Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #967 üzenetére
tegnapjött meg a xim,összedugtam egy alap egérrel és billel,,nem működött...még a pc-n a frissítés sem.Újra olvastamitt a leírást,azóta tökéletes. Igazad volt,ez baromi jó kütyü,többszörösére javult a találataim száma (egérrel hosszú évek óta "profin" nyomtuk pc-n). Ma érkezik hozzá ez a 2 motyó: Hama uRage Morphmouse 2 USB Gaming Egér és A4-Tech Bloody B318 Mechanikus Gamer Billentyűzet HU Ezen vannak progizható funkció gombok alul,pont kézre állnak.
-
papika0504
újonc
Értem,köszi! Rendeltem Tac Pro M2-t is,ki is próbáltam,de annak az egere nem igazán remekelt.....húztam,de alig ment,inkább ugrált...már amikor akart
Még jó,hogy visszaküldhettem,így kockázat nélkül kipróbálhattam
Nekem ilyenek.hogy súlyozhatóság,hosszú idő után is kényelmes fogás,stb...nem számít,csak az,hogy megfelelően reagáljon,működjön. Ha húzom akkor menjen,ha lassan,ha gyorsan....ne akadjon,ne ugráljon,úgy menjen mint a pc-n
-
papika0504
újonc
válasz
jegenye77 #962 üzenetére
Igen,azt olvastam,de az érdekelne,hogy melyikkel működik....ami persze olcsón meg is úszható
Elég egy egy olcsóbb gamer bill.,vagy fullos kell? Az egérnél mi számít? Minél több Dpi? Gyorsulás minél több legyen? Legyen saját szoftvere az egérnek? Stb.... Ezekkel sem vagyok tisztában,hisz nem ismerem az apexet (sem)
Pl. egy ilyen jó lehet-e? https://www.emag.hu/redragon-gaming-csomag-kumara-centrophorus-garuda-archelon-m-k552-bb/pd/DNJ0NHBBM/ Vagy pl. ez? https://www.emag.hu/white-shark-apache-2-gamer-billentyuzet-eger-csomag-magyar-kiosztas-ws-gmk-1901hu/ https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/rebeltec-billentyuzet-es-eger-jatekkeszlet-led-vilagitas-usb-fem-okostelefon-tamog https://www.emag.hu/trust-gxt-970-morfix-gamer-eger-4-testreszabhato-modul-programozo-szoftver-rgb-vilagitas-23764trust/pd/DXX6D2MBM/?cmpid=87085&gclid=Cj0KCQiAvvKBBhCXARIsACTePW-xAit8hpGSItBU4iBaAFHaQPUn1rYNFdpKt85vmLOJx5zU0lm6MwgaAnSGEALw_wcB
-
papika0504
újonc
Nos,Xim apex lett a vége,postával együtt 51.700 huf-ért és márc. 10-re hozzák házhoz. Viszont egy kérdés: 10e Huf alatt van hozzá jól használható egér? Gondolom a 10.000 feletti dpi a fontos.Vagy van valami kompatibilitási lista/követelmény,stb..? A bill az ugye mindegy.....
-
papika0504
újonc
Értem! Ha csak ennyire "használható" lenne a Tac is,akkor azt venném,a bill jobban tetszik mint ez a kis joyos megoldás
Annál is írtak jót és rosszat egyaránt,sok vidiben dicsérték,mutatták az egér útját,érzékenységét,ott nem volt probléma a Tac-al sem.Azt mondták,a hirtelen nagy rántásokat nem bírják,akkor kicsit lemarad vagy éppen kicsit túlfordul..... A fene tudja már mi lenne a jó,ha nem marad más,marad a xim,csak abból 2 és azokhoz még a többi cucc....hát,nem kis költség
Tényleg,a ximhez egyenlőre jó egy kis egyszerűbb egér és bill,vagy egyből már valami komolyabb kell?
-
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #944 üzenetére
Akkor le lehet írni pl.,hogy az egér késik,nem működik a bill. vagy bármi! Nem sírás meg hasonlók..... Véleményt kértem,nem kioktatást..... pro és kontra,minek mi az előnye és mi a hátránya.... ha ez túl bonyolult,nem kell egyáltalán írni és nincs ez..... Van aki dicséri és van aki nem,de ez így van a ximmel is..... " De itt mindenki lát leírva valami csoda marketing szöveget ezekről a kütyükről és akkor azt hiszikel, õk a nagyesze, meg hogy õk a jobbantudja okosok". Hát ezek után ez rád is vonatkozhat akár,mert te meg mást istenítesz. Egy épkézláb emberkétől valami a hibákra és előnyökre JOBBAN KITÉRŐ vélemény/leírás esetleg? Ha nincs,inkább ne is jöjjön válasz ha kérhetem!
-
papika0504
újonc
válasz
Tarquoni #942 üzenetére
Hagyd a viharba,a neten mindenki lehet nagyfiú.laza és tahó! Én egy olcsó,használható,néha napján kis bohóckodásra megfelelő eszközt keresek,nem egy "profi",a "gép előtt élek" típusút.Tapasztaltabbak véleménye érdekelt volna pro és kontra,nem a hőzöngő,lekezelő balfék stílus.Persze nincs ezzel gond,mint írtam,itt minden kisfiú lehet nagyfiú,az életben meg menekülhet továbbra is...de hát,ilyen ez. A sok vidi és teszt alapján nem olyan használhatatlan a Hori tac,így maradok annál..... nem fogok még a többi kütyüre is időt pazarolni,főleg hogy mindenből 2 kell..... Na itt is voltam,bár minek...
-
papika0504
újonc
válasz
eagleberg #939 üzenetére
Napok óta olvasgatok itt ezekről a témákról,sok más oldal véleményét is átböngésztem,youtube vidik százait is megnéztem,ahol tesztelik ezeket játék közben...hát....minden eszköz megosztó volt
Valaki azt mondta/írta hogy jó,valaki azt hogy nem. Csalni nem igazán akarnék,inkább asszonyt verném puskatussal tarkón osztott képernyős módban,nem pedig a multikra hajtok......ősrégi medal of honorosok és battlefieldesek vagyunk,csak eddig pc-n toltuk (medál sajnos rég megszűnt
) .Egyszerűen csak nem áll rá a kezünk a joyra,alig bírjuk csak az ellenfél környékére is vinni a célkeresztet,olyan érzékeny. Hiába állítunk rajta,nem javul. Néztem ezt a venom x4-et,bár az is "csalás",de komplett szett,nem kellene még több kütyüt innen-onnan beszerezni.Csak egy kicsit bohóckodni akarunk ps-en,nem előtte élni,így azt sem akarjuk,hogy egy kisautó árát ráköltjük
50k környékén bármi használható jó lenne
-
papika0504
újonc
Üdv! Így 40 felett megőrültem és pc-ről átléptem ps4-re.
Az lenne a kérdésem,hogy ezek a Hori Tac Pro vezérlők használhatóak bármelyik játékkal,vagy csak a billt és egeret támogatóakkal? Tudom nem lesz azonos élmény,de azért valamelyest élvezhető a játék ezekkel a vezérlőkkel? Nem akaródzik megszokni a ps saját joyát :/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest