Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz ImpersonatoR #74597 üzenetére
Van rá másfél éved összegyűjteni a pénzt.
-
Def26
félisten
válasz ImpersonatoR #74597 üzenetére
1000dollár? Ezt is mondták?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Seat
tag
. Xbox One S !!!!
Erre vàrtam! -
addikt
Mondjuk konkretan semmi nem derult ki rola.
Annyi hogy xo jatekok menni fognak rajta. 4k 60 fps ez minimum 1000 dollar
Lehet keveset mondtam. Es kulon kell irni ra jatekot amik vagy jonnek vagy nem. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
Na jovo telen jon a Scorpio.
-
rdt89
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz negyven2 #74553 üzenetére
Nem is ártana már valami gyorsabb meg pontosabb működésű program.. Ez a mostani olyan lassú. Nem beszélve arról, hogy délután nem akartam bekapcsolnia projektort, gondoltam majd Smartglasson bekapcsolom vele a boxot, aztán a storeban kikerestem a Doom Demot, rá is mentem a telefonon, hogy rakja fel. Persze, hogy nem rakta fel, csak berakta Ready to installba. Másrészt a boxra sem ártana egy olyan funkció, hogy ha elkészültek a telepítések és nem játszom akkor kapcsolja ki a boxot. De ezt biztos nehéz megírni rá nekik.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Daffchy
őstag
válasz zsolti72837 #74584 üzenetére
Alap, FH miatt vettem XO-t...
-
hackeeeee
Jómunkásember
OKaj, lendületből jöttem, sorry.
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egész nap csend volt, most pedig nézni sem tudtam a stream-et, na mindegy, majd visszanézem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lefty
addikt
Ez a club tortenet egesz jol hangzott igy elsore.
-
Daffchy
őstag
válasz zsolti72837 #74576 üzenetére
Mindenképp előrendelem, csak bízom benne nem ennyiből áll a táj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #74574 üzenetére
Egy bizonyos szintig jó, felette már túmáccs.
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
-
Lefty
addikt
Ez a Final Fantasy eleg gagyisagnak tunik.
-
addikt
Mi ez a HDR eroltetes slim boxn?
Magyarul fog tudni plussz effektet amit a sima nem?
Mondjuk ha olyan mint pc n a hdr effekt akkor nem kell -
Daffchy
őstag
Nagyon remélem, hogy azért FH3-ba lesz város is, nem csak dzsungel meg tengerpart...
-
zsolti72837
addikt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Lefty
addikt
Na 300 dollar a kezdoje a slimnek.
-
Hunt3r22
őstag
Apa kezdődik.
Xr
-
Daffchy
őstag
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Rathrol
senior tag
válasz Döglött Róka #74563 üzenetére
Azt tekerni kell...xD
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rathrol
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #74556 üzenetére
Btw, miután elmentél szoros lett a meccs, de kikaptunk.
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
JamesHun
addikt
válasz negyven2 #74548 üzenetére
már csak azt kellene elérni, ha valamit megveszek One ra akkor ha a PC-s store ba elérhető lett a játék az xboxos MS accountommal elérhessem a PC-s kiadást és játszhassak vele
Azért egy BF1 et lehet néha Pc-n játszanék néha meg One on
Ha meg a mentéseim is közösek lennének lenne a legkirályabbSeriesX: JamesSHun
-
negyven2
veterán
válasz bobooo #74545 üzenetére
Androidra is.
más:
Amúgy azon gondolkozok, hogy ezzel a gyakrabban történő frissesség, azzal, hogy a játékok egyaránt jönnek majd ONE-ra és Windows 10-re (Store), plusz a mostani Win10+ONE store összevonások után, lényegében már csak pár lépés az, hogy az MS megcsinálja a saját SteamBox-át (pontosabban az aminek a STeamBoxnak kellet volna lennie. Vagyis lesz egy pár db fix hardverű konzol, amire a fejlesztők tudnak "optimalizálni" (vagy nem ), ami lényegében megmarad konzolnak. Illetve lesz a Windows 10 rendszer ahol a minőségmániások pénzt nem ismerve tudnak majd játszani. És mivel közös lesz a store, akár azt is megléphetik, hogy az összes játék UWP lesz. vagyis elég egyszer megvenni és játszhatsz vele akár PC-n akár ONE-os. (bizonyos megkötéssékel).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bobooo
addikt
Frissítették iOS-en a Smartglass app-ot!
-
Jovanny2
őstag
válasz Bazsi1987 #74533 üzenetére
Igen, félmegoldás. Picit olyan ez, mint a 360E. Nyilván aki a One megjelenése után vett 360-at, az elgondolkodott/vett E-t, de váltani senki sem váltott rá. Itt meg aki most akar majd venni One-t, az lehet, hogy vesz S-t, de akinek van, az miért cserélné le? Akkor már megvárjuk a nagytesót. Aztán ha lehetne újra venni a játékokat, akkor marad a One még vagy 5 évig, mert annyi játékom van rá, hogy azzal ellennék évekig.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
törölt tag
Rocket League weekend nem csak tnapig tartott? még mindig megy a játék
-
pelenka35
őstag
Remélem 18.30-tól jönnek majd ide is az nfok ,mert munka van es csak mobil net .Előre is köszönöm.
Gamertag:Rob3rt75
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Spike60 #74537 üzenetére
Igen, de mivel a konzol gyengébb, mint egy gamer PC, ezért a gyártóknak, konzolos verzióból könnyebb, felfelé portolni, mint fordítva. : ) Ha mindig arra törekednének a szofteres cégek, hogy egy adott gépre jöjjön ki tökéletesen optimalizált játék lehet E3, vagy Gamescom se lenne csak 2-3 évente!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
addikt
Es ez a zöld fehér négyzet lesz a logója a kor helyett ami xli n nyomat a videó?
Egyébként a 299$ os ár elég baráti a slim ért bar en kicsit kevesebbre számítottam. (2tb nyomhatta meg)
Csak a hűtése legyen legalább olyan halk mint a mostanié és akkor nagy baj nem lehet. (kivéve hogy a hasznalt fat boxok majd gombokért mennek gondolom) -
Spike60
csendes tag
válasz XFishboneHUN #74534 üzenetére
Igazad van abban hogy nem fogja utolérni nyers erőben, csak ugye programozni/optimalizálni másabb egy fix vasat mint több 100 különbözőt.
És konzolhoz csinálják elsőnek a játékot aztán porolják át pc-re, mondjuk pc már csak extra hogy a fejlesztők mit hoznak még ki pluszba hogy ott valamivel szebb legyen/több textúra legyen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Spike60 #74528 üzenetére
Nem tudom miért támadtad le szerencsétlen lmno-t ilyen agresszíven...
A következő konzol generációra nem azt írta, hogy három-négy év, hanem amikor megjelenik az új erősebb Xbox, ami valószínűleg a jövő évi E3-on be is következik, vagy max Gamescom-on.
Erősebb lesz ez 1000 %-ig borítékolható, viszont azt ne felestsd el, hogy egy PC-vel sosem fogja felvenni a versenyt, mert ezt egy adott konstrukcióra legyártják és jobb esetben bír a mai fejlődési ütemben, 3, nagyon max 4-5 évet.
Ellenben egy PC-hez 3-6 havonta adnak ki új hardware-t, ami lehetővé teszi, hogy mindig jobb minőségben játszhasson az ember... Szóval egy konzol sosem fogja utolérni a PC-t. Ebből a mondatodból kirí "Már most is butított játékokról beszélünk PC verizóhoz képest... ", hogy te ezt nem igazán bírod megemészteni, akkor meg vegyél hardcore PC-t és megoldva minden gondod. Így nem kell a falba verni a fejed felháborodva, azért, mert gyengébb egy konzol, a PC-hez képest, mint ahogy itt teszed meg ezt a mozdulatot.
A többség, mint, ahogy én is azért vett konzolt, hogy elfogadható minőségben tudjon játszani, anélkül, hogy félévente kiadna 50-100+ ezer forintot PC hardverre 3-5 éves intervallumban. Sok a pixel huszár, meg fps vadász, akiknek ez nem megfelelő, de tipikusan ezek a PC-ről konzolt kipróbált emberek, akik természetesen csalódtak az adott generációban.....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Bazsi1987
őstag
válasz Spike60 #74528 üzenetére
Nekem tökéletes lesz a sima ps4 meg one biztos nem fogok cserélni picit jobbra 2 évre kb ha mindent megkapok ugyan úgy... Inkább megvárom majd a ps5-öt meg a xbox valamit 😁 ha ilyenre vágynék már rég pc-n tolnám ☺ kb a baráti körből 20-an játszunk kb 2-3 ember mondta hogy lecseréli ezekre a fél megoldásokra... ☺ ha feltéve lesznek egyáltalán nekem gyanús picit visszább vett mindkét fél😏
-
JamesHun
addikt
válasz sugarforce #74529 üzenetére
aki évente 100++ os VGA-kat cserél PC ben meg is érdemli
lehet ésszel is cserélni és eladni a régi alkatrésztés miért ne hasonlítsuk?
amíg a konzolok voltak erősebbek, nomeg szebbek persze mindenki örül neki, hogy jaj PC-n majd 2-3 év múlva láthattok ilyen grafikát
az, hogy ez a konzol generáció el lett rontva az meg ténySeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hoppááá:
"About Project Scorpio? "The most powerful console ever". And nothing more. Only the release date."
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kezdjük hát:
Forza Horizon 3 - Megjelenés szeptember 27.
Lamborghini Centenario;
It is set in Australia;
Extreme terrains;
The largest open-world ever built by PG;
Largest car roster ever seen in Horizon;
4 player campain co-op;
Exclusive Xbox One & Windows 10;
Available September 27, 2016.___
Xbox One S nyitóár: 299 dollár
___
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
A kisebb méretnek örülök, az eredeti One azért elég nagyra sikerült, viszont a beépített táp elsőre nem igazán tetszik - a PS4-gyel is az a legnagyobb problémám, hogy iszonyatosan porszívó hangja tud lenni (pedig a 1216-os modellt vettem, milyen lehetett a régebbi), ehhez képest a One nagyon csendes.
Kicsit kételkedem, hogy hardver hőtermelésén tudtak annyit faragni (még ha kisebb csíkszélességre is váltottak), ami ellensúlyozza azt, hogy a tápot is beépítik. Egyelőre kíváncsian várom az első beszámolókat azoktól, akik rendelkeztek régi géppel is. -
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
zsolesz010
senior tag
válasz JamesHun #74522 üzenetére
Az eredeti, 2007-es verzió.
Próbálj ki egy váltást végigjátszás során a H2A-ról H3-ra; a grafikai "visszaesés" elég szembetűnő. Cifrázd a H2 kapcsolgatásával a régi és felújított nézetben. Oké, nem lepődsz meg, ha szem előtt tartod a H2-H3-H2A időrendet, de vitathatatlan, hogy a H3 grafikája felett egy kicsit már eljárt az idő.Szerk.: Hogy írtam hozzászólást 13:29-es idővel 13:25-kor?
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
-
KD6-3.7
őstag
Hat en nem reg vettem a konzolt. Itt filoztam, hogy megeri e varni az ujra (hallottam a pletykakat) de nem banom, hogy nem vartam. 4K hidegen hagy, mert TV-m nem lesz hozza egy darabig az is biztos. HDR szintugy. Ha meg nagyobb tarhely kell akkor tudom a mostanit is boviteni. Az meg, hogy kisebb lett...pff. Van helyem boven a TV alvanyon szoval no problem!
Jatekokat meg ha 4K-ban akarjak majd futtatni ahhoz keveske lesz ez a hardver.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy néz ki elveszítette a Turtle Beach Elite 800X-em a kapcsolatot a reciver-ével...
Ha jól sejtem nincs szerződött szervizük itthon, ugye? Esetleg tudnátok ajánlani valami itthoni szerelőt akinak van tapasztalata komolyabb fejhallgatókkal?
Előre is köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
lmno
őstag
válasz hackeeeee #74510 üzenetére
"Oké, újabb, de összességében mint játékos, semmivel sem kapsz többet.
Ha kicsit a játékos oldallal nézem, akkor ugyan úgy 720p-ben kell a játékok nagyrészét nézni, mint eddig."
Ki mondta hogy másképp lesz? Az X-edik pletykalap? Ez van
Értsétek már meg, nem lesz erősebb Xbox One. Ha lesz erősebb Xbox, az a következő generáció lesz. Ez egy konzol, aki buherálni akar, vegyen pc-t, és cserélgesse a darabjait meg a drivereit kedvére. -
pzstm
titán
válasz Jovanny2 #74511 üzenetére
ácsi, én sem azt mondtam olcsó, vagy megéri, vagy miért is drágább mint a jelenlegi ennyivel....
én amondó vagyok, várjuk meg a ma estét, tuti okosabbak leszünk csomó részlettel
szerk.: 500 EUR volt anno az alapgép Kinect-el emlékeim szerint
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Jovanny2
őstag
válasz hackeeeee #74506 üzenetére
Szerintem ezzel már készítik fel a pénztárcádat az erősebb vasra. Csak hogy tudd majd hova tenni a fejedben miért lesz olyan b@szott drága.
@pzstm: nem indokolt szerintem sem ez a brutál ár. Semmivel sem jobb, mint az eredeti, mikor az kijött, és az Kinecttel volt ilyesmi áron. Nem? Tényleg, ehhez van Kinect? Amúgy magával a vassal szemben is vannak előítéleteim, mert ami ugyanolyan teljesítményt nyújt (bizonyos tekintetben többet is) és 40%-kal kisebb, benne van a táp, akkor ott valamit el kellett csalni, hogy kisebb/könnyebb legyen, és abból nagy rész a hűtés lehet. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez sehogy sem ér -nekem- ennyit. A fat-tel semmi baj. Tényleg jól megcsinálták.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez mind szép és jó, összességében macerásabb, ha véletlen a táppal van gond, küld az egész gépet gariba. (nem mintha baj lenne a garival..)
Oké, újabb, de összességében mint játékos, semmivel sem kapsz többet.
Ha kicsit a játékos oldallal nézem, akkor ugyan úgy 720p-ben kell a játékok nagyrészét nézni, mint eddig.
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
-
csb.
csendes újonc
válasz bulikavagyok #74500 üzenetére
Ez inkább 100k,nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezek után kíváncsian várom, hogy lesz-e ebből 1TB-s és 500GB-s változat.
Egy ráncfelvarrásért ez itthoni árban nézve szerintem kicsit sok, bár oké, 2TB.
Ha az 500GB-s változatot letolják 100k alá, akkor jó lehet, ha nem, akkor szerintem ennek tényleg semmi értelme nem volt, egy dizájnváltást leszámítva. Hacsak tényleg nem javítottak valamit a controller minőségén.
De azért, hogy beletettek egy nagyobb vinyót, és új házba tették, ezért elkérni ~35-40k felárat.. Hát..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM demó kipróbálható minden platformon. A kampány első pályája, de csak ezen a héten.
Live-Die-Respawn
-
Stevenstyle
senior tag
Nem tudom volt-e már, ha igen akkor sry, de a Limbo ingyenes a Store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest