Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz Hapcimalac #27392 üzenetére
Nekem a kezelés-frissítések között nem jelenik meg valamiért
-
Bad Pritt
félisten
Call of the Sea eltűnt a Game Pass appból valamiért. Eddig ott volt a hamarosan érkezik szekcióban, de most nem listázza és a kereső sem találja.
Hírt nem láttam erről, szóval remélem csak mobil app hiba.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Silεncε
őstag
Most gondolkozok, hogy lehet hülye ötlet volt az XSS-t most megrendelni a KV-tol, amikor épp ki se látszanak a Cyberpunk megrendelésekből...
-
Edgar2621
őstag
válasz Jovanny2 #27372 üzenetére
Én is írtam neki, egészen normális, de azért ilyen olcsó mert home. Árul egyébként nem home-olt GPU-t is, de az kb. 3000 Ft/hó-ra jön ki, tehát nem éri meg (nekem legalábbis biztosan nem, mert 2023 szeptemberig van GPU-nk).
Összefoglalva: mindenki inkább vegyen gold-ot aztán aktiváljon rá GPU-t, akinek ez nem opció az inkább várjon, mert ingoványos talaj amit ajánl az eladó.XO: Gollami26
-
Hunt3r22
őstag
válasz Hapcimalac #27393 üzenetére
Cyberpunkra rákerestem, appban a következő hibaüzenetet kapom.
"Hoppá! Úgy tűnik, beragadtál.."
[ Szerkesztve ]
Xr
-
NemMo
őstag
válasz Hapcimalac #27388 üzenetére
Nekem látja, de valamiért letölteni nem lehet
-
AshaNoR
tag
Valaki(k)nek nincs kedve State of decay 2-t játszani? Game Passben benne van. Még én is eléggé kezdő vagyok.
-
Hunt3r22
őstag
Hogy lehet a CP-t előtölteni?
Ilyen opciót nem találok, csak megvenni tudom.
Xr
-
Hapcimalac
tag
Uj frissites jott a Cyberpunkra, 15,4 GB.
-
galaxys80
veterán
Nézzétek el nekem előre is ha hülye kérdést teszek fel.
Konzolok terén nagyon kezdő vagyok. Most ha én előfizetek egy Game Pass Ultimate-re (EA is jár hozzá ugye) akkor ezért mit is kapok pontosan?
Például ha én a FIFA 21-el szeretnék játszani akkor ezzel az előfizetéssel menni fog? Vagy ilyenkor csak egy demo verziót kapok meg és mellé még a játékot is meg kell venni? -
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Hapcimalac #27149 üzenetére
Zoleee83 kolléga jóvoltából:
- Mikor kapjuk meg a CP2077 kódot?
- A megjelenés napján (Dec.10.-én), email-ben érkezik, mondá vala a KV ügyfélszolgálat! -
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #27351 üzenetére
Kíváncsian várom, az ingyenes változatot játszottam PS4-en, szóval most a teljes pakk jó szórakozás lesz hosszú időre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #27364 üzenetére
Mondtàk a streamben, hogy az assett streaming, amit hasznàlnak a jàtékban, a legjobb az iparban, de csak addig, amíg a jàték keretein belül hasznàljàk, és egy bizonyos magassàgtól szétesik az egész a jàtékban. Tehàt Forzàhoz tökéletes màsban meg kb hasznàlhatatlan, monjuk ahol repülni is tudsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
Trackmania-t csinàltak a FH4-ből...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Jovanny2
őstag
válasz Hunt3r22 #27222 üzenetére
Ráírtam az 5000 forintos GPU-s srácra, hogy kimaxolhatom-e a módszerével a 2 éves élő GPU-mat 3 évre. A válasz az, hogy ha van aktív home-om, akkor nem működik a dolog. Tehát home-mal oldja meg valahogy a dolgot, szóval nálam a nem ajánlott kategória.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
rdt89
addikt
Ez nagyon érdekel 😍
-
Zoleee83
addikt
IGN-en fent van a CP2077 "elő" tesztje.
Nekem nincsenek kétségeim afelől, hogy a Cyberpunk 2077 pusztán a gigantikus méretei és a történetének páratlanul igényes prezentációja miatt is hatalmas siker lesz.
A bugokat meg majd javítják, mert abból van, SOK.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Azt mondja valaki, hogy a mai havi Forza streamet érdemes lesz nézni. [link]
A kreatív igazgató pedig retweetelte: [link]Kezdés: 19:30-kor a Forza Twitch csatornáján [link]
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Na végigtoltam a Tetris Effectet. Utolsó pálya már durva volt Normalon (13-as sebesség kifogott rajtam- 85/90ig bírtam), azt csak Easyn toltam le. Nagyon jó élmény volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire beránt a játék. Ha kevés időm volt, kicsit chillesebb játékkal akartam, akkor tökéletes volt, nagyon pozitív "csalódás" számomra.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Wesder
félisten
válasz kazuma921 #27350 üzenetére
Nincs nehézséghez köthető Achi a jàtékban, így igazàból azon jàtszod, ami neked leginkàbb megfelel. Bàrmikor lehet vàltani, illetve a Puzzle segítségek is ki/be kapcsolhatóak.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #27353 üzenetére
Mire jön, màr el is felejtjük.
-
Wesder
félisten
válasz Döglött Róka #27352 üzenetére
Rengeteg Puzzle van és tök jók.
Van egy központi hub, ahol fejlesztheted a karaktered, és ott tudod felvenni Hermésztől is az adott Task-ot. 36 van összesen. Pl csinàlj meg 22 Vaultot úgy, hogy az opcionàlis làdàkat is megszerzed.
Én nem talàlkoztam két ugyanolyan feladvànnyal, pedig rengeteget megcsinàltam, volt ahol csaltam is, de megadta.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Wesder #27347 üzenetére
Akkor tényleg nem challenge-ek hanem taskok inkabb. Kár, a fejtörők érdekeltek volna a legjobban. Én most Zeldázok amíg várok az SX-re 70 óra de még csak nemrég próbáltam ra Ganonra.
Kösz a beszámolót:)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
félisten
válasz kazuma921 #27346 üzenetére
Normàlon jàtszottam, nem volt nehéz, a Story fokozatot megnéztem, az nevetségesen könnyű. A térkép kb 70-80%-àt csinàltam meg, szerencsére nem kellett mindet. Most kezdtem egy New Game+-t Hardon, meglàtjuk hogy úgy milyen, de pàr napig most pihentetem. Miutàn megcsinàltam minden Myth Challenget ami a Hermes Task-hoz kellett, akkor jöttem rà, hogy semmi segítségem nem volt a Puzzle-ök megoldàsàhoz, pedig néha azon gondolkoztam hogy vajon mennyivel lehet nehezebb ha magasabb fokozaton jàtszom, hàt semmivel, max sokkal gyorsabban kell ugyan azt megoldani, ha mondjuk épp időre megy.
-
-
Meghivott
addikt
Gyerek azzal bosszant, hogy a Rocket League online ingyenes vagy Live akció van, vagy valami hasonló.
Tudtok erről valamit, mert én nem találtam ilyet...
Lehet csak valami "szakértő osztálytárs" infója -
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X – Lucid Odyssey by Taika Waititi
"and he was a cat...." Visítok.
Live-Die-Respawn
-
Sefneni
őstag
Srácok, nektek az Xbox appban elérhető a CP? Nálunk minden más játék oldala bejön, viszont ennél hibát dob ki két telefonról/acc-ról is.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
vendingo
veterán
Sok sok kinlódás után elkezdtem ráérezni az fps játékok irányítására. Az aim érzékenységgel kellett játszadozni, eléggé levettem, majd apránként növeltem az érzékenységet. Már 25/5 statokat csinálok (bf5), pár napja meg 5/25 volt. Gépfegyverrel még mindig nem vagyok jó, recoilt nehéz kontrollálnom, de igyekszek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
rdt89
addikt
válasz szimszonos #27312 üzenetére
-
NJanika
aktív tag
Olyan problémával találkoztatok már , hogy a store-ból a letöltések lassan indulnak el és nem használják ki a sávszélességet ? Nincs egy csúcs netem 30mbit/s , de 17kbal töltöm le éppen az Ori-t
Xbox series X
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Steve1207
veterán
válasz szimszonos #27312 üzenetére
15-ig még benne van.
(#27315) NJanika: minden második kérdés ez. Instant on, aztán majd lejön.
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Blackthorn35
friss újonc
Valakit extreme digitaltol kerestek ma? Elojegyezheto meg most is, elvileg ma jott nekik szallitmany. Backup plannek van meg Supergamer 16-a kornyeken, remelem az egyik bejonne..
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Döglött Róka #27306 üzenetére
mindenki másképp bolond mondotta vala egy öreg barátom
vg
ez meg tényleg nem ótós' sajnos, de lehet ránézek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hombre[EU]
veterán
a kontroller battery indicator az úgy mér,mint a kocsiknál a fogyasztást?
tegnap még félig volt (tetris effect után,csak ott van bekapcsolva a rezgés), most pedig háromnegyeden áll a töltöttség (oem elemek)Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
Chaser
legenda
köszi megnézem
CharlieDrop
10w egy kis hőáatadó felületű bordán - > leégeti a kezed
100w egy nagy hőátadó felületű sok hőcsöves bordán - > akár langyos
nyilván így értettem
és 10w-tal is fűtőd* a lakást ( :Döglött Róka
én speciel onnan, hogy w10-et használok és úgy láttam nem árt neki
és nem értem, honnan szedi a bölcsességét aki fordítva gondoljaszerk:
*fűtöd ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest