Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Hapcimalac #27392 üzenetére
Nekem a kezelés-frissítések között nem jelenik meg valamiért
-
Bad Pritt
félisten
Call of the Sea eltűnt a Game Pass appból valamiért. Eddig ott volt a hamarosan érkezik szekcióban, de most nem listázza és a kereső sem találja.
Hírt nem láttam erről, szóval remélem csak mobil app hiba. -
Silεncε
őstag
Most gondolkozok, hogy lehet hülye ötlet volt az XSS-t most megrendelni a KV-tol, amikor épp ki se látszanak a Cyberpunk megrendelésekből...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Jovanny2 #27372 üzenetére
Én is írtam neki, egészen normális, de azért ilyen olcsó mert home. Árul egyébként nem home-olt GPU-t is, de az kb. 3000 Ft/hó-ra jön ki, tehát nem éri meg (nekem legalábbis biztosan nem, mert 2023 szeptemberig van GPU-nk).
Összefoglalva: mindenki inkább vegyen gold-ot aztán aktiváljon rá GPU-t, akinek ez nem opció az inkább várjon, mert ingoványos talaj amit ajánl az eladó. -
Hunt3r22
őstag
válasz
Hapcimalac #27393 üzenetére
Cyberpunkra rákerestem, appban a következő hibaüzenetet kapom.
"Hoppá! Úgy tűnik, beragadtál.."
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz
Hapcimalac #27388 üzenetére
Nekem látja, de valamiért letölteni nem lehet
-
AshaNoR
tag
Valaki(k)nek nincs kedve State of decay 2-t játszani? Game Passben benne van. Még én is eléggé kezdő vagyok.
-
Hunt3r22
őstag
Hogy lehet a CP-t előtölteni?
Ilyen opciót nem találok, csak megvenni tudom.
-
Hapcimalac
tag
Uj frissites jott a Cyberpunkra, 15,4 GB.
-
galaxys80
veterán
Nézzétek el nekem előre is ha hülye kérdést teszek fel.
Konzolok terén nagyon kezdő vagyok. Most ha én előfizetek egy Game Pass Ultimate-re (EA is jár hozzá ugye) akkor ezért mit is kapok pontosan?
Például ha én a FIFA 21-el szeretnék játszani akkor ezzel az előfizetéssel menni fog? Vagy ilyenkor csak egy demo verziót kapok meg és mellé még a játékot is meg kell venni? -
l.skywalker
Topikgazda
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Hapcimalac #27149 üzenetére
Zoleee83 kolléga jóvoltából:
- Mikor kapjuk meg a CP2077 kódot?
- A megjelenés napján (Dec.10.-én), email-ben érkezik, mondá vala a KV ügyfélszolgálat! -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #27351 üzenetére
Kíváncsian várom, az ingyenes változatot játszottam PS4-en, szóval most a teljes pakk jó szórakozás lesz hosszú időre.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #27364 üzenetére
Mondtàk a streamben, hogy az assett streaming, amit hasznàlnak a jàtékban, a legjobb az iparban, de csak addig, amíg a jàték keretein belül hasznàljàk, és egy bizonyos magassàgtól szétesik az egész a jàtékban. Tehàt Forzàhoz tökéletes màsban meg kb hasznàlhatatlan, monjuk ahol repülni is tudsz.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
Trackmania-t csinàltak a FH4-ből...
-
-
rdt89
addikt
válasz
Ez nagyon érdekel 😍
-
Zoleee83
addikt
IGN-en fent van a CP2077 "elő" tesztje.
Nekem nincsenek kétségeim afelől, hogy a Cyberpunk 2077 pusztán a gigantikus méretei és a történetének páratlanul igényes prezentációja miatt is hatalmas siker lesz.
A bugokat meg majd javítják, mert abból van, SOK. -
ClydeBeka2
őstag
Na végigtoltam a Tetris Effectet. Utolsó pálya már durva volt Normalon (13-as sebesség kifogott rajtam- 85/90ig bírtam), azt csak Easyn toltam le. Nagyon jó élmény volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire beránt a játék. Ha kevés időm volt, kicsit chillesebb játékkal akartam, akkor tökéletes volt, nagyon pozitív "csalódás" számomra.
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #27353 üzenetére
Mire jön, màr el is felejtjük.
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #27352 üzenetére
Rengeteg Puzzle van és tök jók.
Van egy központi hub, ahol fejlesztheted a karaktered, és ott tudod felvenni Hermésztől is az adott Task-ot. 36 van összesen. Pl csinàlj meg 22 Vaultot úgy, hogy az opcionàlis làdàkat is megszerzed.
Én nem talàlkoztam két ugyanolyan feladvànnyal, pedig rengeteget megcsinàltam, volt ahol csaltam is, de megadta. -
l.skywalker
Topikgazda
-
Wesder
titán
válasz
kazuma921 #27346 üzenetére
Normàlon jàtszottam, nem volt nehéz, a Story fokozatot megnéztem, az nevetségesen könnyű. A térkép kb 70-80%-àt csinàltam meg, szerencsére nem kellett mindet. Most kezdtem egy New Game+-t Hardon, meglàtjuk hogy úgy milyen, de pàr napig most pihentetem. Miutàn megcsinàltam minden Myth Challenget ami a Hermes Task-hoz kellett, akkor jöttem rà, hogy semmi segítségem nem volt a Puzzle-ök megoldàsàhoz, pedig néha azon gondolkoztam hogy vajon mennyivel lehet nehezebb ha magasabb fokozaton jàtszom, hàt semmivel, max sokkal gyorsabban kell ugyan azt megoldani, ha mondjuk épp időre megy.
-
Meghivott
addikt
Gyerek azzal bosszant, hogy a Rocket League online ingyenes vagy Live akció van, vagy valami hasonló.
Tudtok erről valamit, mert én nem találtam ilyet...
Lehet csak valami "szakértő osztálytárs" infója -
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X – Lucid Odyssey by Taika Waititi
"and he was a cat...." Visítok.
-
Sefneni
őstag
Srácok, nektek az Xbox appban elérhető a CP? Nálunk minden más játék oldala bejön, viszont ennél hibát dob ki két telefonról/acc-ról is.
-
vendingo
veterán
Sok sok kinlódás után elkezdtem ráérezni az fps játékok irányítására. Az aim érzékenységgel kellett játszadozni, eléggé levettem, majd apránként növeltem az érzékenységet. Már 25/5 statokat csinálok (bf5), pár napja meg 5/25 volt. Gépfegyverrel még mindig nem vagyok jó, recoilt nehéz kontrollálnom, de igyekszek.
-
rdt89
addikt
válasz
szimszonos #27312 üzenetére
-
NJanika
aktív tag
Olyan problémával találkoztatok már , hogy a store-ból a letöltések lassan indulnak el és nem használják ki a sávszélességet ? Nincs egy csúcs netem 30mbit/s , de 17kbal töltöm le éppen az Ori-t
Xbox series X
-
Steve1207
veterán
válasz
szimszonos #27312 üzenetére
15-ig még benne van.
(#27315) NJanika: minden második kérdés ez. Instant on, aztán majd lejön.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Blackthorn35
friss újonc
Valakit extreme digitaltol kerestek ma? Elojegyezheto meg most is, elvileg ma jott nekik szallitmany. Backup plannek van meg Supergamer 16-a kornyeken, remelem az egyik bejonne..
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz
Döglött Róka #27306 üzenetére
mindenki másképp bolond
mondotta vala egy öreg barátom
vg
ez meg tényleg nem ótós' sajnos, de lehet ránézek -
hombre[EU]
veterán
a kontroller battery indicator az úgy mér,mint a kocsiknál a fogyasztást?
tegnap még félig volt (tetris effect után,csak ott van bekapcsolva a rezgés), most pedig háromnegyeden áll a töltöttség (oem elemek) -
hombre[EU]
veterán
-
Chaser
legenda
köszi megnézem
CharlieDrop
10w egy kis hőáatadó felületű bordán - > leégeti a kezed
100w egy nagy hőátadó felületű sok hőcsöves bordán - > akár langyos
nyilván így értettem
és 10w-tal is fűtőd* a lakást ( :Döglött Róka
én speciel onnan, hogy w10-et használok és úgy láttam nem árt neki
és nem értem, honnan szedi a bölcsességét aki fordítva gondoljaszerk:
*fűtöd ( :[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Otthoni hálózat és internet megosztás