Hirdetés

Aktív témák

• nagysandor88

tag

válasz Stauffenberg #33808 üzenetére

Csináltam neked egy két mérést.
    Tesztgép:
    Lenovo Y570(i3-2330@2,2GHz, GT555m 2GB GDDR5 128bit, 96 számolóegység/ HD3000m max 1600MB memóriával, RAM 8GB DDR3@1333Mhz, SSD)
    Felbontás:1366x768
    Első beállítás:
    Dedikált VGA

Második beállítás:
    HD3000m ugyanazok a bállítások mint a GT555 esetében(kivéve élsimi, mert az végig ki volt kapcsolva, majd a 133-as kép már úgy készült, hogy csak a "textúrák" voltak "maxon", meg a "látótáv," valamint az "extra effektek" és "extra effektek mesterlövész módban" "alacsony" értékre voltak állítva. Utóbbi azért lényeges, mert ha teljesen kikapcsolod nem látszik se torkolat tűz, vékonyak a tracerek, valamint a becsapódó lövedékeknek sincs semmilyen effektje a tankon.

Harmadik beállítás:
    HD3000m Minden minimumon, normál grafika, max látótáv.

Megjegyzések:
    A HD3000 esetén a screenshot készítésekor megakadt a játék, és 23 fps-t mutatott a számláló kb egy másodpercig. A 30fps teljesen folyamatosan megvolt, nem döcögött, de érezhető volt számomra egy kicsit, hogy a határán van a gép. Nem használok semmilyen rendszerigény csökkentő textúra packot.
    A GT555 eredménye váratlanul ért, mert nem ment eddig ilyen szépen rajta a játék, azóta frissítettem drivert, de mivel az asztali gépen játszom, így nem néztem eddig...
    Szóval mivel a HD4000 erősebb jócskán a HD3000-nél ezért bátran állítom, hogy menni fog rajta a játék, még jobb képminőségi beállításokkal is. Egy dolog lényeges, hogy legyenek mellette dualchanelben a ramok, lehetőség szerint 1600Mhz-esek, mert ha jól tudom az a maximálisan támogatott az Ivybridge esetében.

SCREENSHOTOK

Aktív témák