-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taragas
aktív tag
válasz Antonius1978 #10197 üzenetére
De amúgy téged is hívtunk, de nem válaszoltál. Igazából már mindenki le tett rólad, hogy végleg abba hagytad. Az ajánlat fenn áll, ha akarsz át jöhetsz, ha nem hát nem.
Amúgy az első század jóra sikeredett mindenki nagyon élvezte, nagyon jó köröket mentünk, Jó kis csapat lesz ez...Elnézést mindenkitől, hogy itt trécselünk, de máshol képtelen vagyok elérni, még az emailra sem válaszol!
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Antonius1978
addikt
válasz Taragas #10189 üzenetére
Ha' ize', feltettem a KOTOR-t, amirol meseltem neked, naszoval, magahoz szolitott a sotet oldal
Vagy 3 napig be sem leptem (tojtam ra a Mausra hogy kihuzzam).
Ma delelott beneztem ide meloban, es lattam egy kepet es nezem, hogy mi a mano, mas klannev van a neved mellett, aztan megkerestem a klant, es mindent megertettemUI : Bingisz, en felhagytam a WOT fuggoseggel
Ujabban nem csak az agyatlanok idegesitenek, hanem az is, hogy a terepet nagyon keszekuszava tettek, pl ramesz egy kis kavicsra, es billeg a tankod, epp akkor amikor lonod kellene. Elhiszem, hogy azok az uj tereptargyak pl azt a celt szolgaljak, hogy csak a tornyod dugd ki, es akkor verhetetlen vagy, de akkor is, elegem van ezekbol a dolgokbol...[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Ennyire durva lett? Így kívülről szemlélve láttam, hogy brutál lett a DPM-je, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kis tankot faragtak belőle...
KillBorn: Minek játszol, ha csak idegesíted magadat tőle?
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
emre
veterán
vakok között félszemű a király
Győzelem!
Map: Prokhorovka
Date: 2013.10.01. 14:58:06
Jármű: Pz.Kpfw. VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 512 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 53 271
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Radley-Walters medál, De Langlade medál"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
KillBorn
senior tag
na a wot fejlesztői meg a sok szerencsétlen birka összedobhat nekem egy új billentyűzetre...
ha megtámadják az ufók a földet tuti leigazának minket...amennyi hülye játtszik ezzel a játékkal nem is csoda!
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
bullseye
addikt
válasz psycroptic #10191 üzenetére
A srác kicsi nácifób... örüljünk, hogy nem támad rá mentőautókra vagy matektanárokra.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
psycroptic
őstag
-
Taragas
aktív tag
válasz Antonius1978 #10188 üzenetére
Te anti baszki hova tűntél? Sehogy nem értünk el!
-
Antonius1978
addikt
válasz Patrick76496 #10180 üzenetére
Az nem naci kereszt, te, hanem az 1942-ben (ha jol emlekszem) alkotott magyar felsegjel. Kisse atalakitva a klan igenyei szerint
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #10186 üzenetére
Az lehet, de cserébe csak 110k XP volt kifejleszteni a Conqueror-t a Caernarvon-ból, ami kb. 50-60k XP-vel kevesebb, mint a többi nemzetnél. Aki sietett T8-ban és nem fejlesztette ki a motorokat és a puskát, az most szívhat T9-ben nem keveset. Nekem amúgy tegnap lett meg a nagy ágyú rá, eddig a tornyot se tettem fel, mert inkább visszalépés lesz ez a torony a Caern-hez képest(páncél, gun depression jelentősen rosszabb). Amúgy minden percét élveztem eddig ennek a tanknak, isteni a Caern-ágyú is rajta, olyan gyorsan összejött a torony és a nagy puska XP-igénye, hogy észre se vettem (lánctalp free-ből lesz). Már csak a legerősebb motor kell és fullos...még gondolkodom, kifejlesszem-e, 140 LE többlet azért nem kevés, de ugyanez a motorja van a Fv215-nek és hát 45k XP se kevés... Ilyen szempontból szemét a WG, korrekt az lenne, ha csökkenne a Fv215 kifejlesztési költsége azzal, hogy a motort külön kiizzadod....így lényegében részben kétszer fizetsz ugyanazért.
patrikgtaivs: Hja, aludni ráérek majd később is...már ha lesz később. Igen, orosz tankkal nem nagyon megy, talán mert az orosz vonalon semmi lényeges változás nincs. A most bejött medium-ág szerintem kevesek fantáziáját izgatja, legalábbis azok közül, aki a régin végigment. pl.:engem se érdekel az O140, a T62A kvázi ugyanaz, meg legénységem sincs hozzá és a fene fog alap legénységgel T-54-gyel menni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Djuree
félisten
apropóni, néztétek már hogy a konkerernél mennyi xp a sok modul? több mint 200k xp csak a modulok! ez mi durva már...több a modul mint a t10 kifejlesztése sose lesz fv215b
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Taragas #10183 üzenetére
még 8k xp a nagyágyú, aztán nálam is pihen a T-54. veszem megfele ma az ISU-t én is. de lehet húzni nem fogom, inkább az M103-at kéne, meg még vagy 4 kisebb gépet.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sith7
félisten
Miért ne léphetnél ki .... demokrácia van ... fizetnek érte, hogy ott legyél ?
Nem hiszem, akkor meg ? -
Taragas
aktív tag
válasz Djuree #10182 üzenetére
A t54 most szopó ágon van. Úgy tudtam nyerni, csináltam vele 5,5k damaget, és az összes gold ammomat elhasználtam.... De sajnos a Pattonnal is ez a helyzet. Erősen filózok, főleg hogy most el fognak szaporodini az isuk meg ob704ek, hogy amint ki lesznek fejlesztve a modulok, amik még nincsenek rajtuk kifejlsztve, mennek parkoló pályára, és elkezdem a hevie ágakat, amiket eddig nem húztam ki. Jobb lesz nekem ebben a két hétben kis tierben is...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ezzel a rohadt t-54-el alig lehet nyerni. hiába lövök kis ágyúval 2000 fölött, egyszerűen ha szart se csinálnak a csapattársak lehetetlen nyerni. fel is baszta tegnap az agyam 3 ilyen vereség után, ki is kapcsoltam a gépet a picsába.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
A T32-őt talán egyszer valamiféle akció keretén belül visszavásárolom, mert valóban jó tank. Ezt anno amikor T29-T32 párossal játszottam nem igazán éreztem így. T29 még feküdt is valamennyire és élveztem vele a játékot (54%wr, ~1300dmg), sőt még a T32-vel is jól ment az első pár csatámban, aztán egyszer csak bumm. Mire kivégeztem 44%wr-t és ~1200-as átlagsebzést értem el 265 csata alatt ami eszméletlen szar. Mondjuk ez volt az első ág amit elkezdtem húzni.
Sokszor amikor JagdpE100-ban ülök és összetalálkozom egy hull downba beállt T32-vel ami ráadásul több száz méterre van akkor kicsit elmegy a kedvem ettől a 299penes ágyútól, mert még ezzel sem bírom átlőni, sőt még a 420mm-es átütésű prémium lövedék is tud pattani. Komolyan mondom könnyebben megölök egy Maus-t, mint egy T32-t.szerk.: A 8-9k dmg-s bukták sajnos mindennaposak, de általában összejön ezalatt valami medál, így annyit kapok, mintha győztünk volna, ezért annyira nem zavar.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Patrick76496
őstag
válasz [HUN]Dani #10146 üzenetére
Köszi, ennyit még a T10-es gépekkel sem lehet sebezni. Annak idején "akkor sem szeretem ezt a tankot" címmel töltöttem fel ezt a képet a Facebook csoportomba, azóta már rég rájöttem, milyen jó gép. Ennél kellett volna befejeznem az amerikai heavy ágat... Amúgy látom te is rakosgatod ki a 8-9k dmg-s köröket az on topicba, azokhoz is grat (még ha vereségek is).
(#10147) Atlantis: Te sem alszol akkor nagyon sokat. Nekem napi ~5 óra mellett hál' istennek nem voltak ilyen gondjaim. Az elején amúgy nekem is tetszettek a videói, de mostanában csak német tankos köröket rakott ki, vagy szimplán unalmas gépekkel. Sokszor félre beszélt, persze mondjuk ő is emberből van. Inkább az zavart, hogy rengeteg dologban ellentétben volt az én véleményemmel szemben, meg olyan furán beszélt egy cseppet. Tudom, csináljak én is videókat. Meg amúgy is rengeteg időt vesz el a feliratkozásokat megnézegetni, több időbe telik, mint a játszok.
"Tuti nem lesz gondja majd a gyerekei esti mesével való elaltatásával."
(#10153) Flayer: GTA 5 sajnos nem most lesz PC-re, bár én is nagyon várom már. Néha engem is szétb*sz az ideg, de legfőképp nem a játékosoktól, hanem a random faktortól. Annyi lövés megy mellé mostanában, vagy ha be is talál, mindenképpen azt a kis részt a találja el, ahonnan biztos le fog pattanni a skúló. Mostanában a KV-1S-el vannak ilyen gondok (mármint ha ellenem van), szerencsétlen tankot még 150 pennel is alig lehet belőni messzebbről (ugye a 3002M support tank), de néha még közelebbről is mehet rossz helyre a lövedék. Márpedig én aztán tudom hol kell lőni ~1000 Churchill III és ~500 T-34-85 kör után. Ezért nem a WG-t okolom, mert erről ők nem tehetnek, hanem inkább a sorsot, hogy ilyen szerencsétlenül oldja meg még a random faktort is.
(#10170) Stigma.HC: Azért annyira ne essünk túlzásba, megnézem hogy szedsz ki a 2150-es DPM-eddel a T29-ből, ha beállok hull down-ba.
- - - - - - - - - - -
- Én eddig sajnos nem igazán tudom kiélvezni a 8.8 vereség-győzelem xp fícsör-ét, ugyanis a 100%-os pontosság manapság nem elég a sniper medálhoz (ellenséges Type 59-nek 15/15 találat...)
- Tök jó. Beléptem a P-H-D-ba, pár nap múlva már logót is váltanak. Ezzel alapból nincs is semmi baj, na de milyenre! Most úgy őszintén, hogy néz már ki ez a náci kereszt a T-34-85-ön a Szovjet Polár Explorer és a Szovjet Anyaországért felirat mellett??? A Type-ról meg ne is beszéljünk, arra rá sem merek nézni... Kilépni persze nem léphetek, az pofátlanság lenne pár nap után. A SMRFS-ben sem voltam többet 2 hétnél.
Ez az én formám."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Taragas
aktív tag
válasz Rambovits #10176 üzenetére
Faxom ez mi? 3 napja szopat az mm, és tessék itt a bizonyíték, van a játékban olyan gomb, hogy te ma szopni fogsz. 1 percig sorsolt az mm, 700 5ös, és 1200 hatos mellett a 250 hetes tank mellé kellett berakni minket.... Kész komolyan, szánalmas.... Innen üzenem,
kapjad be wg!Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Rambovits
senior tag
Hú de rohadtul tele van a zsákom ezzel a rohadt játékkal... Szerintem most egy ideig hanyagolom... 25 csatából 9 win... Nincs hozzá több türelmem... Szombaton 18 csata alatt megvolt a 15 win... azóta szopat a játék.
Szerk: Októberi küldetés: 50k dmg-ért kapsz 250k kreditet... Magas tearű TD-k előnyben...
[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
-
Atlantis
veterán
-
Stigma.HC
senior tag
-
scyllarus
veterán
Erről nem hittem volna, hogy valaha meglesz, béna vagyok a Tigerrel :
Az IS-3 a végén necces volt, nem volt rossz játékos, látszik a csata végi összesítésből,de elkövette azt a hibát, hogy teljesen rámmászott. Így simán lőhettem a tornya tetejét
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
emre
veterán
válasz Tomi0703 #10165 üzenetére
Nem szívesen mert nem voltam elég óvatos, és elbasztam egy kicsit a dolgokat.
Ugyanis hagytam, hogy a Pershing fél hp-mat lelője Ha az ott nincs akkor a JP2 ellen lett volna némi esélyem, de így egy lövés voltam neki. Tessék a replay: [link](#10167) [HUN]Dani
Kreditet kaptam annyit, ez xp-ben háromszorozva olyan 8-9k lett volna ha győzök.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
-
Bingisz
addikt
válasz Veatta #10160 üzenetére
Szvsz. megéri free-t. Én egy pillanatig nem gondolkodtam rajta, és nem is bántam meg.
Ráadásul most kezdhetek gondolkodni, hogy honnan szerezzek még egy 6. érzékes parancsnokot, mert annyira tetszik, hogy meg akarom tartani."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Jó azoknak az embereknek akik a sok noob láttán nem gurul el a gyógyszere!
Sajnos én nem ide tartozok és nem tudom megállni,hogy ne írják a chetbe ha valaki már tényleg hülyeséget csinál főleg ha ezen megy el a csata!
Mondom is a családnak kitartás még egy kicsit még kijön a GTA 5 pc-re!
Akkor kicsit pihen a WOT és a WT is,én csökkenthetem a nyugtató adagom a noobok miatt!Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Veatta
aktív tag
-
Rambovits
senior tag
Tudtok már valamit az októberi küldetésekről?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
isti101
tag
megnéztem néhány videot cleverlandtól, milyen beálitással ,hogyan , lehet szert tenni arra a vagány olyan sniper stilusu, célzo,keresztre,ra.http://www.youtube.com/watch?v=l1ljEyknEkU
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #10147 üzenetére
Úgy néz ki mindenkire máshogy hat... Én pl nem merek elalvás előtt clever vidit berakni, mert akkor tuti oda ragad a szemem a képernyőhöz . Amúgy én sem mindennel értek egyet, de alapvetően jól játszik, és azért tanultam tőle egy s mást tőle, így alapvetően hasznosnak tartom a vidiei megtekintését... (meg néhány poénon jót röhögök )
-
Atlantis
veterán
Az jó lenne, hazaérek, én is kipróbálom. Észre se vettem, hogy jött ki újabb XVM.
patrikgtaivs: cleverland szerintem jó videókat csinál, én is nézem őket egy ideje, persze néha beszél hülyeségeket. Nekem 1 bajom van vele: olyan veszettül álmosító hangja van, hogy ha több videóját megnézem egymás után, a 3. után szent, hogy leragad a szemem. Tuti nem lesz gondja majd a gyerekei esti mesével való elaltatásával.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Patrick76496 #10144 üzenetére
Az a T32-es kör elég komoly lehetett. Szép eredmény.
magyarsrac
-
Patrick76496
őstag
válasz Taragas #10115 üzenetére
Ezt mondom, hogy kis account-on nekem is bejött, de itt valamiért nagyon rossz volt.
Az 5-ös Sherman szerintem jó kis gép, annyi baja van, hogy lomha, pontatlan és lassan céloz (nagy a szórása mozgás/lövés után). Plusz kinézetre sem a kedvencem. Ezektől eltekintve a -12-es gun depression és a viszonylag kemény torony óriási előny a többi T5-ös tankhoz képest, ráadásul(!) a 128-as átütés átlagon felülinek számít a T5-ös medek között, mostanáig (8.8-ig) egyiknek sem volt 116-nál több átütése a Sherman-en kívül. Az eddigi szövegből már kiderült, hogy én a 76 mm-essel használom, szerintem a troll ágyú egy hulladék. Még ha vissza is állítanák nerf előtti állapotra akkor is így lenne.
"Valahogy égett bennem a tudat, hogy ez egy tömeg-gyártott szar, amit a németek előszeretettel henteltek le a 2. Vhban."
Ja, ilyen érzésem nekem is volt annak idején a Tiger-nél, csak éppen fordítva van a történet, és itt az oroszok a jófiúk.Aztán, hogy az E8 milyen lesz, az majd kiderül. Ha annak idején Type 58-nál elvoltam 128 átütéssel, akkor itt is elégne kéne lennie..
Más: Látom te is szeretsz javítgatni "Clever: Löwe átlag sebzése 320, nem 240." Amikor ugyanabban a videóban megláttam a garázsban a "panzerwaffe" feliratot, egyből ment neki az unsubscribe (pedig már nézegettem a videóit pár hónapja).
Amúgy igen, sikerült klánt találni, de itt csak fun-ból vagyok. Egyelőre ez is egy platoon klán, szóval sikerült elérni amit szerettem volna. Érdekességképp: A P-H-D a -HHR- elő-klánja, rengeteg ember innen és a kötőjel nélküli HHR-ből ment oda. Most pedig a kötőjeles HHR-ből költöztünk vissza. Egyébként nem tudom, hogy olvastad-e a múltkori milyen tank jó századra/CW-re privát üzenetemet, mostanára sikerült elolvasni a dokumentumot. Majd írok PM-et.
(#10118) Atlantis: Jaja, az XVM-nek volt a része. Támogatom az ötletet, szerintem meg is kérdezem az ON topic-ban, hogy nem talált-e már valaki, mintha láttam volna valamelyik képen a csata jelentésben.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ma az istenért sem bírtam normálisan játszani, ilyen nap után mondjuk nem is csodálom. Rengeteg lövés ment mellé, csak 53% lett győzelem. Mivel alig sikerült értelmes kört menni, ezért pár régebbivel is fogok dicsekedni:
- A nap köre (nem kiemelkedő)
- T29 5102 sebzés, 1828 xp tisztán
- T32 5924 sebzés, 2006 xp tisztán
- Egy kis WoT-os rajzfilm esti mesének, szerintem nagyon nagy[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Flatron710
tag
Méltó befejezése a 10.-ik X-es tankomhoz vezető útnak... ( egy darabig nem tervezek új TOP tankot )
Elég szenvedős az "új" orosz TD ág. Talán ezért is ritka az OBJ-263 TD. ( sokat láttam már csatában és szerintem nagyon állat TD. Igaz nem nyújtja azt az igazi "kempelős" TD stílust, de ha valaki TD-t akar és nem bír megülni a valagán, akkor annak ez az ág ajánlott )Az oda vezető út elég nehéz. A frontpáncélt felejtsd el és célszerű a MED tankokkal haladni, a mozgékonyság "védelmét" igénybe venni, és a MED-eket a másodvonalból támogatni. Heavy-k közé bekeveredni tier VII-VIII-ban nem célszerű. Álcaháló opcionális... Bár inkább dísz. ( vagy teher ) Egy 40-50 km/h-val haladó TD-vel nem szükséges az álcára alapozni. ( a 122-54-el simán ki/le lehet forogni 1 vs. 1-ben egy heavy-t )
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
Atlantis
veterán
válasz Taragas #10141 üzenetére
És ezt miért nekem írod? Tisztában vagyok ezekkel a jelenségekkel, de el kell fogadni őket vagy abba kell hagyni a játékot. Én már egyáltalán nem idegeskedek miatta, ha veszítünk, hát ez van, nincs mit tenni. Az bosszant csak, ha én baltázok el valamit, minden nap előfordul, hiába vagyok "zöld játékos". Bárki hibázhat, akár a "lilák" is, sőt gondolom még te is.
-
Taragas
aktív tag
válasz Atlantis #10140 üzenetére
Figy nem lehet, egyszerűen röhej, hogy nem játszok szarabbul, és egyik nap +0.10%ot nő a winratem, a másik nap meg ugyan ennyit romlik. Az a legrosszabb, amikor napokig az az utolsó megy.... Én is egyre többet teszem fel a kérdést, hogy gg? egy nyertes meccs után, és nem hiszem el, hogy vannak meccsek, amikor egy relatíva pontatlan ágyúval 300 méterről belövök lehetetlen helyekre, de ha olyan van akármit csinálhatok 50 méterről nem tok belőni egy weak spotot sem. Kicsit kezd fura lenni a játék. Az eltűnő lövedékekről ne is beszéljünk.... Ma lesz este az új klánunkban az első szervezett század. Én őszinte legyek attól várom egy kicsit a megváltást. Végre jó barátokkal játszhatok együtt, szervezett módon, és megbízhatok a többiekben. Egyszerűen ezt random csatában nagyon nem látom már, borzasztó bizalmatlan lettem még a zöld játékosokkal szemben is, olyan szarva hibákat vétenek, amit nem szabadna(és ezt általában szakaszban teszik), és nem egyszer én húzom ki őket szarból egyedül, amibe belekerültek. Ha van egy meccs, függetlenül attól, hogy nyerünk vagy vesztünk, de szervezetten mozgott a csapat, nem csak rohant a falnak, összerakom a két kezem, hogy hála isten ilyen is van még.
És igen is, engem zavar, ha egy terhére vagyok a csapatnak az RNG miatt, vagy add kettő elcseszek valamit és nem bírok sűrű elnézést kérni, ad 3 ha a balfaszok miatt romlik a stattom, akik öngyilkosként menetelnek a halálba. Remélem nem csak én látom így...[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz dfsz34 #10139 üzenetére
Ezzel vagy együtt tudsz élni vagy jobb nem játszani, szerencsére nem kötelező. Akkor én ostoba vagyok, érdekel a stat, pontosabban bizonyos paraméterek, amik a saját teljesítményt tükrözik nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Igen, nem rég óta játszom, de már én is észreveszem a játékosállomány romlását és ezzel párhuzamosan kezd szerencsejáték kinézete lenni a dolognak. Ha a mi siemka harcosaink begőzölnek az elején és 5-8 tankot vesztünk 2 perc alatt, akkor utána gyakorlatilag lehetetlen nyerni, mert a noobok is lőnek, ha célpontot látnak és nagy falkában támadnak olyankor, mindig van valaki az oldalamban vagy a hátamban, hiszen több tankjuk van. A fordítottja meg ugye szintén unalmas, mert most azon mit lehet kedvelni, hogy jönnek az ostobák, kiállnak az oldalukat mutatva mozdulatlanul lövöldözni sokáig és mi meg a takarásból kilőjük őket. Hát fantasztikus... Jó, egy-két könnyebb csata régebben is jól esett, ha éppen nagyon nehéz csaták voltak előtte, de ez, hogy tiszta szerencsejáték lett belőle már gáz. Erre meg még ráerősít az MM, na ez még egy hosszú történet ugyebár, hogyan manipulálják az RNG-t.
Amíg tart a prémem, addig kihozok belőle mindent, meg van még pár tank, amit ki szeretnék próbálni, de utána nagyon alapjáratra teszem a játékot és a stat meg nem érdekel. Egyetértek veled, az az ostoba, aki statot nézeget, meg veri a mellét ebben a környezetben, ahol a tudás leértékelődött a szerencsével szemben.
Egyébként már a prok sem mernek nagy egyedül jönni. Régebben sokat láttam egyedül, most már inkább csa szakaszban, mert bekerül egy siemka hordába és miután a csapat fele elhullott már úgy kilövik őt is, mint a sicc, esetleg többet sebez, kicsit tovább marad életben, de a vége ugyanaz.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Taragas #10133 üzenetére
Lehet csak úgy érzem de tegnap többször eltaláltam az ellenfeleket mint ma, meg nem is értem miért akartam ezt a küldetést megcsinálni. Mikor meglett, azt vettem észre, hogy nélküle is összefarmoltam 1,2 milliót Ez a 250.000 nem oszt nem szoroz igazából.
Amúgy ez a T69 eddig nem igazán jön be nekem. Vagyis jó tank lenne csak ezzel is belemegyek olyan helyzetekbe mint például az ST-I-vel. Ugyan ez a bajom a lorival is. Kicsit át kéne állnom fejbe ezeknek a tankoknak a stílusára, de visz a vérem előre Vagy kéne mellém egy szakasztárs
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
pws
aktív tag
válasz dfsz34 #10134 üzenetére
Na most képzeld el, 10en éves gyerekek vesznek Prémiumot /NY-EU/, még Bot trükköt is. Ez lenne a WG megcélzott vásárlója. Dől a zsé
Nem tudom ki a viccesebb , a 10en éves gyerkőc aki a suliban vagizik az IS7-vel,
Vagy a felnőtt, aki 80% gyerekjátékos mellett statisztikákat nézeget a csatákról? -
Taragas
aktív tag
MA nincs értelme játszani.... Egész nap filmezek, néha megpróbálok egy egy meccset, de rá kell jönnöm, hogy felesleges...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz belaazallat #10129 üzenetére
Szia! Alapértelmezetten nem a screenshot mappába kerül??
Akkor a tippem :
Nem menti a képet a windows, a vágólapon marad amíg felül nem írod valamivel.
Megnyitod a Paint-et, majd jobb klikk/beillesztést vagy CTRL+V kombinációt csinálsz. Az elkészített kép pedig beillesztésre kerül a vágólapról és onnan mentheted.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Taragas #10133 üzenetére
Engem is sok minden zavar, de leginkább a rengeteg afk. Nem igaz, hogy mindnek technikai problémája van, inkább valami programot használ. Olyan bottal, ami lő is rám, eddig csak egyszer találkoztam, de ilyen belép, aztán nem csinál semmit rengeteg van és kezdik teljesen tönkretenni a játékot. Főleg tier 1-5 hemzseg tőlük.
-
Taragas
aktív tag
válasz Stigma.HC #10132 üzenetére
Igen, ma iszonyat mennyiségű a hülye, és a tetejébe minden félre megy, pattan, vagy ma először mióta meg van a t54 ammo rackkeltek vele, pedig pont az új ágyút akartam kipróbálni, de letettem róla.
Amúgy ne is mond ez a kifarol a tank 180 fokot múltkor nagyon ráfaragtam vele: Amikor még meg volt a t54e1 az istenért nem tudtam átlőni (még golddal sem) egy e75öt szemből. Megvártam míg feljön a cap körhöz és a sunyásból oldalról kikapom (pont annyi élete volt), erre én marha az első lövéssel a láncát találtam el, ami miatt ez a szerencsétlen szembe fordult velem, azt hittem a guta megüt. Utána belefulladtam inkább a vízbe....Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Stigma.HC
senior tag
37 csata 14 győzelem hmm. ennyi papucsállatkát rég hordott magán a játék két szervere. 3-4 ezer sebzés nem elég semmire.
38-39 jáááá félelmetes. Na egy bosszantó dolog van a játékban amit a mai napig nem tudok megszokni. M?egyek 10km/h-val eltalálnak és fordulok majdnem 180 fokot. Biztosan ez is történelmileg hűen modellezték le
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Tomi0703
addikt
Napi balf@sz kérdés tőlem, nektek:
Pz1C-re melyik a jobb ágyú?(#10131) Taragas: Akkor a 7,92 mm-es Mauser? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Nem tudja valaki miért nem találom a screenshot mappában az elmentett képeket? Megnyomom a print screen gombot, kiírja hogy a mentés megtörtént, de a file-t nem találom. A vicc z egészben, hogy az el nem készült képek sorszáma növekszik.
Van valakinek ötlete?
Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Taragas
aktív tag
Baszki ez t110e4 nagyon jó tank. Nem bántam meg hogy kifejlesztettem. Kidugom az orrát a sarkon srégen, és ha egy picit még rángatom is, ügyelve hogy ne tudják ellőni az elülső görgőt, esélytelen, hogy akár az alvázát is belőjék, úgy battognak róla amint az állat...
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
Taragas
aktív tag
válasz scyllarus #10123 üzenetére
Itt a legutcsó...
Kész vége, eddig bírták az idegeim. Nem akartam 45k free xpt áldozni patton ágyújára, de muszáj volt. Igaz kövi kört is buktuk (most nézem mégsem buktuk... ), de megerőltetés nélkül sebeztem 3700at, amit a 240es sebzésű ágyúval eddig 1x értem el talán.... Ez után viszont szenvedhetek a t54 ágyújával, ahhoz kell majd sima 15k xpt gyűjteni, a free mellé. Viszont a lor láncára nem marad semmi. Még szerencse, hogy ott már meg van az ágyú, és ha nem rakok a tankra se felszerelést, akkor is ott pont rá lehet rakni a tankra. Még szerencse...
Lehet hogy már kérdeztem, de a T-54re melyik ágyú ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
Kár hogy balherék voltak a csapattársak, De én ezt mind leszarom.... Mivel medállal is megkaptam a nyerési pontokat.... Serb meg bekaphatja a nyerésről alkotott képét.... (az a jó játékos, akinek a winrateje nagy, a sebzés megy egyéb kit érdekel... hát engem.... 6500 sebzéssel)
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2013.09.28. 13:07:13
Jármű: SU-85B
Szerzett tapasztalat: 3 738 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 33 449
Csatában elért Achievement: Top GunKüldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Álcaháló (x1)Megvásárolva:
A lőszerek SU-85B járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 3 270Kill: 9, sebzés 1738.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rambovits
senior tag
Jajj de jó kis kör lett volna, ha a matildánk nem egy bokor...
3 perc van a csatából, amikor 3v1-be maradunk... Az LTP meg én elkezdtünk átmenni a másik bázisra... A matilda meg se mozdult... LTP csak hátulról tudja átlőni, nekem meg howitzerem van, ami 40eket csattog...
A végén a két matilda a saját bázisukon szotyizott...A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #10093 üzenetére
A régi stat-ablak nekem is hiányzik, jó lenne, ha az XVM-fejlesztők (már ha ennek a része volt egyáltalán) kitalálnák végre, hogyan lehet beletenni az új megoldásba a régen elérhető adatokat.
-
isti101
tag
E75 re mit lenne érdemes venni, felszerlésre gondolok ,boltbol, nehéz repesz páncél ,toltésgyorsitó,távcső, a plusz páncélvédelem 500000 ért mindig ennyibe kerül, mintha drágább lett volna.
-
Taragas
aktív tag
válasz Patrick76496 #10114 üzenetére
Hát nem tom nekem a Lee nagyon bejött. Én szerettem azt a tankot, tény hogy papír, és könnyű célpont, de e mellé emlékeim szerint mozgékony. Én használható tanknak találtam. Volt egy köröm, amivel az ász is meglett, amiben ellőttem vele minden skúlót, 9 kill, és az utcsó ellent szó szerint lerammoltam. Ha nagyobbat sebzett volna az utolsó HE, most végre meglenne az a medál is is... Viszont én Shermanokkal úgy voltam, hogy hát okés vannak, napi dupla szinte velük, azt pápá. Akármennyire is használható tankok(e2vel együtt), nekem annyira nem jöttek be, így különösebben nagy eredményt sem értem el velük(plusz én nem használtam troll gunnt). Valahogy égett bennem a tudat, hogy ez egy tömeg-gyártott szar, amit a németek előszeretettel henteltek le a 2. Vhban. Hát igen kicsit előítéletes ember vagyok, de ezt sosem tagadtam...
Patrik látom találtál új klánt![ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Djuree #10107 üzenetére
Á nem, a nagy motor nem dob rajta sokat, csak 130 lóerőt, és kisebb lesz 5%-kal a gyulladási esély. Amúgy már régóta ilyen, én a historical gun depression buff-ot várom. Egyébként annyira lassú, hogy a 13 90-nél és még az MT-25-nél is jobb a fajlagos teljesítménye, 25 LE/t nagyon jó érték. Mondjuk nagynak tényleg nagy, papír és lassan is fordul, de szerintem megváltás lesz a 13 90 után.
(#10109) emre: Ezek a gif-ek komolyak.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Ma végre sikerült megszabadulniGeneralLee tábornoktól!
Researched:M4 Sherman researched.
Undistributed experience spent: 48
Free Experience spent: 0
Érdekes, hogy kis account-on sokkal jobban ment vele a játék. Hiába a jó DPM és sebzés, a pontosság és az átütés hulladék, közelre meg nem mehet, mert pillanatok alatt szétkapják. Tényleg az egyik legrosszabb tank a játékban.Az M4-et jó kis tanknak gondoltam, kicsit sokat vártam tőle. Eleinte nem igazán tetszett, aztán felkerült rá minden felszerelés és modul, láss csodát 7. körre:
- M4 tank ász 1. kép
- M4 tank ász 2. kép
- 1 nap után itt tartok vele, ha már élt volna az event, rég megkaptam volna az ajándékot
- Vannak beteg emberek. Neki 6 500 körből durván 3 000 E-25-tel van.Szerk.: Most nézem nálam is elbszódott valamit a tank fejlesztésnél, ha jól emlékszem ma Djuree is 14 xp-ért fejlesztett ki valamilyen tankot a szöveg szerint.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
pws
aktív tag
Jön a hétvége, tele a WOT idiótákkal. Átlag IQ 10 magasságában. Annyira szánalmasak, hogy nem is érdemes részletezni.
-
jozefgucci1
addikt
Malinovkán sikerült egy jó spotolós kört mennem egyetsem lőttem
Targas .: Pattonra sajna rá kell szánni a free xp-t mert csak úgy az igazi .Fullosan nagyon jól lehet vele játszani . Ezért nem veszem meg a tizes nagytesót mert arra is ki kell húzni a nagyobbik ágyút , bár azért már el lehet menni az örököltel is.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Taragas
aktív tag
Baszki gyerekek a tegnapi nap.... Besírtam . Reggel 56.88ról leestem, 56,78ra aztán napközbe felhoztam 56,94re... Aztán este le 56,89re. Érdekes egy nap volt....
A patton stock, és legalább 3 csatában azért buktunk, mert lófaszt nem tudtam azzazal megymagköpködővel sebezni. Ennyi számít 240 vs 400 átlag sebzés.... Lassan ott vagyok, hogy gold-> free xp, ágyú megvét, és mindenki boldog...[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Szerencsétlenkedtem kicsit.
A lényeg, hogy az első lövésemmel már 460-at belevertem a Pattonba.
Eltelt kis idő, lövök a T54-re ami úgy látszik hogy ghost shell, de utána pillanatokkal később írja hogy a Patton kilőve. Összesen 835 hp égett le róla."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Rambovits
senior tag
válasz Djuree #10107 üzenetére
Nekem ez a szeptemberi hónap eddig katasztrófális...
Közel fél százalékot rontottam a winratemen, majdnem minden statom romlott...
Egyszerűen foylamatosan a gyenge csapatba kerülök... Amíg a hónap elején 50-50 csaték voltak, most már az is ritka, ha 48%-osat kapok az átlag inkább a 40 alatti :S
Szopat a játék elég keményen... de ha már így van, akkor legalább fogazokA hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Djuree
félisten
na a tegnapi mérleg nem lett rossz.
Name Total Per battle
Victory ratio: 61.54%
Battles: 13
Efficiencyold: 1414.04
Efficiencyv2: 1437.63
WN6: 1778.18
Average tier: 9
Experience: 14244 1095.69
Capture points: 0 0
Defense points: 0 0
Damage: 34311 2639
Kills: 20 1.54
Spotted: 6 0.46mostanában a wn6 1500 fölött alakul tartósan....jó lesz ez.
patrikgtaivs: lóri az hasznavehetetlen. szenvedés volt végig. lassú nagyon, bár a nagymotort nem fejlesztettem ki, de nem hiszem h olyan sokat dob (bár lehet buffolták azóta), nagy, minden eltalálja, nem tud bújkálni, papír. az ágyúja elmegy éppen. majd a bat viszont császár lesz. kicsi, gyors és üt.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #10095 üzenetére
Na azok szép átlagsebzések, grat! (Pont ezért nem századozok, mert romlik a sebzés ) T-62-vel 3200? Megnézzük. T-54 után szokatlan lesz, mert sokkal lassabb és papírabb. Én szívesen lecserélném az enyémet egy 121-re, vagy ami még nagyon jó, az a T9-es Patton, szvsz a T10-eset nem veszem meg, nekem nem különösen jön be.
A 121 kb Type sebességű, ami nem feltétlen nagyon lassú, de nem is villám gép. Ennyit szvsz lazán el lehet viselni a 122-es lövegért. Amúgy szerintem a Lóri sem lehet rossz, jó kis lövege van. Ráadásul nagyon fürge, már stock motor 80%-os legényekkel is (gyakorlóban néztem).
- - - - - - - - - - - -
- A nap nagyokosa
- Azt hiszem meg is találtam a megfelelő klánt P-H-D => a -HHR- egyik előklánja, jelenleg fun klánként működik.
- Világi ital"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Taragas
aktív tag
Srácok annyiszor látom ezt az RNG kiírást, ez mit takar? Minek a rövidítése?
-
jozefgucci1
addikt
válasz bullseye #10101 üzenetére
Szerintem ph-s klánt semmiképp , ahogyan írtad is a végén csak a macera lesz vele .Anno MW2-ben alakítottunk és aztán a végén gyorsan kiszált mindenki , nagyon ciki volt . Viszont ha jó játékos csinálna kedvező feltételekkel akkor lenne ember rá az tuti . Gondolok itt .: Lengyel nyelv és észjárás elsajátítására és maximum 700 Effre .Idiótákat pedig úgy is menet közben lehet csak kiszűrni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
bullseye
addikt
válasz Taragas #10097 üzenetére
És is gondolkodtam rajta, de nem merem. Senki nem tudja előre mennyi meló van vele. Ráadásul ha mondjuk PH klán, akkor mindenkit illene beengedni. Aztán ha pár tagról kiderül, hogy idióta, akkor vagy kiteszem, és megy a balhé miatta, vagy eltűröm őket, és folyamatosan idegesít a tudat. Mi éri meg ebben?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest