémákat okozhat xim elindulásakor (nem érzékeli vezetékes módban).
Ha még is sikerült frissíteni, megoldást jelenthet, hogy bekapcsoláskor nyomogatunk egy gombot a kontrolleren (ne a guide gombot) és így hagyjuk felállni a rendszert.
-
Def26
félisten
elég sok mindent be tudok állítani, de a call of duty sorozat valahogy nem igazi. Milyen dpi -vel és milyen ballistic -el használjátok?
-
Def26
félisten
nekem sincs, de olvasgattam én is sokat. Nálam volt kölcsönben egy xim 4, igen magabiztosan hoztam az online köröket.
Szerintem nagyon nagyon sokan használhatnak ilyeneket, mert amióta kipróbáltam tudom, hogy nem lehet kontrollerrel bizonyos mozdulatokat csinálni. Szóval amikor belefutok ilyen emberekbe online, akkor szívesen érte nyúlnék én is, hogy revansot vegyek.
-
Def26
félisten
válasz
Akhilles01 #683 üzenetére
milyen gépen használod?
-
Def26
félisten
válasz
zohan echte #656 üzenetére
Macro tudású egér nem jó erre?
-
Def26
félisten
válasz
marilllyo #632 üzenetére
Pár hete kipróbáltam egy xim -4 -et egy rokonomnál. Hát azt kell mondjam brutális volt (battlefield 1 -ben néztem a multit,). Amúgy sem tartom magam szar játékosnak, de ezzel a cuccal egy kicsit logikás játékos szinte lelőhetetlen.
Logitech g303 egérrel, és valami asus billentyűzettel, volt a konfig. Próbálgattam a beállításokat, hát szinte mindenre van gyors gomb, amit a finomkezű játékosok használhatnak (jármű, repükő, sniper stb.). Egyébként meglepően jól játszhatóak a nagyobb fps -ek az alap játékhoz írt beállításokkal.
Bizton mondhatom, hogy ez már nem az a szint ami 3-4 éve volt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest