Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Valamelyik boltnál láttam refurbished gépeket 1 év garanciával Xbox360 beszámításos akcióban.
-
nagyúr
-
Quaresma
aktív tag
Ha home partneremnek van live előfizetése, akkor az aktuális gold játékokat én is elérhetem/ letölthetem, vagy csak akkor ha külön előfizetünk live-ra mindkét accountról?
Ps: brunorbert
-
pzstm
titán
válasz pixta78 #70888 üzenetére
Xbox One-nál nincs 1 év gari. Csak 2 és Ms állja a garit, háztól-házig futárszolgálattal, minden új készülék vásárlásakor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pixta78
senior tag
Eldőlt😊
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
nagyúr
-
törölt tag
Van rá esély, hogy a Forza Horizon első része játszható legyen One-on ?
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
ha már ennyire megy pc fele is az ms inkább azt oldják meg ha pl az új BF-et megvettem digitálisan One ra az MS accountomra és ugyan ez megy a Win10-es gépemen is akkor a Win10 store ból bármikor letölthessem az ilyen "multiplatformos" játékokat amik megjelentek One ra és a Win10 store ba is
És akár a mentéseim vándoroljanak a rendszerek között
Sokkal jobban megvenném pl az új BF-et ha játszhatnám PC-n bill egérrelSeriesX: JamesSHun
-
pixta78
senior tag
Utolsó láma kérdés vásárlás előtt:
1és2 év között mennyire jellemző, hogy elromlik?
Akinek van tapasztalata az megírná?
Elég baráti árban lenne 12hó garos. Ha kritikusan kevés az 1 év akkor nem sajnálom a több pénzt.
Kössz
[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
MrPeekaboo
senior tag
PLATINUM DEMO – FINAL FANTASY XV (4.5 GB)
Far Cry 4 me In Argentina (2.1e wo & 3e w SP)
-
parandroid
félisten
válasz axlfsi #70864 üzenetére
Az a vicces, hogy én gamestop klubtag vagyok, német címmel és bankkártyával, de éppen Mo-n, látogatóban, és épp tegnap kaptam hírlevelet, hogy spóroljak 35 eur-t a dobozos Witcher3 megvásárlásával, de a honlapjukon ugyanezt a hibát kapom, ha rákattintok. Szóval kapják be a régiózárukat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valaki játszik innen a Tony Hawk's® Pro Skater™ 5 játékkal?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
tiv83us
veterán
válasz buci30 #70873 üzenetére
En ket kategoriat vettem figyelembe valasztaskor, fontossagi sorrendben;
1. kontroller - nekem sokkal kezreallobb az Xbox gamepad-je
2. a legtobb gaming pajtas Xboxos, igy akikkel mar lassan egy evtizede tolunk minden multit, nem kell megszakitani a kapcsolatot
2,5. a jatek valasztek.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
buci30
addikt
Sziasztok 😊
Olvastam itt is sok helyen szóval szinte képbe vagyok de egy kérdést megerősítest megér 😊
PS3 van most.
Holnap vagy PS4 vagy Xbox One vásárlása lesz.
Szinte egy árba vannak tehát ez nem döntő
Exclusiv játékokat sose figyeltem ha megjelent valami tetszet megvettem sose tudtam hogy az csak a PS3-ra jött mert nem követem a másik platform.
Konzol részről szerintem mind kettő megszoghato xbox360 játszottam tetszet ps3 konzol ugyszint szóval ez is mindegy
Grafika a így olvastam szinte ugyan az de ha nagyon akarok választani akkor ugye a 1080p miatt ps4
Multi elofizetes ugyan az az ár szinte az hogy xbox-nál van 2ingyen játék havonta az mondjuk lehet jó de ki tudja tetszeni fog e szóval...
Tehát szinte nem találok különbséget 😳
Akkor ha ez tényleg így igaz csak egy valami dönthet hogy amelyik konzol van haveroknak akivel tudok multizni pl GTA tehát akkor ha tényleg semmi különbség akkor csak ez lehet mondjuk tényleg fontos A választásban.
Jól gondolom? 😊😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
tiv83us
veterán
Jah, most fizettem ki 2700Ft-nyi USD-t erte az eBay-en, (10 dolcsit), ha par perccel hamarabb jon, a tied lett volna. Suxxx.
Amugy a jatek mar fut, de a serverek meg nincsenek belesitve. Mar set customizaltam az agyam, csak jatszani nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #70867 üzenetére
OK, köszi!
-
storm3
senior tag
Eladtam a boxom, nekem már nincs hasznomra, aki kapja marja:
DOOM CLOSED BETA XBOX ONE
YOUR CLOSED BETA CODE:
TPY7W-6CHTM-P6FD4-D377K-QRXCZ“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
axlfsi
veterán
válasz MrPeekaboo #70861 üzenetére
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
spae
aktív tag
válasz MrPeekaboo #70844 üzenetére
Nekem 7581-et ír!
Más: A The Crew® Wild Run (9 990,00 Ft) csak egy kieg. és kell hozzá az alap? És a The Crew® Wild Run Edition (14 990,00 Ft) tartalmazza mind kettőt?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
adalbert1
veterán
válasz gianni85 #70853 üzenetére
Pont ez az, PC-t már én is csak munkára, böngészésre, esetleg filmnézésre szeretnék használni, játékra egyáltalán nem, 20 év alatt beleuntam a szerelgetésbe, különböző konfigurációk összeállításába (ez a videokártya elég erős-e, ez a ház jó lesz-e, melyik a halkabb táp, stb), a játékok beállításaiba (most akkor milyen felbontást/részletességet válasszak, hogy jól is fusson, és elfogadhatóan is nézzen ki, konfig fileok turkálása, stb) - a konzolos játékok pont ezeket a terheket veszik le az ember válláról, a rengeteg szöszmötölés helyett elég csak a játékra koncentrálni (arról nem is beszélve, hogy egy jó videokártya árából ki is jön egy Xbox One vagy PS4).
Az MS-nél mintha több fronton is nyitnának, meglepve olvastam, hogy állítólag az SQL Server jön Linux-ra, illetve, hogy Win10 alatt lesz bash is (ha valamelyik kacsa lenne, akkor bocs) - gondolom próbálnak minél több software-t értékesíteni. -
Madwe
nagyúr
Világos, de azért a konzolosok nagy része pc mellé vesz konzolt az exklúzívok miatt, s annak a csoportnak az xbox emiatt rossz választás lesz. Nyilván nem a leginkább meghatározó hányad ez, de azért el se hanyagolható, szerintem. Msnek viszont nem mindegy mire veszed meg, mert pcn nem látnak belőle semmit ha steamen originsen stbn s nem tőlük veszed meg, s akkor se annyit, mint ha konzolra vennéd. Mindenesetre nyilván jobban tudják mit miért tesznek mint én, de szerintem is furcsa
-
Def26
félisten
Majd az idő eldönti, hogy melyik a jobb út. MS szar helyzetben van, mert csupán a márkanév miatt rengetegen utálják és képesek ezért is szembe menni vele.
Akárhogy is, az xbox one "újításait" mind az internet népe döntötte meg. Kíváncsi vagyok ez az út vajon miként csapódik le a felhasználókban, de egyelőre úgy tűnik nem erre gondoltak philszpenszerék.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tiv83us
veterán
Ha valakinek van egy Doom beta kulcsa es nem fan, akkor adok erte 5 USD-t (~1400 Ft) PayPalon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MrPeekaboo #70847 üzenetére
A demó az eredetileg meglepetés lett volna.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"All future Forza titles to ship on PC"
Minden Forza játék a jövőben jön PC-re is.
Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
A jelenlegi katalógusuk szerint -30% van minden Xbox One játékra a tescokban - ugyan alapból elég drágák, de tegnap a szentesi tescoban láttam Far Cry Primal-t és Divison-t 14690 Ft-ért (ez a kettő tűnt úgy, mint ami így is megéri).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz JamesHun #70830 üzenetére
Ismerősnek 6k-s ajánlata, PC-s Divison kuponra, oda is adták volna neki, de végül meggondolta, és nem vette meg.
Majd meglátjuk.. Én baráti társaságból odaadnám valakinek, de senkinek sincs dx12-es (TIER 3) vasa hozzá.. De ha senki sem fogja elvinni, beaktiválom Én, és megjáratom a DX12-t..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
buci30
addikt
PS3-hoz képest látványos lesz a kép minőség azéért nem de?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
axlfsi
veterán
-
zkas90
senior tag
válasz buci30 #70826 üzenetére
Őszinte leszek veled. Én. most. nem. vennék. egyiket. sem.
Várnék inkább egy évet, hogy kiderüljön mi lesz ebből a generációból.
Jön e bővíthető XBO, jön e a PS4.5 masina, illetve egyáltalán meddig tudják húzni a jelenlegi generációt.Egy év múlva amúgy is szaré hugyé tudsz majd venni, akár mindkettőből egyet.
btw spórolj még és vegyél i7 6700k + Gtx 980 ti párost 32GB DDR4 rammal.
~450ből megvagy és nem kell foglalkoznod a portolásokkal, stabilan megy majd a fullhd60fps vagy a 4k 30 fps szar port esetén is. Mellé veszel egy hosszú hdmi kábelt + xbox 360/one kontrollert és nyomhatod kanapéról.ui: Viccet félre téve én mindenképpen Xbox Onet vásárolnék, ha nincs olyan exkluzív a PS4 listáján, ami mindenképpen kellene neked.
Lehet nincs meg fixen a fullhd felbontás natívan, de legalább a skálázott meg okosított felbontáson ritka az a játék, amivel gond lenne akadás terén. Így is gyönyörűek a játékok. Ha ez neked nem elég, akkor a PS4 sem lesz az és tényleg PC-re kellene beruházni.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Szevasztok
Most szeretnék váltani de még nem döntöttem el ,hogy PS4 vagy Xbox one ?
Aki mind kettőt használta már írna nekem egy pro/kontra?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
BigStraw
senior tag
Valaki egy kis délutáni GTAV online?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #70819 üzenetére
Gyakorlatilag is. 8-9k körül simán el lehet majd adni a kódokat, de csak abban az esetben, ha most sem lesz használható az ukrán, indiai, stb kiskapu. (Gears-nél már elvileg nem lehetett használni ezt)
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
"A Windows 10 rendszeren használható ingyenes Quantum Break játékra vonatkozó ajánlat a Quantum Break digitális példányának 2016. április 4-ig az Xbox Áruházban, az Xbox.com oldalon, a résztvevő viszonteladóknál és az Xbox One különleges kiadású Quantum Break csomagok keretében leadott előrendelésére vonatkozik, amíg a készlet tart (az ajánlat nem vonatkozik a játék fizikai lemezen megvásárolható példányaira). A viszonteladóktól és csomagban megvásárolt Quantum Break Xbox One-kódokat a konzolon vagy a Xbox.com oldalon 2016. április 4-ig lehet beváltani. A Windows 10-játékkódot Xbox-rendszerüzenetben küldjük el a 2016. április 5. körüli héten. A Windows 10-játék rendszerkövetelményeit lásd: www.quantumbreak.com/windows10. Az ajánlat az Xbox Live minden piacán elérhető, kivéve Kínát."
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
-
Mukih
tag
Ha el lehet adni jó áron a Win 10-es kódot akkor megéri szerintem (Ha pl. 9ért el tudod adni és 14ért vetted akkor az még belefér), de majd oriictól megtudunk többet ha beszélhet róla, hogy milyen hosszú.
(#70815) orichalcos: Köszi
[ Szerkesztve ]
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
Mukih
tag
Lehet róla valamit tudni, hogy milyen hosszú lesz a játék?
Kicsit félek megvenni, mert olyan Order érzésem van, hogy rövid lesz a játék, de annak az időnek is a fele film leszAzt tudom, hogy 5 act lesz, de néztem a VR srácok videóját és ott az első act-nek fél óra alatt vége lett [ Szerkesztve ]
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
pzstm
titán
válasz #79125504 #70804 üzenetére
Az is olyan 10-15....raadasul multiplatform cimekbol is akad melyek erre a generációra lettek keszitve...szóval én inkább azt mondanám az idő is kevés egy konzolra....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Quaresma
aktív tag
Nem tudom volt e már...Ez alapján a QB kisfilmeknek 40 variációja lesz 1080p felbontásban. A játékban meghozott döntések hatással vannak a kisfilmekre, gondolom ezért is foglalnak ilyen sok helyet a videok..
Ps: brunorbert
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #70800 üzenetére
köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest