- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Kb. két év kihagyás után felraktam ismét a játékot. Régen jó volt, aztán egyre szarabb lett. Megnéztem, mit változtattak, jobb lett-e javult-e a játék. Hát nem
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KillBorn
senior tag
kíváncsi voltam ha elkezdek egy tankkal veszíteni, meddig nem enged nyerni a gép. hát kapásból az első meccset sikerült elveszíűtenem T20-szal, és ma még nem nyertem vele. 56%-os win rateről lement 49-re. overallom meg 0,30%-ot romlott. úgy kb. 4 óra alatt. de legalább +17Gb szabad hely lett a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
11 meccs, 10 vereség, 1 győzelem Kérem a rosszabb arányokat. Nincs egy káromkodós topic?
-
KillBorn
senior tag
7 meccs, 1 győzelem, 6 vereség! Pedig ma két új tankra is összejöhetne az XP, ha nem tennék tönkre a 8-9-10 tieres szerencsétlenek az összes meccset a hozzá ne értésükkel. Válogatott balekok.
-
KillBorn
senior tag
na a wot fejlesztői meg a sok szerencsétlen birka összedobhat nekem egy új billentyűzetre...
ha megtámadják az ufók a földet tuti leigazának minket...amennyi hülye játtszik ezzel a játékkal nem is csoda!
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
válasz Bingisz #9884 üzenetére
Nem kényszerít rá engem senki Meg is láttszik, karácsonyig (1 éves lesz a regem) jó ha elérem a kétezer csatát! Amúgy magam sem tudom, és az embereket sem értem, hogy miért játtszunk olyan játékkal órákat egyhuzamban, amely ilyen kevés sikerélményt okoz. Minél többször lépek be a WoT-ba annál boldogtalanabb leszek Ez a játék egy bánatgenerátor
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
Annyit mondanék a mai napra (meg az elmút ~2 hónapra), hogy a rossz pc játékok blogra a WoT-tal!
[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
ma vereségeim aránya: 80% Mind ilyen 5 perces csata, 4 -14, és társai. Érik az újabb unistall, de ezúttal nem 5 hónapra.
-
KillBorn
senior tag
Azt vettem észre mostanában, hogy a csapat fele minimum 2 tierrel magasabb mint én, és velem egy osztályba járók alig vannak többen 4 darabnál. Elmondható ez az utolsó kb. 50 csatáról.
Illetve, sztem a játék a jó győzelmi arányúakat (monjuk 50% felettieket) rosszabb győzelmi arányúakkal rakja össze (monjuk 45% alattiakkal). Úgy 10-12% szórásból válogatja össze, 1-2 darabot a jobbak közül, maradékot a kevésbé jó arányúak közül. Ez kb. úgy nyár eleje óta tűnt fel. Főleg tier 6-tal játtszom, lehet másol nem így van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla