Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz felixo #45760 üzenetére
Xbo-val kapcsolatban más is kérdezte redditen, ahogy nézem, de pl a steameseknek is volt a nyelvvel problémája. Befejezte a telepítést teljesen? Lépj ki és indítsd újra. Amúgy részben hihetetlennek tartanám, hogy csak egy nyelv lenne és ne lehetne állítani forrástól függetlenül. Videót nem találtam a menüről normálisan, így átfutva a yt-on párat.
PCars2: most ránéztem azért a demo-ra ismét, 60 fps-sel azért egész vállalható már.
.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz felixo #32837 üzenetére
Ha csak a magyar árak érdekelnek, akkor használd az https://xbdeals.net/hu-store-t és állítsd be a bal felső oldalon Hungary-t.
Nem tudom milyen lehet a "nem hivatalos" Xbox Store
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz felixo #32825 üzenetére
Én ezeket ajánlom:
https://xbdeals.net/hu-store
https://xbox-store-checker.com/en/
https://www.xbox-now.com/en/game-comparisonMindegyikre lehet regisztrálni van árfigyelő is, az Xbox-Now-ba fel is tudod vinni a meglévő játékaidat így azokat el is lehet rejteni.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz felixo #31569 üzenetére
Én kb. 2 éve használom. Felhelyezéskor nálam kicsit nyikorog már a műanyag, nyáron a meleg szobában hajlamos volt a fülpárna a beizzadásra, de mondjuk én izzadós típus vagyok egyébként is. Ritkán hang torzulást is szoktam tapasztalni, de eddig nem jöttem rá mi okozza. Mondjuk sok wifi jel és kütyü van körülötte. Plusz előnye, hogy töltés közben is használható és szemüveggel használva sem nyomja a fülemet. Kb. 15 órát bír és 2-3 óra alatt feltöltődik. Összességében meg vagyok vele elégedve. Már van Gen2-es verzió belőle. Az EU-s weboldalon €90-ra ki lehet hozni ingyenes szállítással.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz felixo #31569 üzenetére
Nagyjából ennyiért mennek wireless fülesek. Anno nekem volt, kényelmes volt, főleg úgy, hogy nincs hozzá semmi külön eszköz, úgy csatlakozik xbox-hoz mint a kontrollerek. (szerk: Fura amúgy, hogy újra lehet kapni ,hónapokig sehol nem lehetett itthon megvenni)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SafE84
tag
válasz felixo #31075 üzenetére
Korábban ugyanerre a kérdésre ezt a választ kaptam: "Kb olyan mint az olcsó win kulcsok.Nem is fekete nem is fehér hanem szürke."
De annyian vásároltunk már tőle, hogy ha valami nem stimmelne arról már tudnánk. Amúgy egy nagyon korrekt és segítőkész ember. Nekem a beváltásnál volt probléma, de nem a kódokkal, hanem a régióval, mert valamiért engem GB-be regisztrált a konzol...
Ez is azt bizonyítja, hogy semmi probléma a nála vásárolt kódokkal, mert az MS ügyfélszolgálatán keresztül lett rendbe rakva a dolog. -
Lifer092
senior tag
válasz felixo #31077 üzenetére
Nem látok bele az üzletpolitikájába, nem is az én dolgom, de gondolom egyéb külföldi store-ból vásárol kulcsot jóval olcsóbban mint idehaza, így annál kicsit drágábban ugyan de még így is jóval az itthoni ár alatt tudja adni.
Ez nem illegális. Illegális akkor lenne hogy ha pl. lopott kártya adatokkal stb. vásárolnák, bár akkor még ennél is jóval olcsóbb lenne (hogy minél gyorsabban, minél többet el tudjanak adni amíg nem tiltják a kártyát), illetve valószínű már ő sem árulna kulcsokat.
Amíg nem 3500-ért látsz 14havi GPU-t addig nem kell izgulnod.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz felixo #26377 üzenetére
Igen, ez kimondottan boxhoz való, és ez használható vezeték nélkül! Én is PS-ről jöttem, ezért adtam el a gold fülest, mert nem akartam madzagozni!
steelseries.com oldalon vettem múlt hét csütörtökön és ma kaptam meg!RobexX10: amint kipróbáltam, és megtapasztaltam, írom is! Egyenlőre csak a fejemre tettem itt a melóhelyemen, de már az is nagyon bejött, h baromi kényelmesnek tűnik!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
chipesz
őstag
válasz felixo #26382 üzenetére
Amit én osztottam meg (SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox) az például olyan, hogy van hozzá egy dongle, azon van egy kapcsoló (Xbox/USB). Ezt kell csatlakoztatni az Xboxhoz. Xbox módban működik Xbox-szal (One, Series X|S), USB állásban PS4/PS5, Nintendo Switch, Android és Windows 10 rendszeren is használható.
Én a SteelSeries honlapján vettem, feltételezem Vasy09 is, múlt héten volt cyber monday akció. Ez 120 euró helyett 80 volt (29 ezer forint).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
goldnarmz
aktív tag
válasz felixo #26377 üzenetére
Én barom az Arctis helyett a Corsair HS75 XB-t választottam.
Van egy alapzaja, nem sok, de zavaró. Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik még fejhallgatóknál.
Illetve a 3. használtkor játék közben egyszer csak elhallgatott, a LED világított rajta, tehát be volt kapcsolva, a box mégsem érzékelte. Kikapcsolni nem lehetett, vártam 3 napot, mire lemerült, és ismét használni tudtam, mintha mi sem történt volna.
Állítólag lehet rajta firmware-t frissíteni, de még nem szántam rá magam.
Nem ajánlom senkinek. Nekem is inkább az Arctis-t kellett volna választani. -
-
-
Scarletiel
senior tag
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz felixo #24735 üzenetére
Ma írta valaki, hogy pár Auchanban volt, de ha biztosra akarsz menni rendeld meg valahonnan előrendelésben és amikor van akkor értesítenek.
Olyan boltot nem fogunk tudni mondani ahol tuti van, ha mindenképp el akarsz egyet hozni, akkor ahogy én láttam itt a fórumtársakat, útra kell kelni és végigjárni pár boltot.
-
törölt tag
válasz felixo #10853 üzenetére
- Azért ne vegyél xboxot, mert nem jut ps.
- Van rá elég jó sansz.
-Nem. Nagyobb készlet van. Nincs idegeskedés, meg hat boltból megrendelés. Persze aki most akar venni, az lehet lemaradt már. Viszont itt a preorder napján aki megrendelte, az kapni fog. Nem kellett hónapokkal előre érdeklődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest