Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
StLui
veterán
válasz zsolti72837 #61495 üzenetére
Azt nem kérdezted, hanem kijelentetted, és én helyeseltem azzal, hogy leírtam, közöltél egy tényt
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korai karácsony nekem:
Live-Die-Respawn
-
Gergőke88
addikt
válasz zsolti72837 #61495 üzenetére
Igen.
-
Mankó
veterán
válasz s7evcsenko #61493 üzenetére
Dolbyt ésDts-t tud max, a dts hd-ma-ból csak a dts magot jatsza le.
-
s7evcsenko
addikt
Használja valaki házi mozi erősítővel az xbox-ot?
Az lenne a gondom, hogy ha berakok egy BD filmet, és kiválasztom a DTS HDMA hangsávot, akkor csak a DST-t továbbítja.
HDMI-vel van összekötve és Bitsream out-ra van állítva a formát pedig DTS.
Be lehet ezt valahogy úgy állítani, hogy továbbítsa a full hangsávot, vagy ennyit tud a box?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
StLui
veterán
válasz zsolti72837 #61491 üzenetére
A tényt leírtad, de mi a kérdés?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
zsolti72837
addikt
Forza Motorsport 6-ban át lehet állítani km/h-ra.
válaszokat előre is köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
JamesHun
addikt
válasz Blaise #61487 üzenetére
azért az eddigi AC részekben egyből volt magyar felirat digitálisan is ha elkészítették hozzá
lehet max a konzolnak kellene magyar régióban lennie amikor letöltöd és hátha leszedi egyből
de lehet UBI nál kéne rákérdezni, hogy angliába élsz most és megvennéd digitálisan az AC-t megkapod-e a magyar feliratot hozzá és ha igen hogySeriesX: JamesSHun
-
renji00
aktív tag
válasz parandroid #61384 üzenetére
Köszönöm szépen! Végül angolul is tudott és így megtartottam!
Kaptam hozzá valamilyen Gold kódot, most nem tudom hogy 2 nap vagy 2 hét, de ha valakinek kell és szépen kéri odaadom.
-
nagyúr
-
Blaise
veterán
válasz bulikavagyok #61485 üzenetére
Szerintem nincs benne, mert sok konzolbolt árul olcsóbban csak angol nyelvű verziókat.
Witcher 3-nál is később rakták bele a magyar feliratot az összes digitális verzióba.
-
nagyúr
Van itt köztünk olyan aki digitálisan vette meg az AC Syndicate-et nem a magyar Store-ban? Holnap remélhetőleg leakciózzák, és mi is megvennénk, de szeretném, ha magyar nyelv is lenne benne. Ezért jó lenne tudnom, h ha Szingapúrban veszem akkor mire számítsak?!
Élni és élni hagyni
-
ferensz
senior tag
válasz zsolti72837 #61481 üzenetére
Nem kell 40 hszenkemt leirni.
Egyebkemt nem tudom mi ez az uj kuncsorgasi hullam, mindig is ugy volt, hogy be lett dobva minden a kozosbe aztan aki kapja marja.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a két utolsó hsz marad itt ebben a témában, többet ne kérjetek GoW kódokat a topikban, mert nem arra van ez a hely fenntartva. A továbbiakban ha folytatódik ez a tendencia, törölve lesznek az érintett hsz-ek. Ha valakinek van felesleges kódja, az úgyis felajánlja, külön ne kérjétek őket. Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
Lajtorja
aktív tag
Ha valakinek van felesleges GoW kódja, legyen oly kedves és dobjon egy privátot! Örök hála
--- ---
-
sirszevenap
addikt
válasz Döglött Róka #61456 üzenetére
Fuh de nagyok az igények kolléga! Az a baj, hogy tökéletes játékot, ami mindenkinek adja nem tudnak csinálni, ők is csak emberek. Mafia meg storyba legyen jó, az a lényeg. Bár lehet, hogy te már nem is szeretsz annyira játszani, nem?
Bankkártyával? Hát persze!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ledumáltam a controller-eket.
A stock-kal nem volt gond, megoldották a felrögzítést.
Az Elite-hez el kell küldenem a nyugta másolatát. Azt úgy kell elküldeni, hogy minden mágneses cuccot le kell venni róla, és csak a controller-t kell küldeni.
Véleményem szubjektív...
-
vzozo
senior tag
Ezzel kapcsolatban lehet láma kérdés, de eddig nem jöttem rá: hogyan tudom azonosítani, hogy a boxon települt játékok közül melyik a demó, és melyik nem? Még a vásárlás után behúztam egy jó pár demót, azóta pedig még több ingyenes (elsősorban gold) kontentet is. Most takarítanék egy picit.
Illetve a s Skype problémára van másnak ötlete?
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Épp kint vagyunk Bécsben, és lenne egy kérdésem. A fiam XBO-t kap karácsonyra, és felírt több játékot amit szeretne (Destiny, Forza stb). Na most az itt lévő Gamestopban elég jó áron (kb 8k) van mind2 játék. Ezeket otthon, tudjuk használni? (Magyar account)
[ Szerkesztve ]
Majd kiderül..vagy beborul!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
19Vico81
tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
válasz gianni85 #61461 üzenetére
Elég régóta játszom hogy pár gameplay alapján be tudjam lőni mennyire felel meg a játék az ízlésemnek. Most valami Halo 5 akcióra várok mert az hiányzik az One alapszettemből
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
gianni85
veterán
válasz Döglött Róka #61456 üzenetére
kb én is annyit reagáltam volna, hogy felejtős mindhárom
-
Zjunior
veterán
.
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
19Vico81
tag
válasz JackFeryll #61454 üzenetére
megjeleneserol van valami belott datum ?
Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
Döglött Róka
veterán
válasz 19Vico81 #61450 üzenetére
Két ubi játék felejtős sztem (Far Cry kb CoD szint, 3-4 rész szinte ugyanaz és a Zasz imádatot se értettem, erőltetett karakter volt, gagyi monológokkal, Division meg egy multi sandbox ubi-t ismerve lesz sok skin meg minden a taktikai elemeket meg úgyis kinyírják a játékosok). Mafia 3 meg max sztoriban lesz ott, de az is n+1 sandbox cím.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
JackFeryll
őstag
válasz 19Vico81 #61450 üzenetére
Nálam a Mafia 3. A 2 is nagyon tetszett, csak ott a sandbox jellege nem jött át mert nem volt mit csinálni és unalmas volt. A látottak alapján ez most ilyen szempontból talán jobb lesz.
A Far Cry sorozat nálam olyan mint az az összes Assassin's Creed, a játék feléig nagyon király aztán már nagyon repetitív és unalmas lesz.
A Division-t nem ismerem eléggé.Jelenlegi instant buy listámon eddig:
Mafia 3
Hitman
Dishonored 2 -
Döglött Róka
veterán
-
Bogyi007
veterán
Gondolom az eddigi gyengébb eladások miatt kidobják most karira a demót aminek a mérete megegyezik a teljes játékkal s arra gondolnak az Microsoftnál hogy amikor akciós lesz (mert vélhetően lesz - benne volt a videóban) akkor páran így megvehetik.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
19Vico81
tag
valaki belinkelne a jatekok megjelenesi datum szerinti listajat (korabban volt itt, de elfelejtetem kedvencbe rakni, most meg nem talalom)
ez a harom kozul szerintetek melyik lesz a legnagyobb durranas :
uj far cry
division
mafia 3Xbox gamertag / ID : vico81HUUS
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
waldorff
csendes tag
Megvéve. nem csalódtunk, nagyon tetszik a cucc. Mnden tök ok, csak azt nem értem ha fallout4-el vettem(mellette volt egy dvd-n) akkor létezik hogy folyamatosan igényli a korong fizikai jelenlétét ha játszani akarok vele, vagy van erre valami megoldás azon kívül hogy live-ról megveszem?
-
Jovanny2
őstag
Kb. 5 mp az a 10-15. Jól csinálod, csak kikapcsolásig kell. Akkor ez neked nem oldja meg. Hivatalosan utána ki kellene húzni és megynyomni a bekapcsoló gombot párszor, hogy a kondik is kisüljenek, de szerintem az felesleges.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
vzozo
senior tag
Kezdek nagyon zavarodott lenni, konkrétan a skype-pal szopok.
A box (including az appok, játékok) up-to-date, teljesen mezei júzerként használom, semmilyen tesztelői programban nem veszek részt.
Nemrég észrevettem, hogy a Skype nem indul el, hiába próbálom futtatni, gondolkozik egy ideig, majd visszadob a főképernyőre. Néha megjelenik egy hibaüzenet, mi szerint "túl sokáig nem válaszolt", de kb. ennyi.
Próbálkoztam kilőni (quit), semmi. Néha segít, ha lelövöm a boxot (power off), majd teljes újraindítás következik. Néha.
Páran írtatok itt erről a "10-15 másodpercig nyomva kell tartani a power gombot" témáról, de bevallom ezt vagy nem értem, vagy nem javított a helyzeten. Szóval 10-15 másodpercig nem tudom nyomva tartani, mert bekapcsolt állapotban sokkal hamarabb kilövi magát, kikapcsolva pedig nem indul el, csak hirtelen érintésre. Itt mit rontok el?
Jah, még annyi, hogy próbáltam uninstallálni is a skype-ot, látszólag engedi, de valójában semmi sem történik.
Egyedül vagyok ezzel, vagy van ötletetek? Annyira frankó a kinectes skype,nem szívesen hagynám hátra, még ha simán van alternatíva is... Köszi...
-
appleGjuice
tag
válasz eagleberg #61437 üzenetére
Én is elmúlt hetekben végeztem watch dogsszal. Számomra is pozitív csalódás volt, túl sok negatívumot hallottam róla korábban. Annyi a lényeg, hogy ez nem egy gta, nem ahhoz kell hasonlítani, egész érdekes sztorija volt és 1-2 technikai megoldása is tetszett egyediségük miatt. (Pl.: nem találkoztam két egyforma személyiséggel rendelkező npc-vel. És nem is voltak random logikátlanul összedobva: összhangban volt az öltözködési stílus, a kereset, foglalkozás, a vezetett jármű, amiről telefonon beszéltek, stb.) Egy végigjátszásra simán ajánlható. A mellékküldetéseket és egyéb teendőket azonban kihagytam, annyira nem tűntek érdekesnek.
-
eagleberg
tag
Nem annyira témába vág, de épp ma fejeztem be a Watch Dogs sztoriját. Tudom időben
Hihetetlen jó játék volt szerintem. Akkor mikor megjelent divat volt lehúzni.
Talán a GTA 5 miatt, vagy mert akkor még mindenki csodát várt az új generációtól.
Hát én nem tudom, nekem nagyon szépnek tűnt most a játék. -
L_YKing
addikt
Nagyon kezd atalakulni ez a topik keregetosse mint a faces xbox one csoport...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zsolti72837
addikt
Már sajnos vitték, de azért köszönöm.
Ha van valakinek még akkor pm-ben küldje el nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Lefty
addikt
válasz zsolti72837 #61431 üzenetére
GoW1 - W2J42-6GY3R-2Q937-J7M2X-2X46Z
GoW2 - 2FW9X-HRTJ4-JCQYW-32W9Y-46WQZ -
zsolti72837
addikt
Ha van valakinek GOW 1, 2 kódja elfogadnám.
-
zsolti72837
addikt
Ti tudtok felvenni videót?
-
pzstm
titán
válasz Blaise #61406 üzenetére
kényszerből.....
Többször eljátszotta, hogy hibakódot dob, hogy tutira Xbox vagy Blu-Ray lemezt adok-e be neki....aztán sokadjára megeszi persze.......több esetben elsőre....Január második hetétől február elejéig egy percem sem lesz szabad úgysem........szóval gariztatom, mivel február közepéig él rá a garancia.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
SütiGTi
senior tag
Nincs valahol nagyon nagy akcioban az ELITE kontroller?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #61416 üzenetére
Az a gond, hogy max a 2 ünnep között tudom visszaküldeni. Vagyis, feladni feltudnám, de csak állna valahol az ünnepek idején, azt pedig nem szeretném.
Na meg arról nem beszélve, hogy most, hogy küldjem vissza? Ha komplett dobozzal küldöm vissza, akkor komplett dobozosat küldenek? Ez miatt tartok ettől egy kicsit, hogy felküldöm dobozostól, aztán küldenek egyet borítékban, mint a stock-nál (csak nem..)
Holnap mindenképp rákérdezek a supportnál, biztos ami biztos. Aztán ha lehet, akkor megkérem, hogy rögzítse fel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Vasy09 #61410 üzenetére
Még ha az analóg kar ugyan az, még akkor is jó, Nekem a full makrózás és a triggerek nagyon bejönnek, szal ez még oké.. Nekem nagyon bejön, még azt mondom, hogy a súlya is úgy, hogy rajta van az audio adapter..
De ez, hogy lényegében ~3 nap után elkezd recsegni a kar, úgy, hogy van benne max 10 óra játék.. Ez szomorú..
Grat hozzá.
@Buster17: Vagy, GameDVR, azzal azt hiszem 5 perc a max amit tudsz videóként rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Buster17
addikt
Felvenni meg képernőt hogy tudok menteni?
-
Vasy09
őstag
Én is beújítottam egy új kontrollert, méghozzá egy Halo 5 limited-et!
Úgy voltam vele, hogy nekem nem ér 50ezret az elit joy, főleg, hogy azt mondjátok, ugyan az a bele!
Gamertag: Vasy09
-
alien235
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy már feltettem a kérdést de valaki azóta hátha tudja rá a megoldást.
Xbox one Fifa 16 ban miért nem tudunk egymás ellen játszani a haverommal látjuk egymást ki is tudjuk egy mást hívni de a csatlakozásnál megáll, egyikünk a csapat választást látja a másikunk a stadiont, egy idő után pedig connecting lost. De cooperativeot tudunk játszani úgyhogy együtt vagyunk mások ellen, akkor egymás ellen miért nem engedi? A nat hol open hol strict de mindig akkor szoktuk próbálni amikor mind a kettőnknek open pedig a dmz és a portok is be vannak állítva, a router lehet probléma Tp-link841N van nekem haveromnak régebbi? Azért nem tettem fel a kérdést az xbox honlapján mert ott csak angolul lehet.Válaszokat előre is köszönöm.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #61370 üzenetére
Én reménykedtem, hogy azért hátha nem, bár tudom, hogy szétbontva látszott, de akkor is..
Holnap úgyis fel kell hívnom az ügyfélszolgálatot, rákérdezek majd erre.. Ebben a kategóriában ez elég gáz.
Persze tudom, működik meg minden, de az 576ban vett stock controller még bírja, pedig az kapta az ívet keményen..
Ettől függetlenül is még mindig nagyon tetszik az, hogy nem lötyögnek a gombok, karok, stb.. Csak, ez úgy eléggé bosszantó.
Plusz arról nem beszélve, hogy nem merem visszaküldeni, félve attól, hogy vajon mi lesz vele, na meg, vajon hogy küldik vissza, na meg itt azért nem nézném jó szemmel, ha refurb controller-t küldenének helyette.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz storm3 #61400 üzenetére
jó kérdés.....de általában ilyenkor olcsóbb cserélni egy 500-asra ha még van készleten nekik, drágább ha mérnökúr bevizsgálja, megszerelik, letesztelik, jóváhagyják, ellenőrzik....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bazsi1987
őstag
válasz zsolti72837 #61403 üzenetére
Jaja 😊
-
Bazsi1987
őstag
Egy kis halo! 😊[link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel