-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz Enzolord #10799 üzenetére
Én ha felkapom a vizet, akkor azon, hogy mennyire béna voltam. De nem lehetünk egyformák!
Más:
Modokban nem vagyok otthon, pár hete haszálok csak. Egy fórumtárs modpack-ját használom, és pár napja az xvm hol működik, hol nem. Ez természetes, vagy kell valamit csinálni vele?"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Enzolord
addikt
válasz belaazallat #10798 üzenetére
Általában a noobok, meg a vérprofik sértődnek meg ezen....
Na meg néha én is, de csak, ha Arty lő ki...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
belaazallat
addikt
válasz Enzolord #10797 üzenetére
Jól játszott pedig, amíg be nem állt campelni addig simán nyerésre álltak. De most egy olyanon úgy felkapni a vizet, hogy kilövöm....
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Enzolord
addikt
válasz belaazallat #10795 üzenetére
Megnéztem a statját, mondom, nem is rossz, aztán néztem, hogy mikkel megy, 90% TD+SPG...
Bátor fiú... Folyton csak hátul.. A gyáva medálból is 12es sorozata van..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
sith7
félisten
válasz belaazallat #10795 üzenetére
ez beteg ... következő az lett volna, "gyere ki a hóra, rendezzük le élőben"
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Hogy egyesek hogy fel tudják kapni a vizet, ha vesztenek.
4 a 3 ellen elbukták utána priviben megkeresett:
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #10793 üzenetére
Akkor jó lesz a Proto, én imádtam, annak ellenére, hogy tetű lassú, de, ha a T95nél jársz, akkor fel se fog tűnni... Viszont én többet vártam az E3tól, Tierjében a T95 sokkal golyóállóbb...
Obj268 nekem is megvan, szerintem is jó vas, csak nem szabad elfelejteni, hogy nem egy T95 a frontja...
Én párszor emiatt véreztem el csúnyán..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jozefgucci1
addikt
válasz Enzolord #10792 üzenetére
A másik ágon már a T95-öt húzom szóval remélhetőleg eljutok hamarosan a T28Proto-ig. Eddig amúgy az orosz ág jött be a legjobban TD böl. OB268 mai napig előveszem nagyon patent kis TD .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #10791 üzenetére
Az nekem is az volt, nem adta a TD feelinget, de az utána lévő Proto igen...
Pláne, ha a másik ágról ki vannak fejlesztve az ágyúk..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Rambovits
senior tag
válasz jozefgucci1 #10786 üzenetére
Akkor már hozzáteszem a szakasz másik részét is: [link]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Enzolord
addikt
válasz Patrick76496 #10778 üzenetére
Úgy érzem, hiába lesz meg itt valakinek az IS4, marad az ST-1 a garázsban...
Eszembe jutott erről az Igazából szerelem című film...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #10786 üzenetére
Hát igen, az EFF és a WN6 mutatja, hogy nem te voltál a főszereplő
-
jozefgucci1
addikt
Ha már előjött én is ideteszem bár ez a szakasznak köszönhető.[link]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz marked one94 #10784 üzenetére
Konkrétan arra céloztam, hogy nem játszottam tegnap
-
törölt tag
válasz marked one94 #10782 üzenetére
-
marked one94
őstag
Fúú de jól tolom még mindig a játékot
You'll Never Walk Alone
-
Antonius1978
addikt
válasz Tomi0703 #10777 üzenetére
Nekem epp megvan mind a ketto...amugy mintha a Radley Walterst ami az IS8on van, nem veled egyutt csinaltam ?
T32 - igaz hogy jo a torony, de valamiert nem imadom ezt a tankot, ugy vagyok mint a nagy tobbseg.A loveg nem valami pontos (igy erzem), es eleg lomhan fordul, erzed a terjedelmet, ezt nem szeretem.Mondjuk kuplung egeto meg nincs rajta, csak 100% koruli javitas ha jol emlekszem.Nagyon bosszanto, hogy alig tud helyben megfordulni,ez neha nagyon rossz, es a tank szelessege miatt tormelekes palyan beleakadhatsz ebbe-abba.IS8 - ha kisse jobb volna a pancelja, szerintem az egyik kedvenc neheztankom volna.Kisse beforgatva - na es az ellenfel tudatlansaga miatt, aki nem tudja pontosan hol kell loni, neha pattint...persze lehet hogy egyaltalan nem kellene beforgatni, de nagy atutoerovel rendelkezo tankok ellen gyakorlatilag mindegy.
Az oldalazas megy vele, ha jo szogbe allsz be, akkor barmit tud pattintani, de esetleg ellohetik a hatso gorgot es akkor serul a tank - ilyet tapasztaltam, en sem ertem hogy...
Ami tetszik, hogy a tank gyors, mindenfele tekintetben, a sebessege is kimagaslo nehez tank letere, es fordulni is nagyon jol tud, a lovege meg turheto.Nem a legpontosabb, de elmegy, en pl toltesgyorsitoval, celzasgyorsitoval es stabilizatorral hasznalom.Hacsak at nem teszed a T29 legenyseget a T32-be (marpedig sztem megtartod a T29-et) akkor inkabb ne vedd meg a T32-t, mert 75%os legenyseggel idegbajt kapsz, olyan lassu, lomha, a fordulastol meg egyenesen rangogorcsot
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Patrick76496 #10778 üzenetére
Eladtam, mert meguntam. Hetek óta legénység nélkül állt a garázsban és csak a helyet foglalta, a kredit pedig kellett másra. Sajnos amióta kipróbáltam tesztszerveren a többi t10 td-t végképp elment tőle a kedvem. Az Object268 ezerszer jobb nála szvsz. Fürgébb, kisebb, gyorsabban tölt, bár kisebbet is sebez valamivel. Sajna ezen az ágon még csak a SU-85-nél tartok. Tegnap vettem vissza. Utoljára a 7.5-ben játszottam vele, de azóta érzésre semmit nem változott.
A Tiger-re pedig tervezek venni EGLD-t. Egyébként anélkül sem tűnik lassúnak a célzása, de ez valószínűleg azért van, mert előtte 7. szinten a KV-3-al és az IS-el játszottam és ezeknek EGLD-vel is kb annyi a célzási idejük, mint a Tiger-nek anélkül.
Még annyit a JagdpzE100-ról, hogy 327 csata alatt ~3100 átlagsebzést hoztam vele és 52-53% wr-t. Ez a wr-t leszámítva szerintem korrekt. Sokan azt gondolnák, hogy mennyire egyszerű egy 1050 átlagsebzésű ágyúval 8-10k dmg-s köröket futni, de ez nem igaz. 21.21sec töltési idő rengeteg.
Más: Tegnap lettem figyelmes, hogy elértem az 55% global wr-t.
magyarsrac
-
Patrick76496
őstag
válasz #21346560 #10765 üzenetére
Mondjuk nekem sem ront sokat a 17k csata alatt felépített 57%-os win rate-emen, egyszerűen csak zavar, hogy nincs meg a sikerélmény. (egy rosszabb nap után jól esik, ha tudsz menni pár értelmesebb kört)
(#10766) [HUN]Dani: 2 kérdés:
- Mi lett a JPz E-100-addal?
- Nem céloz egy kicsit lassan a Tiger vertstab és/vagy EGLD nélkül?
Amúgy szép kör, grat!(#10767) Bingisz: Na hát mindenre gondoltam evvel a pályával kapcsolatban, de arra pont nem, hogy egyesek nem mernek lemenni a vízbe. Igen, ezért kell mindig gyakorlóban körbefutni az új pályákat, de ennél mondjuk amúgy is látszik, hogy nem fullad meg a legénység.
(#10777) Tomi0703: Szerintem a T32-vel könnyebb játszani, de kell bele kb 10 db gold ammo. Az IS-8 is jó kis gép, de annál nincs meg annyira az, hogy akármennyire is veszítetek és retardált a csapat, akkor is mindig összehozol vele egy normális sebzést (pont ilyen pl az ST-I, a lenti vereség tökéletes példa erre). Amúgy emlékszem, annak idején én is mondtam, hogy miért ilyen kevés XP ez a T32? Lazán kifarmoltam volna rá még a 150k xp-t is.
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Ilyenkor mit kap az XVM? Hozzá sem nyúltam a res_mods mappához, erre egyik csatáról másikra eltűnik az óra és a sebzésmérő a csatából. Szerencsére megoldotta, hogy újra beraktam a fájlokat, és egy kis idő után az én account-omban már a statokat is mutatta.
- ST-I 4763 sebzés vereség
- ST-I 5023 sebzés (győzelem)
- ST-I 3925 + 2397 sebzés döntetlen a kedvenc pályámon (semmi szarkazmus)Komolyan, ez a tank annyira jó, hogy hiába van már meg a garázsban, akkor is azt mondom, hogy ez kell nekem!
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Tomi0703
addikt
Van 4 millió kreditem. T32-őt vagy IS-8-at vegyek? Mind a két tank elődjét szerettem, nem is ment velük rosszul (T29 1650 átlag dmg, 57% win, 190 meccs || IS-3 1840 átlag dmg, 59% win, 266 meccs).
Ha lehet ilyet mondani, a T29-et végig szerettem (észre se vettem, hogy megvan a T32-re az xp ezért maradt rajta 8k pluszom ), IS-3-at viszont a végére kicsit meguntam. T32 ugyanaz lesz mint T29, csak mozgékonyabb és vastagabb a torony, valamint nem olyan bazi nagy célpont. Viszont nem használok abszolút goldammot. T10-be nem kevés az a pen?
IS-8. Fullos ágyúja tettszik, mozgékonyabb mint az IS-3, úgy olvastam amolyan med-heavy. Mennyivel lesz rossz/jobb az E 75-höz képest (most azzal toltam sokat)?A megvétellel viszont várok, hátha lesz valami kis fasza halloweeni akció vagy valami igazán nagy durranás a Golden Joystick miatt.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Üdv valaki esteleg szakasz így estére ?
-
Enzolord
addikt
válasz Gaz 78 #10774 üzenetére
Na igen, nekem is úgy szokott lenni, hála a magasságos MM-nek, hogy több tp-t kapok egy vesztes meccsért, medál nélküliért, mint egy győztes duplázóért..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Gaz 78 #10771 üzenetére
De legalább annyi tp-t kapsz, mintha nyertél volna..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dr_Syrex
senior tag
Azt pont olvastam és abszolút egyetértek, de ettől függetlenül T8-ban a KV-4-re a 122-es löveg van csak meg jelenleg. A BL-9 megvan az IS-3-ról, szóval az ST-1-en már nem kell a D25-öt elviselnem.
De addig sok még jópár izzasztó kör vár rám a nagy KV-val.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
válasz [HUN]Dani #10766 üzenetére
Én 2x adtam el, a buff előtt vettem vissza harmadszor és imádom. Tegnap meglett a Tiger II, de eszem ágában sincs eladni, a korábbi 40%-os WR felment vele 56%-ra is (Most 53, az elmúlt napok iszonyú vacakok voltak mindennel), de ezzel a tankkal még a legtöbb vesztes csata is élvezetes. A 8.9-ben kap még egy pici toronypáncél buffot is, ha jól tudom, szóval marad a garázsban
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
[HUN]Dani
őstag
Visszavettem a Tigrist, hogy kipróbáljam milyen lett amióta felbuffolták. Azt kell mondjam, hogy igen komoly kis szörnyeteget faragtak belőle. Visszavétel után raktam bele egy viszonylag komoly legénységet a JagdpzE100-ból és 4. csatára ez jött össze.
Annak idején 30 csata után eladtam, mert egyáltalán nem volt szimpatikus, de úgy érzem, hogy most addig biztosan nem adom el amíg nem lesz meg a TigerII.
Ja még annyit, hogy ~30-35% körüli wr-t sikerült hoznom vele régen, de remélem ez feljavul 55-60-ra.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #10763 üzenetére
huszonhétezer csatáig én sem mentem le 45% alá... itt volt az ideje ennek is úgy látszik...
mondhatnám, hogy "még jó hogy ennyi csatám van már, mert egy ilyen nap nem rontja le a statomat", de igazából már különösebben nem érdekel a statom... -
Patrick76496
őstag
válasz Tomi0703 #10755 üzenetére
(#10757) Runo: 29%-nál a helyedben én már elővettem volna a PzII-t, vagy szétvertem volna valamit. Megnyugtatlak, nemigen szoktam 45% alá kerülni. Már nem azért, hogy dicsekedjek, hanem csak hogy nem verek szét semmit.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ha jól rémlik én ma 60% körül végeztem, de egyáltalán nem érződött, valszeg azért, mert a győzelmeket is a semmiből hoztuk/hozták vissza. A nap mélypontja az volt, hogy a 46%-os Object 268 még az ST-I tornya alá is belőtt, ráadásul úgy, hogy ~300 méterre volt. Szerencsére a végére sikerült összehozni 4200 sebzést.Azt még megjegyzem, hogy mióta van ott a tank motorja?
-
törölt tag
Úgy látom, a játék a tegnapi 60% -os, és a mai 61.7% -os győzelmi aránnyal kárpótolja a pár nappal ezelötti 29.79% -os napomat
-
scyllarus
veterán
2 év után megvettem az első 8-as tankomat Úgy érzem, jól ki fogunk jönni egymással.
Ért egy kellemetlen és egy kellemes meglepetés: a hp-ja ugyanannyi, mint a Tigernek (lehet a 2. torony ad majd hozzá), de a javítása is. Első csata, stock lánc, torony, ágyú, a csapat is béna volt, mégis használható volt. Nyilván T10-ben nem lett volna sok sikerélményem. A T-43 végig noob teamezett egész csata alatt, utána láttam, hogy sikerült 0 sebzéssel végeznie. Nyilván a chat lefoglalta nagyon. A T32 meg afk volt végig, a nevéből ítélve magyar volt..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Nincs szopó ág mi?!
Valószínűleg egyik nap tudok játszani, másik nap elfelejtek ...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Tomi0703 #10755 üzenetére
Planetwot szerint beálltam 1-es körüli értékre védésben már egy ideje. Bár így érthető miért érzem én is kevesebbnek a védekezést. Általában elég agresszív harcmodort folytatok, meg is látszódik a túlélési arányomon.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Tomi0703
addikt
válasz Patrick76496 #10753 üzenetére
Hehe. Tegnap baromi nagy kínszenvedés volt összehozni. De itthon voltam és mondom meg kell csinálnom, mert meg kellene vennem az IS-8at meg a T32-őt. Amúgy 28 körből megvolt tegnap, úgy hogy tegnap nem játszottam valami fényesen (8-as átlag tier 1849 átlag dmg). Viszont azt nem értem magam sem, hogy lettem 50%-os, 40% körül éreztem.
Más: Ti nem vettétek észre, hogy kevesebbet védtek? Nálam már nagyon ritka, valamiért, pedig egy időben nagyon szépen emelkedett. Bár már nem csodálom, hogy nem kell védeni, mert vagy a mi csapatunk darál vagy az ellen, ritka a kiélezett végjáték.
-
Plasticbomb
addikt
TS3 Overlay
Ez az oldala.ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Patrick76496
őstag
válasz Enzolord #10704 üzenetére
Jó a fenét, egy hulladék. Aha, csak találj vele. Várd meg amíg becéloz 3,4 sec alatt vert stab nélkül!, aztán ha közelről lősz, akkor mindenki téged lő, mert papír vagy, távolról pedig imádkozhatsz, hogy egyáltalán a tankot, nemhogy a gyenge pontot. Ha rétegelt páncélt találsz el, akkor nem sebzel nagyot.
Én leginkább Type-ra raknám azt a skin-t, engem a Type mindig is K.I.T.T.-re emlékeztetett. De már ez is nagy dolog, hogy a GTA IV-hez van, remélem az 5-öshöz is megcsinálják majd, ha kijön PC-re.(#10729) Tomi0703: Csak az 50k dmg-ig? Nálam már az is nagy szó ha azt megcsinálom, max hétvégén van rá idő. Mert körönként megvan 2000 sebzés általában, csak annyi kört nem megyek.
- - - - - - - - - - - - - -
- "IS-7 ROF won’t be buffed to historical values (6-8 RPM), the reason for this are the statistics (balance), branch logic and economy" Ja hogy ez ilyet is tudna?
- AMX 50 100 4963 sebzés, vereség
- ST-I 5216 sebzés
- AMX 50 100 4714 sebzés
Ma szerencsére sikerült eredményes napot zárni (65% wr, 2600 avg sebzés, 2.3 átlag kill). Az 50 100 érezhetően jobb, mióta felkerült rá a nagy lánctalp és a venti, gyorsabban céloz és mintha pontosabb is lenne.[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
Szép jó estét.
A T1 HT-re a töltésgyorsító mellé mit érdemes felrakni?
A szokásos heavy kombót(töltés+ célzás gyorsító/+venti ,itt a függőleges stabilizátor még nem játszik),vagy vannak jobban bevált egységek?
A majdnem új bakák miatt a fenti kombó beválhatna,elég gyorsan céloz az oroszokhoz képest,meg tölt(bár ez sose elég gyors ),de ha 100-asok lesznek akkor mi maradjon?
Ja meg mire érdemes odafigyelni,az eddigi nehéz tankjaim ruszkik voltak,ez mikre allergiás?redmi note 8 . psn:robert_warior
-
emre
veterán
Aki ts3-hoz tud működő overlay plugint ne fogja vissza magát. Most este keresgéltem de amit találtam azt nem tudtam beüzemelni.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Tomi0703
addikt
válasz Dr_Syrex #10742 üzenetére
Én mostanában kezdtem el ráunni. Az elején élveztem a tankot (még a 122-essel is úgy, hogy én nem használok goldot). Pattogott is akkor rendesen. Most viszont már mindenki átlő. Igazából hiába vastag a páncél, alig van rendesen döntött felület. ST-I kell nekem, de egy örökkévalóság lesz a hátralévő 44k xp vele. Már fél éve nálam van a tank.
-
Atlantis
veterán
-
emre
veterán
válasz Dr_Syrex #10742 üzenetére
Ezt tegnap előtt írtam a on topikba:
"Vagy pl az orosz kv4 ága csak másodiknak ajánlott, azért hogy az is3-al ki tudd fejleszteni a BL9-es löveget, mert különben az ST1-en a D25-el kell vacakolnod amíg meg nem lesz rá az xp."
Szóval aki a D25-el szenved T9-ben az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Tomi0703 #10739 üzenetére
Az egy igazi ipari hulladék az alap 122-es csővel. Még a gold is felesleges bele. Van némi free xp-m elfekvőben, de erre valahogy nagyon sajnálnám. Valahogy összekalpozom napi szorzókból a javát és talán rásegítek a free-ből.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Enzolord
addikt
válasz Antonius1978 #10740 üzenetére
Akkor az off topic lassan Kelly Hősei topic lesz..
-
Antonius1978
addikt
válasz Taragas #10736 üzenetére
En is lattam a filmet, es tudom hogy Donald SLand is benne van, de Emre avatarjan "A jo" van...kb.
Akkor holnap benezek a szazad miatt.Ma asszem inkabb Stalkerezek, meg este A Clone Wars animacios filmeket nezek az 5ik evadbol.Gondoltam rad is - foleg rad, aki Emret fuzte
-
Enzolord
addikt
válasz Taragas #10736 üzenetére
Igen, de az Emre avatarja Clint ..
(#10737) sith7 Hát igen, rengeteg idő, ha nem imádod a tankot..
Ő valamiért rákattant erre a tankra, előtte a másik ágat kihúzta, tehát voltak meg dolgai, és végig ezt a vasat tolta.. szóval nem lehetetlen, csak fanatizmus kell hozzá..[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
válasz Antonius1978 #10730 üzenetére
Az nem Eastwood te.... Hanem Donald Sutherland, más néven csodabogár....
Ha ráuntál a stalkerre várunk szeretettel, amúgy holnap este 8tól század, szal ha ráérsz, gyere nyugodtan.
Amúgy én nyaggattam emret...Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Enzolord
addikt
válasz Flayer #10734 üzenetére
Viccelsz..
Egy Keresztülwagen lőtte a pz1cmet golddal...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Flayer
senior tag
-
Tomi0703
addikt
60% felett eddig mindig megvoltunk simán. Vasárnap 9 kört mentem 8-as századba 88%.
Más: Ez a mai helyzet...
De legalább hozott 52k-t, prém nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Eddig egész jól teljesít a század szerintem, igaz főleg Tier 6 ban, de igen élvezetes csatákat toltam eddig...
Most meg beszereztem hozzá egy pokolcicát, szóval még jobb lesz..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Antonius1978
addikt
Haha, valoban, most nezem a monitorhoz bujva, hogy az avatarod Klint Eastwood, igy tenyleg te is Kelly Hose kell legyel, kotelezo modon
Ki szervezett be ? Mert olyan kellett legyen sztem, aki ismert mar teged...Enzo : engem szinten
Tomi : lehet hogy aztan egyszer majd atjovok, amikor megjon a kedvem a jatekhoz.Persze csakis akkor, ha legalabb 50-60%on teljesit majd a klan szazad, maskepp nincs ertelme.
Most egyelore Stalkerezek a Geonesis 2 addonnal , ezt Emrenek irom, o lehet tudja mirol van szo.
Majd ha eljovok szabira a jovo honap kozepen, akkor tuti tobbet jatszom majd, addig is, hacsak nem lesz valami hu de nagy akcio, be sem lepek.Rajottem hogy prem nelkul szar tolni, mar annyira megszoktam az ingyen premet -
Tomi0703
addikt
Miért ilyen nevetséges a kompenzálási rendszer?!
Egy T30 790-et valamint egy T-54 305-öt sebezett belém (E75.el voltam). Kaptam érte 3397 kreditet...
Itt ez a két büdös balf@sz, világ barmai. [link] [link]
A meccset miattuk buktuk. A T30-as csak úgy kilőtte a T71-et tőlünk. Én meg odaálltam mögé (Karelia, hegy mellett) és nem engedtem vissza a fedezékbe, de csak egy kicsit. Közben lövést sem kapott. Láttam fordul felém a tornya, már forgattam is tankot, le is pattintottam. Majd jött kedves barátja aki belém durrantott. Hagytam őket, mentem előre, majd ekkor váratlanul, belém lőtt. Ekkor már írtam, hogy valaki lője már ki. Unicum Obj 268-unk ki is lőtte és írta is, hogy küldi a replayt. A T-54 meg valaki mást kezdett el basztatni, ő is ki lett lőve, az arty által. Így viszont a simának tűnő meccset simán buktuk.
Bocs, de le kellett írnom mert nagyon felhúzott...
Szerintem ma is csak az 50k dmg-ig játszok (pedig most lenne időm), mert ez így botrányos.(#10726) Antonius1978: Neked is jönnöd kéne. Ja, előtte újra el kellene kezdened tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Antonius1978 #10726 üzenetére
Engem is meglepetésként ért...
-
emre
veterán
válasz Antonius1978 #10726 üzenetére
Mit csináljak, ez az egyetlen magyar alakulat amelyik illik az avataromhoz.
-
Enzolord
addikt
Az IS= legnagyobb titka, hogy ha ellene vagy, egy átlőhetetlen szemét vas, ha meg vele vagy, a tier 8as medek is simán kihegyeznek..
Nekem az IS7 volt az első tier 10, és szerettem nagyon.. E50M-ről is jókat hallottam, főleg most, hogy Buffolták..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz Enzolord #10723 üzenetére
Azért, mert a régi tech tree-ből elég sok minden van meg, az újabb ággal amik bejöttek azok közül azért hiányzik pár, és ezeket ki sem akarom próbálni. Nálam a játék élmény elsősorban nem tier függő, és nem CW-re készülök hogy minden 10-es meglegyen.
Most még elvagyok a T57 nélkül is, ráadásul az 50M és a patton is jobban vonz.
Meg az utóbbi időben láttam is7-et amivel egész jól játszottak, lehet azt is megveszem idővel."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Enzolord
addikt
Ez olyan volt, a felsorolást úgy aposztrofálni, mint van pár tier 5 fölött, mintha azt mondtad volna, hogy, hát igen, van egy autóm, ami azért gyorsabb, mint egy trabant, egy McLaren SLR...
T57et miért nem vetted meg? megvárod a nerfelését, hogy milyen lesz akkor?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Meg még van pár t5 felett ami ki van fejlesztve de eddig még nem vettem meg.
Leo pta, Jpe100, E50M, AC48, JP2, M48, T28, T28P, T57, IS7,
A kisebbekkel nem foglalkozok mivel T5 alatt nem játszok.
Tévedtem, az AT1-el megyek néha.(#10719) Enzolord
Az ajándék gépeken kívül talán csak 1-2 gép van amit nem tudok hogy miért nem adtam még el, ilyenpl az ELC, su85, vkd[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Cimborám 2 nap alatt kihúzta a 4502A-ból a 4502Bt..
Ha fekszik a tank, hagy van idő, és elkap a hév, lehet ennyi csatát letolni, de inkább szakaszban szerintem, barátokkal.. Egyedül nem az igazi..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
De amit megtartottál, ezt a 68 db-ot valamiért csak megtartottad..
Gondolom, neked is fenn van a több soros garázs mod...
BesGer azokat tartotta meg, amik léteztek a valóságban, vagy legalább is közel álltak hozzá..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
68? az bravó..
Most, hogy benne vagy a klánban, majd bemutatlak BesGernek, Ő még talán rajtad is túltesz, szerintem neki nincs is tankeladás gomb a játékban..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
válasz Enzolord #10715 üzenetére
Csak azokkal mentem amiket jobban kedvelek, ha ráérek és megy a játék inkább duplázok (tripla még jobb) mert így gyűlik gyorsan a free xp. Azt hogy folyamatosan csak 1-2 gépet húzzak nem szeretem. Az 50-120-at is megunom gyorsan hiába hoz most több garast.
Egyébként:
Kína: 5
Fr: 6
Német: 16
US: 1
USA: 18
USSR: 22Ebben benne van pár ajándék orosz csoda is, de a kv1-kv2 és a t150 már nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Hány jószág áll a garázsodba? Megcsináltad mindre a tripla kezdőt?
-
Taragas
aktív tag
válasz Tomi0703 #10709 üzenetére
Délután visszaérek megpróbálhatjuk. De amikor még 4. meccsre nem tom leszorzózni a t110e4et ott nagy bajok vannak...
Köszi Enzo! Hát remélem nem fogtam mellé azzal, hogy ezt választottam a t62a helyett...
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Enzolord
addikt
Valamivel kevesebb volt, de régebben volt, hogy 100 fölött toltuk nap nap után..
Az újdonság varázsa..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Nekem is kb 2 hete 12 meccs 1 győzelem volt a nyitás, a végére felhoztam 50% fölé, igaz majd 100 csatát toltam..
Taragas, grat a T62-B-hez..
-
emre
veterán
válasz Taragas #10707 üzenetére
Volt hogy én is úgy indultam, aztán a nap végére beállt a dolog 50 főlé.
Most pl egy 40% körüli esélyt sikerült győzelemre váltani, szóval ha képes vagyok értelmesen hozzáállni a játékhoz (nem mint tegnap) akkor eszemben sincs feladni.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Taragas #10705 üzenetére
Már megint?
-
Taragas
aktív tag
Asszem ma van az a nap, hogy hanyagoljam a játékot.
-
Enzolord
addikt
válasz Patrick76496 #10683 üzenetére
Ne viccelj, arannyal a 10esnek van a legjobb csöve, ha talál..
Viszont ezt a skint fel lehetne dobni, mondjuk a pz1cre, hátha nem dobna be 5ösök közzé..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Taragas
aktív tag
Faxom okés nem vagyok ellen a gold használatnak, de hogy ma reggel mindenki azzal tolja, az is 100%. (csak ropogtak a goldok, meg szikráztak ma olyan helyeken, amik nem is lőhetők be) Senki ne számítson páncélra... mert most nincs.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla