Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Tavaly a Steel Reign update után próbáltam, szerintem egész kis pofás játék lett belőle, tele van contenttel, vannak benne végre npc-k, szóval a minimumot sikerült megugrani. Nem játszottam vele annyira sokat, szóval nem tudom, mennyire lenne monoton hosszú távon, de egy próbát megérhet.
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy én már észre sem veszem a szokásos GameBryo-s megoldásokat, ugyanolyan fák, bokrok, sziklák, állatok vannak egymás hegyére-hátára pakolva, szóval nem egy szimulátor és bugokkal is találkoztam pár óra alatt, főleg a szokásos beakadós dolgok meg mintha a hitscan vagy a hitbox nem lenne az igazi.
Én azt mondom, így GP-ben free to play done right, kb minden játéknak így kéne minimum kinéznie.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest