-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Bogyi007 #84440 üzenetére
Nem is emlékeztem, hogy ebből anno kiadtak SX verziót. AO Tennist sokan jobbnak tartják összképre, mondhatni az az arcade-ebb vonal, sok a játékmód, jobb a karrier mód, személyre szabhatóság meg minden fityfenét lehet állítgatni a karakternél is. Valamint licencekben is előrébb jár, sokkal több a hivatalos elem. TWT kicsit szimulátorosabb jelleg, játékmenetben jobb kicsit ezáltal és grafikában is előrébb jár, de minden más meg van kurtítva. Játékmenetben inkább az időzítések számítanak utóbbinál, ahogy olvastam, míg az AO sokkal szórakoztatóbb, elég jól eltalálni meg az irányokkal trükközni, így is volt, hogy nehéz volt a meccs.
TWT2-t nem próbáltam, de mindig elvetettem a fentebbiek miatt, AO2-be FPD-ben csak "ránézünk" szinten majd 40 óra beleszaladt. Hiába volt néhány meccs szívás, jó volt és végigtoltam azt a maradék 10 percet is akár. Én ebből a szempontból inkább a szórakozásra szavaznék, mert sose érdekelt vérprofi szinten a tenisz és nincs is kedvem szüttyögni azzal, hogy baromi pontosan eltaláljam a labdát, csak lezavarni pár meccset.(#84439) homerhamm: Sima recept, átlag kaja vagy egyediség, nem különbözik, mint bármely receptes portál, teljesen jópofa koncepciót csinál. Amúgy szívesebben látnék ilyet valami olyan szerepjáték alapján, ahol tényleg tele van kajákkal, Yakuza pl, simán kitelne egy könyv és abból nem csak vacsit, még ebédet is főhetsz De amíg van benne kb 10 recept addig csak fanoknak való cucc ez, nem "recepteskönyv".
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest