Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #26423 üzenetére
Amúgy az oldalán írja az ára alatt: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csabi0805
senior tag
válasz BomiBoogie #26423 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #26280 üzenetére
Melyik játékról van szó pontosan?
-
Wesder
félisten
válasz BomiBoogie #26367 üzenetére
Konzol régiója szamít, nem az hogy hol vagy. Ha àtàllítod Zélandra, akkor màr most elindul.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz BomiBoogie #26367 üzenetére
Tudsz igen. De 1 perc átállítani kb a beállításokban, és már működik is.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
Ha ma éjféltől indul a jàték, akkor àllítsd àt Új-Zélandra a gép régiójàt, és 3 perc múlva jàtszhatsz vele.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Attól függ milyen országon van a lokációd. Pl Új-Zélandon talán már most is tudsz játszani. Ott mindjrt éjfél van.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zozika84
őstag
válasz BomiBoogie #25531 üzenetére
Idáig az Astro's az egyetlen, ami flottul kihasznalja. Ott tenyleg baromi jo, viszont cserebe kicsit hangos, ahogy folyamatosan ellentart a ravasz és kozben kattog
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Tuomas
addikt
válasz BomiBoogie #25531 üzenetére
A boxnak van egy prémium kontrollere, az elite, jelenleg a 2. szériánál tart. Szerintem a mostani szériához is jönni fog a 3. széria.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #25523 üzenetére
Meg a regiot sem kell allitani. Elovesz box, bedug es megy.
USA region vagyok vwgy 8-9 eve es kishazankban hasznalom a gepet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
-
Dreamie
őstag
válasz BomiBoogie #20116 üzenetére
igen, de 65-ös!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
HagaNRG
őstag
válasz BomiBoogie #20066 üzenetére
Köszönöm!
-
Rossi
addikt
válasz BomiBoogie #18728 üzenetére
Nekem felül azt mutatja, hogy még nincs a depóban, ha lenyitom a részleteket, akkor meg 6:11-kor érkezett a depóba...
Megjön ez ma, no para.
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Bird
addikt
válasz BomiBoogie #18661 üzenetére
Én mindig ilyen kalandos szitukba keveredek vonzom a nem hétköznapi helyzeteket.
Egyre biztosabb vagyok, hogy a vidékiek többsége (nem BP közeli címek) ebben a cipőben fog járni... Ami nem gond, ha megmondják előre. Iszonyat sok gépet szórhat ki a gls, érthető, ha nem érnek oda mindenhova. De akkor ne legyen fixen belengetve.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Asbee
veterán
válasz BomiBoogie #18661 üzenetére
Nálam is még alsónémedi és úton. Bár előfordul csak 9 fele jön az sms.
-
addikt
válasz BomiBoogie #18616 üzenetére
A végén annyira lehal a day1 miatt, hogy mindenki csak a home képernyőt tudja nézni első nap.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #18582 üzenetére
Asszonynak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
3L1T3
addikt
válasz BomiBoogie #18535 üzenetére
Tippelj aztán bólogatok!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Moby
addikt
válasz BomiBoogie #17532 üzenetére
Sajnos nem fogja. Ez ilyen (a sony BS válasza szerint).
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz BomiBoogie #17006 üzenetére
Kedden majd kiderül ha megjön Series Xel egyutt a szobros verzio. Mar varom...
Asszony kérdezi is mindig, hogy na mikor jön meg a játék babád!?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Grawens
senior tag
-
nagyúr
Én az Origins-t imádtam, az Odyssey-t már nem annyira, gameplay videók alapján ezt még kevésbé fogom. Nem igazán vagyok oda ezért a világért, W3 sem tetszett - ha már ahhoz hasonlítottad (joggal). Ettől függetlenül várom már a megjelenést, szerencsére első nap játszhatok majd vele (Ubisoft+). Titkon bízom benne, h pozitív csalódás lesz majd.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
twi452
senior tag
Nemhiszem, hogy nagyon mellé fognak lőni vele. Ez már a harmadik AC lesz erre a motorra illetve az átdolgozott játékmenetre és az előző kettő is tisztességes iparosmunka lett a végére.
Aki szereti a sorozatot annak biztos tetszeni fog, meglepne ha elcsesznék a jól bevált receptet 😄 -
HUmenetke
tag
Nagyon ellene vagyok az újkeletű ACknek, az Originstól kezdve. Erre viszont biztosan befizetek valamikor, már csak a setting meg az Einar Selvik féle soundtrack miatt is. Ha series s-en 60 fps lesz, akkor ezen, ha nem, akkor várok vele.
-
Madwe
nagyúr
Witcher 3ra? Abban minőségi tartalom van, nem tipikus ubisoft féle copypaste openworld... ne sértegessük a w3at kérem szépen!
-
pethYeti
addikt
Elvileg hétfőn jönnek a tesztek. Azt mindenképpen érdemes megvárni.
-
Gregszton
tag
válasz BomiBoogie #16954 üzenetére
Azért írtam, mert haverom a mai napig nem lát különbséget egy FAT Xbox One és egy Xbox One X között hiába mutatom meg neki, hogy az egyiken ilyen a másikon olyan, neki mindegyik ugyan olyan. Pedig jól lát, de neki elég amit a FAT gép nyújt. Persze egy valami van amivel nincs megelégedve az a töltési idő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BomiBoogie #16339 üzenetére
Halo full sztori kozponti FPS sorozat, egy remek PVP szekcioval. Nem csak arra lett kitalalva a kampany, h felkeszitsen a multira.
DE
Fontos megjegyezni hogy a Halo sorozat nagyon regi mar, igy egyeseknek a regi dolgok zavarok lehetnek (nincs futas, ADS), meg kinezetileg sem a legszebbek a regi reszek. Ez nalam pl mint a forum verfanjanal nem hatrany, de volt ismeros aki emiatt hagyta abba mert hogynezki meg milyen reperitiv meg deszar az animacio benne...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #16339 üzenetére
Nem, kicsit sem. Én egyik multiját sem játszottam. Anno mikor meglett az első One-om, akkor megvettem a Halo MCC-t és szépen végigtoltam. Később sorra került az 5. rész is, de egyik multiját sem indítottam el.
A Gears-t most kezdtem nemrég az első résszel, de itt sem tervezem, hogy multizok vele.
-
Bad Pritt
félisten
válasz BomiBoogie #16329 üzenetére
Hát ilyen szempontból is körte és alma esete.
A Gears sokkal földhözragadtabb, a Halo egy űropera, ahogy skywalker is írta, annak minden előnyével és hátrányával.
A Halo mellett szerintem az is szólhat, hogy ha beszippant, akkor ott a többi médium, ahova terjeszkedtek, vannak képregények, könyvek, sorozat, rajzfilm antológia, egy jóval kiterjedtebb világot hoztak össze az elmúlt másfél évtizedben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
Szerintem ez nagyon ízlés kérdése.
Nekem a Gears (mint sorozat) nagyon tetszik, de a Halo -ért annyira nem vagyok oda. Nem rossz, csak nem az én világom, annyira nem köt le. Ki kell próbálni mindegyiket és meglátod melyik tetszik jobban.
-
l.skywalker
Topikgazda
A Gear és a Halo két nagyon különböző világ. A Gears mozgása, irányítása, úgy általában a karakterek "lomhák", de ugyanakkor a tűzerő elementális.
A Halo sokkal inkább mozgékonyabb és az ellenfelek is kevésbé statikusan vannak jelen.
A történeteket tekintve ez megint egyéni. A Halo egy nagyon vad sci-fi, a maga tekintetében, a történet felveszi a versenyt sok-sok filmel/könyvel is, én alapvetően az űr-sci-fiket szeretem ezért az jobban tetszik, de a Halo pedig egy földi utópisztikus sztori, jobban "érthető".
A Gears Tactics az konkrétan előzménye a Gears sorozatnak, így nyugodtan lehet azzal is kezdeni, de én azt vallom, hogy a játékokat megjelenés szerinti sorrendben érdemes játszani.
-
frankdelgado
őstag
válasz BomiBoogie #15706 üzenetére
Engem az aggaszt, h közèp-afrikàban nem jàtszanak....
-
craftsman01
senior tag
Csak épp a százalékok hiányoznak,sok helyen pár százalék az eltérés. Szóval ennek a képnek így semmi értelme.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A hozzá tartozó táblázat. [link]
Aztán hogy mennyire igaz, azt döntse el mindenki magában.
Live-Die-Respawn
-
MultiDoodad
aktív tag
És ennek ellenére se tudok előrendelni németben... Akkor most, hogy van ez?
-
Madoc
veterán
3L1T3 ?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Hashvrad
tag
válasz BomiBoogie #14335 üzenetére
Itt az inkább a kérdés, hogy ha már elvileg eladták a Uplay+-t Googlenek, Amazonnak, akkor konzolokon miért nem elérhető.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
addikt
válasz BomiBoogie #14240 üzenetére
Nekem is feltűnik, bár ugye azt is tudom más különbségek vannak OS és OX valamint SS és SX között. (Huuu ez a sok rövidítés, belezavarodtam)
Szintén OX ment nálam piacra, és most egy All digital van.
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #14240 üzenetére
Series X-et érdemes venni úgy érzem
-
Def26
félisten
válasz BomiBoogie #14162 üzenetére
[link] Annyira "balkáni", hogy a The Verge is lehozza meg sok már techlap. Sokan csinálják ezt.
Itt tudsz venni pl. [link] musztii nagyon segítőkész, ha nem világos vmi, akkor elmagyarázza. Tök legális.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
válasz BomiBoogie #14162 üzenetére
Balkàni fillérerőszak.
Ha van mondjuk egy év Gold előfizetésed, és veszel egy havi Ultimate-et, akkor 13 havi Ultimate-et kapsz. 2 évvel 25 hónap, 3 évvel meg 36 hónap.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Chaser
legenda
válasz BomiBoogie #13913 üzenetére
valaki mondta itt, hog oleddel egy generációval feljebb érzed a játékot, szerintem meg kettővel legalább
de az lcd-n ez nincs meg, hiába 120hz, én semmiképpen nem költenék rá oled közeli árat, akkor tényleg valami olcsó megoldás
de közeljövőben nem gondolom, hogy mainstream lesz a 4k/120 lcd-ből, a qled-es/nano ips szűrőn kívül mást már ott nem igazán tudnak adni - nyilván ez egy kicsit sarkított, de nagyvonalakban tényleg így van -
az új ac az gp-s lesz nem? vagy nem egyből kerül be?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zozika84
őstag
válasz BomiBoogie #13907 üzenetére
Fhd felbontáson a HDMI 2.0 is elég a 120 fps-hez
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Hashvrad
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #8578 üzenetére
De most akkor FHD-n fog tudni 120 Hz-et HDMI 2.0-n is? Vagy eleve csak 2.1-en?
Én ezt már nem értem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #11548 üzenetére
Elvileg igen, ugyanúgy néz majd ki... max felbontás és futássebesség beli különbség lesz. Aztán majd a nextgen tartalom és feature-ök később jönnek.
Persze kérdés mire volt idejük a tologatások után. Tudtak e berakni esetleg valami látványos változást egyszerűen, pl valami primitívebb egyszerű ray-tracing algoritmust.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #11256 üzenetére
jah az lehet, lassan már 2 éve beta appot tolok Xbox-ból ios-en.
Sajnos Apple-nél van ez a 10.000 useres limit azt hiszem
-
pzstm
titán
válasz BomiBoogie #11103 üzenetére
igen, BÉTA-val épp hétvégén teszteltem. Mármint BETA Xbox Appal. Tudom nem xcloud és "csak" a saját Xboxosomon keresztül tudok játszani, de konkrétan hibátlan volt iOS 14.0.1-es rendszeren nekem
-
törölt tag
Az MS es a google celja is az lenne, hogy az IOS kutyukon is lehessen xcloud / stadia.
Az apple miatt nincs es lehet ez nem is fog valtozni.Kiveve ha tamogatna az ms azt is, hogy a bongeszon keresztul is lehet streamelni, mert akkor elerheto lenne az apple kutyukon is.
-
Wesder
félisten
iOS-en egyelőre Xbox béta appból tudod streamelni a konzolodat az eszközre. Elvileg ez megy külső hàlózatból is, bàr nàlam nem működik. Gondolom a 800km tàvolsàg nem tesz jót neki, meg csatlakozni sem akar.
-
30z.Samu
félisten
Azt sem értem, hogy egyáltalán miért rendeltél Androidosat...
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz BomiBoogie #11036 üzenetére
Picit feljebb görgetsz, ott a video linkeltem ezekkel a játékokkal.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
30z.Samu
félisten
válasz BomiBoogie #11036 üzenetére
Kérdés, hogy egy Ori-nak mennyire kell a 120 fps...
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz BomiBoogie #11018 üzenetére
Ja jó, mert a linken amazon volt említve, ott meg 220€.
-
gduck
addikt
válasz BomiBoogie #10974 üzenetére
"Nem elég 1 TB egy átlagusernek? "
Ha a XOX-ból indulunk ki, ahol 1TB-ból kb. 780GB szabad, akkor az XSS-nél az 512GB-ból, lehet hogy csak 300GB lesz szabad. Az meg nem valami sok a mai játékok méreténél...
-
hadam98
senior tag
Én valamikor Xbox után veszek hozzá monitort December körül. Érdemesebb várni mert most jönnek ki az új 4K60hz+ monitorok és szerintem így az 1440p monitoroknak lejjebb fog menni az ára. Most is TV-n játszok BF1 multi és egyszerűen nem megy. Még gépen meglátok mindenkit a TV-N sajnos nem, ezek nem játékra vannak, amik igen azok pedig nagyon drágák, de mindenképpen jobb a monitor főleg multi miatt. 130 körül már 2k-ban nagyon jókat lehet kapni mint pl. amit előbb linkeltem és még csak nem is kell kompromisszumokat kötni.
-
parandroid
félisten
“amúgy miért olyan izgi ez a bővíthető plusz storage dolog? Nem elég 1 TB egy átlagusernek?”
A rövid válasz: nem. Illetve kezdésnek igen. De a series s 512-je az kb instant kevés lesz. Egy-egy új aaa cím manapság simán nyaldossa alulról a 100 GB-os méretet, és már van olyan, ami pofátlanul át is lépi. Valamiért nem hiszem, hogy az új gennel csökkenő tendenciát mutatnának majd elfoglalt tárhely terén.
wesder: Abba gondolj bele, hogy ha az 512-es gépen a rendszer mellé feldobod a gears5-öt, a forza horizon 4-et, meg a halot, akkor gyakorlatilag betelt a meghajtó. Mi lesz, ha jön az új fable, forza, gears, halo, meg még a cp2077-et is feltennéd?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
Azért "izgi" az SSD àra, mert az XSS-ben 512-es SSD-lesz és ràparàznak hogy jajj de kevés lesz, úgy hogy nem is fognak venni XSS-t. Kinek nem inge ugye...
Hű ez a tablet jó dràga. Én 199€-ért vettem Samsung Tab A-t 10.5"-ost.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Inkább az S felhasználóknál érdekes ez szerintem, mert ott csak 500GB-s meghajtó lesz.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #10552 üzenetére
Anno volt szó róla, hogy készül egy olyan gép, ami csak streaming-re lesz jó. Elnézve az S specifikációit, 3 év múlva lehet, hogy kap egy ilyen jövőt. Vagy a One S lehet még az.
-
Sefneni
őstag
válasz BomiBoogie #10319 üzenetére
Én még nem érzem magaménak a kiöregedett jelzőt.
Szerk.: de veletek tényleg biztos nehezebb.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Bird
addikt
válasz BomiBoogie #10261 üzenetére
Köszi, közben megoldódott.
Most már tényleg csak várni kell...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
30z.Samu
félisten
válasz BomiBoogie #8578 üzenetére
Első körben 4K-ban tudnál játszani a meglévő játékaiddal, meg elvileg stabilabb FPS-t is kapnál.
Sic Parvis Magna
-
AMD Power
titán
válasz BomiBoogie #8135 üzenetére
Igen ebben van valami. One X ereje is a mai napig nincs kiaknázva sok játéknál.
Feleségem első kérdése. Nah és akkor ez mivel lesz jobb. -
opr
nagyúr
Amúgy, akár azt is el tudom képzelni, hogy rafinált az MS, és ha van tervben mid gen, akkor az a terv, hogy mielőtt az jön, elkezdenek a játékok pocsékul futni az xss-en, és akkor az emberek azt fogják mondani, hogy b@szok rá, ez így nem állapot, megveszem a legerősebbet és kész. És bumm, így lesz xss-ből xsxx (xsx pro? ultimate?), vagy akármi, ami a neve lesz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
törölt tag
Nekem annyi a gondolatom mindossze, hogy gamepass jatekokhoz (benne foglaltatva az MS studios cimeket) eleg lesz az SS. A tobbire pedig a PS5.
Kedves parommal imadjuk az indie jatekokat. Erre tokeletes nekunk a gamepass elofizetes. Egy -hasamrautok- jovobeli overcooked 3-hoz ne kelljen mar SX az elvezhetoseghez.
Azert annyira bizom az MS-ben, hogy a belsos studioi normalis minosegben kiadjak a kis gepre is a jatekokat. Tehat max annyit veszitek az SX-hez kepest egy Forza Motorsport X-ben / Fable 4-ben...stb, hogy kisebb lesz a felbontas es max nem lesz annyi raytracing.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz BomiBoogie #8069 üzenetére
Én mindent a Konzolvilágtól veszek. Hiába dolgozok 15 éve az MM-ben.
-
bandi0000
nagyúr
válasz BomiBoogie #8069 üzenetére
Konzolvilâg appon keresztül 5% minusz
Én amúgy àltalában euronicsba veszem, mert az 5 êves plusz biztosítás 10k körül van
Xbox One: bandymnc
-
AMD Power
titán
válasz BomiBoogie #1090 üzenetére
One S nem tudom ,hogy váltja e majd valami. Szerintem elsőre csak egy új konzol lesz. A csúcs gép. De mjd kiderül.
Crytek Nekem tökéletes ez a régió. Mondjuk nem is keresek rosszul. -
Ezt se láttam még így leírva.... Luxus a konzol... Én azt hittem, hogy az pont a kispénzűek szórakozása.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Az a 30 ezer különbség lehet a lélektani határ.
Habár szerintem több lesz. 60-70 is lesz.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
3L1T3
addikt
Mercedes-ből se vesz mindenki S verziót! Igények alapján majd eldöntik, hogy mit vesznek.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz BomiBoogie #1034 üzenetére
Illetve az MS a One startjával kihagyta azt a ziccert, amit a Sony szépen bezsákolt. Hogy a saját ökoszisztémájára fejlesztett rá rengeteg tartalmat, ami meg is látszik - főleg, hogy ha egy PS exkluzív cím futását hasonlítjuk össze pár multiplatform cím minőségével, akkor látszik, hogy milyen tökéletes munkát végeztek a Sony belsős stúdiói - miközben az Xbox-nál azzal voltak elfoglalva, hogy hogyan alakítsák át úgy a "rendszert", hogy a multi címekkel akarjanak játszani a játékosok. Ezzel elveszítettek sok évet és mire helyzetbe kerültek már a saját rendszerük is megváltozott. Az X megjelenésével most a Gears5 volt az első olyan játék, ami tökéletesen kihasználta annak az erőforrásait. 1 évvel a generáció váltás előtt. És szerintem ezen múlik sokminden majd az év végén. A Sony egy nagyon erős generáció után nagyon nagy játékos bázissal vág neki, még ha (valóban igazak a hírek) az új konzol technológiai fejlesztése kicsit meg is akadt, az MS pedig utolérte saját magát és most tart ott mint 2013-ban szeretett volna.
-
Wesder
félisten
válasz BomiBoogie #1034 üzenetére
Én 1.5-2 éve vàltottam S-re, majd lassan egy éve X-re. A nextgen jó lesz, mert mindkét cég ott fog erősíteni, ahol kell. Bàr Sony-nak nem lesz GamePass szolgàltatàsa sajnos, pedig jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest