Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arewan
csendes tag
válasz Phoen|x #27871 üzenetére
Én elsőre azon toltam a Witcher 3-at, FullHD TV-n.
Nem szeretnék róla beszélni.
De ezek után talán bevállalhatom holnap a CP-t is SS-en.Szerk.
AMD Power: Teljes mértékben, megértem azt akinek még néhol az X is harmatos, de nekem ez tökéletes váltás volt.
Azért az SSD-t várom, hogy lejjebb menjen idővel.[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
válasz l.skywalker #27897 üzenetére
Köszönöm! Azért kérdeztem mert bár nem minden olcsóbb, de ss-m van és digitálisan csak paypal-lal tudok vásárolni sajnos.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz soundsonic #27894 üzenetére
Kulcsbolt. Sosem mondhatni, hogy 100%-ig megbízható. Jellemzően mindannyiunknak pozitívak a tapasztalataink velük, de ha gond van, nem lesznek olyan készségesek, mint egy hivatalos forgalmazó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz gabriel26 #27869 üzenetére
Én meg nemrég nyomtam egy preorder lemezest, és már jött is a KV email, hogy becsomagolva, épp megy a pre-download.
Látszik hogy dolgozak rajta folyamatosan jönnek a patch-ek, és a story bőőőőven elviszi a hátán a gyerekbetegségeket.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NemMo
őstag
Én nem bírtam magammal és megvettem a digit cyberpunk-ot, pedig meg van rendelve a kv-nál személyes átvétellel. Csak 2000ft drágább, de legalább nem kell holnap munka után rohanni a boltba, hogy 7-ig odaérjek.
-
soundsonic
aktív tag
Cdkeys-en vett valaki cyberpunk xbox kódot vagy mást? Megbízható az oldal?
-
l.skywalker
Topikgazda
Cloud gaming (beta) with Xbox Game Pass Ultimate coming to iOS and PC in 2021
...In Spring 2021, we will take the next step in our journey to reach more players around the world by making cloud gaming as part of Xbox Game Pass Ultimate available on Windows PCs through the Xbox app and browser, and iOS devices through mobile web browser...
-
JenciHUN
aktív tag
CP előtöltés működik akkor is ha fizikai változatot vásároltam meg? Vagy ez csak digitális verziónál opció?
-
Musaka
senior tag
válasz l.skywalker #27830 üzenetére
Köszönet a felajánlásért és a szervezésért.
-
hyggelig
senior tag
válasz craftsman01 #27883 üzenetére
Nekem is jó. A Witcher 3-at is PS4 fat-en vittem végig (aztán Switchen) és baromira élveztem.
Ezek után nem hiszem, hogy csalódás érne. -
hyggelig
senior tag
Csoda történt, a 300-as net 270Mbps-mal előtölti a Cyberpunkot
-
gabriel26
tag
válasz Steve1207 #27872 üzenetére
Azert nem volt konzolom az utobbi 2-3 evben mert bantotta a szemem az otvar grafika meg a frame rate.
Eddig probaltam batmit az X-en meg voltam vele elegedve, vettem hozza oled TV-t es amulok-bamulok. Erre ma elinditom ezt a jatekot es barmennyire is vartam de az elejen nomad modban azok a pixel bozotok a sivatagban meg az otvar mosodott texturak emlekeztettek arra anno miert kukaztam a konzolt.
Nekem ez igy nem kell es nem tudom jol erezni magam legyen akarmi a sztori mert ez igy ocska ennyi penzert.
Majd meglesem ha megkapja az X badge-et addig meg jo jatekot mindenkinek. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz justgiveup #27859 üzenetére
Akkor ha a Series X-re tudsz várni 2-3 hetet ill. mindegy árban, hogy melyiket veszed azt vedd. Ha bármi a fentiek közül számodra kompromisszum, akkor a Series S sem fog csalódást okozni.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás
Nyereményjáték
Nyeremény:
Need for Speed™ Hot Pursuit Remastered
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
Jelentkezési határidő:
2020.12.10. Csütörtök 20:00Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz gabriel26 #27869 üzenetére
Szerintem teljesen jó ez kezdésnek, ahogy jelenleg kinéz SX-en (még SS-en is). Azt se felejtsük, hogy ez még bőven az előző generációra készült, sokat fog ez még javulni, de hogy ezért refundolni. Játékélmény kárpótol (amúgy amennyire nem érdekelt, hosszú idő óta ebben a játékban látom, hogy akár 3-4x is végig lehet játszani változatosan).
.
-
Chaser
legenda
válasz paisacha #27868 üzenetére
"A Series S nem melegszik, nincs hangja, bitang gyors a rendszere, és nekem egy 1080p is bőven elég - tökéletes."
és alig fogyaszt ( :
ezek miatt már látatlanban tudom, hogy nem tartom meg az x-et
már csak a kíváncsiság van részemről, hogy mennyivel eszik többet az xha most van ultimate csomagom és veszek gp-t 1:1-ben váltja át?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabriel26
tag
En en nyomtam egy refund-ot a CP-re
Igy, hogy megneztem PC-n hogy fut es a grafika hogy nez ki, ez egy botrany igy next-gen patch nelkul
Majd ujra neki ulok ha normalisan fog kinezni de a texturak olyanok mint ha valami low-en gepen jatszanek.. -
paisacha
tag
válasz justgiveup #27796 üzenetére
Szia!
Teljesen racionális döntés lehet egy Series S. Ha nem gond hogy nincs lemezmeghajtó, és elég a kb. 380 Gb. hely, akkor no brain deal szerintem. Nyilván ha szeretnél még 70k-t elégetni a projektre akkor persze az X-et is választhatod - és nyilván az árkülönbség egy részét visszakapod pl. ha később eladod.
De ha hosszabb távra tervezel és nem adnád el a gépet mondjuk egy PS5-re váltás miatt, én az árkülönbséget - nyilván: az unalomig ismert kompromisszumokra figyelemmel, de - nem látom annyira igazoltnak így 3 hét használat után... A Series S nem melegszik, nincs hangja, bitang gyors a rendszere, és nekem egy 1080p is bőven elég - tökéletes.
70k-ból meg kijön majdnem 3 évnyi előfizetés a Game Pass-ra...
További szép napot!
-
Edgar2621
őstag
Már kezdtem hiányolni a Sherkulást
Nagy köszönet újfent neki bárki is nyerje
XO: Gollami26
-
Silεncε
őstag
Vajon a Cyberpunk patch nekünk csak éjfélkor fog megérkezni akkor?
-
30z.Samu
félisten
válasz arewan #27862 üzenetére
Megsúgom, hogy az X sem lesz az... Azért nem egy PC egyik sem, de ennyiért ne is várjunk annyi "lóerőt".
De azért Series S-en is látni szép dolgokat.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz kory24 #27860 üzenetére
Fogalmam sincs, nem hasznàlom csak tudom hogy jó. Az újon azért nincsenek szàmok szerintem mert az Xbox One-nal ellentétben a Series X|S màr nem Settop box.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Múltkor valaki keresett kormányt, 54e az alzán a Thrustmaster TMX. Ez elég jó ajánlat, ha valaki tervezgeti manapság, bár nem tudom mennyire kompatiblis Series szériával, de nem hiszem, hogy ne lenne.
.
-
kory24
őstag
-
justgiveup
tag
válasz l.skywalker #27798 üzenetére
Nem igazán játszottam más platformon sem, szóval teljesen newbie vagyok.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Erről a távvezérlőről tud valaki valamit, kb mikor lesz beszerezhető?
Alza-nál kapható az előző verzió: [link]
Az vajon csak annyiban különbözik, hogy nagyobb a szám gombok miatt? -
arewan
csendes tag
Megjött délelőtt az XSS, eddig nagyrészt kellemes csalódás.
Féltem azért tőle, de felesleges volt.
Eddig egyedül a Witcher 3 volt fura. Mintha harcnál beesne az FPS, de én ezt előzőleg PCn toltam fix 60 FPS-sel, lehet hogy csak az hiányzik belőle.Az Ori csodaszép.
A betöltési idők merevlemez után szintén ég és föld.
XSX-ről nem beszélnék le senkit, de ha az a kérdés, hogy az XSS-t érdemes-e megvenni, azt mindenképp.
A nextgeneket meg majd úgyis meglátjuk.4K TV-n próbálgatom, szépen felskáláz.
-
Madoc
veterán
Na erre benevezek, ezt akartam még ebbe az évbe megvenni
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pauliboy23
senior tag
Na hajrá.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #27827 üzenetére
Jó lenne éjfélig megjönne, hosszú lesz az éjszakám. Gyerek 4 hónapos, asszony meg gyanús tünetek miatt kisszoba karanténban.
-
_ak_
addikt
-
Sefneni
őstag
Úú, na erre most benevezek én is!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Alexios
veterán
válasz craftsman01 #27824 üzenetére
Nem is túl jó
Szerintem 2020-ban új játék 1080p alatt kicsit gáz(gondolok itt az XSS-re most), de ezt lehetett kb tudni előre, remélhetőleg nem jön soká a patch, én addig kivárok, aztán addigra valami sale is esélyes lesz rá. -
Sherkulás
aktív tag
válasz hombre[EU] #27838 üzenetére
Van 9 liter palinkam itthon, meleget a hidegben (bar itt melegebb van telen mint Magyarorszagon)
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #27838 üzenetére
Az a szerves pulóver?
-
Sherkulás
aktív tag
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #27835 üzenetére
északról? akkor oda nem csoki/sör,hanem aqua vitae kell
Life, Uh, Finds A Way
-
Mattb
senior tag
válasz l.skywalker #27821 üzenetére
Csak azért volt fura, mert kérte, hogy adjak meg kártyát hozzá, valamint a megújítás miatt, +1 hónapot is ad ugye. Ez később kikapcsolható?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #27833 üzenetére
Ő a Sherkulás személyesen Északról!
-
gabriel26
tag
Hat sracok en kiprobaltam a CP-t.....
Grafika igy next gen patch nelkul elegge gyatra, pedig minoseg modba raktam. Ettol nagyon sok jatek is szebb, szoval ez a resze kicsit csalodaskent ert Annyi lehetoseg, meg beallitas van, hogy kb. Egy ora mig igazan elkezded. Rengeteg a parbeszed szoval a sztorira nagyon ramentek. A harcrendszer nekem tiszta Division-os. Neha rohadt nagyot akad de nem fagy ki. Hosszu hosszu orakat el lehet majd tolteni benne -
hombre[EU]
veterán
nemtudom ki ez a Sherko, de remélem,hogy a sört/csokit kapja ezerrel
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
Azt írtam hogy félgenig jó lesz az SS. Lehet hogy mondtam a 30-at, viszont amióta megvan a gép, a Controlon kívül semmi nem futott 30-cal és bàncsa a szemem. Ha az Ubi, aki a 30fps híve bele tudta erőszakolni a jàtékaiba a 60fps opciót, akkor a többi fejlesztönek is menne. Nem szeretnék màr 30fps-es jàtékot, csak ha nagyon nagyon muszàj.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hadam98 #27828 üzenetére
Magyar régióban még nem, csak éjféltől. Akik már játszanak vele azok digitálisan rendelték elő és Új-Zélandi régióban déltől már el lehet indíani - átváltották a régiót.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherkulás
Nyereményjáték
Nyeremény:
Watch Dogs Legion
Jelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.09. Szerda 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hadam98
senior tag
válasz l.skywalker #27827 üzenetére
A játék pedig már játszható?
-
Zebu
addikt
Azért elkeserítő ez az USB eszköz kezelés itt az új Boxnál. Remélem pár hónap alatt megoldják majd. Az, hogy bedugok egy NTFS pendrive-ot, felismeri és csodás minden, aztán elkezd a kontroller a home screen-en leszakadni. nem működik, majd jó lesz, ha a pendrive-ot eltávolítom....
-
hadam98
senior tag
A Konzolvilág Bundle Cyberpunk kulcsot mikor kapjuk meg...?
[ Szerkesztve ]
-
craftsman01
senior tag
[link] Nem olyan rossz ez.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mobilon csak böngészőben: https://redeem.microsoft.com/enter?ref=xboxcom
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Megvan az 1 éves live kódom, iOS_en hol tudom az papban aktiválni? -
cactuar
aktív tag
Játszottam egy órát a CP-vel, XSS-en. Felkészültem a legrosszabra, hogy hogy fog kinézni / menni, de kellemesen csalódtam. Nyilván nem egy világbajnok grafika, de majd lesz ez jobb is a next gen patch-csel. Az első 1-2 végigjátszára jó lesz ez is
-
Bad Pritt
félisten
A Microsoft Store GPU kedvezményeket csak akkor tudom igénybe venni igaz, ha konkrétan nekem van GPU előfizum, nem a Home társnak?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zen11t
csendes tag
FH4 a frissítés óta folyamatosan szétkapcsol a Horizon Life, más is tapasztalt esetleg ilyent?
-
Döglött Róka
veterán
Csak hogy oruljek magamnak. A 60 fps allithato fov-al destiny 2ben tenyleg game changer:D
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pethYeti
addikt
válasz hombre[EU] #27802 üzenetére
Szerintem te még jót nem írtál a Series S-ről. Fizetnék egy chrome kiegészítőért ahol eltudnám rejteni bizonyos emberek kommentjeit.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #27802 üzenetére
Mint mondtam ebben az esetben akkor a félgenes géppel lesznek pótolva ezek a címek. Én ràérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest