-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Későn érkezőként szert tettem egy One X-re, viszont némi anomáliákat vélek felfedezni. Azt már kiderítettem, hogy új játék telepítésekor nem szabad ráengedni a frissítést is, mert akkor kifagy az egész, így mindig a frissítés később opciót választom. Viszont pl Division 2-nél hiába választottam azt, pár százalék (változó) után leállt a lemez, viszont ha offline-ba tettem a gépet, akkor simán feltelepítette lemezről, majd online állapot után frissítette.
Most viszont nem tud kapcsolódni az ubisoft szerverekhez (lehet offline módban elindítottam és beragadt). Illetve ami nagyon zavaró, hogy ha pl kifagy egy játék, vagy csak restartolok, utána nem olvas be lemezt, behúzza, de ott van a kis lemez ikon ! jellel. Erre azt tapasztaltam, hogy megoldás, ha kikapcsolom a gépet és várok vele kb fél órát, de van, amikor csak a teljes áramtalanítás segít.
Más is tapasztalt ilyeneket? Tényleg ennyire bugos a z sw?
Köszi!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
peet137
tag
válasz l.skywalker #241898 üzenetére
áháááá Akkor ezért.
-
peet137
tag
válasz l.skywalker #241896 üzenetére
Nekem nem mutatja ingyenesnek, vagy csak én vagyok béna?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes DLC:
The Sims™ 4 Jungle AdventureNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
balintka
addikt
válasz csuvicsuva #241894 üzenetére
Oké akkor ilyen lesz szerintem. Gyárit nem nagyon találtam, nem tudom hol lehetne olyat venni.
-
-
balintka
addikt
A most vásárolt One X-emhez nincs meg az eredeti HDMI kábel. Tudtok olyan webshop-ot vagy oldalt, ahol a gyári kábel kapható (lehetőleg új)? Vagy milyet lenne érdemes venni, ami legalább olyan jó, vagy jobb mint a gyári?
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #241878 üzenetére
Szerintem inkább havonta jön rendszerfrissítés. Nem mondom hogy mindig, de nagyon sok esetben én havinak érzem. Még úgy is szokták hívni, hogy a szeptemberi, októberi, novemberi.. update.
-
yanesz
tag
Meg vsn...koszi
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Adott egy ssd,ami xboxra lett csatlakoztatva es jatekok is voltak rajta.
Most viszont ujbol windowson,androidon hasznalnam.
Hogyan tudom vissza allitani,hogy megint kompatibilis legyen az emlitett rendszerekkel? -
balintka
addikt
válasz IntelKiller7 #241880 üzenetére
Köszi a linket, kisebbek vannak elég gyakran akkor ez alapján.
-
balintka
addikt
válasz l.skywalker #241878 üzenetére
Köszi a segítséget! Várható mostanában update?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
balintka
addikt
Annyira nem követem, azért kérdezem meg. One X-re milyen gyakran jött rendszer frissítés? Mikor volt az utolsó, mikorra várható a következő?
-
AnonymusX
senior tag
válasz gboszi #241875 üzenetére
Szia!
Itt a Series topik.
Tudtommal csak a spéci tárhely bővítőkártya működik vagy pedig váltani kell az 1 TB-os XSS-re, ha az 512 GB-os van neked.
-
gboszi
senior tag
Sziasztok series s gépem van s egy 2Tb külső hdd pluszba. Ugye most realizáltam hogy az xs játékok csak belsőről mennek, ami a 100 gb játékok miatt elég szívás. Van megoldás? Egy uj box árát nem költeném tárhelyre valami trükk, vagy low budget?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz AxBattler #241872 üzenetére
Ha Series gépen One verzióval játszol, akkor persze a One verzióra érvényes megkötések vannak crossplay-ben (PS4 verziót használókkal multizhatsz), illetve One verziósakkal lehet platformon belül játszani multiban.
Cross-progression viszont van Xboxon belül One és Series változatok között (és PS4-5 között).
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
EA Sports FC 24-ben:
-XBOX ONE-os tud játszani online ellenfelek ellen.
-PC-s is.
-Egymást felvették a barátlistájukra a játékon belül, és ott látják is egymás felhasználónevét.
-A Crossplay is engedélyezve van mindkettőnél.De ezek ellenére, ha pl. Online Friendlies-ben akarnának egymás ellen játszani, ott nem látják egymást.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
NYEREMÉNYJÁTÉK!
Anonim felajánlás keretében megnyerhető egy
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition
Xbox One/Series kódA sorsolásra jelentkezni lehet:
→ ITT ←Jelentkezési határidő:
2024. január 11. 20:00Sok sikert!
Feltételek a sorsoláson való részvételhez:
Érvényes regisztrációval kell rendelkezni a fórumon és min. 50 hozzászólásnak
meg kell lennie az adott topikban (a megfelelő topikot mindig a nyeremény
alatti konzolos elérhetőség mutatja) ezen hsz. elküldésének időpontjáig![ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
draco31
veterán
Hello!
Úgy tűnik eladósorba kerül az all digital masina.
Elég csak nyomni egy alaphelyzetbe állítást rajta, hogy minden törlődjön?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
"használt" játékok (PH-ról) használhatók és a Store-ból DLC-k vásárolhatók/használhatók a "használt" játékhoz? -
Wesder
félisten
válasz icemad #241861 üzenetére
Igen, az az új gamertag rendszer miatt volt hogy kaptunk egy újabb ingyenes lehetősèget. Mèg nekem is megvan, ha változtatni szeretnèk.
A règiben nekem is fizetni kellett mert az account regnèl kapottat èn azonnal változtattam.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
draco31
veterán
válasz icemad #241857 üzenetére
Akkor ezek szerint volt egy módosítás, amire nem emlékszem.
Amikor leokézom, hogy oké a név, átdob a fizetős oldalra rögtön.
Az még fura, hogy csak betű és szám lehet benne, írásjelek meg nem.
Akkor ez van.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz cinikis #241855 üzenetére
Miért fura? Ez pont azért van, hogy a helyére pakolnak más játékokat, amiket ki tudsz próbálni, és, ha tetszik akkor esetleg meg is tudod venni.
Kulcsos oldalon egyébként egy One verziós GTA már 2-3 ezer forintért beszerezhető. Sőt, néha még Storeban is annyi. Nem épp a világ pénze.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
addikt
válasz cinikis #241855 üzenetére
Nincs ebben semmi fura. Általában az előfizetői szolgáltatások tartalma változó, és csak egy része fix tartalom. Így van például filmes szolgáltatásoknál is. Pl. Netflix.
Szerk.:
GTA V egyébként még mindig tök jól eladható játék. Így ha a platform szolgáltatója nem fizet egy rakás pénzt a kiadónak, akkor simán életképes előfizetésen kívül is.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
cinikis
tag
válasz diablo1984 #241850 üzenetére
Én is így gondoltam idáig.
-
draco31
veterán
Hello!
One S all digital van, még annó az én nevemre, becenév, stb lett beállítva, de 95% ban öcsém nyúzza, aztán gondoltuk átirjuk a becenevet.
Az komoly, hogy ez 2000Ft-be kerül?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
cinikis
tag
Új vagyok a pályán
Game pass ban volt ugye a Gta V amit letöltöttem,de most kivették?
Tehát hiába töltöttem le,így is eltűnt a gépről ezt hogy? -
acbr_13
csendes tag
válasz dvdbackuper #241847 üzenetére
Próbáltam OSU2-vel is azzal viszont el sem kezte a frissítést ott más hiba kódot dobott!
OSU3 pedig nem az én verzió számomhoz való!Corey
-
acbr_13
csendes tag
válasz dvdbackuper #241845 üzenetére
Vissza fogom csak az most nem nálam van így hirtelen nem tudom. De ha úgy se lesz jó akkor esetleg valami tipp, hogy mi lehet a baj?
Corey
-
acbr_13
csendes tag
válasz dvdbackuper #241843 üzenetére
De megvan. Csak ki kellet szedni mert nem dobta ki a lemezt.
Corey
-
acbr_13
csendes tag
Üdv! Most cseréltem az X1 s embe HDD-t, mert korábban offline rendszer frissítés közbe E100 dobott, de ugyan az a probléma. Pendriven OSU 1 van, de az utolsó szakaszban ujra indul és e100! Ha alaphelyzetbe állítom, hogy töröljön minden fáljt akkor onnan a 64% akarja folytatni, de ugyanugy e100.
Igaz ODD nincs benne nem tudom, hogy ez lehet e a próbléma.Corey
-
balintka
addikt
Nálam szakavatottabbtól kérdezném: mi most a tendencia, az új játékok kb. mekkora hányada nem jelenik meg a One generációra? Mennyire érdemes meglépni most a generációváltást Series-re? Van már annyi exkluzív/új játék rá, ami miatt már most megéri?
[ Szerkesztve ]
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Az rdr2-t szeretném megvenni digitális formában boxra és ezt a legolcsóbban akarom megúszni.
Tudnátok ajánlani valami megbízható key shoppot?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
(*)(*)
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Guitar14
senior tag
válasz l.skywalker #241832 üzenetére
Örülök neki.
Gyurma az tökéletes lesz úgy is.
Portalanítás az ráfér évente vagy 2 évente a gépre, paszta szerintem elmegy simán 4 évig de az után tényleg ajánlatos cserélni a korábban említett problémák miatt.
Meg 4 évente megérdemel a gép egy pár óra figyelmet.Unokatesóm idősebb nálam jóval, nála Xboxoztam sokat a 360-on és a mai napig első napokon veszi az xbox-okat. Mondja egyik gépet se tisztíttatta mivel nem tartotta indokoltnak, viszont a Series X-be látja mennyi por gyűlt össze és hogy mennyiért veheti igénybe a "szolgáltatásaimat". Hát mondom milyen a régi Fat Xbox 360? Hát továbbra sem olvas lemezt meg nem nyílik de jól üzemel. Mondom ha azt a szegény gépet is megcsinálhatom amin anno sokat játszottunk akkor ingyen. Szegény sose volt bontva
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
balintka
addikt
válasz l.skywalker #241832 üzenetére
Átmenetileg jó lesz. Arctic TP-3 1,5 mm lapokat vagy az Upsiren U6 (asszem) gyurmát tudom javasolni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Guitar14 #241822 üzenetére
Megtörtént az újrapasztázás. Sajnos a VRAM-okra nem tudtam új thermo gyurmát venni, ezért a régit "parasztosan" újragyúrtam és visszaragasztottam, ezt majd megpróbálom idővel pótolni, mert nem hiszem, hogy sokáig lesz így megfelelő. Köszönöm a segítséget, a gép csendes mint az álom.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
pjohnny
csendes tag
XBOX eladásnál fiókok törlése/gyári visszaállításon kívül kell még valamire figyelni?
-
balintka
addikt
válasz Guitar14 #241828 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy talán minden pasztázásnál nem kell cserélni, de 2-3 ciklus után már biztosan. Olvastam olyat, hogy a "legmodernebb" megoldás a hűtőpadok helyett az Upsiren gyurma, ami kb pont olyan állagú, mint a gyári gyurma. Az ára azért jóval húzósabb, mint az Arctic hűtőpadoké, ezért egyelőre nem ezt vettem hozzá. De később lehet majd beruházok egy ilyenre.
A CPU-ra Arctic MX4 pasztát raktam, én ezt meg a Kryonaut-ot preferálom. A gépem 2019 őszén vettem (utána nem sokkal már megszűnt a forgalmazása is), keveset használtam, de így is keményre volt száradva a gyári paszta.
Azért is kérdeztem a véleményed a HDD-ről, mert nem géphez kötött mint a Classic-nál, és fel tudnám külső vinyóként használni. Egyelőre meghagytam rajta a partíciókat, mondom, kérek véleményt a kérdésemmel kapcsolatban, jól gondolom-e, hogy felesleges megőrizni backup meghajtónak. Köszi a véleményed és a segítséged!
-
Guitar14
senior tag
válasz balintka #241826 üzenetére
Szokták javasolni a cseréjüket minden pasztázás esetén mivel ahogy leszeded őket szennyeződés jut rájuk. Pasztázás azért más téma mivel a sok hőtágulásra a paszta kipréselődik a CPU/GPU szélére így dry-spotok lesznek (száraz, paszta nélküli területek ahol nem hűt rendesen) és keményedik is idővel a paszta amitől ugyanaz történhet mint ami l.skywalkernek, hogy megreped és levegősödik. De ez nem minden esetben történik meg és teljesen változó mekkora repedés van.
A hűtőpadok pedig ilyen hővezető szivacskák "gyurmák" amik nem keményednek meg idővel és nem préselődnek ki. Plusz olyan helyre alkalmazzák őket ahol nincs akkora hűtésigény mint egy CPU/GPU-n. Emiatt simán újra felhasználhatók ezek de azért időnként javasolják ezek cseréjét. Statisztikákat nem tudok ezek idővel mennyire romlanak.Gyári HDD-t nem annyira fontos megtartani hisz bármikor belerakhatsz a gépbe egy üreset amire bármikor installálhatsz rendszert. (régi Xbox classicoknál kellett megtartani a HDD-t mert azt nem lehetett telepíteni és nélküle nem ment a konzol, ha elszállt a gyári HDD akkor kampec van ha nem tudjuk a merevlemez zárókódját.)
A kiszedett HDD-t add el ha jó állapotú vagy rakd bele külső HDD házba/laptopba bővítésnek.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz #38464487 #241825 üzenetére
Átrakhatod de újratelepítés fog kelleni az biztos. Bele van kódolva a rendszerbe a gép adatai és azonosítószámai. PC-ből PC-be se tehetsz át csak úgy HDD-t oprencszerrel együtt hacsak nem 1/1 ugyanaz a konfiguráció.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
balintka
addikt
válasz Guitar14 #241822 üzenetére
Én is most csináltam ezt meg a One X-emen, plusz 2 TB SSD-re is cseréltem egyúttal. Arctic TP-3 hővezető lapokat ragasztottam fel a gyári gyurma helyett, 1,5 mm-eseket. Ezeket a hővezető lapokat milyen gyakran kéne cserélni?
A szettből még van egy akkora darab, hogy még egy körre elegendő lesz majd.
Érdemes megtartani a gyári 1 TB-os vinyót (Xbox-os formátumban)? Mert OSU-val telepítettem fel a rendszert pendrive-ról.
-
törölt tag
Xbox one fat bol átrakom az 1 tb os hdd a one s digitalba müküdni fog szerintetek ?
Van valami eltérés a rendszerbe a fat és a one s digital között ?
rajta van sok játék Hdd-én azért szeretném átrakni meg csak 1 tb nem 500 gb os.
[ Szerkesztve ]
-
mbaker
tag
Sziasztok!Segítségeteket kérném...Tudom es olvastam a home-olás fejezetet,de nem vagyok ill vagyunk nagy toppon ebben témában.
Szóval akivel régen home-oltam eladta a gépet.Szeretnék 1 új home társat...Viszont az előző társam accountja is meg van ill fiókja...Állítgattunk mindent aztán az előző társam accountja jelentkezik be mindkét gépet..Enyémen es az új társamnál is...
1.Kitörölhetem a gépemből a régi társam fiókját?Accountja megmaradjon...
2.Én lennék a főgépes(előfizetéses) xbox series x es a társam xbox one s...
3.Hogyan kezdjünk mindent előről hogy ne zavarjon be a regi társam fiókja és accountja?
Nagyon köszönöm a válaszokat!BÚÉK MINDENKINEK! -
Guitar14
senior tag
válasz l.skywalker #241815 üzenetére
Ezért is jó újrapasztázni ha szétszedjük és relatív idős a gép.
A szerelgetésre és a mozgatásra valószínű az alaplap kicsit deformálódott egy pillanatra amitől a kemény hűtőpaszta a Cpu és a borda között megrepedt így levegő jutott be és nem adja le a hőt a bordának. Emiatt nem melegszik és pörög maxon a gép. Mielőbbi pasztázást ajánlok. Csak paszta elég, a hővezető lapokat nem szükséges.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
válasz IntelKiller7 #241819 üzenetére
Szép fogás ez volt 4 évvel ezelőtt :
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezért éri meg jobban lemezes játékot venni (ha olyan a géped), mert az bármikor eladható... És a digitális verzió lényegében nem olcsóbb, mint a lemezes, holott az előbbire igen komoly értékesítési megkötés van. Pedig nem lenne megoldhatatlan feladat a digitális tartalom átruházása az MS részéről, csak nyilván nem érné meg nekik, ezért nem is valósítják meg.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nekem is némi hozzáértő segítségre lenne szükségem. Megejtettem az éves takarítását a One X-nek, szétszedtem egészen a hűtésig és csak portalanítottam. A CPU hűtőt le sem szedtem, pasztát meg lapokat nem cseréltem. Ezt amióta lejárt a garancia mindig megcsinálom. Miután összeraktam, azóta játékok alatt hihetetlenül hangosan pörög a ventillátor, de a gép még csak nem is forró. Megint szétszedtem, nem-e egy csavart hagytam lazán vagy valami, de semmi. Van ötlet?
-
bajtokarpi
őstag
válasz IntelKiller7 #241812 üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
icemad neked is köszi.battletag: bossi#2666
-
válasz bajtokarpi #241811 üzenetére
Szia.
Őt keresd meg: [link]Egyébként érdemes venni egy tartalék kontrollert, amikor akciós. Úgy emlékszem pár hete volt új 15000 forint körül. Sajnos a kontroller nem túl jó minőségű, ezért jobb, ha van tartalék a javítás idejére.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bajtokarpi #241811 üzenetére
Ki lehet cserelni igen. De lehet, hogy jobban jarsz, ha veszel egy ujat. Akar innen hardveraprorol hasznaltan.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Sajnos elkezdett vacakolni a kontrollerem, (joys) része egyre "érzéketlenebb", nem reagál finom mozdulatokra. Javítható dolog ez, ha igen akkor tudtok esetleg helyet-személyt aki ezzel foglalkozik, és megbízható?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Guitar14
senior tag
válasz #38464487 #241809 üzenetére
Szemügyrevettem alaposan a képeket és semmi elváltozást nem látok.
Szép munkát végeztél igazából.Mosfet gondokról írnak még:
Multiméter dióda módra állítva ( ->|- szimbólum)
Piros vége valami földelésre az alaplapon (fém burkolat, pl hdmi csatlakozó burkolata)
Fekete vége oda ahová a képen mutatom: [kép]
nyilakkal a mosfetek amik általában elszállnak ilyen esetben és a képen látható orientációban látva a bal felső pontjához kell érinteni. 0.6 volt körüli érték a megfelelő.
Ha ennél jóval kevesebb akkor cserélendő ami sajnos forrasztásos (TPN8R903NL a pontos neve, aliról kapható)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
jenei1994:
Mielőtt elengednéd azt a szép gépet:
Pasztázás előtt működött?
Hátul a konzolon a tápcsatlakozó ép?
Esetleg még egy bontást megér, hátha látszik valami belül.
Lősz pár képet a belsejéről és kiderülne.Mivel szedted le a bordát fogó X-clampet és mivel vakartad le a régi hűtőpasztát? Nem okoztál sérüléstesetleg ott?
Ha nem menthető akkor legegyszerűbb ha kiveszed a HDD-t belőle (amit tudsz másra is használni később). Más ha meg tudja menteni akkor belerak egyet és újratelepíti a rendszert.
De ne add fel, ha van türelmed bontsad meg mégegyszer esetleg a hűtőborda alá is kukkants be nem-e ott verhettél le valamit.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.