Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Pickle Rick #104878 üzenetére
Ha ilyet látsz, akkor már mindegy.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bogyi007
veterán
válasz Pickle Rick #104865 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
EmThor
addikt
válasz Pickle Rick #104865 üzenetére
Ennyi eleg de huzd kijebb es balra. A kepen bal oldalrol sziv, jobbra fuj. Nekem is igy volt, de egyszer doom eternal alatt felporgott a venti, sose szokott mert jobbra amerre fujja ki, visszajött a meleg levego, arra tobb hely kell neki. Kijebb meg azert tedd szinten, hogy tobb friss levegoje legyen es nem lesz gond. Jo jatekot!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Pickle Rick #71006 üzenetére
2 éves, garancia lejárt, felejtős.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
30z.Samu
félisten
válasz Pickle Rick #25512 üzenetére
" kanapéról ordibálni, hogy büdös csaló sokkal jobb érzés mint az asztalnál görnyedve. "
Te kanapé forradalmár!
Sic Parvis Magna
-
batai15
félisten
válasz Pickle Rick #25512 üzenetére
Nekem nem adta
-
paisacha
tag
válasz Pickle Rick #25284 üzenetére
Szia,
Men of Medant ajánlanám a friss személyes élmények alapján - bár itt egymás után játszotok a karakterekkel: bizonyos szereplőkkel ő van, másokat pedig te irányítasz.
Way Out, Moving Out van még ami couch coop, de utóbbi majdnem olyan mint az Overcooked, szóval csak óvatosan...Mindegyik benne van a game passban.
További szép napot!
-
GalaHU
őstag
válasz Pickle Rick #25284 üzenetére
Dirt 5! Csak aztán ki ne lökjön!
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Corpuscle
őstag
válasz Pickle Rick #23253 üzenetére
SX-en hibátlanul fut. Crossplay kikapcsolható. Teljesen rendben van a játék.
-
Def26
félisten
válasz Pickle Rick #23253 üzenetére
Hál isten külön lobby van kontrollereseknek. Nem lesz gond.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
HagaNRG
őstag
válasz Pickle Rick #21742 üzenetére
Köszönöm!
-
pzstm
titán
válasz Pickle Rick #21599 üzenetére
azt majd meglesem de nekem az egyes erületfoglalásért járó acsik nem nyílnak meg...aztán van olyan amit unlockol, vana mi meg lehet bent marad....így emiatt lehet nem lesz ezrezve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MultiDoodad
aktív tag
Nálam sincs hiba.
-
30z.Samu
félisten
Amennyit játszottam vele, nálam sem volt semmi különös.
Sic Parvis Magna
-
Dawide@axele
aktív tag
Nálam nem jött elő ez a hiba!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
AMD Power
titán
válasz Pickle Rick #21500 üzenetére
Jót biztos nem tenne a tv-nek hosszú távon. Nyáron meg főleg.....
Köszönöm srácok a kábelre a választ!
-
ughhh
senior tag
válasz Pickle Rick #21500 üzenetére
Ha trópusi még jót is tesz neki
szerk: tv? 65oledxxx?
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz Pickle Rick #20564 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem az én készülékemben van a hiba!
Furcsálltam is, mert más játéknál ami 60fps ott nem jött elő csak a Valhallánál.DaveHutt: Köszi neked is!
-
kazuma921
aktív tag
válasz Pickle Rick #20290 üzenetére
Volt már írva (de mivel sok az üzenet, így hamar elkopnak a tippek ), de többségünknek segített, ha Instant-On módban kikapcsolt állapotban töltöttük a játékokat. Nekem se tölt sehova semmit, csak kikapcsolás után, Instant On üzemmódban.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
elder troll
őstag
válasz Pickle Rick #20282 üzenetére
Nekem tegnap 500 Kb/s körülre leesett folyamatosan, néha 200-300 Mb-et is mutatott pillanatokra, aztán megint az 500 Kb...
Talán 2 nap alatt felfrissítí az előre letöltött játékokat, mert szinte az összesre jött 10-20-60 GB-os SX javítás, szóval részben fölös volt One X-en töltögetni külső adattárolóra, mert eltérő verziót használnak a gépek.[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
válasz Pickle Rick #19166 üzenetére
"RTX3070 jövő tavasszal is, 300+ért kizárt, hogy vegyek most, meg hát am sincs raktárok sehol."
ez azért ebben a formában nem igaz, tele a hardverapró 240+ ért 3070-el megbízható vevőtől bontatlanul, ami ha az eredeti árat nézem akkor 20-30 ezer plusz van rajta...én is egy húszassal fizettem többet érte.Viszont az esetben kisebb az esélye, hogy rádugva a tv-re vagy monitorra 60Hz jön ki mint a boxból mint ahogy azt itt lentebb olvasom kezdő problémáknak. Amúgy én is XOX rendeltem elő, csak végül lemondtam az alzás tökölés miatt és lett belőle a 3070, pedig nekem is van 2 év GPU-m, bár annak a javát pc is lehet tolni ugye.
( mondjuk az alza még azóta is ül a 180 ezremen, nem érkezett még vissza ). Azért kíváncsian várom, majd a netes videókat mondjuk a 3070-3080-as, de legalább is a 2080Ti és az XOX box összehasonlításáról már ami a 120Hz/4K illeti kép minőségben[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz Pickle Rick #19655 üzenetére
Megengedhetetlen... TV csere
-
Wesder
félisten
válasz Pickle Rick #19649 üzenetére
Ori & The Will Of The Wisps tàmogatja. Szemed kifolyik olyan gyönyörű. Illetve 6K@60-at is tud.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madwe
nagyúr
válasz Pickle Rick #19649 üzenetére
Ori pl megy 4k120ban az xssen is
-
GalaHU
őstag
válasz Pickle Rick #19325 üzenetére
Ha hinni lehet az írásnak, én ma nem játszom...
Amúgy tényleg sz@rjanak sünt farfekvéssel, mi a ‘csáért kell az egészet letölteni? 1 szem giga adat van a lemezen..,Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Pickle Rick #19147 üzenetére
Működik simán USB-vel.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
red6t6
tag
válasz Pickle Rick #19125 üzenetére
Kiadtak új firmware-t, amivel elég az usb-t bedugni. Frissítsd fel!
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
l.skywalker
Topikgazda
TV-be dugd vagy HDMI Audió leválasztó kell [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Nincs rajta optika.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_ak_
addikt
válasz Pickle Rick #18930 üzenetére
Nem válasz akart lenni.
Közben az Edigi státusz is módosult beszállításra, ma fogják feldolgozni a központi raktárban, talán meglesz csütörtök -péntekre.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
hyggelig
senior tag
válasz Pickle Rick #18747 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
válasz Pickle Rick #18709 üzenetére
Utólag kértem hozzá egy Valhallát és a konzol rendelésembe tették bele. Az átvételkor fizetendő árból kiindulva benne is lesz a csomagban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A GLS rendszere lassan frissül, nekem pl. most írja csak, hogy 7:33-tól van kézbesítés alatt, de fél órája még csak a depóba volt úton. Szóval tényleg a lényeg, hogy mindenki figyelje a kapucsengőt.
-
red6t6
tag
Az enyém is ma reggel 6-kor érkezett a depóba, és 8-11 között hozzák.
Ja, és vidék[ Szerkesztve ]
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Rossi
addikt
Ne izgulj, többen is leírták, hogy sem az email, vagy sms értesítés, sem a GLS tracker nem mérvadó.
Sőt, van akinek már átadta a futár, míg GLS szerint a depóba sem érkezett még be.
Chill, majd délután 5-től kell idegeskedni, ha addig nem jön meg."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Bird
addikt
Ugyanabban a cipőben jársz, mint itt nagyon sokan. Vidék?
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest