Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ctrl+Alt~Del #26697 üzenetére
És egy tök jó dolog, mert nem mindenki egyszerre cuppan rá a letöltésre.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Hapcimalac #26696 üzenetére
Xbox alkalmazasbol tudod elinditani
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Ctrl+Alt~Del #26697 üzenetére
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Hapcimalac #26696 üzenetére
Mar hogy tudnád? Szerinted a Microsoft tudja, hogy te a KV kódjára vársz?
-
Hapcimalac
tag
Skacok, nekem a Cyberpunk kodot a kv kuldi emailben, igy is tudom preloadolni? Ha igen, akkor abban tudnatok segiteni, hogy konzolon hol tudom preloadolni?
Ha a keresobe utom, akkor csak a megvasarlasi opcio van, de lehet csak vak vagyok.
koszi! -
Solten
őstag
válasz
Dawide@axele #26689 üzenetére
Kellemes csalodas a SS, otszor jobb annal mint amire szamitottam...
-
Zoleee83
addikt
válasz
Döglött Róka #26653 üzenetére
Félreállok, mert ahogy mindenki ismeri a mondást ne vitatkozz a ***, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. Pont ez történt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
HELLAFLUSH #26685 üzenetére
December 15.
-
szimszonos
őstag
válasz
NoMagix #26451 üzenetére
Azt nem hinném mert a FH3 Hot Wheels dlc sem maxolható ki pár óra alatt.Pláne a multis acsikkal.10 óra simán belemegy ha az összes acsi kell.Single részben az az acsi is időigényes amelyiknél az összes versenyt 3 csillagra akarod hozni.Én elpepecseltem vele de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
PC-s GamePass-be mikor kerül bele az EA Play? azt írják, hogy decemberben...de pontos dátumot nem írnak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker #26680 üzenetére
Azert kozel voltam!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka #26672 üzenetére
Nov 10 volt az új DLC
Dec 8 a nextgen patch -
tunkiih
őstag
válasz
Döglött Róka #26672 üzenetére
.. hát én már nem tudom, de jöjjön.. addig el sem inditom!
-
Cyrin
addikt
KV oldalán ismét van készlet S-ből, ezért rendeltem én is egyet plusz kontrollerrel, ha már "nem veszi senki ezt a sz@rt" mint múltkor megtudtuk az Auchan eladótól...
-
kovacszk
senior tag
válasz
Döglött Róka #26666 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne ha leírnád milyen válasszal lennél elégedett.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
winery #26663 üzenetére
Ez akkor lenne ertelmes, ha nem lenne leirva hogy rendeles leadasa = veteli szandek+kotelezettseg.
"Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés leadásával Ön kifejezetten tudomásul veszi, hogy a jognyilatkozata fizetési kötelezettséget keletkeztet."
Utana meg rakerdeznek cca ket het mulva hogy tenyleg veteli szandekom van. Ezert kerdeztem meg, mert logikailag nem adja ki a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Nyomjátok meég Oriic a Destiny 2-t amugy?
Ha megkapja az upgradet, gondoltam hogy ujra neki esnék.. kimaradt pár év, azt sem tudom jelenleg mi van benne szerintem.. de a karakterem azért nem rossz...
(flashpah a GT-m, addolva vagytok ugyebár
)
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz
Döglött Róka #26630 üzenetére
Segítek azt jelenti, hogy megkérdeztek valamiféle módon ,hogy kéred e a cuccot és te azt mondtad ,hogy igen kérem .
Közben elkéstem
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
Szívesen. Itt van a Pitch Notes is.
-
3L1T3
addikt
válasz
Döglött Róka #26658 üzenetére
Szóval!
Ment egy e-mail, ami alapján megtudtad erősíteni a rendelésed. Erre azért van szükség , hogy az ügyintéző lássa és letudja szűrni , hogy valójában kinek kell a rendelt termék. Tekintettel arra , hogy az XSX-re is megnőtt a kereslet és sajnos nem fog idén mindenkinek jutni így szerettük volna felmérni a pontos igényt!
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz
elder troll #26655 üzenetére
Feltettem egy egyszeru kerdest erre nekiallunk lelkizni. Legyszives ignoralj a kozeljovoben. ;)
-
laci12234
tag
Istenem ilyen fogyatékosokat főleg ha valaki meg is veszi
nézegettem fészen a marketplacet ott series x et 240 ért árulják a ps5 350-400 ezerétValaki ennek be is dől ?
-
elder troll
őstag
válasz
Döglött Róka #26653 üzenetére
Ezúton kérném, hogy mondd le a rendelésed, vagy ne látogasd a témát, mert ez a stílus itt nem kelendő.
Köszönöm a téma látogatói nevében. -
NemMo
őstag
Megvettem a nextgen fifa-t, de csak 35gb tölt le ez normális?
-
sgfool
tag
Kivettem egy nap szabadságot, csinálok egy hosszú hétvégét, mivel nem tudtam várni karácsonyig, tegnap aktiváltam a ultimate gamepass tagságot, most bizony nagyon hirtelen bőség zavara lett
Ma délelőtt, a cégemtől, sunyiban, elhoztam pár elemet a nem használt műszerekből, hát felháborító, hogy az érintetlen elemek nincsenek kihasználva, úgyhogy most megadom nekik a sorsukat, hogy tudjam majd a kontrollert táplálni a hosszú hétvégén, mert csak jövő hét vége fele tudok aksit venne bele venni. Remélem addig kifogja bírni. Majd természeten vissza viszem nekik a (lemerült) elemeket
Egy olyan kérdésem lenne, nem tudom hogy van rá valami mód, hogy nézem a master chief collectiont ami kb 110 giga. Van arra valami mód, hogy pl csak a halo 2 -et töltsem le ? Mindenképpen le kell tölteni az egész pakkot ugye ? Mert mikor betettem a letöltésekbe, nem látom hogy külön-külön kezelné a részeket, akkor gondolom nem lehet úgy.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
elder troll #26641 üzenetére
Lehet kiégett a viccrelém.
OK. -
Zoleee83
addikt
válasz
Döglött Róka #26637 üzenetére
Pedig korrekt választ adott a kérdésedre, hogy az az állapot pontosan mit jelent.
Nemhogy megköszönnéd.. -
Döglött Róka
veterán
válasz
elder troll #26631 üzenetére
Felőlem a dalai láma is lehet. Ha hülye választ kapok, akkor megkérem az illetőt, hogy maradjon csöndben és adjon teret az értelmes párbeszédnek.
-
válasz
elder troll #26631 üzenetére
Nem lenne túl sikeres a vállalkozásod.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Él a preload Xbox-on. 59,49GB #Cyberpunk2077
-
batai15
félisten
Ma bekapcsoltam a gépet, és a dashboard elrendezés vissza ált alap értékre. Köze lehet ennek az authenticator appnak ?
-
elder troll
őstag
válasz
Döglött Róka #26630 üzenetére
"nem okoskodásra vagyok kíváncsi"
3L1T3 helyében törölném a rendelésed ilyen beszólás után.
Tudtommal ő a KV tulajdonosa (vagy vezető, vagy mittomén, de pont neki nem kell beszólni).
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz
Döglött Róka #26626 üzenetére
Megerősítetted az igényedet.
-
Döglött Róka
veterán
Sziasztok, kérdés, ha KV-nál meg van erősítve a rendelés az pontosan mit jelent?
Keresgéltem az oldalukon de nem találtam választ. Hívni nem szeretném őket csak ezért, gondolom minden második ember ezt kérdezi.
-
-
vendingo
veterán
válasz
hyggelig #26621 üzenetére
A bőség zavarában én se tudom mit játszak, pláne, hogy új nekem a konzol téma, így mindenbe bele kóstolok kicsit. Kb még 1 hónap, aztán lecseng, és tudok koncentálni 1 max 2 címre. Netflixnél is ez volt, amikor előfizettem. Azt se tudtam minek kezdjek neki, mára ez is lecsengett.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hyggelig #26621 üzenetére
Én már nem is foglalkozom azzal mi jelenik meg, de tényleg nincs rá játék, nincs mivel játszani... #irony
Még van 5db Gears, 5db Halo, Doom Eternal, Hellblade, Sea of.. , Control csak ami hirtelen fel van telepítve..
Ráadásul még impulzus vásárlásként beeshet a CP2077 + Valhalla is.
A legjobb döntésem volt az évben visszatérni Xbox-ra.. -
hyggelig
senior tag
válasz
NoOne1976 #26612 üzenetére
Ehhez képest kapkodom a fejem, hogy melyik játék mikor kerül sorra és haladnom kell a Valhallával, mert mindjárt itt a Cyberpunk, aztán ott a Yakuza 0, ami király játéknak ígérkezik, aztán ott az új Yakuza, letöltöttem már a Dragon Questet is a GP-ból.
Nyárig ez simán kitart. -
l.skywalker
Topikgazda
Igen, elfutnak. Series S gépet lehet szerencsére kapni, de talán elképzelhető, hogy karácsony környékére az is jobban fog fogyni- de idehaza jelenleg Series S kapható.
Ha lesz konzolod, akkor érdemes a Game Pass előfizetést kihasználnod, abben benne van a Halo: The Master Chief Collection ami tartalmazza az összes Halo játékot, kivéve az 5-öst.
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Régen a Halo-val ismerkedtem meg még PC-n. Szeretnék ezzel a játékkal újra játszani egy kicsit. A 2 konzol közül szerintem a series s is megfelelő lenne nekem, sajnos túl sok szabadidőm nincs rá. Régebbi Halo játékok is elfutnak az új gépeken?
Valamint olvastam, hogy nagy hiány van mind a PS és mind az Xbox oldalán, de series S-t találtam árukeresőn elvileg raktáron. Ez valós? Vagy S-et sem kapni? -
adalbert1
veterán
válasz
frankdelgado #26523 üzenetére
Ehhez képest 10-én reggel nyitás előtt megrendeltem online a media marktban személyes átvételt megjelölve a közeli üzletükben (ahol raktáron lévőként jelezte), és délben már át is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Gyerekek.. nálam ez a FIFA 21 Nextgen frissítés után ég és föld a régihez képest. Brutál jól néz ki.
-
chipesz
őstag
válasz
30z.Samu #26586 üzenetére
• Mi az a GamePass?
• Hogy tudok LIVE-OT VENNI?
• Hogy lehet elemeket tenni a kontrollerbe? Egyáltalán mi az, hogy elemeket kell beletenni?
• Ha most veszek ezer hónap Goldot akkor mi lesz velem?
• Nem működik az egér a böngészőben, miért nem csinálják meg végre?
• Mi az, hogy nem működik a fejhallgatóm, ha PC-n működött USB-n keresztül, ez egy hulladék gép!
• Valamiért nem ismeri fel a nyomtatómat a gép, ez miért van?És akkor most meg is lett jósolva az elkövetkező
párösszes nap. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #26608 üzenetére
Igen.
-
hombre[EU]
veterán
ez az appból elōre letöltögetés (lemezes játék esetén) téma mūködik a preordereknél is? majd ha elōtölthetō a digitális preorder akkor ez is?
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...