Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Holnap lejár a 2 éves Game Pass Ultimate előfizetésem. Lehetséges még a Gold-os " okosság"? Ha igen, kinél érdemes megrendelni?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Nekem is megjött a füles.
Nem sok időm volt még kipróbálni. Jól szól, beállítom majd az ajánlott beállításokat, valamint az Atmost is, ha már ingyen van.
Két kérdésem van. Valaki próbálta már, hogy lehetséges-e a telefonodon beszélni akármilyen appal és közben Xboxon a játékot hallani egyszerre? Vagy ez csak a gépen található chattel működik?
Másik kérdésemet talán páran feltették, de nem látok rá választ. Be lehet úgy kapcsolni a már csatlakoztatott headsetet, hogy az xBox ne kapcsoljon be?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
válasz dani0113 #42701 üzenetére
Akkor én a szerencsések közé tartozom.
"Tájékoztatunk, hogy az Xbox Wireless Headset előrendelésed a vírus helyzet kiszámíthatatlansága miatt a következő egy héten belül fog kiszállításra kerülni!"
Remélem a héten azért jön.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Úgy látom a febr 21-i Headset rendelesembol nem lesz ma semmi Érdemes érdeklődni KV-nal?
-
ClydeBeka2
őstag
Azt tudja valaki, hogy az új Xbox vezetéknélküli füles mikor jön ki pontosan?
-
ClydeBeka2
őstag
Na megvolt nekem is az első kontroller eldobasa a konzolnak. Csak a power down segített, másik kontrollerrel se akarta az igazat. Remélem nem túl gyakran lesz ilyen.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz l.skywalker #31861 üzenetére
Ebbe csatlakoztam, másik csoportra azt írta meghívó kell. Ha lesz esetleg új klub, csatlakoznék én is: ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek! És ezúttal is köszönet a sok nyereményjátékért, hihetetlenek vagytok!
-
-
ClydeBeka2
őstag
Na végigtoltam a Tetris Effectet. Utolsó pálya már durva volt Normalon (13-as sebesség kifogott rajtam- 85/90ig bírtam), azt csak Easyn toltam le. Nagyon jó élmény volt, nem is gondoltam volna, hogy ennyire beránt a játék. Ha kevés időm volt, kicsit chillesebb játékkal akartam, akkor tökéletes volt, nagyon pozitív "csalódás" számomra.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz MultiDoodad #26860 üzenetére
Nappal TV, éjszaka füles. Bár a fülesem jobb, mint a tv hangszóró, de kényelmesebb. Filmet se nézel fülesen...
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Valaki szokta böngészésre használni a konzolt? Van valami jobb böngésző az alapnál? Néztem pl. ezt a Chromatic Browsert. Ez megbízható?
-
ClydeBeka2
őstag
-
ClydeBeka2
őstag
A menüben ki lehet kapcsolni a pittyegő hangot, amikor megyek a menu pontok között?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz l.skywalker #24625 üzenetére
Köszönet a felajánlásokért! Szuperek vagytok. Ezt kihagyom, Fifa vagy WRC közelebb áll hozzám
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Rendeltem 2. kontrollert az XSX mellé, és szeretnék egy tartó a 2 kontrollerhez, mert azért mégiscsak jobban nézne ki, minthogy lerakom az asztalra/polcra. Tudnátok ajánlani, honnan érdemes beszerezni ?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
válasz bagyulajuve #21671 üzenetére
Eddig instant on-ban volt, amíg kb. mindent letöltöttem, de mostmár elég lesz az eco mod. Kevesebb fogyasztás, környezetkímélőbb és kb. 5 mp-el indul lassabban.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kazuma921 #21270 üzenetére
Jelen! Nagyon szép a képvilág, a zenék se rosszak. Teljesen jó, ha csak kevés időm van gamelni és relaxálni akarok kicsit.
Az EA játékokra pörögtem még rá most, hogy bejött a GamePass kínálatába, viszont a FIFA20 és az NFS Heatnél is előjött a hiba, hogy betöltés végén egyszerűen megakad és nem tölt be a játék. Újraindítás megoldja a problémát, de remélem nem fordul elő többször
Esetleg másnak volt ilyen hibája? Vagy az okozhatja, hogy kapcsolódnia kéne a netre és várjak még(kb. 2 percig néztem a betöltő képernyőt)?
-
ClydeBeka2
őstag
A finishben vagyunk, 15 év után újra konzol Vicces, hogy 11.09re írja a tervezett szállítást
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz l.skywalker #16631 üzenetére
Engedd el. Annyi hozzászólása volt eddig a 2 konzol topikban, hogy ő megengedheti magának a 300k-s PS5-t és ennyi. Eddig hsz nélkül hagytam, de nem ér ennyit, mert csak veri a nyálát, mintha érdekelne valakit ...
-
ClydeBeka2
őstag
válasz craftsman01 #16413 üzenetére
Akkor már csak nekem van nyers állapotban? Kezdjek aggódni?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Hapcimalac #16151 üzenetére
Esetleg olyan coop játékokat tudtok ajánlani, mint pl az Overcooked? Ismerősökkel/barátnővel játszanánk. Az se baj, ha benne van a GamePassban.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Látom újra feljött az elem téma. Szeretnék énis beújítani egy 4-es szett + töltő combot. Láttam, hogy sokan írták az IKEA-s Ladda elemeket, viszont ez most kifogyott online, így az nem játszik, a Panasonic pedig 6k-nál kezdődik + töltő. Írták még páran a Lidl-ben található Tronic elemeket. Erről kinek mi a tapasztalata? Olvastam jót/rosszat is. Vagy ha esetleg van 3. opció azt is szívesen várom, esetleg töltő javaslatot is hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Baltazár123 #14116 üzenetére
Egyetértek. Ezzel a visszafelé kompatibilitással nagyon betalált az Xbox(nem csak kontroller esetén), a PS pedig mellélőtt. Mint átlagfelhasználó, esetleg új belépő ezek nagyon sokat számítanak.
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
"Konzolszünetet" tartottam egy ideig (PS2 óta), most viszont rászántam magam a vásárlásra. Playstation szituáció miatt és mivel több játékot ajánl már első naptól az Xbox, így döntöttem emellett.
Beszéltem ma a Konzolvilággal, van még XSX, szeretnék hozzá egy kontrollert, valamint láttam hogy jár hozzá 3 hónap Game Pass Ultimate előfizetés. Ez összesen 208k. (8k a pass) Mivel nem vagyok benne a konzol körforgásban egy ideje, megéri ennyiért 3 hónap?
Valamint ha jól néztem, ez magában foglalja a Game Passt és a Live-t is.Ehhez kapcsolódóan lenne még kérdésem. Érdemes ezt az Ultimate passt minden hónapban megvenni, ha online is akarok játszani? Valamint hol éri megvenni,(olvastam, hogy megszűnt az 1 éves előfizetés hivatalos oldalon) van esetleg valami online bolt, vagy valamikor akció erre vonatkozóan?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest