Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dzsoki92 #43100 üzenetére
Anno mikor nem volt még hozzá nextgen patch szintén két verziót rakott fel. Egyébként One modellen is, csak az X|S -t persze nem lehette róla indítani.
Nálam SX -en szebb az X|S verzió, a másik nincs is fent. Dec. 10 -es upgrade után töröltem az One verziót.
Szóval a lényeg...elég csak az egyik verzió, de nem tudom SS -en hogy néz ki a grafika. A kis 10 megás csomag pedig gondolom a kiegészítők az Ultihoz, vagy lehet a pre-order content még jár hozzá.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
MarioAna
senior tag
válasz Dzsoki92 #35697 üzenetére
Simán böngészőből nyitottam meg az MStore oldalát és ott vettem meg (viszont meg kell adni kártyaadatokat+egy brazil címet is a kártyához, nem tudom tudsz-e végül fizetni ott azzal). Nekem volt RBL gift cardom, azt váltottam be (megadod a bankkártya adatokat, majd fizetés előtt átváltod az MS walletedre és az azon lévő összeget váltod be). Nem tudom mennyire "okés" a módszer. [youtube videó alapján].
Ha nem okés, a modok törölhetik a hsz-t . -
vendingo
veterán
válasz Dzsoki92 #30245 üzenetére
Dolby atmos soundbar? Ez jó nagy parasztvakítás.
Megnézném, hogy egy soundbar hogy ad ki 1-2 irányból 10-12 hangfalnyi hangot.
Valahogy így kell elképzelni egy atmos rendszert, ami normálisan olcsó cuccokból is 1 milla.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Dzsoki92 #29914 üzenetére
Nézd meg itt esetleg:
https://www.xbox.com/hu-HU/games/all-gamesÉn mindig az xbox.com-on böngészek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gaboman
nagyúr
válasz Dzsoki92 #29204 üzenetére
Azt elhiszem, de nekem hiányozna a 4K, főleg ha látványban visszalépés lenne!
Döglött Róka
X esetében az lesz a mérvadó, mikor fognak ténylegesen 4K 60FPSel menni rajta az új generációs játékok.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Dzsoki92 #27743 üzenetére
Hivatalos csak az Xbox.com van
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/b/xbox?icid=CNavDevicesXboxMinden héten van akciós lista Gold/GPU előfizetőknek ill. időszakos sale-k is rendszeresen jönnek (tavasz, tél, nyár, Black Friday stb...)
Nem hivatalos több is van, ahol kulcsokat lehet venni, de ezekre nincs garancia, hogy nem lesz gond velük beváltáskor.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Dzsoki92 #27244 üzenetére
Szia.
Célzásra. Majdnem minden játéknál van minimáslis aim assist. Anélkül gyatra vagy. Ahol kapcsolható, ott csak magadnak ártasz vele.
Amivel érdemes játszani az a dead zone - acceleration - sensi trió. Mindegyik teljesen egyéni ízlés kérdése. Egyedüli kivétel talán a Gears sorozat, ahol kb dupláznod kell a sensit alapból, ha multiban akarsz játszani.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
frankdelgado
őstag
-
Elektrosokk
veterán
válasz Dzsoki92 #27244 üzenetére
Másik kérdésem, új vagyok nagyon a konzolos világban. FPS-s játékoknál esetleg valami célzás segítő beállítás vagy esetleg nem tudtok valami olyan beállítást amivel érdemes játszani hogy kezdő szintén menjen a célzás és úgy fokozatosan ?
Van aki szerint az Elite kontroller nagyon jó ilyen célra az extra funkciók miatt, bár én is csak olvastam...Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Dvix
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Dzsoki92 #20898 üzenetére
Ár/érték arányban ez éri meg legjobban ha ad-hoc jelleggel szeretnétek játszani. A 4K TV nem oszt, nem szoroz, mert a konzol maximum 1440p-ben operál natívan, 4K-ra csak felskálázni tud. Ha élvezni akarod a 4K TV előnyét, akkor vagy egy Series X-et vegyél, ami lényegesen drágább vagy egy használt One X-et, ami viszont az előző generáció, a hosszú távú támogatottsága nem biztosított.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest