Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz justgiveup #27796 üzenetére
Feltelhetően a jelenlegi konzol generáció végéig.
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #27605 üzenetére
Ó de beszívtam a Destiny 2 update-tel. Le kellett kapcsolnom a konzolt, visszakapcsoltam és 40GB letöltés után kezdi előről. Szopás, még nem jártam így.
Egyébként jól látom, hogy a belső tárolóba ttelepíti az újat? Remélem a korábbit akkor leszedi a külső HDD-ről....
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz justgiveup #27796 üzenetére
Ez függ sokmindentől. Milyen típusú játékokkal játszanál. Eddig játszottál? Ha igen, milyen platformon, milyen minőségben?
Viszonyítás kérdése.
Ha eddig semmivel nem játszottál, akkor a Series S bőven jó. Ha mondjuk PC-n min. 60FPS-el akkor lesznek kompromisszumok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #27795 üzenetére
Nem igazàn érdekel a "Switch minőség". legyen 60-as opció, vagy nem lesz megvéve.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Series S mennyi ideg szolgálna ki? Jelenleg full HD tv-n, nem is feltétlenül váltani a közeljövőben 4K-ra. Ha azt javasoljátok várok az X-re (jelenleg nem találok sehol), de ha szerintetek elvagyok az S-sel is akkor megvenném azt. Ez az első konzolom, azért vagyok ennyire tanácstalan -
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #27788 üzenetére
szerintem az a nextgen verzió kap egy ray tracinget meg feltolják a grafot. a pc-s konfigokból kiindulva ez a játék S-en nem igazán fog tudni 60fps-t csak max "Switch" minōségben
[link] a majdnem dupla olyan erōs 5600xt épp elég a 1080p60 -hoz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
-
-
Silεncε
őstag
válasz Silεncε #27778 üzenetére
Lejött XSS-re, nagyjából 5 percet játszottam vele, mert dolgozok. 30fps, a felbontást nem tudom megítélni, 1080p-ish, a látvány prevgen. Végigszaladva a menüben semmilyen kapcsoló nincs, hogy performance mód vagy akármi (én legalábbis nem találtam). Most töltöttem le, nekem az 1.0.0.6 jött le, elvileg 1.02 a legfrissebb
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Hapcimalac
tag
válasz l.skywalker #27783 üzenetére
Nekem egyelore nem dobott ki uj frissitest.
Mas: valamiert nalam eltunt a jatekok kepenel bal lentrol az X/S logo, pedig eddig ottvolt. Nalatok latszik?
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #27786 üzenetére
Nem. Ha lesz a nextgen patchben 60fos mód Series S-re, akkor megveszem, ha nem lesz, akkor majd a félgenes gép kellé apróért lesz megvéve.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Cyberpunk 2077 Gets 28GB Console Update Ahead of Launch
Csekkoljátok, hogy milyen verzió van fent. Az 1.02 a legújabb.
-
pethYeti
addikt
Jelenleg ez úgy néz ki Series S-en, mint a Witcher 3 switchen
Ajánlom, hogy ez csak azért legyen mert nincs még kint a day1 patch. Különben ez nagyon gáz.
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt van minden amivel Enhancement lett: [link]
• Improved resolution
Xbox Series X: 4K resolution at 60 or 120Hz in both single player and two player split screen modes
Xbox Series S: 1080p resolution at 60 or 120Hz in both single player and two player split screen modes• Both Xbox Series X and Series S will run similar “enhanced” graphics settings as PC
• Field of View (FOV) can be adjusted via a slider that ranges from 70 to 120 degrees
Adjusting FOV requires the console to be set to 60Hz output, FOV will be locked to default value when the console is set to 120Hz output• Several enhancements to the split screen experience
Four player splitscreen runs at 60 frames per second (FPS)
Reduced or removed performance throttles from the original titles• In-game high dynamic range (HDR) options have been added to the Settings menu
• Quick Resume and Smart Delivery are supported[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Silεncε #27770 üzenetére
Megnézed majd hogy van e benne perf mód? Inkàbb jàtszanàm majd 720p@60-ban, mint 900-1080p@30-cal, ha lesz benne performance mód és nem a One S verziót fogja futtatni.
-
Wesder
félisten
Van aki Serious Ass-en jàtszik a CP-vel?
-
natë
nagyúr
A Master Chief csomag mitől SX optimalizált? Megvettem, de az összes rész ronda. (plusz nagyon nem jön be ez a világ, de az az én bajom)
-
l.skywalker
Topikgazda
Itt a teljes Halo blog, mert részleteket már dobtunk be, de a teljes leírást még nem:
INSIDE INFINITE – DECEMBER 2020Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csabi0805
senior tag
Srácok egy kis segítség!
Akinek nem töltötte le eddig és most igen,az ha rábökött a letöltésre utánna indítsa újra a gépet és menni fog a letöltés.
Nekem sem indult el de utánna eszembe jutott,hogy itt valaki írta a napokban hogy újra kell indítani a gépet és úgy menni fog.
Remélem tudtam segíteni! -
oriic
HÁZIGAZDA
CP2077 elindult. JÓ játékot mindenkinek!
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
-
NixonHUN
tag
Hali,
Xbox series s letoltottem az xbox appot a telefonomra (s10). Bejelentkeztem a microsoft fiokomba. Van xbox game pass elofizum is ugyanezzel az accounttal, asztali pc-n jol mukodik. A tvn lathato kodot keri az app. Megadom neki, keri a helyadatokhoz hozzaferest, azt is megadom. Megjelenik a kontroller ssid-ja, ranyomok hogy oke, csatlakozz hozza. A tv-n kiirja hogy sikeres volt az aktivalas, az app szerint nem, ujra azt keri hogy adjam meg a kodot. Masik telefonon ugyanez, xbox beta appot javasoltak forumon, azzal szinten nem megy. A konzol vadi uj, a serial alapjan hozza is tudtam adni az ms accountom alatt az eszkozokhoz. Van tippetek mit lehet meg kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
Dzsoki92
senior tag
válasz l.skywalker #27746 üzenetére
Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #27745 üzenetére
Appból nyitottam meg. Rendezett és összeszedett a TÖF.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Dzsoki92 #27743 üzenetére
Hivatalos csak az Xbox.com van
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/b/xbox?icid=CNavDevicesXboxMinden héten van akciós lista Gold/GPU előfizetőknek ill. időszakos sale-k is rendszeresen jönnek (tavasz, tél, nyár, Black Friday stb...)
Nem hivatalos több is van, ahol kulcsokat lehet venni, de ezekre nincs garancia, hogy nem lesz gond velük beváltáskor.
-
l.skywalker
Topikgazda
Összefoglalót frissítettem, jelenleg a Topik igényeire szabva. Szagos, színes közben készül, ill. ezt is bővítem a fontosabb témákkal menet közben.
Telefon alakja van: nyugodtan bele lehet szólni
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok mondani 1-2 olyan oldalt ahol digitálisan lehet venni játékokat ? És elég jó árban vannak vagy szoktak lenni.
köszönöm,
-
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #27723 üzenetére
Köszi, így most ismét látom az appban. Mondjuk nekem múltkor sikerült előtölteni, de párom gépén még nem sikerült elindítani - ezidáig.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
krokk
senior tag
válasz Bad Pritt #27689 üzenetére
Meg a lemez mellett volt valahol a könyv is. annak is erőteljesen lovecraft szaga volt Alapvetően egy teljesen Dagon körüli téma, csak nincs nevesítve drága a jogdíj na
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Wesder
félisten
válasz twi452 #27736 üzenetére
Én 3 nap alatt raktam 54h-t a Fenyx Risingba, így ez hogy ő kétszer végigjàtszotta egy hét alatt, hogy az volt a munkàja hogy jàtszon, nem jelent semmit.
Szerk.
Szerintem lesz egy 20h a kampàny, ami böven jó.[ Szerkesztve ]
-
gabriel26
tag
30 perc es irany CP2077
-
Zoleee83
addikt
Úúúúú!
Ezer köszönet!
Én United Kingdom-ra állítottam a nyelvet, bezártam az appot, majd újra nyitottam, és megy a download!!!!Én nem kinlódtam tovább a kóddal, előrendeltem lemezesen a hozzáadott kontentek miatt, kérdés hogy megkapom-e holnap, ha tegnap késő este rendeltem elő.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #27724 üzenetére
azt mondták jövōre szóval 2021 valamikor+9hónap
szerintem/nekem a mostani performance mód lesz a legjobb. one x minōség mellett 60fps. ezen màr csak rontani fognak teljesítménybenLife, Uh, Finds A Way
-
RudY
addikt
válasz Zjunior #27718 üzenetére
Pl. itt kábelvilág
Ha 3 m-nél hosszabbat szeretnél, akkor mindenképp aktív/jelerősítőst keress, 5 m fölött inkább az optikaival kombinált javasolt: HDMI Fibre Optic Cable, ezekből jellemzően 5 m alatt nem igazán gyártanak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez nekem is megoldotta.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
EasyLife
aktív tag
Érdekes, most újraindítottam nekem alapból Magyarország volt és egyből behozta.
Remélem tölti is. Mutatnia kellene valahol hogy most otthon tölti? -
Hunt3r22
őstag
Most nyitottam meg a CP-t appba, simán bejött. Remélem délután is fog működni..
Xr
-
twi452
senior tag
válasz hombre[EU] #27722 üzenetére
Akkor tehetnek egy szívességet 🤣
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #27722 üzenetére
És mikor?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EasyLife #27719 üzenetére
Én most megpróbáltam a következőt és bejött:
1. Mobil App-ban a nyelv és régióban nekem USA volt az alapértelmezett, ezt átraktam Magyarországra
2. Bezártam az App-ot teljesen (nem csak kiléptem a kezdőképernyőre)
3. Újraindítottam és behozta a játék oldalát, nem ragadtam be
4. Rányomtam a letöltésre és engedteNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gergobox
tag
KV CP2077:
A kódokat még nem kaptuk meg sajnos. Legkésőbb holnap fogjuk tudni kiküldeni. Bízzunk benne, hogy már a mai napon megkapjuk őket.
-
Zjunior
veterán
Sziasztok, jo minosegu 2.1 hdmi kabelt hol tudok venni Mao-n?
köszi![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
"Cyberpunk 2077 PC offers a dedicated setting responsible for crowd density"
Cyberpunk 2077 Settings and Graphic Options in PC VersionÉlni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
Volt régebben igény rá, hogy csináljunk egy listát azokról, akik szeretnének másokkal együtt játszani. Hogy ne OFF-oljuk szét a topikot, privátban aki szeretné, küldje el nekem a GamerTage-jét és egy hsz-ben összeszedve berakom az ÖF-ba.
-
_ak_
addikt
válasz NoOne1976 #27709 üzenetére
Amikor először adódott a lehetőség, én is előtöltöttem, de az utóbbi pár napban nekem is hibát ír az app, hiába működött előtte.
Más. Gears 5, ugye volt az a bajom, hogy gyakran láttam felvillanó textúrákat. Úgy tűnik, hogy ez coop sajátosság, single módban nem tapasztalok ilyesmit.
Call of the Sea, ahogy olvasom érdemes meg egy kis esélyt adni neki, nálam elég rosszul indult a kaland. Először meglepőnek, hogy nincs HDR, SDR-ben, hol fakó, hogy égeti a szemem a sok szín. Kiszállva a csónakból, ha kicsit de biztos, hogy a parton volt framedrop amit nem tudok hova tenni. Mozgás közben van egy fajta blur ami kimondottan bántja a szemem, TLOU2 volt még ilyen és akkor a chapter 2-ben bele is futottam egy show stopper bugba
A széttépett képet nem tudtam királyi, mert egy darabka kiment a mezőből és utána mozdíthatatlan volt. Szerencsére pont előtte volt egy auto save, de akkor is rosszul indított.Let's begin, de gozaimasu!
-
pzstm
titán
válasz hombre[EU] #27661 üzenetére
NPC-ket kiveszik konzol verzióból??
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rossi
addikt
Azt lehet tudni, hogy a Cyberpunkban target lock lesz-e, mint az RDR2-ben?
Azért nekem az FPS/TPS célzás nagyon nem úgy megy, mint PC-n..."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
gerii
addikt
válasz szimszonos #27695 üzenetére
Melyik Valhalla verziót lehet megvenni, ami fut is, helyileg?
Én a ww-t már 18k-ért látom -
Zoleee83
addikt
Ésszerű lépés azok után hogy elb***k, ezért inkább betették jövő év "ünnepi" megjelenés idejére, gyanúsan akkorra amikor a PS játékok is jönni szoktak.
Szerintem jó az így.@Madoc - Viszont, ha előtölthetné, akkor amint megérkezett a lemez, azonnal nyomhatná, és nem kellene a letöltésre várni. Pont ezért kinlódunk rajta, mert tudjuk mennyire szélvészgyors a MS szerverpark pláne nagy load alatt letöltésnél.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Path of Exile 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Politika
- Windows 10
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.