Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Srácok, van valakinek személyes tapasztalata a PC-s és Xboxos Dragon Age-dzsel?
Nekem PC-re van meg, de gondolkodtam, hogy esetleg megérné-e eladni (DA + Awakening), és inkább boxra beszerezni. Az ok annyi lenne, hogy mivel a Bioware cuccok ilyen folytatásos, előző játékból karaktert átimportálós saga-vá állnak össze, könnyen lehet, hogy teszem azt a Dragon Age 2-őt már inkább Xboxra venném meg (jobban szeretek konzolon játszani, amióta megvan a gép ), de ugye akkor bukom a jó kis importálós lehetőségemet, mivel egyelőre nincsen átjárás a PC és a konzol között.
Szóval röviden: van valami hibája/hátránya a DA-nak konzolon a PC-s verzióhoz képest?
Sectumsempra - For Enemies
-
joey0924
csendes tag
-
karakpecze21
senior tag
Hehe, hihetetlen és tényleg!
Ezt telibe találtad, teljesen igazad van.Nekem először azt írta, Svájci.
Most kérte az utaláshoz az adatokat.(amit persze nem fogok megadni) és elküldte az ő adatait is.
Részletesen nem teszem ide ki mind, mert nem tudom szabad-e.
De ennyi bőven elég is:"Zipcode:23402
Country: Nigeria"Hú de jó, hogy rákérdeztem itt, mert ebbe bele szaladtam volna.Éreztem, hogy nagyon gyanús és furcsa a dolog, csak nem jöttem rá mi lehet a buktató.
Előre utal, mi lehet a gond, de most már értem.Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz karakpecze21 #46981 üzenetére
Nigériai csalások. Szvsz, ez is valami ilyesmi lehet, csak nem Nigériából.
-
dunc
nagyúr
Hello átbaszás nekem egyszer egy 3 ezres üzletre jelentkeztek Kanadából Alap levélszemét,kuka.
-
karakpecze21
senior tag
válasz Xirtam #46986 üzenetére
Nincs semmi gond, mindenkinek lehetnek rossz napjai.
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed.Sickboy25: Köszönöm neked is a segítséged.Akkor én is hagyom inkább a dolgot, mert tényleg elég furcsa.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a választ, így elkerültem azt hogy egy nagy hülyeséget csináljak.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
nekem is egyszer jelentkezett valaki Kanadából az itt hirdetett telóra... Nem foglalkoztam vele...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #46985 üzenetére
Jogos, bocs én voltam a paraszt!
Mindenesetre ne menj bele, lehet átbaszás is sőt. Pont azért amit leírtál...ott is találna ha akarna. Lehetm ph-ról valami okos szórakozik
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Xirtam #46984 üzenetére
Az nagyon szép is ha segítünk akin tudunk, szerintem ez természetes.Azért is vannak ugye a fórumok.
Nekem csak a az azonnali letámadó hangnemeddel volt a problémám."Bemész egy autóboltba ott se kérdezed meg hogy hol lehet venni narancsot!"
Az életben ez sem igaz teljesen én egy xxx boltban vagyok eladó és igen is sokszor jönnek megkérdezni, hogy ezt és azt keresnek aminek semmi köze ahhoz amit árulok.
Ilyenkor ha normálisan megkérdezik, akkor nagyon szívesen eligazítom, hogy merre találja azt amit keres.Igazából nagyon szívesen segítek.Azért is kérdeztem itt, mert ebben a topikban legalább van mozgás és nem kell napokat várnom az esetleges véleményre.
Semmi mást nem akartam csak megtudni az esetlegesen ilyen ügyekben tapasztaltabb emberek véleményét. Nem gondoltam, hogy ez ekkora bűn.Nekem eszembe se jutott, hogy személyeskedjek.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #46983 üzenetére
Meg mellete olyat is tettem le az asztalra amivel segítettem emberkéken!
Bemész egy autóboltba ott se kérdezed meg hogy hol lehet venni narancsot! Jóformán csak ennyi volt a bajom az egésszel...Lehetőleg ne menjünk át személyeskedésbe...[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Xirtam #46982 üzenetére
Eddig úgy véltem, hogy segítőkész emberek, de úgy látszik ez nem mindenkire igaz.
Rád számítottam is hogy a falba fogod verdesni a fejed.Csak nem értem mi ebben az ekkora probléma, hogy mindjárt le kell támadni az embert.
Tettél már te is ide épp elég nem ide tartozó hozzászólást....na mindegy. -
Xirtam
veterán
Mi vagyunk mi? Off topic esetleg logout?! Menj és szólj a moddiknak h töröljék...De amúgy meg hatalmas átbaszás, ha belemész meg is érdemled
Alan Wake-esek figyelem [link] Youtubon mind a 6 rész ( előzményeket mesél el ) megtalálható. A linkem az első!
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami igazából nem ide tartozik, de nem találtam másik topikot sem ahol megkérdezhetném.Itt legalább van mozgás és van pár nálam sokkal tapasztaltabb emberke.
Árulok itt Ph-n egy Asus A6m laptop alkatrészeit.Tegnapi nap az e-mail címemre jött egy levél aminek a tárgya a hirdetésem címe volt.
A furcsa csak annyi, hogy angolul írt az illető.Ez eddig még mindig belefér, de kiderült, hogy meg szeretné venni az alkatrészeket igen csak áron felül (200dollárt ígért).Bankszámlára utalná amennyire kivettem a szavait.
Elmondása szerint Svájci az illető.
Csak azt furcsállom, hogy közelebb nem talált alkatrészt?Amennyit ígért annyiért már majdnem működőképes használt gépet kapni.
Nagyon furcsának tűnik nekem, nem történt még velem hasonló.
Szerintetek lehet ebben valami turpisság?
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Crazyman33 #46976 üzenetére
Óriási volt, ez tény! 3 órát zenéltek, és kb. 40 ezren lehettünk...( Mexikóvárosban 110 ezren voltak ) Gondolkozom még az osztrák vagy német fellépésükről is, hogy ott kéne lennem.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Crazyman33
senior tag
Jaj a szívem.
VideóSickboy!
A 3,14csába, de irigy vagyok.[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Xirtam
veterán
-
daninet
veterán
Üdv!
Olvastam valami cd-re kiírható offline frissítési lehetőségről, mivel szeretnék flash memóriára menteni. Sajnos nem tudom jelenleg internetre dugni az xboxom (elég finoman fogalmaztam remélem ) találhatok ilyet valamerre?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Xirtam
veterán
Srácok majd, írja le mindenki aki szeretné, hogy a gamertagja melé az is bekerüljön, hogy mien játékokkal rendelkezik. Azért, hogy így egyszerűbb legyen egymás között kialakitani co-op-ot és társait!
-
Plero
aktív tag
Sziasztok
Melyik XBox-nak volt belső tápegysége és mekkora volt a teljesítménye Milyen feszültségeket adott le?
?
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Xirtam
veterán
válasz lumpen_stex #46964 üzenetére
Jólenne ezt befejezni. Mivel ez a topic se hackelt se jtagos és stb. gépekkről nem szól.
nem fogok mégegyszer szólni. meglehet privátban is beszélni vagy másik forumon forumozni!
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Sickboy25
addikt
válasz Panda macika #46962 üzenetére
Én voltam az előző is csak véletlenül a barátnőm felhasználójával léptem be... Törölhető is, ha jár erre modi... Amúgy Crazy-nek címeztem, hogy tegnap voltam Metallicán, most láttam élőben is,m iért is olyan nehezek a GH-ban a Metallica számok... Reszeltek rendesen...
-
Panda macika
csendes tag
-
joey0924
csendes tag
Bárcsak lenne goldom én is csatlakoznék
xbox360 gamertag: joeycastro
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
A Dante's Inferno DLc-i (ugye 2 van azt hiszem) mennyibe kerülnek? (ms pont és persze forintba érdekel!)
A választ előre is köszönöm!
braner00 kerüljétek!
-
czaki10
csendes tag
A DLC-ket csak Live-val lehet megoldani,vagy esetleg lemezre ki lehet őket írni, és úgy is meg lehet oldani hogy sikeres legyen a frissítés?
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #46945 üzenetére
E3 elött lesz a Microsoft-nak egy "Project Natal" napja. Ott végre leleplezik a valódi nevét. stb. stb.
-
Crazyman33
senior tag
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
Tharagul
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy "problémám". Ha valaki tolja a Borderlands-et splitscreen co-copba, az tud segíteni. Nekem van egy gold accountom, barátnőmnek lejárt, ergo silver. Belépek a Splitscreenbe Borderben, alapból ugyebár az én gold accountommal, majd karit választok. Beküldöm a másik controllert (start), majd ezután nem engedi, hogy az ő acc-ját élesítsük. Mert azt jó lenne, ugyanis akkor nem menti a karaktert, amivel játszik. Ezt közölte a progi. Szóval, hogyan is kell úgy splitben co-opoznunk, hogy mindkettőnk karaktere mentődjön? (Vagy előbb az ő accountjával belépve is kéne karit létrehozni? ) Előre is köszönöm a válaszokat, ha lesz
-
sch_a
addikt
válasz rudymester #46941 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha hdmiről játszol, akkor hibásodhat meg az a bizonyos hana chip, amiből ugye az e74 következik. De azt nem tudom, hogy a vga-kábelről ilyenkor hogyan kell mennie.
-
-
celgene32
csendes tag
Hali,
HDmi-DVI kable van a box es a monitorom kozott.
Amikor bekapcsolom a box-ot villodzo piros pixelek jelennek meg es csikok,van kep rendese csak ezekkel a hibakkal,viszont amikor regi vga kabelt hasznalom akkor nincs semmi baja.Lehet az a kabel hibaja? (dvi-hdmi kabel)
Esetleg a box HDMI portjaval van a baj ?A valaszokat elore is koszi.
celgene32
-
Xirtam
veterán
Láttam mind a kettötöknél , hogy toljátok! =D Szidtalak is titeket mint a bokrot! xD
-
Roland18x
tag
válasz bLaCkDoGoNe #46934 üzenetére
Nálam is itt van már a kicsike, és végeztem is már az első Epizóddal...Eddig egy szóval: Nagyon bejön ! Félek tőle, hogy reggelre ki is fogom végezni, mert letenni csak most bírtam...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Átvettem az előrendelt Alan Wake CE-met (kép), néhány nap múlva referálok, addig valószínűleg csak játék/evés/ivás/alvás/wc négyszögben zajlik az életem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
heihachi
addikt
VIP tagság gyakorlatilag nem sok mindenre jó, legalábbis nem sok előnyét élvezem, egy kivételével: néha küldenek egy-egy ajándékautót, egyedi festéssel. Inkább a VIP-hez vezető út a fontos, tehát, hogy kapsz mellé pályákat, meg DLC autókat, és nem maga a VIP "rang".
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
_ak_
addikt
válasz Xirtam #46930 üzenetére
Neki feküdtem ennek a dolognak és szerintem megvan a megoldás. Egyszerű fordítási hiba, ugyanis nem zenét kapunk, hanem pályát. A megoldás pedig:
A redeemable code was packaged with new copies of the game for a free DLC known as the "Motorsports Legends Car Pack", which includes 10 classic cars (such as the 1960 Chevrolet Corvette, 1964 Aston Martin DB5, and the Shelby Daytona) and two extra tracks.
Tehát akkor ez már az újabb csomagolás, amiben ott a kód ehhez, az amúgy 400ms pontos, DLC-hez.
Az LCE verzió szimpatikus, csak úgy állok hozzá, h 5k a alapverzió (ill 5,5k legends dlcvel), ehhez képest, még 5k a szép kulcstartóért nem biztos, h megéri. Na de komolyra fordítva a szót, fogalmam sincs, h megéri az extra költséget. VIP Membership for use on the online Auction House and Community Storefront; an exclusive car pack of five cars[18] and a Forza Motorsport 3 theme for the Xbox 360 dashboard. Nem vagyok otthon egyáltalán a forzában, nem tudom, h mit ér pontosan ez a VIP tagság, a cash meglenne rá.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Xirtam
veterán
Én se hallotam még ilyenről...
Viszont, ha Forza3-at akarsz venni itthon akkor ajánlom ice akos-t. Van nála most egy collector edition bontatlan 10k-ért. Annyi a sima pl az 576ban!
Kis Forza3 pozitívum, ilyen komoly AI-val még egy autós játékban se találkoztam!
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Hosszú tanakodás és PH fórum olvasása után eldöntöttem, hogy monitorra kötöm a boxom. 29" 4:3 sd tévéről leváltottam egy 19" wide monitorra. Vettem egy Dragon vga kábelt és ezzel kötöttem a Samsung 943SN monitorra a konzolt. Örültem, hogy müködik, meg van kép, majd beállítottam a natív 1360x768-as felbontást.
A dashboard nem volt valami szép, már gondolkoztam, hogy valamit elrontottam, majd néhány játék kipróbálása után megállpítottam, hogy csak a dashboard néz ki bénán. Oké, van egy icipici szellemkép (ezt másoknál is olvastam, igazából játék alatt nincs jele), de ég és föld a különbség az sd felbontáshoz képest. Elővettem a legelső játékomat (Lost Planet) és élmény újrajátszani. Látom a karakterem arcvonásait és egyszerűen jobban látok "messzire". Ez a messzelátás különösen Forza 2-ben kiváló, ahol nem kell gondolkoznom, hogy most akkor milyen kanyarra is számítsak, hiszen jó a látótávolság. Nem utolsósorban több játéknál is használhatatlan volt a minitérkép sd felbontásnál.
A hang egyenlőre direktre van kötve a fejhallgatóra, ami elég hangos, sőt néha NAGYON hangos. Jövő héten jön meg a vga switch kütyüm és akkor már lehet közös hangszórón és monitoron a box és a pc is. A konzolt ráadásul nem tudtam nagyon optimálisan elhelyezni, így egyszerűen rátettem a monitort. Tökéletesen elbírja (3,6 kg) és nem takarja el a szellőzőnyílásokat sem. Körbe 10 centi szellőzést biztosítottam és egyáltalán nem hangos (szűz gépem van, utolsó generációs Falcon). A pc-m sokkal hangosabb.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
_ak_
addikt
válasz Xirtam #46912 üzenetére
Jaaa, h ez a collector's verzió. Baromira tetszik, de kétlem, h szükségem lenne rá.
De mi a helyzet ezzel a car pack, zene kódos csomaggal, ilyesmiről nem találok infót. Vagy ez az alap csomagolás? Vagy ahhoz semmi extra letölthető tartalom nincsen?
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.hol tudom megnézni a dash verzioszámát?
Az általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
baliii
senior tag
válasz Sickboy25 #46919 üzenetére
Eelolvastam sok mindent még régen, csak a legtöbb ötlet túl bonyolult nekem Igazából csak az lenne a célom, hogy megtartsam a jelenlegi, hűtésmod utáni hűtési teljesítményt, de csökkenjen a hang. Ehez vagy több, lassúbb venti kéne, vagy ugyanannyi de halkabb, vagy hatékonyabb. ilyeneket találtam ebay-en, de nem tudom, hatékonyabb-e (természetesen az eladók állítása szerint igen, de nem nagyon találtam cikket róla).
-
Morden24
nagyúr
Srácok, a Forza 3-at hogyan lehet "újrakezdeni"?
Sectumsempra - For Enemies
-
-
czaki10
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy ha egy ilyen monitort veszek, http://www.users.hu/26013-lg-21-6-w2243t-pf-5ms-wide-fenyes-fekete.html össze tudom-e kötni a boxal, és ha igen, akkor pontosan hogyan oldható ez meg? Válaszotokat előre is köszönöm! Czaki10
-
baliii
senior tag
Most hirtelen arra gondoltam, hogyha úgyis kifelé szívja a levegőt, akkor mi lenne, ha kicsit rásegítenék egy harmadik ventivel, ami a másik oldalról fújja, valahogy így: KÉP
ekkor javulna az áramlás, és lejjebb lehetne venni a fordulatszámot hátul. Vízhűtés nem szimpatikus, mert akkor nem lesz mód helyezgetni a boxot, legalábbis nem ilyen könnyen. Meg újat venni sem szeretnék, hiszen ez is tökéletesen működik... Játék közben nem is hallom a hangját, csak ha mondjuk kicsit átváltok netezni a monitoron, akkor zavar a zúgás. Hozzászoktam a hangtalan laptophoz sajnos -
Xirtam
veterán
Kipróbáltam a Dante's Inferno demo-ját! Tetszetős!
-
_ak_
addikt
Aprók között keresgélve találtam egy olyat, h:
Forza 3 (+ letölthető car pack kód, zene kód) - új - 5500Mi ez a car pack? Csak nem a 2ik lemezre gondol, van abból egyáltalán DLC? És mi is ez a zenés cucc, egyszer, mintha már lett volna erről szó?
-
Crazyman33
senior tag
-
Xirtam
veterán
Jah tudtam! Ha minden jólmegy 2 hét múlva rendelem is!
Az meg hogy az xbox hardvere kifutot, vagy nem futot , vagy gyenge már. Csak anynit fűznék hozzá, ha így állsz hozzá minek vettél xboxot? Azért meg ne gyere ide ha kérhetem h fikázt a boxot. Mert senki se kiváncsi rá!
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Ez az a kébel ami elfér a HDMI kábel mellett, de külön nem találtam ennek nevet (mármint ms xbox oldalon). Általában HDMI AV kábel néven fut, de ahhoz van hdmi kábel is. Na meg nálunk elég drágán adják ezeket (original-t). A kompozit vagy komponens kábelről valóban le lehet pattintani a külső burkot, de ha netán szükséges gyakran ki-be húznod a kábelt, akkor nem ajánlom azt a megoldást, mert elég hamar szét csúszik, a burkolat nem csak egyszerűen burkolat, lényegében az tartja össze. Viszont annak ellenére, h az enyém már szinte kifordul magából, némi ügyeskedéssel összefogva és bedugva a boxba , még mindig tökéletesen működik.
Más. Ti tudtátok, h van már N-es wifi adapter is a boxhoz? Nem mintha kéne, csak meglepődtem, h már ilyen is van. Talán még a WPA2-öt is támogatja már.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Crazyman33 #46890 üzenetére
Ez nem az a dash, amivel tudja használni a pen-t.
Nem okoskodás, de ez csak a 8955-ös! -
_ak_
addikt
válasz lumpen_stex #46899 üzenetére
Annyiban vitatkoznék veled, h pont két rossz játékot említettél. Ugyan is a Dragon Age O. PC-n is siralmas, a ME2 meg éppen, h szebb tud lenni PC-n, de elhanyagolható a különbség. Ha már mindenképp meg kéne említeni egyet, akkor az legyen pl. a GTA 4. Igaz, maga a grafika hasonló mindkét platformon, csak pc-n, a megfelelő hardverrel, min. 3szor tovább látni ami meglehetősen szembetűnő tud lenni.
Ill. nem láttam mondjuk a Bad Company 2-öt boxon, de kétlem, h utol tudná érni a pc-s max grafikát, de persze ezért megint a zsebedbe kell nyúlnod...Túlzás lenne most per pill azt állítani, h lefutott a hardver, de az is vitathatatlan, h egyre közelebb érnek a végéhez. Nem szabad elfelejteni, h attól mert esetleg nem olyan szép egy-egy játék a boxra, még nem azt jelenti, h nem tud többet, csak egyszerűen a készítők ennyit foglalkoztak motor optimalizálással. Noha dx 10-11-12(?) effektet, akkor sem fognak tudni kicsikarni belőle, ha vért izzadnak.
baliii: többen kísérleteztek ezzel a topikban is, univerzális eredmény nem született. Ha van pénzed, rakass bele vizet, ha több pénzed van, akkor válts origi boxra, minden más esetben moddigolnod kell, amihez pl lehet, h még a külső borítást is meg kell vágnod, mert bent egyszerűen nincs helyed arra, h csak úgy berakj egy másik nagyobb hűtőt. De ez már többször felmerült téma, ajánlom a keresőt. Ami meg a cpu hűtését illett, az is szívja le a meleget a bordákról, még ha ez így hülyén is hangzik, jobb hatásfokot lehet elérni ezzel.
-
Pappy
csendes tag
válasz Xirtam #46666 üzenetére
Xirtam: az első hozzászólásba nem találtam hozzá megoldást..
egyébként arra már megvan a válaszom amire eredetileg rákérdeztem, csak nem pontosan úgy értettétek, nembaj.
viszont most az a problémám h megvan a dvi-hdmi kábelem, és rákötöttem monitorra(eddig átalakítóval akaartam megoldani), de amikor bedugtam a hdmi-i véget a gépbe, és be akartam dugni mellé a gyári vga kábelt, hogy a fehér-piros végűt átalakitsam egy 3,5 jack anyára és rákössem a gép hangfalára, akkor konstatáltam, hogy ez a két faszom kábel nem fér el egymás mellett!:S a vga kábel doboza tul nagy és nem fér be mellé még a hdmi is.
most külön vennem kellene egy olyan átalakitót amit a 46668as hozzászólásba linkeltek?
már kezd felbaszni h nemtudok nyugodtan játszani a 58cm-es full hd monitoromon, helyette 63crt tv-n kell nyomulnom!:S
Aktív témák
- PlayStation 5
- DIGI kábel TV
- Hardcore café
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest