-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #10186 üzenetére
Az lehet, de cserébe csak 110k XP volt kifejleszteni a Conqueror-t a Caernarvon-ból, ami kb. 50-60k XP-vel kevesebb, mint a többi nemzetnél. Aki sietett T8-ban és nem fejlesztette ki a motorokat és a puskát, az most szívhat T9-ben nem keveset. Nekem amúgy tegnap lett meg a nagy ágyú rá, eddig a tornyot se tettem fel, mert inkább visszalépés lesz ez a torony a Caern-hez képest(páncél, gun depression jelentősen rosszabb). Amúgy minden percét élveztem eddig ennek a tanknak, isteni a Caern-ágyú is rajta, olyan gyorsan összejött a torony és a nagy puska XP-igénye, hogy észre se vettem (lánctalp free-ből lesz). Már csak a legerősebb motor kell és fullos...még gondolkodom, kifejlesszem-e, 140 LE többlet azért nem kevés, de ugyanez a motorja van a Fv215-nek és hát 45k XP se kevés... Ilyen szempontból szemét a WG, korrekt az lenne, ha csökkenne a Fv215 kifejlesztési költsége azzal, hogy a motort külön kiizzadod....így lényegében részben kétszer fizetsz ugyanazért.
patrikgtaivs: Hja, aludni ráérek majd később is...már ha lesz később. Igen, orosz tankkal nem nagyon megy, talán mert az orosz vonalon semmi lényeges változás nincs. A most bejött medium-ág szerintem kevesek fantáziáját izgatja, legalábbis azok közül, aki a régin végigment. pl.:engem se érdekel az O140, a T62A kvázi ugyanaz, meg legénységem sincs hozzá és a fene fog alap legénységgel T-54-gyel menni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest