Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz laci12234 #48005 üzenetére
Nem is írtam, hogy az összes ilyen.
"nem engedi kiválasztani"
Viszont ha van, és nem engedi kiválasztani, akkor lehet másik HDMI porton kellene megnézni. Vagy valamilyen beállítástól függ, hogy aktív legyen.Márka és TV függő. Van ahol például az alap beállítások között kell standardról optimálisra váltani. Felhasználói kézikönyvben általában le szokták írni, hogy mitől függ.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz laci12234 #47036 üzenetére
Utóbbi időben (kb. 1 éve) már elég sok TV -n vált automatán. Akár az alacsonyabb, 100-150 ezres kategóriában is. Viszont szerintem mindig TV és egyén függő, hogy érdemes-e használni. Vannak olyan márkák, típusok, ahol egy-egy beállítás módosításával már átvált egyénire. Például ha nem tetszik abban a módban a kontraszt, simítás vagy a fényerő.
Én például akkor is váltani szoktam, ha éppen úgy érzem kib****a a szemem a sok élénk szín. Ami nálam játék függő.
Vannak olyan TV -k, ahol eleve alacsonyabb a fényerő, és ha feljebb szeretnéd rakni, már vált átvált egyénire.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
T.Peter
őstag
válasz laci12234 #38661 üzenetére
Es Bogyi007:
Az az opcio sose legyen bekapcsolva. Mindegy hany bites a panel. Nem veletlenul van kikapcsolva alapbol. A videok jol bemutatjak es elmondjak, hogy miert. Plusz keressetek ra FollowTheORI es a 4:2:0 kulcsszavakra itt a forumban. -
Bogyi007
veterán
válasz laci12234 #38661 üzenetére
Engem meg sz érdekelne, hogy 8bit + FRC esetén be kell-e kapcsolni vagy sem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz laci12234 #38589 üzenetére
Melyik az a játék, amit hasonló áron enged megvenni? Microsoft store -ban (IS) nem a fejlesztőtől vásárolsz, hanem a Microsoft -tól. Így minden játék azonos feltételekkel vásárolható meg.
Viszont van egy határérték nem csak az univerzális keretre, hanem az egyösszegű vásárlásra is. Talán 15 ezer, de lehet 14. Nem tudom már pontosan. Én sok éve vásárolok univerzális kerettel soha nem engedett nagyobb összeget egy tételben kifizetni.
Egyes helyeken engedi kivalálasztani, aztán szimplán elutasítja a tranzakciót. Sok helyen meg már ki sem lehet választani a fizetési módot, mert meghaladja az egy összegben kifizethető értéket.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz laci12234 #25803 üzenetére
Csak a Play Anywhere játékoknál azonos a mentésed pc-n és konzolon, így akkor az általad említett játékok nem tartoznak ide.
-
rdt89
addikt
válasz laci12234 #25600 üzenetére
Settings -> Power and Startup -> Power mode & startup -> Itt 2 lehetőség van Energya Saver és az instant on. Kiválasztod, és innentől kezdve a gép teljesen sose áll le csk "hibernált" állapotba kerül. Néha egy újraindítás, vagy ha nem töltesz le, vagy használod távolról ki is kapcsolhatod ugyanígy.
-
rdt89
addikt
válasz laci12234 #25596 üzenetére
Olvass vissza pár hozzászólást, sokaknak van gond a letöltéssel és legtöbben Digi 1000-es netet használnak /jó magam is/. Instant on-ba állítsd a gépet, majd kapcsold ki miután elindítottad a letöltést, mert akkor sokkal gyorsabban szedi /nem viccből vagy poénból írtam/.
Más:
Egy új Ryse játék jöhetne igazán /tudom nem volt sikeres, de attól megpróbálhatnának futni még egy kört/, a régi már digitálisan is elkopott nálam.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz laci12234 #25283 üzenetére
Én PC-ről váltottam át, minden átment, kivéve a COD pontokat. Minden skin, operator, unlockolt cucc megvan. Pedig nekem csak a WZ része van meg Boxon, PC-n fullos.
Ahogy előttem chesses írja, összelinkeled a 2 accountod és megy.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zoleee83
addikt
válasz laci12234 #25118 üzenetére
Series S-t vegyél.
Újabb architectúra (CPU+GPU), a beépített SSD sokkal gyorsabb + tudja a Ray Tracing-et + Quick Resume-t. A One X-re már nem jelennek meg a későbbiekben a MS saját kiadású játékai amelyek a Game Passba is jönnek, pl a Medium.
Ha időtálló konzolt keresel ami támogatva lesz a következő ~5-7 évben, akkor Series S, ha van még egy kis pluszpénz rá akkor meg Series X inkább. (1TB tárhely+BR meghajtó+legerősebb jelenlegi konzol hardver.)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest