Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6s
lelkes újonc
Ha rajtam mulna mennel feketelistara... kiprobaltal egy termeket es visszakuldted, mert 14 nap dicsekedj is ezzel. Tudod mennyi munkat generaltal ezzel a cegnek? Hany eves vagy 16?
A tobbit csak siman forditom amit irtal, szoval vettetek kiegeszitot mert tehetsegtelenek vagytok viszont en ezt nem igenylem mert van tehetsegem. Ez nem arcoskodas ez teny. A te szavadnak aztan van sulya, hany ceggel b@sztal ki, hogy visszakuldted a csomagot? (persze te alapbol ugy rendelsz hogy csak kiprobalod)#799 Mar a cs 1.3 al jatszottam
Ugy nezem edesanyad nem tanitott meg arra, hogy penzert nem vehetsz meg mindent.
A masik szerintem pont neked van olyan eleted amit irtal mivel te vettel egeret, ha mar az eleted olyan amilyen a jatekban legalabb legyel valaki. Sajnos igy jartal, te vagy a kivalasztott senki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest