Új hozzászólás Aktív témák

  • sch_a

    addikt

    válasz Stevenstyle #70180 üzenetére

    Jujjujj... Persze, 14 colos monochrome daewoo monitoron tolom és azért vettem XO-t, mert egy csóró, buta kis féreg vagyok.

    Ember... Álljunk már meg egy kicsit. Nem 60, meg nem 200 colon játszom, csak 42-n, de ha valaki nem látja, hogy a Battlefront, meg a BF4 pixeles, akkor ne én legyek már a hülye. Egyébként nem a multiplatform címekről beszéltem és még csak nem is a felbontás volt a fő témája a mondandómnak. Ha akarnak, tudnak szép játékot csinálni 1080p/60 fps-el is (FM6), de hozhatnám példának a Horizon2-t is (1080p/30fps). Ezek valódi XO exkluzív címek (vagy legalábbis volta), gyönyörűen is futnak és nagyon jó játékok is. Tehát ha akarnak tudnak ilyet is. Arra, hogy most elkezdik a PC-vel összemosni, a konzolra meg idedobják 720p-ben, én nem vagyok vevő. Nekem ez azt mutatja, hogy magasról tojnak már a One-ra, nem jön úgy a bevétel belőle, púp a hátukon.

    De hogy ha ti 227 colon játszotok, kilépitek, hogy hány centire kell ülnötök és onnan nem látjátok a pixeleket, akkor nektek jó. Ezek szerint ti vagytok a piaci rés, akiken az XO majd megél a továbbiakban.

Új hozzászólás Aktív témák