Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugeboy
tag
Sziasztok!
Gondolkodom XBox - esetleg ps4 - vásárlásán. Nem volt még konzolom, utána olvasgattam, de van pár kérdés, amire még nem találtam választ.
Amire használnám:
Fifáznék haverokkal, akik PC-n játszanak.
1. Ez működne úgy, hogy én xbox-on, ők pc-n játszanak?
Az exkluzív címek alapvetően nem érdekelnek, nem vagyok akkora játékos, hogy ragaszkodjak egy játékhoz.
Itt a fórumon is olvastam, hogy egyes játékok meg-meg akadhatnak one s-en, illetve ps4 slim-en.
2. Ez tényleg így van?
Amiben aztán teljesen bizonytalan vagyok az a médialejátszás. A blueray, dvd lejátszás egyáltalán nem érdekel.
3. Amire kiváncsi vagyok, hogy lehet-e az xbox merevlemezére (főleg 720p, vagy sd minőségű) filmeket másolni valamilyen módon? Nem sokra gondoltam, pár 10 GB-nyira.
4. Amennyiben nem, hogyan működik együtt egy ilyen NAS-sal? Tudok streamelni NAS-ról tv-re az xbox-on keresztül?
A megjelenítő egy fullhd felbontású nem okos tv és a közeljövőben sem szándékozom venni fullhd-nál nagyobb felbontású és/vagy okos tv-t.Amennyiben a fentiek közül valami nem működik xbox-on, de ps-en igen, kérlek, azt is mondjátok.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- OLED TV topic